News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Jos jedan potez...

Started by baggio, December 13, 2011, 08:52:22 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

MalaKoala

tell him to do WHAT?  :mrgreen:

E

Ima jedna reklama za Canadian tire gde ispod jelke stoji paket koji izgleda kao da je upakovan dvorac za barbike. Devojcica ulece u sobu sva srecna, cepa papir na poklonu kad ispod kantice sa antifrizom za kola , pa na vrhy levci izgledaju kao kupole na kuli  xrofl.

Gledali mi neko vreme Canadian idol pre par godina onako redovno, porodicno. Jednog dana trebali nesto da kupimo i dogovorimo se da pokupimo decu posle skole i odemo sa njima u kupovinu. Posto nisam stigla da se nasminkam, krenem da se sminkam u kolima ispred skole dok smo ih cekali. Njih dvojica nisu znali da negde idemo. Ulaze u kola, a ja zavrsavam sa maskarom. Onda samo ruz na usne i tako padne mi na pamet ideja u trenutku da ih zeznem. Pitaju u glas obojica: "Gde to idemo?, a ja prikupivsi svu ozbiljnost koju sam mogla kazem: " Imam audiciju danas, pa ce tata da me odbaci, a ako ne bude prevelika guzva mozete da me sacekate."  Najstariji pita:" Kakva audicija? " Ja mrtva hladna :"Pa za Canadian idol, kako koja." Pogedam u ogledalo a njih dvojica pozadi oci ovako  :shock: :shock:. " Zar to nije dobra ideja, evo da cujete sta sam pripremila " i tu prvo kenem da se zagrejavam sa la la la la ( pevusim skalu) pa se malo nakasljem i onda krenem da pevam. " Ooo ne mama kad te molim" kaze ovaj veliki. Sad se ja okrenem pa ga pogledam ovako  :shock: " Zasto, pa zar ne pevam lepo? " Tako smo se jos malo ubedjivali dok na kraju nismo mogli vise da izdrzimo pa smo i zmu i ja prasnuli u smeh.

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.