News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Kim Dzong Il

Started by Pijanista, December 19, 2011, 04:08:02 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

E

Ti decko da podhitno menjas avatar u Bil Pitona

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

Daisy

To će biti Kurta - Murta (Kurta jr.) varijanta?
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

tempo

pravo da ti kazem, nisam siguran sta im je gore. ova kurta-murta varijanta ili zavodjenje demokratije.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

tempo

Daisy

kurta jr. se navodno školovao u Švici ... ali cenim da je verovatnije da će slediti primer Haile Selassie-a, a ne npr. Gorbačova
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

tempo

logicno da svoje pionirke nece prepustiti trulim kapitalistima i kojekakvom belosveckom ološu.

matador

Quote from: tempo on December 19, 2011, 01:27:22 PM
meanwhile on the trgs of Pyongyang
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pSWN6Qj98Iw
Ako su okrenuti ka Meki, eto im solucije da izadju iz problema.
Na pola su puta.

matador

A vidi kakva je to lafcina bila...ni mrava ne bi zgazio

Kim Jong Il shooting!

Pareski do

Срећна слава Пијанисти!

E

Quote from: Pareski do on December 19, 2011, 03:21:50 PM
Срећна слава Пијанисти!
Ti ko da ne znas kakav je osetljiv na ovakve stvari, trebalo je da mu slavu cestitas na ostalo a ne na politici   xtwak

Daisy

Jedan sin izgubio funkciju zbog Diznilenda, drugi jer je kao devojčica

Kim Džong Nam

Iako se govorilo da bi Kim Džonga Ila trebalo da nasledi najstariji sin Kim Džong Nam (39), on je pao u nemilost oca kada je 2001.godine uhvaćen u pokušaju da u Japan uđe s lažnim pasošem kako bi posetio Diznilend.
Iako se u javnosti spekulisalo da mu je otac oprostio, Kim Džong Nam je u intervjuu za kineske novine izjavio da " nema interes da nasledi oca".

Japanac Kenji Fudžimoto, koji je radio kao lični kuvar Kim Džong Ila, objavio je 2003. godine knjigu u kojoj je Kim Džong Una opisao kao "kopiju svog oca u pogledu karaktera, izgleda i konstitucije".

Treći sin, dvadesetdevetogodišnji Kim Džong Čul, koji radi u Odeljenju za propagandu vladajuće partije, nije bio po ukusu svog oca. Fudžimoto je napisao da je pokojni liderl za njega rekao da se ponaša "kao devojčica".

Pijanista

Jedan debil, drugi peder treci poremecen. Izbor je lak. A oni gore moraju da placu, prvi koji prestane ide u logor.
Dear Leader je imao nekoliko dvojnika. Neka im je laka zemlja sad.

P.S. Pareski, hvala iako si poranio

Pijanista

Nisam znao da mournuju  dogi stajl. Ovo je Stock...  Pyongyang Syndrome.

Pijanista

Zapazi one klince na 1:20  "Daj da placemo, najebacemo!"

Pareski do

Quote from: Pijanista on December 19, 2011, 04:42:11 PM
Jedan debil, drugi peder treci poremecen. Izbor je lak. A oni gore moraju da placu, prvi koji prestane ide u logor.
Dear Leader je imao nekoliko dvojnika. Neka im je laka zemlja sad.

P.S. Pareski, hvala iako si poranio

Saint Nick came a day early to Vancouver this year  xnerd

Pareski do

Quote from: E on December 19, 2011, 03:24:58 PM
Quote from: Pareski do on December 19, 2011, 03:21:50 PM
Срећна слава Пијанисти!
Ti ko da ne znas kakav je osetljiv na ovakve stvari, trebalo je da mu slavu cestitas na ostalo a ne na politici   xtwak

Ћути, сама си се похвалила да си ист... анални?... тип  8-)

Pijanista

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Jelence

I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Jelence

PS. Jebote patak pa oni stvarno placu.
E moja braco korejska, mi smo isto tako budalili pre 30 godina.

Oni pokojnika zovu "drug". Sto mi je to odnekud poznaatoooo...

Ivan_D

Quote from: Pijanista on December 19, 2011, 09:45:32 PM
St John

kakva je to slava koja pada na Hanuku?

djavolja posla  :evil:

Ivan_D

Quote from: Jelence on December 20, 2011, 03:01:16 AM
PS. Jebote patak pa oni stvarno placu.
E moja braco korejska, mi smo isto tako budalili pre 30 godina.

Oni pokojnika zovu "drug". Sto mi je to odnekud poznaatoooo...

meni je strasno bilo neprijatno sto moja mama nije plakala kad je Broz umro. svi ostali u razredu su tvrdili da njihove mame nisu mogle da uzdrze suze i da su plakale kad su cule vest.

MalaKoala

nije tvoja mama jedina koja nije plakala  ;)

Jelence

Ja se secam da nisam ni suzu pustila, iako sam kao mala napisala pesmu Titu (a drustvo sa pionirskim maramama se, kao filmu Rane "usralo od plakanja").

Secam se kako je tata bio uvek odusevljen svakom mojom pesmom i da je gnjavio ljude i citao svakom ko bi svratio na kafu, samo za tu o Titu je rekao "lepa je" i to je bilo to. Nije ni cudo sto se moji nisu mnogo drcnuli kad je bravar otputovao... Takodje se secam da su moji komentarisali ronzanje kolega na poslu, onako "ko im je to umro da toliko naricu".

Cale mi je inace bio uljavog karaktera (s'prajz, s'prajz) i ispisao se iz Partije onda kada niko od njegovih drugara sa kojima je zajedno pricao viceve nije imao mooda da to uradi. Secam se da su mene i sestru jos kao klinke kada bi doslo "probrano drustvo" uvek slali napolje iz sobe "da se igramo" da bi pricali viceve o Titu. Sestra i ja prisluskivale :) Nista nam nije bilo jasno i sta se smeju ko blesavi (nismo ni znale ko je Tito dok nismo krenule u skolu).

Jelence

Nego, jeste provalili koju je romansiranu biografiju imao pokojnik? Skoro ko Isus. Nekakve laste i neki oblaci (i ne znam sta bese treca stvar) su ga ispostovali kad je ispao na ovaj svet.

E kladim se da ti sto se treskaju po asfaltu veruju u tu pricu. Bez masla.

Ko sto me je jedna udovica generala JNA kod koje sam stanovala na studijama pitala da li sam znala da i u Bibliji pise o nasem Titu?

Hate mail

Stokholmski sindrom.

Cim bi se malo oslobodili (a recimo spustimo im i padobranima, kao m/Muslimanima u Srebrenici, nesto oruzja) nastupile bi najbrutalnije scene osvete i divljanja nad truplima komunistickih zlocinaca koje je svet ikada video.

MalaKoala

http://www.24sata.rs/vesti/svet/vest/deset-najbizarnijih-pravila-iz-zivota-u-severnoj-koreji/23004.phtml

Iako je Severna Koreja jedna od najzatvorenijih i najtajanstvenijih država sveta, dvoje novinara Bi-Bi-Sija Sju Lojd Roberts i Majkl Bristou boravili su u Pjongjangu tokom 2010. godine, kada im se pružila retka prilika da izbliza sagledaju kako zaista žive Severnokorejci.

IZOLACIJA - Turisti iz inostranstva su retkost, a oni koji dođu obilaze strogo određene znamenitosti prestonice. Izolacija je doprinela tome da stanovništvo razvije način života koji se retko viđa na drugim mestima...

1 Trava pored puta se seče makazama, a pločnici se ribaju četkama i krpama.

2 Veliki broj dece čisti stepenice koje vode ka statui Velikog vođe visokoj 18 metara. Iako je Kim Il Sung umro pre 16 godina, on je i dalje predsednik države i podignuto mu je više od 500 spomenika.

Radio i televizija emituju samo govore "velikih vođa"

3 Na katedri za strane jezike studenti kažu da su naučili engleski zahvaljujući velikodušnosti vođe. "Veliki vođa nam dozvoljava da gledamo engleske i američke filmove".

4 Na pitanje kojim državnicima se dive, studenti kažu: "Staljinu i Mao Cedungu".

5 Severnokorejci uopšte nemaju pristup svetskoj mreži. Umesto toga, omogućeno im je da koriste specijalni interni internet.

6 Mobilni telefoni se pojavljuju na ulicama nakon što je 2008. ukinuta zabrana korišćenja. Svakome ko razgovora sa nekim u Južnoj Koreji preti zatvor ili čak smrtna kazna.

7 Radio i televizija emituju samo ,,žitija" dvojice vođa i emisije u slavu vojske, uzornih sela, uzornih preduzeća...

8 Oko 3.000 Severnokorejaca koji godišnje pobegnu u Južnu Koreju mesecima pohađaju specijalne škole da bi naučili kako da žive u 21. veku.

9 Na izložbi cveća narodu su prikazana dva cveta: kimdžongilija i kimilsungija.

10 Kada se posetioci slikaju ispred slika Il Sunga i Džong Ila, vodič im skreće pažnju da paze da na slici lideri moraju da budu u punoj visini jer ih ,,poštuju od glave do pete i ništa ne sme da bude isečeno".

Jelence

Haos  :x

Dobro su oni jos i prosli ako samo onako ronzaju. Uz ovakvu ispiracinu ja bih ocekivala talas samoubistava.

Pijanista

Kim Jong Il's Wish

Pyongyang, December 20 (KCNA) -- Leader Kim Jong Il dedicated himself to the happiness of the people all his life.

He had a noble wish.

It was to bring the greatest happiness and honor to the people even if he had plucked a star from the sky and grown flowers even on a rock.

It was his ardent desire to build a strong, highly-civilized and prosperous country without fail and hand it down to the generations to come.

This year, too, he set about his journey for the wellbeing of the people with the song "Path of Victory." He tirelessly made trips for field guidance to worksites alive with the drive for a great surge even in February in the wake of his journey in snowbound January.

He visited every nook and corner of the country, warming himself up as if he had not felt at all the biting cold of winter.

Wherever he went, he looked full of energy, his face beaming with a smile.

He made journeys to factories and farms to mix with people despite sweltering mid-summer heat. At a time when the situation was so tense that a war might break out any moment, he made a forced march for field guidance to areas on the northern tip of the country.

It was thanks to his total dedication that the DPRK emerged a satellite producer and launcher and a nuclear weapons state to rank itself among a few powers in the world possessed of ultra-modern technology and brought about leaping progress in the Juche-based industry in the era of great surge.

The cause of new industrialization based on ultra-modern science and technology in the new century is now being accomplished.

Running high in the country are the faith in sure victory and firm will to boldly hit the targets for modernization on the basis of the self-supporting economy and reach the eminence of an economic power at a breath.

He always found himself among people, sharing weal and woe with them on the road of endless journeys for field guidance.

It was in this course that he formed an integral whole with them and regarded it a signpost of his firm faith to make the good people happy.

Even during long foreign trips, Kim Jong Il looked seated in tears till late at night on a running train, thinking of the people at home.

Watching a shoal of fishes gathering before him at a fish breeding farm, kind-hearted Kim Jong Il said it would be much better, if all of them found their way to people, instead of coming to him.

When seeing people move into new houses, he would wish them all the best and happiness before parting from them.

That was why the Korean people called him as their father and profoundly revered him.

Pijanista

Quote9 Na izložbi cveća narodu su prikazana dva cveta: kimdžongilija i kimilsungija.

Evo posla za biologe: Kimdzongunia

tempo

Hate mail

Quote from: Jelence on December 21, 2011, 04:02:49 PM
Haos  :x

Dobro su oni jos i prosli ako samo onako ronzaju. Uz ovakvu ispiracinu ja bih ocekivala talas samoubistava.

DUH! Pa kad nema samoubijanja, nego ima samo ove hinjene zalosti, sta ti to govori?

Daisy

Kubanezi meanwhile ...

SVET    | ČETVRTAK 22.12.2011 | 11:03

Kuba: Ukida se zabrana putovanja

IZVOR: TANJUG

Havana -- Kubanski predsednik Raul Kastro sutra će ukinuti zabranu putovanja koja je skoro 50 godina sprečavala većinu Kubanaca da putuje u inostranstvo.

"Kuba 'normalizuje' svoje odnose sa Kubancima koji su napustili zemlju i to uključuje ukidanje svih zabrana", rekao je analitičar Hesus Arboleja, povodom najave da će Kastro u petak tokom obraćanja Nacionalnoj skupštini saopštiti odluku o ukidanju zabrane putovanja.

Da bi legalno putovali u inostranstvo, Kubanci moraju da pribave veoma skupu dozvolu za izlazak iz zemlje i putnu ispravu, preneo je AFP, podsećajući na činjenicu da je prosečna plata na Kubi oko 20 dolara.

Dozvola za izlazak, koja se izdaje na 30 dana, može biti obnovljena 10 puta, a isto tako zahtev za njenim dobijanjem može biti i odbijen.

Kubanci koji ostanu u inostranstvu posle isticanja datuma važenja dozvole, bivaju proglašeni "dezerterima".

Kubanski zakon, takodje, poznaje i kategoriju "stalni emigranti" kojima se zabranjuje povratak u zemlju, a imovina biva zaplenjena odmah po napuštanju Kube.

Mediji prenose da bi, osim ukidanja zabrane, mogla da se promeni i odredba kojom se sa 11 meseci, dozvoljeni boravak u inostranstvu produžava na dve godine.

Time bi se ukinuo i status "stalni emigrant" kojima bi bio dozvoljen povratak kući, a imovina vraćena.

Raul Kastro (80) je ranije ocenio da će ukidanje ograničenja putovanja značiti i očuvanje "ljudskog kapitala koji je stvorila revolucija".

Pijanista

,,Čudne pojave" nakon smrti Kim Džong Ila

desk - 22. decembar 2011. u 11.18
Severnokorejska novinska agencija KCNA javila je da su u toj zemlji prijavljene čudne prirodne pojave od smrti lidera Kim Džong Ila.

Agencija navodi da je led na jezeru Chon ,,pucao tako glasno da je izgledalo da se tresu nebo i zemlja", dok je zabeležen i ,,čudan odsjaj na vrhu planine Paektu".

Usled poštovanja kulta ličnosti, koji okružuju Kim Džong Ila i njegovog sina, oni u Severnoj Koreji imaju skoro božanski status.

,,Čak i priroda žali za vođom. Snežna oluja i led podigli su se kada je vođa umro, a na jezeru Chon led je pukao nedaleko od planine Paektu", navodi agencija.

Posle naglog prestanka oluje u ranim jutarnjim časovima pojavila se svetleća poruka uklesana u steni: ,,Planina Paektu, sveto mesto revolucije. Kim Džong Il ".

Agencija navodi da je istog dana ,,mandžurijski ždral zauzeo pozu dubokog žaljenja na statui oca pokojnog lidera u gradu Hamhungu" na severu ove komunističke države.

Severnokorejski državni mediji javili su da je skoro pet miliona ljudi došlo u Pjongjang da oda počast Kim Džong Ilu.

Telo Kim Džong Ila nalazi se u memorijalnoj palati Kumsusan, mauzoleju, gde je i balzamovano telo njegovog oca i osnivača nacije Kim Il Sunga izloženo u staklenom sarkofagu od njegove smrti 1994. godine. (Srna)

Superhik

Mandžurijski ždral.

Brate. Missim, brate.

Hate mail

Jelence

Quote from: Superhik on December 22, 2011, 05:18:17 PM
Mandžurijski ždral.

Brate. Missim, brate.

hahahahaha i meni je taj deo najbolji  :|

qq, sta uradi mamojeb jedan celoj naciji...

kako li ce samo nisko da padne kad ga raskrinkaju, a raskrinkace ga pre ili kasnije. aiiiiiiiiii ima da peku na raznju i njegovu i mumiju njegovog oca.

Daisy

четвртак, 22. дец 2011, 11:00 -> 16:52

,,Дел Бој" се опростио од Ким Џонг Ила

Особље локала ,,Дел Бој" из Никшића на путу је да постане познато по читуљама које даје преминулим светским диктаторима. Овога пута последњи поздрав упутили су преминулом севернокорејском лидеру Ким Џонг Илу.

У црногорској штампи појавила се ,,дирљива" читуља севернокорејском лидеру.

Пошто се опростило од пуковника Моамера Гадафија, особље локала ,,Дел Бој" из Никшића на сличан начин одало је пошту Ким Џонг Илу.

,,Посљедњи поздрав пријатељу наше куће", пише у читуљи коју су потписали извесни Марко К. Дадо, Мијо, Никола и Бојан.

,,Кими. Драги вођо. Тужан је ово дан кад умјесто да гледамо 'Рамба', ми скрхани од бола се опраштамо од тебе. Хвала ти за све оне прелијепе дане кад нам је тераса радила. Поздрави нам нашег Моамера", поручили су Никшићани, а преносе црногорски медији.

tempo

ako me put nanese u niskic, obavezno cu otici u del boy caffe