News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Meanwhile, in Mexico...

Started by Hate mail, September 28, 2011, 05:25:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Daisy

Ганића је СДА при изборима за предсједништво кандидовала као Југословен, и тиме омогућио прегласавање над Србима у тадашњем седмочланом предсједништву. Седми члан требало је да буде представник националних мањина, и за разлику од предлога СДС-а да то буде кандидат јеврејске националности, на овај начин извршена је својеврсна превара и тиме је СДА остварила премоћ у телу у коме је био предвиђен паритет.

sr.wikipedia.org/wiki/Ејуп_Ганић

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

Pijanista

Quoteunwillingly standing up from his seat and half-heartedly clapping,

xrofl xrofl xrofl pao sam sa stolice.

BTW< malo su im anahrona sapostenja, kod njih jos nije stigao Vatikan, masoni i CIA

Pijanista

QuoteJang turned down the unanimous request of the service personnel of a unit of the Korean People's Internal Security Forces to have the autograph letter sent by Kim Jong Un to the unit carved on a natural granite and erected with good care in front of the building of its command. He was so reckless as to instruct the unit to erect it in a shaded corner.

Place mi se  xrofl

Daisy

Kim Jong Un (1st row, C) poses for a commemorative photograph near a monument of the autograph of Kim Il Sung, his grandfather, the late DPRK President and country founder.
Also seen in this image is Jang Song Taek (1st row, 4th L). (Photo: KCNA-Yonhap)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Nepojamno.

Nego, simpa su im te formacijske civilne jakne. Svi nose samo te sive jakne sa velikim dzepovima (kad ne nose ruske vojne tunike iz '38.).

Asians are weird.

Pijanista

Ovi bar brinu o zivotinjama, ne nose kozne jakne model D&V

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Daisy

Italijanski političar ugovorom obavezao sekretaricu na seks najmanje 4 puta mesečno

DM    | 20. 12. 2013. - 19:40h | Komentara: 8

Italijanski političar Luiđi de Fani (53) optužen je da je svojoj sekretarici Lusiji Zingarelo (32) ponudio mesečnu platu od 36.000, i "radni ugovor" koji je obavezuje da najmanje četiri puta mesečno sa njim upražnjava seks. Zingarelova tvrdi da je ugovor potpisala "pod pritiskom", ali priznaje da je prihvaćene obaveze uredno ispunjavala.

Protiv de Fanija, poslanika u Parlamentu pokrajine Abruco, trenutno se vodi istraga za mito, korupciju i proneveru, a neuobičajeni ugovor pronađen je tokom pretresa koji je u okviru istrage sproveden u kući Zingarelove.

Bio je pocepan i bačen u kantu za smeće, ali policija ga je lako sastavila.

Zingarelova, koja je kao šefov saučesnik u primanju mita od malih preduzeća u kulturnom sektoru stavljena u kućni pritvor, tvrdi da je posao na koji je morala da dolazi samo tri dana u nedelji prihvatila kako bi mogla da brine o bolesnoj i siromašnoj majci. Pre toga je bila zaposlena u zdravstvu, sa punim radnim vremenom.

Policiji je ispričala da je De Fani bio "opsednut" njome. -Naterao me je da potpišem. Nisam mogla da kažem ne. Bilo me je strah. Nisam mislila da radim ništa loše, a sada mi se život pretvorio u noćnu moru - tvrdi ona.

De Fani priznaje da je sa Zingarelovom bio u intimnoj vezi, ali poriče da ju je prisiljavao na seks.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/428962/Italijanski-politicar-ugovorom-obavezao-sekretaricu-na-seks-najmanje-4-puta-mesecno

Hate mail

E

To se kod nas u Shumadiji kaze: " Tesko zabu naterat u vidu. "

Ivan_D

Quotehttp://srbin.info/2013/11/23/srbija-tukao-rodbinu-sto-mu-nisu-dosli-na-slavu/

A to sto na zapadu ubijaju kad ih izbrises sa Face Book-a? Ovaj srpski domacin je makar reagovao iz pravednog besa.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Daisy

The 2013 Darwin Awards Are Out!

Posted on August 20, 2013 by Jim G.

The Darwins Are Out!!!!

2013
Yes, it's that magical time of year again when the Darwin Awards are bestowed, honoring the least evolved among us.

Here Is The Glorious Winner:

1. When his .38 caliber revolver failed to fire at his intended victim during a hold-up in Long Beach, California would-be robber James Elliot did something that can only inspire wonder. He peered down the barrel and tried the trigger again. This time it worked.

And Now, The Honorable Mentions:

2. The chef at a hotel in Switzerland lost a finger in a meat cutting machine and after a little shopping around, submitted a claim to his insurance company. The company expecting negligence sent out one of its men to have a look for himself. He tried the machine and he also lost a finger. The chef's claim was approved.

3. A man who shoveled snow for an hour to clear a space for his car during a blizzard in Chicago returned with his vehicle to find a woman had taken the space. Understandably, he shot her.

4. After stopping for drinks at an illegal bar, a Zimbabwean bus driver found that the 20 mental patients he was supposed to be transporting from Harare to Bulawayo had escaped. Not wanting to admit his incompetence, the driver went to a nearby bus stop and offered everyone waiting there a free ride. He then delivered the passengers to the mental hospital, telling the staff that the patients were very excitable and prone to bizarre fantasies. The deception wasn't discovered for 3 days.

5. An American teenager was in the hospital recovering from serious head wounds received from an oncoming train. When asked how he received the injuries, the lad told police that he was simply trying to see how close he could get his head to a moving train before he was hit.

6.. A man walked into a Louisiana Circle-K, put a $20 bill on the counter, and asked for change. When the clerk opened the cash drawer, the man pulled a gun and asked for all the cash in the register, which the clerk promptly provided. The man took the cash from the clerk and fled, leaving the $20 bill on the counter. The total amount of cash he got from the drawer... $15. [If someone points a gun at you and gives you money, is a crime committed?]

7. Seems an Arkansas guy wanted some beer pretty badly. He decided that he'd just throw a cinder block through a liquor store window, grab some booze, and run. So he lifted the cinder block and heaved it over his head at the window. The cinder block bounced back and hit the would-be thief on the head, knocking him unconscious. The liquor store window was made of Plexiglas. The whole event was caught on videotape.

8. As a female shopper exited a New York convenience store, a man grabbed her purse and ran. The clerk called 911 immediately, and the woman was able to give them a detailed description of the snatcher. Within minutes, the police apprehended the snatcher. They put him in the car and drove back to the store. The thief was then taken out of the car and told to stand there for a positive ID. To which he replied, "Yes, officer, that's her. That's the lady I stole the purse from."

9. The Ann Arbor News crime column reported that a man walked into a Burger King in Ypsilanti, Michigan at 5 A.M., flashed a gun, and demanded cash. The clerk turned him down because he said he couldn't open the cash register without a food order. When the man ordered onion rings, the clerk said they weren't available for breakfast... The frustrated gunman walked away. [*A 5-STAR STUPIDITY AWARD WINNER]

10. When a man attempted to siphon gasoline from a motor home parked on a Seattle street by sucking on a hose, he got much more than he bargained for. Police arrived at the scene to find a very sick man curled up next to a motor home near spilled sewage. A police spokesman said that the man admitted to trying to steal gasoline, but he plugged his siphon hose into the motor home's sewage tank by mistake. The owner of the vehicle declined to press charges saying that it was the best laugh he'd ever had and the perp had been punished enough!

http://jdgroover.wordpress.com/2013/08/20/the-2013-darwin-awards-are-out/

tempo

Hate mail

Meanwhile in Uzurpistan:

Vučić polomio bravu na vratima kabineta jer su mu iz Agencije za kontrolu letenja tražili 13.platu

Blic | 24. 12. 2013. - 14:40h izmena vesti 20:43h | Komentara: 982

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić polomio je bravu od vrata na svom kabinetu kada su mu članovi rukovodstva Agencije za kontrolu letenja tražili dozvolu da sebi i radnicima isplate 13. platu! Novinar "Blica" pratio je ovaj događaj iz susedne kancelarije kada mu je pažnju privukla velika buka i galama na drugom spratu Vlade Srbije u Nemanjinoj 11.
Planuo zbog "nepristojnog" zahteva: Aleksandar Vučić

- Bando lopovska, marš napolje! Kako vas nije sramota! Napolje da vas nikad više nisam video! Nikad vam nije dosta para, a imate najveće plate u Srbiji... orio se Vučićev bes hodnicima Vlade!

Pročitajte još

* Radulović: Isplata 13. plate u javnim preduzećima je neprimeren potez. Štedite

Ubrzo je ispred Vučićevog kabineta stigao i domar koji je brzo zamenio bravu na kancelariji. Jedan od saradnika potpredsednika Vlade ispričao nam je šta se dešavalo u Vučićevom kabinetu.

- U danu dok je radio na finaliziranju spiska svih direktora javnih preduzeća koji bi trebalo da budu smenjeni, došli je nekoliko ljudi iz Agencije za kontrolu letenja Srbije i Crne Gore. Doneli su mu zahtev za isplatu trinaeste plate, a tamo su prosečna primanja oko 300.000 dinara, dok direktor Slobodan Cvijan ima 850.000 dinara. Odmah ih je izbacio napolje i počeo da viče na njih - kaže sagovornik "Blica".

On dodaje da je ministar finansija Lazar Krstić je već dobio nalog da zabrani isplate trinaestih plata u svim javnim preduzećima.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/429823/Vucic-polomio-bravu-na-vratima-kabineta-jer-su-mu-iz-Agencije-za-kontrolu-letenja-trazili-13platu

Ivan_D

Verovatno izmisljeno/iscenirano da se Vucicu (jos) digne popularnost.
Ne znam zasto bi neki relativno nevazni zaposleni u javnim preduzecima isli kod (de facto) predsednika vlade da traze 13. platu. Nit je u njegovoj uzoj nadleznosti, nit je uobicajeno gnjaviti predsednika vlade tako nevaznim stvarima.

Hate mail

Ta tzv. agencija za tzv. kontrolu tzv. letenja je ogromni devizni biznis. Javlja mi se i da je, ne samo zato, i pod direktnim managementom Vlade, tako da... Prover'te, molim vas...

Daisy

Crnogorci ne slušaju Vučića: Svađa u Kontroli leta zbog 13. plate

B. ANĐELIĆ/N. LATKOVIĆ    | 26. 12. 2013. - 06:10h | Foto: Đ. Kojadinović   

I pored oštre reakcije potpredsednika Vlade, o bonusima u zajedničkoj Agenciji Srbije i Crne Gore ipak će sutra odlučivati njihova skupština.

O 13. plati u Agenciji za kontrolu letenja Srbije i Crne Gore ne odlučuje ni vicepremijer Srbije ni premijer Crne Gore, već nadležni organi te institucije, kaže za "Blic" Lazo Maksimović, predstavnik Crne Gore i zamenik direktora u Smatsi.

S druge strane, predsednik Nadzornog odbora Branislav Grubačić za ,,Blic" kaže da i zaposleni u ovoj instituciji moraju shvatiti u kakvoj zemlji žive. - Bilo bi neprimereno da mi delimo bonuse. Na to nas obavezuje politika zemlje, koja je nedavno donela mere štednje. Kad to zaposleni u Smatsi shvate, svima će biti lakše, zaključuje Grubačić.

Crnogorci upozoravaju da bi, u slučaju da se isplata 13. plate ne odobri, oni mogli da traže preispitivanje odnosa u Agenciji. - Odluke o ukidanju nagrade zaposlenima za uspešan rad su demagoške. Ukoliko se tako nešto desi, ne bi me začudilo da drugi osnivač Crna Gora u tom slučaju zatraži razjašnjenje situacije i odnosa - kaže Lazo Maksimović. On napominje da nikako ne treba zaboraviti činjenicu da se plate zaposlenih ne isplaćuju iz budžeta Srbije već iz budžeta Eurokontrola.

- Mi smo imali povećanje prihoda koji je odobren u Briselu za ovu godinu i, ukoliko to povećanje ne potrošimo, taj novac će biti vraćen Eurokontrolu, a ne u državne kase. Da postoji mehanizam da taj novac damo državi, to bi uradili, ali ne postoji - kaže zamenik direktora Smatse.

Pitanje 13. plate u Agenciji do sada praktično i nije postavljano, a zaposleni su više puta dobijali čak i 14. platu. Zbog donetih mera štednje Nadzorni odbor, u kome sede četiri predstavnika Vlade Srbije i jedan iz Crne Gore, u prošli petak prvi put je odbio da prihvati predlog o isplati godišnjih bonusa zaposlenima, a prema saznanjima "Blica", "za" je bio samo crnogorski predstavnik.

Agencija za kontrolu letenja je u vlasništvu Srbije (92 odsto) i Crne Gore (osam odsto), ali ima svoj budžet.

Ministar privrede Saša Radulović rekao je juče da bi bilo neodgovorno da javna preduzeća isplate 13. platu i zaobiđu preporuku Ministarstva da je ne isplaćuju i da će biti provereno da li su neka od njih već to učinila.

Pošte Srbije već podelile bonuse

Na sednici Nadzornog odbora "Telekoma Srbija" održanoj juče nije prošla odluka o tome da se isplati 13. plata, saznaje "Blic". Tome su se žestoko usprotivili sindikati. Kako saznajemo, u pobuni sindikata, prednjačio je Nezavisni sindikat Telekoma koji insistira na isplati 13. ličnog dohotka. Sindikati se pozivaju na odluku "Pošte Srbije" koja je još u decembru isplatila 13. lični dohodak svojim zaposlenima. Kako saznaje "Blic", umesto tradicionalne povišice u "Poštama Srbije" isplaćeno je takozvano učešće u dobiti. Tako su zaposleni dobili 0,8 odsto godišnje plate iz dva dela. Prvi je isplaćen u junu, a drugi tokom decembra.

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/430210/Crnogorci-ne-slusaju-Vucica-Svadja-u-Kontroli-leta-zbog-13-plate

Znaci sa tudjim parama su nasli da izigravaju stednju. Simpaticno.
Haha Četvrtak, 26. 12. 2013. 07:31h

Sta vam nije jasno, ljudi dobijaju platu od Eurokontola, sve sto im se ne isplati se vraca u kasu Eurokontrola. Drzava u slucaju 13. Ili 14. plate samo moze da zaradi na porezima... Ne razumem cemu lozenje...
M Četvrtak, 26. 12. 2013. 07:47h

pa ljudi koji rade u vojsci su dobili po 10,000 din za novu godinu o kakvoj stednji mi pricamo.
info Četvrtak, 26. 12. 2013. 07:59h

Da postoji mehanizam da taj novac damo državi, to bi uradili

takvi su oni, eto 

:lol:

Hate mail

:mrgreen:

Ipak, ako je kako ovde pise moram da se slozim sa likom koji gorovi o oporezivanju.

Hate mail

Daisy

Zemlja u kojoj je zabranjena Nova godina

IZVOR: TANJUG

Verska policija ultrakonzervativne Saudijske Arabije upozorila je građane da ne smeju da proslavljaju Novu godinu, navodi danas saudijski dnevnik "Okaz".

Komisija za promociju vrlina i sprečavanje poroka ili Mutava, kako se zvanično zove verska policija, obrazložila je ovu zabranu ediktom vrhovnog Komiteta verskih poglavara, kojim se zabranjuje proslava Nove godine, piše "Okaz".

Saudijska Arabija je zvanično prihvatila muslimanski kalendar, za razliku od drugih susednih zemalja koje prate Gregorijsanski kalendar, prenosi Frans pres.

Verska policija sprovodi zakone kraljevstva kojima je predviđena stroga zabrana mešanja među polovima i prikrivanje celog tela i glave žena kada se nalaze u javnosti.

Ta policija, takođe, obilazi prodavnice kako bi se uverila da su zatvorene u vreme molitve.

Kako navodi francuska agencija, Verska policija je u više navrata bila optuživana da zloupotrebljava svoje nadležnosti. Od dolaska imama Abdulatifa bin Abdulaziza al Šeika na njeno čelo u januaru 2012, međutim, pripadnici ove jedinice više ne smeju da koriste neobeležena vozila.

Mutava, takođe, tradicionalno zabranjuje prodaju crvenih ruža i ostalih poklona na Dan zaljubljenih, 14. februara, podseća AFP.

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2013&mm=12&dd=29&nav_id=794668

Hate mail

Ivan_D

Pa i u tzv Republici Srpskoj je par godina bilo zabranjeno slaviti Novu Godinu

Daisy

Dajova je izbodena nožem u sobi spa-centra na ostrvu Roatan, kod obale Hondurasa, 22. decembra, a 25. decembra, kako je javio Ej-Bi-Si njuz, policija je uhapsila Lenjina Roberta Arana (25) i optužila ga za ubistvo.

Nakon vesti o njenom ubistvu američki Stejt department je izdao upozorenje Amerikancima koji putuju u Honduras ili žive u toj zemlji da budu oprezni, ističući da su "nasilje i kriminal na izuzetno visokom nivou i da je od 50 ubistva američkih državljana od 2008. policija rasvetlila svega dva".

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/430982/Americka-naslednica-na-smrt-izbodena-nozem-u-Hondurasu-ubica-tvrdi-da-je-bio-njen-ljubavnik

Daisy

HSBC, jedna od najvećih banaka na svetu sa sedištem u Londonu, sprovela je istraživanje u kojem je učestvovalo 16.000 ljudi iz 15 zemalja.

Australijanci ostavljaju najviše novca budućim generacijama - u proseku više od pola miliona američkih dolara, tačnije 501.919 dolara

Po iznosu prosečnog nasledstva, svetski vicešampion je Singapur, sa prosečnim nasledstvom u iznosu od 371.000 dolara. Slede Velika Britanija (280.000 dolara), Francuska (220.000) i Tajvan (190.000).

Amerikanci, kaže istraživanje, tek su na šestom mestu u svetu, a prosečan iznos koji ostavljaju budućim generacijama je 177.000 dolara.

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/431980/Zasto-je-bolje-je-imati-tetku-u-Australiji-nego-u-SAD

Pareski do

Quote from: tempo on December 14, 2013, 01:15:00 AM
Sedmoclano predsjednisvo!?

погрешио је само у броју, све остало је лепо написао, десеточлано (3+3+3+1)

Daisy

Historijat Predsjedništva Bosne i Hercegovine počinje 1974. godine, kada je Ustavom tadašnje Socijalističke republike Bosne i Hercegovine, u okviru SFRJ, ustanovljena nova institucija u društveno–političkom sistemu. U tadašnjem sistemu Predsjedništvo SR BiH je brojalo 9 članova,

da bi, nakon prvih višestranačkih izbora u decembru 1990. godine, Predsjedništvo Republike Bosne i Hercegovine imalo 7 članova; po dva člana iz reda bošnjačkog, srpskog i hrvatskog naroda i jedan član iz reda ostalih naroda.

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine, na osnovu sadašnjeg Ustava, definisano je kao najviša državna institucija, u kojoj funkciju kolektivnog šefa države vrše ravnopravno tri člana iz reda konstitutivnih naroda Bosne i Hercegovine: bošnjačkog, srpskog i hrvatskog

http://bs.wikipedia.org/wiki/Predsjedni%C5%A1tvo_Bosne_i_Hercegovine

Pareski do

Moja грешка, признајем

Pareski do

Quote from: Ivan_D on December 29, 2013, 08:56:31 PM

Није никада ништа тако забрањено.

Срећан ти Дан Републике Српке -5 дана

tempo

svasta... prvi put cujem da je u bosni postojalo sedmoclano i devetoclano predsjednistvo.

Pareski do

У праву је

Абдић Фикрет
Изетбеговић Алија
Ганић Ејуп
Плавшић Биљана
(Дураковић Нијаз
Кољевић Никола
Кецмановић Ненад
Кљујић Стјепан
Борас Фрањо

3 СДА + 2 СДС + 2 ХДЗ

tempo

sve go zlocinac. jebo im ja mater.

Daisy

zbog malog broja stanovnika, meštani Palmerstona sklapaju brakove sa svojim rođacima

- Sestra i ja imamo šestoro dece, a jedno je zaostalo u razvoju - kaže Bil Marsters.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/432461/Ostrvo-na-kom-su-svi-potomci-istog-coveka

tempo

pomislio sam na njega prije nego sto sam otvorio link

tempo

Ivan_D

Quote from: Pareski do on January 04, 2014, 03:36:07 PM
Quote from: Ivan_D on December 29, 2013, 08:56:31 PM

Није никада ништа тако забрањено.

Срећан ти Дан Републике Српке -5 дана

Mozda ne dekretom, ali pricala mi mamina ujna (koja je paradoksalno nekoliko godina mladja od mame) i koja je iz Banja Luke, da tih nekih 93-95 nisi mogao bezbedno da slavis Novu Godinu u Banja Luci.
Zena je sama Srpkinja i kaze da je bilo apsolutno grozno. Ona je bila nastavnica matematike (ili kako Srbi kazu profesorka u jednoj gimnaziji u BL i jednom je isla sa ucenicima u neki park da imaju cas napolju jer je bilo lepo vreme a i kraj skolske godine. Tamo bilo par bradatih, prljavih, smrdljivih, krezubih, pijanih, nauruzanih tzv vojnika i jedan poceo da insistira da ga ona poljubi.
Ona zena u šoku, ucenici u šoku. I prosla je, na srecu, tim sto ga je poljubila na obraz. A to ti napominjem zena Srpkinja, rodom iz BL.

Njen muz, mamin ujak, takodje imao neprijatnosti. On svirao na klarinetu i predavao muzicko na istoj gimnaziji. On je uvek bio ugladjen, uvek glatko obrijan, uvek leptir masna itd. I njega isto jednom uhvatili da maltretiraju tzv. vojnici, sta ima do nosi leptir masnu. Jos ga legitimisali, cudno ime. Na srecu govori ekavicom, a to je tada tamo bio veliki plus.

Mamina ujna jos pricala da su joj kasnije zatvorili prodavnicu kompjutera kad je pocela da se bavi biznisom jer je imala reklamu latinicom, dok nije promenila u cirilicu.

Sto se tice tzv Republike Srpske, poserem ti se na Dodika, poserem ti se na Plavsicevu, na Karadzica, a najvise ti se poserem na narod koji je iste birao.

Pareski do

Иване, у обиласку родбине у Новом Саду и Карловцима око Божића сам се изнова уверио у то да Нови Сад и околина или привлаче нељуде или дехуманизују људска бића, what gives?

Republiko Srpska,volim te! ORIGINALNI SPOT

Daisy

Woman sues solicitors because they 'did not explain that finalising her divorce would terminate her marriage'

A British woman has attempted to sue her former lawyers for professional negligence claiming they failed to properly explain to her that getting a divorce would end her marriage.
Jane Mulcahy claimed that, alongside a number of other allegations, her solicitors failed to advise her that finalising divorce proceedings would officially end her marriage.
The Roman Catholic argued that the lawyers should have clearly explained that a divorce would terminate her marriage.

She claimed lawyers failed to take into account her faith and should have recommended judicial separation - a step away from full divorce - as an alternative course of action, the Independent reported.

Her claims, which were made against two separate firms of solicitors, had already been rejected by the court, but Ms Mulcahy sunbequently appealed against the dismissal of certain aspects of the case.

The presiding judge, Lord Justice Briggs said: 'The most striking of Mrs Mulcahy's many allegations of negligence against her solicitors was that, having regard to her Roman Catholic faith, Mrs Boots had failed to give her the advice which was requisite in view of her firmly held belief in the sanctity of marriage...
'...either in terms of the alternative of judicial separation, or about the impossibility of pursuing divorce proceedings to a clean break settlement, without thereby inevitably bringing about the final termination of her marriage, which she wished to avoid.'
Her case was rejected by the court.

Užas u Kuvajtu

The curious case follows another bizarre divorce proceeding - a woman who is splitting from her husband over peas.
Just one week after getting married, a woman in Kuwait has filed for divorce after discovering her husband prefers to use bread, rather than a fork, to eat peas.
Traumatised by the 'shocking sight', she said she could no longer live with him, owing to his lack of etiquette.

The case of the 'shocking' peas, reported in the daily Al Qabas today, is not the only bizarre reason for wanting a divorce in Kuwait.
One woman wanted a divorce because her husband insisted on squeezing the toothpaste tube in the middle and not the end. 'We are always arguing... He is so obstinate,' she said.

Another woman divorced her husband on their wedding day because the groom had not made the costly arrangements that she had asked for.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2537566/Woman-sues-solicitors-did-not-explain-finalising-divorce-terminate-marriage.html

This woman needs to buy a dictionary. I would have divorced her on grounds of being a complete idiot. What did she expect was going to happen?
hardcoreharding, Vancouver, 1 day ago

She needs to be married, she's too stupid to be out on her own.
Keith, Birkenhead, 13 hours ago

To think that she is allowed to vote and do jury service - scary!
Mike Robertson, Stevenage, United Kingdom, 1 day ago

And reproduce!
Debbie, Cheltenham, 23 hours ago

Hate mail

Primitivce koji bilo sta jedu tako sto ustinu komadom hleba treba odvesti iza kuce i metak iza uva.

Hate mail

Pa sjajno. Prvo ih napasao kao stoku a onda ih i gazio (kao stoku). Priceless.