News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

:(

Started by E, December 12, 2011, 07:28:34 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E

Otisla sam na pola sata do laboratorije da mi uzmu krF i vratim se kad imam sta da vidim, nestala detetova bicikla iz garaze. $ 800 vredna mount bike. Prijavila sam kradju i sad cekam da me zove officer da mu dam podatke o bicikli. Cekam da me nazove, a u medjuvremenu me dete zove ljuto sto sam ostavila otvorenu garazu  :( :cry:.

Ivan_D

to ce ti vrlo pomoci sto si prijavila kradju. Meni pre par meseci razbili prozor na kolima i ukrali gps i dvd ekran/player od malog koji je mene mrzelo da skidam.
Probudila me drzavna policija zvonom na vrata u 7 ujutru. Ja siso dole samo u duksu, reko hvala sto ste me obavestili i pose gore, kad oni kazu "treba to da se prijavi policiji". pitam a tko ste vi. kazu mi smo drzavna, treba da zovete gradsku policiju. Kazem, ma u redu je. kazu nije, treba da se obavesti policija. Pitam ne mozete vi to da sredite, kazu ne, ali nazvacemo gradsku za vas. Zvali, kazu evo, sa'ce oni odmak. Cekam ja u duksu 40 minuta, dolazi baja, muva se okolo, slika. Kaze moram da zovem strucnjaka za otiske. jos pola sata cekanja u duksu na jedno 14 C.
Nema otisaka kaze strucnjak - u danasnje vreme znaju sta rade. Posle me jos terali da idem u stanicu da potpisem izvestaj. Sve u svemu jedno 4 izgubljena sata, jedno 500 eura stete, da bi se neki kreten "ovajdio" za mozda 30 eura.

If you dine with the devil bring a long spoon.

E

Ovo je vec neki put da im kradu bicikle. Pre dve godine su srednjem ukrali biciklu dok su samo svratili kod drugara da popiju vode. Ostavili bicikle ispred kuce. Bila je dobra trkacka bicika Schween ( nasledio od zmua iz vremena dok je ovaj intezivno vozio bicikl). Ona je trazilo da mu kupimo BMX jer na njioj moze da izvodi one besne gliste i trikove i njih je izgubio dve , ovu trecu je letos izgubilo na bazenu , pa je posle naslo. Ova sada sto je nestala ne samo sto je vredna novcano nego  je taj bajk najstariji dobio za little graduation, posto je bio dobar djak, pa mu je taja jos i nabudzio sa tamo nekim ekstra delovima  :( . And it's all my fault sto sam ostavila otvorenu garazu .
Inace u Torontu je pre dve- tri godine razbijen lanac biciklokradljivaca  xrotaeye. Neki tip je otvorio radnju polovnih bicikli u centru Toronta a da su sve te bicikle bile kradene.

E

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

E

Nisu me jos zvali. Moram da prestanem da brinem i onako mi je pritisak 800/300

E

Lepo je obradio snimak, izgleda kao oni stari filmovi bez zvuka.