News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

zene

Started by E, September 27, 2011, 10:18:14 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E

dajte neke frizure
hocu da se shisham

Ivan_D

sinead o'connor

(old days' cut)   :)
If you dine with the devil bring a long spoon.

E

hmmm

imala sam 3 puta vrlo kratku kosu . Malisa voli da je mota oko prstica kad se uspavljuje tako da nope, necu toliko kratko. Neka onako srednja duzina.

E

E

urbana

Quote from: E on September 27, 2011, 10:52:51 PM
ovako

ja sam se danas tako shishnula (s tim sto mi je natrag krace).
svidza.

E

e da tako nekako, pozadi krace a napred malo duze 8-)

Jelence

Ne volem shishke nikako.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

urbana

Quote from: Jelence on September 28, 2011, 07:37:12 AM
Ne volem shishke nikako.
verujem, i moje cerke ih ne vole pa sam tako ja jednom pokusala da ih eliminisem. onda smo se svi slozili da mi tako nikako ne stoji, tj. da mi lepse stoji kad mi nesto leprsa oko ociju.
moje shishke nisu tako "heavy", vise su u pramencicima, ali fLizura je tu negde, vrlo slicna ovoj na slici.
izgubila sma trag svojoj nekadasnoj frizerki koja je odbijala da sece kosu po zelji musterije ako misli da joj to ne stoji. meni je bila nasla idealan "kroj" za moj tip kose, lica i moju, hm, recimo licnost: nista ne sme da bude zagladjeno, nista uklopljeno, pravilno, nego sve nekako na juris i neobavezno. i zaista, to je bilo to. to je ujedno bila i jedina frizerka kod koje sam sedela opusteno i kojoj nisam otimala makaze iz ruku i cetku iz kose i posle koje nisam trcala kuci da zaronim glavu pod tush. kod ove, kod koje sad idem, znala sam da dovrsim posao sama: da se ja sama isfeniram tamo i popravim njen "masterpiece". i jos kod kuce da secnem poneki pramen...