News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

bio neko od vas ovde

Started by Ivan_D, November 22, 2011, 05:39:35 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

na rektoskopiji?

Ja bio danas. What a fulfilling experience  xrotaeye xrotaeye xrotaeye
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

U prevodu gledanje u dupe? jok more. Ali sam upravo danas skinuo iglu iz vene koju sam setao sedam dana zbog neke infekcije. Uh, olaksanje.

baggio

Sorry guys.

Nasmejali ste me do suza. xrofl xrofl
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Pijanista

Sta ces, covek se oseca ispunjeno posle procedure.

Ivan_D

Igla u veni nije nista. Javi se kad probas ovo.

nego, ta infekcija, da pogadjam: inficirao te slinavi Kinez?

Pijanista

Ne, krenulo sa krajnika u limfne zlezde. A promenio sam mesto u firmi, sad ga ne cujem dok slini vec samo dok kaslje (tu ipak nema pomoci).

Jbt, koji smo mi freakovi, ja se rokam u venu ti u dupe.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Quote from: Hate mail on November 22, 2011, 06:52:02 PM
Znaci strasno.

S obzirom na kontekst fabule radnje i objekta, moram da pitam da li je ovo "s" u reci "strasno" u stvari "sh" ili "s" posto oba imaju smisla.

Hate mail

Hate mail

Pijanista

Ivan_D

Heheh, nije ali pricao sam mu, a idem u Amsterdam za par dana, pa cu mu reci detalje.

Hate mail

Jelence

Snimanje dupeta iznutra?
Bila ja, samo su me uspavali tako da se ne secam nicega u vezi procedure. Ali sam dobila slike. Joj jesu smesni sa tim slikama dajte ljudi sta me interesuje kakav mi je supak iznutra. I jos slike u koloru. Ko da cu u album da ih turim. Cirkus.

Nego bas prilikom te procedure anesteticar bio neki kasapin, imala sam napad nevidjene panike kada sam se probudila, zamalo sam se ugusila od sopstvene histerije. Nisam imala vazduh (gusenje) a jos uvek totalno umrtvljena (iako budna) i ne mogu rec da prozborim niti da se pomerim. Grozno, bas grozno.

Nisam znala koj mi je qrac bio i posle sam pricala sa nekom anesteticarkom (koja me je krpila drugim povodom) i ona kaze - kada sam joj ispricala kako je prethodno iskustvo bilo grozno i da se plasim da se ne ponovi - ona kaze da je to sve bilo do tehnike davanja anestezije.

Ona me probudila skoro ko ovaj moj namcor s Earl Grey cajOm i poljupcOm. Paloma se zena zove, nisam znala da se iko tako moze zvati ko toalet papir :)
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail

Nije to nista.

Kada sam u ZajecMaru dosluzivao ostatak vojnog roka posle povratka iz zone b/d, u ceti vojne policije sa kojom smo delili paviljon staresina je bio neki porucnik Palamar.

Jelence

I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Daisy

У Србији ће следеће године бити уведени обавезни превентивни прегледи. Све особе између 50 и 70 година мораће једном годишње да обаве преглед столице, потом, уколико је неопходно, биће упућени и на колоноскопију.

Исхрана као превенција рака дебелог црева

zanimljivo, stariji od 70, ne moraju ...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.