News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Cudno

Started by Ivan_D, November 08, 2011, 10:19:17 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

Moji nesto bolesni, hteo da kupim avionsku kartu da odem da ih vidim s malim, kad ono surprise, surprise. Nema vise direktnih letova Prag-Beograd.
Bio uveren da je greska, rek'o nemoguce, mora da je terminal down. Na kraj zvao i kazu, nema vise direktnih letova.

Ne mogu ni da nagadjam zasto je to tako. Ovde ima puno nasih, i kad god sam leteo avioni su bili skoro puni. Takodje, Prag je popularna turisticka destinacija i ima i puno nasih turista.

Cudno.

If you dine with the devil bring a long spoon.

Superhik

Ma ne.

Nista vise nije cudno.

Ajmo, veselo:

Hangman's Song

Hate mail

Njima su sad valjda aerodromi na Jadranu glavna destinacija (u post-sezoni, kad odu Nemci). Eventualno Zagreb.

Zar nema srBski carrier liniju do praga?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Tromotorac

Ivane probaj let iz Budimpeste. Malev je letos leteo BUD-BEG svaki dan, can i sa 737.

Prag-Bud letovi sigurno postoje.
The bums will always loose.

Ivan_D

presedanje = hassle

Tromotorac

E tu samo moras da promenis perspective :) Aerodromi su ti vrhunska dostignuca ljudskog uma - svo civilizacijsko znanje, umece od fizike/inzinjeringa do umetnosti, dizajna, ugostiteljstva, catteringa i kanalizacije - sve je na jednom mestu.

Plus mesto gde se i dalje ljudi relativno lepo oblace.

Ivan_D

doduse imam priority pass, dao mi AMEX besplatno. mogao bih to da iskoristim. ali i dalje je hassle  ;)
u stvari ponecemo ipad, ima jos par nivoa angry birds koje nismo resili, pa ce valjda biti ok.

Tromotorac