News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Zgoljavica

Started by Jelence, September 15, 2011, 07:21:59 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

Pauline's 120kg lighter but has lost love

Bitish woman Pauline Allen has shed an extraordinary 120kg but her weight-loss feat has left her lamenting the fact that she can't find a man. And she says it's because she's too thin.

Ms Allen was 203kg when she decided enough was enough - and she needed to slim down. Now she tips the scales at just 82kg.

Ms Allen told The Daily Mail:
"I've always been on the search for Mr Right - and when I was bigger I found it much easier to attract men. Now I have lost 19 stone and am only 13 stone, I am finding it difficult to get a date. When I was fat I had lots of admirers. Once a man followed me to work and asked me for a date while another left his telephone number on my windscreen. One of my boyfriends looked like the actor Antonio Banderas. But now I have lost weight I am finding it hard to find love."

Office worker Pauline revealed that when she was big she attracted men who loved to 'feed' her.

She said: "One guy who asked me out insisted on dinner instead of drinks.
He said: 'I just want to watch you eat'."
------------------------------------------------

Nedavno je bila opet neka vest o onoj zeni sto hoce da stigne do 700kg (ili je rekla 700 pounds, hahaha mala razlika, ali svejedno je nezamislivo). Ona je takodje o debljini govorila u "sexy" fazonu i da ce se jos deblja vise svidjati muskarcima. I ona nije pricala u prazno - kao single mum i izdrzava se tako sto ima svoj web sajt gde rajca (uglavnom) musku klijentelu jeduci po ceo dan.

Ljudi, u cemu je sexy da gledas kako neko jede???
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Ivan_D

ne kazu kod nas za dzabe "bolje da ljuja nego da zulja"   :)
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pareski do

82кг је предебело за нормалне мушкарце а премршаво за оне лудаке фетишисте...

Jelence

Sta nazivas "normalnim muskarcima"?

Pijanista

Daisy

Quote from: Pijanista on September 15, 2011, 03:55:28 PM
Neko me zvao?
jedna od ove tri ...

Кирсти смршала 45 килограма!

Придржавајући се посебног режима исхране Кирсти Ели је, за само неколико месеци, изгубила чак 45 килограма! Као врхунац уложеног труда, америчка глумица добила је прилику да прошета пистом на Недељи моде у Њујорку.

Кирсти Ели је изгледала сјајно када се прошетала пистом на Недељи моде у Њујорку. Више од свега на њено самопоуздање је утицао импозантан губитак килограма.

,,Изгубила сам више од 45 килограма", похвалила се звезда серије Cheers.

,,Осећам се као да сам се вратила у форму. Заиста нисам била свесна како изгледам", додала је Кирсти.

Одушевљена новим изгледом глумица тврди да се неће подвргнути никаквој пластичној операцији.

,,Нисам се подвргла пластичној операцији јер не верујем да после њих људи изгледају млађе, само чудније", додала је Елијева, која се придржава сопственог режима исхране.

Уметница, која је до пре само неколико месеци имала више од 100 килограма, засенила је присутне познате личности, али и манекенке на писти, када се појавила у раскошној плавој хаљини дизајнера Зенга Тоија.

Осим тога, 60-годишња глумица је прошетала и у црној уској хаљини и хеланкама.
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pijanista

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pijanista

Moja desna, njena leva. Ma u stvari, zabole me jaje za nju. (Moje levo, njeno desno)

Jelence

Jos jedna sto je od dijete napravila biznis.
Ugoji se, pa uz pomoc dijete (koju reklamira) smrsa. Onda se opet ugoji, pa onda ima reality show kako ce da smrsa.

Tek da nije brez komendije.

Ovde je neka kuvarica, opet iz reality show-a, onako simpaticno bucmasta bas po meri za kuvaricu, pricala kako su joj nudili da smrsa Jenny Craig metodom i da joj plate 250k godisnje za trud. 250k!!!

Mogu misliti kako je tek Kristi omastila brke u tom smislu.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"