News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Bolje od ...

Started by Jelence, November 26, 2011, 11:53:06 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

Treadmill.

Evo ima nesto jace od dva meseca kako ne silazim. Svako i bukvalno SVAKO jutro.

Jebote mish... Ko nije prob'o nece znati o cemu pricam.

Ne da sam se navukla na endorfin nego skacem iz kreveta ko na oprugu kad se setim da je jutro opet svanulo i da je opet red za vedzbanje.

Anfaking belivable.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Ivan_D

imas neki model da preporucis? ja hteo da kupim, ali ti industrijski su bas veliki za kod kuce.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Jelence

INI, kao i obicno ima prigodnu ilustraciju  :|
kad se malo razmisli, i moja ny resolution za 2011 bila je tu negde  :mrgreen:

ivane, pitanje je sta tebi treba, koliko imas mesta, sta se nudi kod vas itd. ovaj moj smo kupili jos dok smo bili u staroj kuci pa smo se saplitali na njega. bas je nezgodno jer smo imali single garazu vec prenatrpanu kojecime i tesno ko u prkno  :mrgreen: a ja nekako nisam volela da mi bude u spavacoj sobi, filingujem se gilti od ranog jutra :)

ali verujem da i kod vas ima veliki izbor velicina, modela, cena, itd.

od svih specija mene mrzi da tipkam bilo sta, nego samo ukljucim brzinu, visinu i da mi meri vreme. a ostalo mogu i sama. e, da, ovaj moj ima i merac pulsa, to je isto prakticno, da znam da ne zabusavam.

E

Jesi probala Jelence da igras na trademillu  8-). Ovo sam videla pre neko jutro na CTV jutarnjim vestima. Ja bih se verovatno zalepila na traku od trademilla kao na crtacima kada bih probala nesto ovako

Dancing queen planet

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Jelence

Ej, ja postavila ovaj topik pre skoro mesec dana.

It's still on   :!:

Ivan_D

ja se raspitiv'o okolo hteo da kupim tu spravu. medjutim posavetovali me da te kucne sto sam gled'o za 1000-1500 eura ne valjaju mnogo, te da ako uzimam uzmem industrijsku koje stoje 5K+ euro.
tako da u mom slucaju no deal.

mada kupio sam prekjuce jorgan za 300 eura i pod tim se mnogo bolje spava nego pod onim za 50. postajem ceo k'o Jelence.

If you dine with the devil bring a long spoon.

Jelence

Postajes ko Jelence... Sta ces bolje  :|

Sta bre ne valjaju te za 1000-1500 eura, koje su to price??? Mora da je taj sto ti je pricao eto slucajno prodavao bas te od 5000+ eura.

Ne znam sta si planirao na tredmilu da radis ali ne vidim stvarno logiku da sprava od 1000-1500 eura "ne valja".

A ono, istina, Evropa je to, nije zezanje...