News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

LOLsters...

Started by Hate mail, December 09, 2011, 07:59:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Ne kontam gde je ovo (negde oko NYC?). Pretpostavljam da se pod "The hill people" misli na ove:

Hate mail

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

tempo

dijele bosnu na salveti..
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Mirabella

Ovaj u sredini je... Dodik?  Sudeci po komentaru.

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Superhik

Sudeći i po slici - jeste

:?:

Jelence

Siroma Novak sta sve mora da trpi.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Mirabella

Hate mail

Odaje ga kravata "Slobodanka"...

Superhik

A upazi ovu fraternizaciju (ili paternizaciju) u vidu ruke preko ramena nemarno a zaštitnički i prisno prebačene; ruke dodatno opterećene nepodnošljivom lakoćom Rolex-a..

Dakle, ako na ovom svetu nešto ne podnosim, to je da me dodiruju ljudi koji mi nisu dragi i/ili prema kojima ne gajim seksualne i ine atrakcije.

Što reče Jelence- siroma Novak, šta sve mora da trpi..

Pijanista

Gledam ovo i sve vreme hocu nesto da pitam ali ne smem. Evo, skupio sam hrabrost: Koji ce im qrac cetiri case?

tempo

nisu cetri, nego samo po dvije, ali su se oni napili pa izgleda kao da su cetri.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

E

Quote from: Pijanista on December 12, 2011, 06:31:07 PM
Gledam ovo i sve vreme hocu nesto da pitam ali ne smem. Evo, skupio sam hrabrost: Koji ce im qrac cetiri case?
I to sve cetiri krute, tj sa stopom. I meni je zapao taj detalj u oci, kao i to da sva trojica piju belo vino.

Pijanista

Jedna za pice, jedna za vodu, jedna da se peru prsti posle piletine, a jedna da se odlozi proteza.  :evil:

Jelence

Quote from: Superhik on December 12, 2011, 06:20:54 PM
A upazi ovu fraternizaciju (ili paternizaciju) u vidu ruke preko ramena nemarno a zaštitnički i prisno prebačene;

To, to, bas sam to komentarisala. Ta nemarno prebacena ruka je fejk da bi fejk. Bljak. Prebacio je samo zato sto je to Novakovo rame i sto mu cena raste srazmerno broju minuta koliko tu ta ruka stoji.

On i Novak na jebisimater, a?

Sramota, uzasna sramota da se neko kao Novak koristi u svrhu politickog kurvanja.

Ali jebiga, to ti je sastavni deo Novakove karijere. Pitam se samo kad ce poceti takva otvorenost i naivnost kojom prepusta rame svakom politicaru sa isukanom rukom i Rolexom - da ga ujeda za guzicu. Svi se oni (sportisti, ljudi koji su postigli nesto u zivotu) pre ili kasnije ograde od takvih likova i poklone ramena necemu zaista vrednom a ne ovakvim politickim kurvama.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail

"Dajes da te vole glumci, reziseri, novinari, ljudi neznani i znani..."

E

Vreme da se na muziki otvori topic o Ribljoj corbi. I meni je juce pala na pamet ona pesma :
" Neko mi je ukrao biciklo
  jer ga nisam dobro vezo lancom
  na biciklo ovde sam naviklo
  da se ne bih osecalo strancom."

Mirabella

A otkud vam ideja da Novak trpi i da ga se koristi?

Superhik

Meni, lično, iz ugla ličnog; otud mi ideja.

Kako rekoh, 'dodire' te vrste ne podnosim, osim u gore navedenim okolnostima.

Mirabella

OK, licno.

Back to you, Jelence!  :mrgreen:

Ivan_D

Quote from: Mirabella on December 13, 2011, 02:11:58 PM
A otkud vam ideja da Novak trpi i da ga se koristi?

Da, hteo i ja to da primetim. Djokovica cenim, ali cinjenica je da nije imao zelju/potrebu/nagon da se uhvati u kostac sa / odupre raznim srbovanjima tokom svoje karijere - verovatno jer mu ne smeta.
If you dine with the devil bring a long spoon.