News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

tarane vise nema....

Started by tarana, October 07, 2011, 06:22:28 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tarana

ne mogu da se registrujem, pa pisem sa njegovog naloga.

Moj Goran, vas prijatelj tarana, je juce umro...

Pavlica
(nekada nick 'ozbiljna')

ako neko zeli moze me kontaktirati preko morgane...

Ivan_D

Neeeeeeeeeee

Juce bas hteo da pitam gde je Tarana. Ako mozes, ako ti nije tesko, napisi nesto vise. Strasno, strasno mi je zao.

If you dine with the devil bring a long spoon.

tarana

bio malo kilav u avgustu, sve mislio neki virus...onda odjednom visoka temperatura...mesec dana u bolnici, sa pogresnom dijagnozom mononukleoze. poslednje nedelje se posumnjalo na limfom a tada je vec bilo kasno. urusio se za 4-5 dana...

Ivan_D

Hvala. Moje najiskrenije saucesce.

Daisy

e jbg,

posle dužeg šoka, da napišem ...

jedan od meni dragih gostiju ove naše kafane, a zbog kojih uopšte i navraćam ovde
uvek sam prvo otvarao teme kod kojih vidim da je tarana ostavio poslednji komentar

nedostajaće mi ... a verujem mnogo više njegovim bližnjima
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

tempo

:shock: :( :( :(

strasno. moje saucesce
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Pareski do

Нека му је вечни помен и нека му буду сва врата отворена у ономе Царству...

AFord

Apsolutno nemam reci...
Moje najiskrenije saucesce Tebi i porodici.
Tarana je bio neverovatno interesantan i pametan sagovornik.

Mirabella

Gospode Boze, ne mogu da verujem!!!!!!!  Nemam reci, u soku...

Pavlice, kako uopste i da ti kazem koliko mi je zao, koliko je vest strasna i neverovatna...

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

MalaKoala

jednom dobar lik... :(
moje saucesce, Pavlice...

Hate mail

++++

Strasno.

Drag, drag cyber lik, siguran sam i precious human being za sve koji su ga poznavali.

Moja sucut svima koji zale ovaj gubitak.

:cry:
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

udavaca

Moje najiskrenije saucesce!

Zaista, ne umem da srocim koliko mi je zao...

Tromotorac

Rest in Peace, Tarana.  Nedostajaces nam.

Pavlice, moje puno saucesce.

The bums will always loose.

Pijanista

baggio

:( :( :( :( :( :(

Jaooooo, u shoku sam.. :( :(

Moje najiskrenije saucesce.
Pavlice, uvek cu pamtiti Pasuljijadu i vase toplo gostoprimstvo. Boze, sta ti je zivot :(
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Ivan_D

Ja i dalje šokiran. Strašno. Se razume neko u medicinu? da nije bilo pogresno dijagnoziran mesec dana, je l' moglo nesto da se uradi? Koliko godina je imao covek?
Bas mi je mnogo zao i ceo dan razmisljam, sto kaze baggio, sta ti je zivot.  :(

Tromotorac

Mislim da je Tarana bio oko 47-48 godina.

baggio

Taranu sam licno upoznala nakon par godina druzenja na jednom od prvih foruma koji je u svoje vreme pokrenula Wilma.  Forum se zvao Cerga. Bilo je to jedno kvalitetno mesto na kome se mahom okupljalo ustaljeno drustvo od ljudi razbacanih po celom svetu.  I tako jednoga leta, (ne mogu sada ni da se setim koja to bese godina?) odluci Tarana da na svom ranchu napravi Pasuljijadu.  Pozove nas sve, s'tim sto se toga dana pojavi (po mojoj nekoj proceni) jedno 20-25 ljudi. U famoznoj atmosferi druzenja, pesme (doveo je cak i jedan strasan bend koji nas je sa evergreen muzikom zabavljao do kasno u noc), on i Pavlica su pripremili izvanrednu veceru.  

Tarance je bio pravi domacin.  Spremao je u ogromnom kotlicu nezaboravni riblji paprikas.  Pricao nam je koliko vrsta ribe je potrebno da se postigne pravi ukus, dok se sve to satima krckalo. Vedar, sa osmehom na malo preplanulom licu, okretan i uvek spreman za salu sa njegovim prepoznatljivim Lalinskim akcentom.

Sve to, kao da je juce bilo.  

Boze, sto sam tuzna. :(  Ne mogu da verujem da ga vise nema. :(
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

zagor te nej

Stravicno. Ne mogu da verujem. Uzas. Bio je fenomenalan, definitivno jedan od najzanimljivih ljudi koje sam sreo nazalost samo u virtuelnom svetu.
Moje saucesce gospodjo.
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

Pijanista

Krajnje prijatan covek. ljudina.

Superhik

Nocobdija

Strašno... :( Jedan od najomiljenjih likova, ikada, na svim forumima, još od početka seljakanja ove družine (Novi Zeland, 7K, Oreška...) nemam reči koliko me duša boli a nikad čoveka nisam upoznao uživo. Saučešće porodici :(

Cicibela

Gorane, uveseljavaj Andjele kao sto si umeo nas. Poslednji pozdrav.

indie

†††††
pokoj mu dusi...
(verovatno vredno Tamo ore nebeske njive)
'на љуту рану - љуту траву..!'

Tromotorac

E

Draga Pavlice moje saucesce.
Jutros sam pre nego sam posla na posao procitala ovu tuznu vest i nikako da se sastavim celi dan. Nisam znala sta u trenutku da napisem, samo sam plakala kao da mi je neko rodjeni umro. Ni sada verovatno necu uspeti da opisem koliko mi je zao. Tarance nisam nikada upoznala uzivo, ali mi je za sve ove godine virtuelnog druzenja prirastao za srce kao i svima vama. Eto kakav je covek bio, dobrica koga ce svi ovde samo po dobru da pamte.
Poslednji put , pre oko dve godine Tarance nas je ovde ponovo okupio pitavsi Paru da nam pruzi malo parce ovog virtuelnog sveta gde cemo da se druzimo, smejemo, raspredamo o politici, da se posvadjamo ponekad da se trpimo i ne trpimo, a evo i sada ovako zajedno tugujemo. Hvala ti na tome Tarance. Hvala ti na zdravom humoru, na odmerenosti, na lepim pricama, na pesmama. Ispunio si nase zivote svojom dobrotom i svima ces nam puno puno nedostajati.
Moje saucesce svima vama moji drugari  jer vam je sigurno, ako ne isto toliko koliko meni, onda jos i teze jer ste Tarance neki od vas i licno poznavali.  

slawen

Данас ударци не престају да падају....
Обично сам равнодушан кад неко умре, али ово ме је баш потресло.
Јадна његова породица, ако нама оволико недостаје...
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

AFord

Nisam hteo vise da se javljam na ovom topiku ali eto, citav dan sam nekako utucen.
Neverovatno koliko je to bio jedan pametan, odmeren, pristojan covek i koji je u ovom virtuelnom svetu ostavio tako veliki trag na mene. Mogu samo da zamislim kakav je to gubitak ljudima koji su ga licno znali i bili porodica.
Secam se kada se organizovala pasuljijada, i kako mi je bilo krivo sto nisam uspeo da svratim. Secam se komentara i odusevljenja ekipe Taranom i njegovim gostoprimstvom.
Od tada sam se nadao da cemo se jednom negde sresti...

Mirabella

Ja sam kao obrmrla citavog dana.  Ovako sam se samo osecala kad mi je kum poginuo, kad je JLZ umro i evo...sada.  :(

"Znali" smo se oko 12 godina, znali 7, dopisivali, domundjavali porukicama s vremena na vreme, razmenjivali misli i gluposti, upoznali se i "samostalno" i sa boljim polovinama.  Retko drago stvorenje, kompleksno a jednostavno, pametno, duhovito i sarmantno i dobro, strasno dobro.

Gogi, you're good!  ;)  You are good, buddy...

:(

Ovo je stvarno strasna vest i veliki gubitak i za nas, njegove virtuelne (nista manje znacajne) prijatelje i za njegove najmilije i prijatelje u "stvarnom" zivotu.  Svi smo na velikom gubitku.

Ja i dalje ne verujem...
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Mirabella

Pavlice, izvini na neobavestenosti i uznemiravanju, nisam shvatila to za kontakt preko morgane.  A volela bih da ti se javim, kada budes mogla...   Hvala ti i cuvaj se!

Jelence

Joj strasno, strasno, strasno...  :cry:

Saucesce porodici  :cry:

Joj tarance kad bi znao koliko sam te puno volela...  :cry:

Jebem ti zivot  :cry:
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Jelence

joj narode mene ubi tuga za taranom :(

ceo dan mi se srce steze kad na njega pomislim. i mislim na one traktorske gume koje sam mu obecala... nije covek ni znao da sam obecanje dato u zezanju ja zapravo ozbiljno shvatila. mislila sam imamo vremena...

dodje mi da vristim na sav glas :(

ja nisam ni znala da se zvao Goran. ah, jebemti, pa to ime obozavam!! videla sam mu sliku jos daaaavno, davno i secam se da je bio mnogo, mnogo sladak. on mi nije verovao, mislio je da ga zezam.

neverovatno koliko je bio dobar covek, smiren i odmeren.

pomislila sam kad sam dosla danas i procitala naslov da se Pijanista zavitlava i htela sam mu reci da je preterao i da stvarno nije u redu da se sali na taj nacin. kamo srece da sam bila u pravu  :( :( :(
...

Ivan_D

Ja video naslvo juce ujutru, cim je postavljen. Prvo sto mi palo na pamet je da se covek 'povlaci' na neko vreme (ala E), da negde ide ili nesto. I onda, nekoliko sekundi kasnije, procitao. Strasno, strasno, strasno. A samo dan pre toga sam mislio na njega i zasto ga nema.
Ni ja nisam znao da se zove Goran. Ne znam ni kako je covek izgledao, predpostavljam da je bio nesto stariji od mene. Ali sve je to nevazno. Ja sam skroz u bedaku, cak sam razmisljao koje bih 3D poznanike odmah menjao za Taranu. Morbidno znam, ali ja uvek imam takve 'hipoteticke' analize.

Jelence

ja sam isto primetila da ga nema, ali sam mislila zauzet covek, vratice se kad stigne. ma nije mi ni na pamet padalo da je nesto ozbiljno u pitanju. mlad covek, joj tuge :( mislila sam u najgorem slucaju mu opet vadi mast neka Veronika...

Mirabella

Jelence, ako mogu da te utesim - a znam da ne mogu, ne mogu ni sebe - nisi sama, mislim da nam je svima ovde podjednako tesko, i onima koji ga nisu licno poznavali i onima koji jesu.  Svi smo ga voleli (pa su neki od nas pozeleli i da se licno upoznaju, ako su bili u prilici), zbog vedrine, pameti, humora i dobrote kojom je zracio.  Pa i kad se dzapao, radio je to na finiji i suptilniji nacin, humorom obojeno.

Jedan je Gogi bio...  :(

Jelence

Znam da nisam sama, jer tarance nije bio tip kojeg mozes da ne volis.
Secam se kako je kazao da je naucio lekciju i da se samnom vise ni ne dzapa... Znaci i pametan covek bio...  :(

zbunjena

pavlice, muz ti je bio redak covek: divan. svi smo ga voleli, pa cak i mi koji se retko "hvatamo" tastature. moje najiskrenije, najdublje saucese.

boga mogu samo jedno da pitam: ima li te boze? za tri meseca, dva prijatelja, jedan u 3d, drugi virtuelani, od iste bolesti... nepravda...

mozda bi trebalo pavlici dozvoliti da se registruje. mozda mozemo da pomognemo nekako. sama ce nam reci.

amans

Veoma mi je zao. Meni je ostao u najlepsoj uspomeni. Iskreno saucesce porodici, prijateljima i onima koji su ga voleli.
We're lost, but we're making good time.

urbana

ja...nemam reci...
stagod napisem zvuci bedno prema onome sto osecam...
eh, "pile tetkino"...

Jelence

amans

"Taraninoj porodici i prijateljima, moje duboko saucesce. Gorane, ostao si mi u najljepsem sjecanju.
Pocivaj u miru, David."

He Was a Friend of Mine "

(ja prenosim poruku. amans)
We're lost, but we're making good time.

mercedes

Mnogo mi zao taranceta!! :-( Ostace mi u sjecanju kao mnogo human lik, jos na serbiancafeu bilo mi je zanimljivo citati njegove komentare koji su uvijek bili duhoviti, ostroumni!!
Pocivaj u miru Gorane! Saucesce porodici!
Einstein said that: Imagination is more important than
knowledge.

Ivan_D

"Taraninoj porodici i prijateljima, moje duboko saucesce. Gorane, ostao si mi u najljepsem sjecanju.
Pocivaj u miru, David."

To pas s maslom? Zamoli ga da svrati, rado bih ga citao.

tempo

Quote from: Ivan_D on October 09, 2011, 05:38:48 PM
Pocivaj u miru, David."

To pas s maslom? Zamoli ga da svrati, rado bih ga citao.

da, da
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Tužni Grad

Čitamo se u nekom boljem svetu, Tarana.

Moje saučešće porodici.

TG

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

urbana

Quote from: Hate mail on October 09, 2011, 07:09:24 PM
Sta "pile tetkino"?
ma, salili smo se tako: on je mene zvao "tetka", ja njega "pile"...:(
jos uvek ne mogu da poverujem da ga nema, prvo pomislih da se naljutio na nekoga na forumu, kad...
ne mogu da verujem...