News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Ajoj

Started by Jelence, September 28, 2011, 07:15:27 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

Pricam danas sa majstorom sto treba neka vrata da namesti. Tip se zove Georgio. Ja mu rekoh nesto na italijanskom (ko velim nece da skodi) kaze on nisam ja Italijan nego pola Grk pola Egipcanin. Kad je cuo da sam Srpkinja on se sav raspilavio kaze ima prijatelja Veljka, pa Zorana, pa Dragicu i Vladimira... Ja kazem znas li sta na srpskom kaze on zna rekoh dobro u redu je ne moras da mi kazes pretpostavljam sta su prijatelji mogli da te nauce...

Kaze on ma nije samo to, prijatelji me ucili a i mama (Grkinja) mi slusa srpsku muziku... Kaze omiljena pevacica joj je Svetlana Raznatovic.  :x

Kukala mi majka na sta ce da ispadnu ona vrata.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail

Od kvalitetne PVC stolarije?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

Quote from: Hate mail on September 28, 2011, 08:17:05 PM
Od kvalitetne PVC stolarije?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

U Holandiji bila tv u poseti clanu parlamenta (partija Geerta Wildersa) koji ne veruje u stednju energije itd.

http://www.dumpert.nl/mediabase/1389821/688b0155/hoe_groen_is_richard_de_mos_.html

Dosli kod njega, sve lampe upaljene, grejanje na 29C, otvoreni svi prozori, kaze svez vazduh je dobar.
Vrata i prozori od drveta i ovaj novinar mu kaze da je cuo da su drveni prozori i vrata losi za prirodu jer slabo izoliraju pa se vise energije trosi za grejanje itd. Ovaj mu kaze "lose za prirodu je dobro za tebe"  :D
Rekao je jos "energija mora da se vrti"  :D
Dalje prica da se tusira 3 x dnevno, jer nikad ne znas kad i na koga mozes da naletis itd  :) :) :)
If you dine with the devil bring a long spoon.

Superhik

Podsetilo me to na mog kuma.

Elem, otkad smo klinci bili pa do dana danasnjeg, covek se triput dnevno tusira i triput dnevno menja gaće, uz obaveznu opasku - 'za svaki slučaj'.

Pritom, nikad se nije 'od riba opučio', ni tada, ni sada.

It's all 'bout attitude..

:)

AFord

al' prvi put da preskoci tusiranje garantujem da bi mu se nasla neka u krevetu...

Superhik

Well, otprilike tako je i bilo.

Tad se i oženio..

;)