News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

DakleM, tradicionalno: pozdrav iz 2012!

Started by Jelence, December 31, 2011, 04:07:17 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

I nije nesto posebno, mnogo lici na 2011.

E pozlatila vam/nam se dabogda!
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Mirabella

I tebi, Jelka!  :D  Ostalima cemo kasnije (kad je i Bog rek'o  :mrgreen:)
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

Superhik

Pijanista

xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka

Pijanista

Please accept with no obligation, express or implied, my best wishes for an environmentally conscious, socially responsible, low stress, non-addictive, gender neutral, celebration of the winter solstice holiday, practiced within the most enjoyable traditions of the religious persuasion of your choice, or secular practices of your choice, with due respect for the religious and/or secular persuasions or traditions of others, or their choice not to practice religious or secular traditions at all.
Further, and subject to the above limitations, also please accept my best wishes for a successful, personally fulfilling, and medically uncomplicated recognition of the onset of the generally accepted calendar year 2011, but not without due respect for the calendars of choice of other cultures whose contributions to society have helped make our country great, and notwithstanding my personal views to the contrary, with! out specific warranty that our country is necessarily greater than any other nation, or is the only "our country", further, without regard to the race, creed, color, age, sex, physical ability, religious faith, or choice of computer platform of the wishee.

(By accepting this greeting, you further accept the following terms and conditions: This greeting is subject to clarification or withdrawal at any time, with or without cause. It is freely transferable; provided, however, that there is no alteration to the original greeting. This greeting implies no promise by the wisher to actually implement any of the wishes for the wishee or any transferee of the wishee, including friends or family of the wishee or any business or other entity owned or controlled, in whole or in part, by the wishee, and is void where prohibited by law and revocable at the sole discretion of the wisher. This wish is warranted to perform as reasonably expected for its particular purpose within the usual application of good tidings for a period of one year, or until the issuance of a subsequent holiday greeting, whichever comes first, and said warranty is strictly limited to replacement of this wish or issuance of a new wish at the sole discretion of the wisher.)

Ivan_D

ja jsem sebe upravo castio:  
http://www.sex.cz/?Loc=rsf&UID=14738&S=7&SFI=391&Order=Abc&OLoc=rsf&PID=1

175 euros well spent.

upoznao juce neku Ruskinjicu na mamba.ru koja danas dosla u Prag da slavi NG. Celo poslepodne sam strpljivo proveo po gradu sa njom i njenom majkom Svetlanom. Na kraju majka otisla u hotel da se odmori a ja ovu nekako navukao kod mene u stan. Medjutim het mocht niet zijn. Napao je ja, doduse ne svim silama. Rekla je sad ne, mozda utorak (sutra imaju neki program, ponedeljak idu u Karlovy Vary).
Ruskinjica, kod mene u stanu and yet i failed bitterly. i must be losing it.

that is when Sofie came into play. Redovna cena kod nje u stanu je 60 eura, ali posto sam hteo da dodje kod mene cena je duplo, and then there were extra services.
monies well spent.

how's this for sharing.

Srecna Nova Godina!!!

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

tempo

i da, sto bi reko Dusko Radovic, Želim vam da vas ne boli ono što vas je bolelo, a da vas voli ono što vas nije volelo.

Sretna vam nova godina

Pijanista

Ivan, zar se ne plasis da je "mogla da bude kriza"?

Ivan_D

ah, sve je risk/reward. Zena je na Ukrajini s malim (dat wil zeggen rizik je mali), a Sofie je do jaja cupi, all willing & able (dwz reward je veliki).

ili sto bi rekli Kinezi jos pre 500 godina: car je daleko a planine su visoke.

Jelence

Quote from: tempo
i da, sto bi reko Dusko Radovic, Želim vam da vas ne boli ono što vas je bolelo, a da vas voli ono što vas nije volelo.

Nisam cula ranije za ovo. Sjajno je  :|

Jelence

Quote from: Ivan_D on December 31, 2011, 09:27:51 PM
ja jsem sebe upravo castio: 
http://www.sex.cz/?Loc=rsf&UID=14738&S=7&SFI=391&Order=Abc&OLoc=rsf&PID=1

175 euros well spent.

upoznao juce neku Ruskinjicu na mamba.ru koja danas dosla u Prag da slavi NG. Celo poslepodne sam strpljivo proveo po gradu sa njom i njenom majkom Svetlanom. Na kraju majka otisla u hotel da se odmori a ja ovu nekako navukao kod mene u stan. Medjutim het mocht niet zijn. Napao je ja, doduse ne svim silama. Rekla je sad ne, mozda utorak (sutra imaju neki program, ponedeljak idu u Karlovy Vary).
Ruskinjica, kod mene u stanu and yet i failed bitterly. i must be losing it.

that is when Sofie came into play. Redovna cena kod nje u stanu je 60 eura, ali posto sam hteo da dodje kod mene cena je duplo, and then there were extra services.
monies well spent.

how's this for sharing.

Srecna Nova Godina!!!

Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Saci me bas razocarao, Ivane  :cry:
Auuu, ja sam mislila da ti placas za sex jer je to tvoj izbor, a izgleda da nije. Mislim, jeste, izbor izmedju Dese i Sofie.

Au. Prestacu da pricam prijateljicama o tebi.

Ivan_D

Duboko me je to sad povredilo i navelo na razmisljanje. Cek' da nadjem opravdanje/objasnjenje pa cu ti javiti.    xrofl

Jelence

Pijanista

Quote from: tempo on December 31, 2011, 11:31:44 PM
mala je k'o avion. svaka cast!

Zasto svaka cast? Pa to svako moze, covek je nije smuvao vec platio.

Jelence

E pa vidis izgleda da nije.

Ne moze svako ni da plati. Ivan ima taj fazon da za ono sto hoce ne pita za cenu sto je moras priznati retka osobina, narocito medju nasim svetom.

Pravo da ti kazem neznam nikoga od naseg sveta koji bi dao tolike pare za vaginu. Stavise, nisam sigurna ni za ne-nase. Tvrdi ljudi na pare, eto.

tempo

Quote from: Pijanista on January 03, 2012, 05:17:07 AM
Quote from: tempo on December 31, 2011, 11:31:44 PM
mala je k'o avion. svaka cast!

Zasto svaka cast? Pa to svako moze, covek je nije smuvao vec platio.

svaka cast na izboru :)

Pareski do

Ценим да је репертоар дотичне био пресуднији од изгледа.

Jelence

Pa to bi Ivan trebalo da nam kaze, sta ima da se zamaramo da pogadjamo.

I jos, da bi imali ikakve sanse da pogodite treba da budete mentalno gde je on, sto znaci nema sanse. Grebe vas attitude pa vas rastura. Sumnjam da bi platili belu banku za vaginu, prema tome sta arcite tastaturu udzabe.

A covek ne samo da placa nego i shera posle sa drustvom.

Ivan_D

Repertoar je uvek presudniji od izgleda. To sam naucio jos davne '91 u amsterdamskom red lightu kad je jedan mladi Englez izlazio iz izloga sa jednom od najjacih cupi tamo; napolju ga je cekalo drustvo, a on im je besno rekao "she's not worth a chocolate-five". Meni naravno djavo nije dao mira i morao sam da udjem i da se uverim sam, jer je devojka bila nevidjeno lepa.
and sure enough, bilo je to najgore iskustvo ikad. Da vam ne pricam, trazila je 25 guldena (kojih nisam imao jer sam joj poslednjih 50 guldena koje sam imao za taj mesec vec dao) extra da skine bra, nije skinula ni cizme, cak ni gacice, samo ih je povukla na stranu, a vrhunac svega je bio da je tokom radnje zapalila i cigagetu. I posle manje od 15 minuta me izbacila, a nisam bio ni zavrsio. a bio sam super-horny klinac od 20 godina, pa ti vidi koliko je to sve moralo da bude grozno.

Inace kad me vec vucete za jezik, ja ne placam za vaginu. Istu izbegavam. to je za siromasan svet.  :mrgreen:
Jelence, I have two (2) words for ya: BLOW JOB!
extra sluzbe (25 eura svaka) su condomless + swallow.
A treba mi dugo, godinama sve duze i duze, a Sofie je bila willing & able, a i dosta lepa uz sve to, mada ne najmladja. Cesto se mi desavalo pre da se devojke umore, pa rukom dovrse. Not Sofie. Monies well spent, kao sto rekoh. Trebao sam da joj dam i tip.

Pareski do

Јеленце, заиста не могу да саосећам с Иваном.

Моја девојка која има боље тело од ове а вероватно је и лепша, то исто ради за џабе... лажем, постоји тарифа у звоцању итд. (ко не плати на друму, плати на ћуприји)... али заиста нисам дошао у те године да тај рад вреднујем у валути тако да немам представу да ли је 175 евра премало или превише xfrog

Ivan_D

Pijanista

Quotea vrhunac svega je bio da je tokom radnje zapalila i cigagetu

Drugi put kad trazis pusenje nemoj bukvalno da prevodis.  :evil:

Ivan_D

Pijanista

Jbt, pa zar se ta cura ne boji side ili cega vec. Missim, ne mislim da ti to imas, ali ako te licno ne poznaje i ne zna dje si ga sve mecao......

Jelence

Quote from: Ivan_D on January 04, 2012, 06:02:42 PM
Repertoar je uvek presudniji od izgleda. To sam naucio jos davne '91 u amsterdamskom red lightu kad je jedan mladi Englez izlazio iz izloga sa jednom od najjacih cupi tamo; napolju ga je cekalo drustvo, a on im je besno rekao "she's not worth a chocolate-five". Meni naravno djavo nije dao mira i morao sam da udjem i da se uverim sam, jer je devojka bila nevidjeno lepa.
and sure enough, bilo je to najgore iskustvo ikad. Da vam ne pricam, trazila je 25 guldena (kojih nisam imao jer sam joj poslednjih 50 guldena koje sam imao za taj mesec vec dao) extra da skine bra, nije skinula ni cizme, cak ni gacice, samo ih je povukla na stranu, a vrhunac svega je bio da je tokom radnje zapalila i cigagetu. I posle manje od 15 minuta me izbacila, a nisam bio ni zavrsio. a bio sam super-horny klinac od 20 godina, pa ti vidi koliko je to sve moralo da bude grozno.

Inace kad me vec vucete za jezik, ja ne placam za vaginu. Istu izbegavam. to je za siromasan svet.  :mrgreen:
Jelence, I have two (2) words for ya: BLOW JOB!
extra sluzbe (25 eura svaka) su condomless + swallow.
A treba mi dugo, godinama sve duze i duze, a Sofie je bila willing & able, a i dosta lepa uz sve to, mada ne najmladja. Cesto se mi desavalo pre da se devojke umore, pa rukom dovrse. Not Sofie. Monies well spent, kao sto rekoh. Trebao sam da joj dam i tip.

Tzar, sta drugo reci  :|

Jelence

PS.

Let's do the math.

60x2 da dodje kod tebe kuci = 120
condomless = 25
swallow = 25

Total: 170
(a bilo je 175)

Jel 5 bilo skidanje brusa?

BTW, ono sto meni ide na zivce je nacin na koji ti izvlace lovu (mada kapiram da nema boljeg trenutka da ti trazi extra kintu dok ti puseci cigaru jase ... ).

Pijanista

Quoteono sto meni ide na zivce je nacin na koji ti izvlace lovu (mada kapiram da nema boljeg trenutka da ti trazi extra kintu dok ti puseci cigaru jase ... ).

Pa nije mu jahala, ona mu je pusila dok je pusila. Kako? Ili ona ima usta kao Hanka Paldum ili je Ivanu mala patka.

Ivan_D

QuoteTotal: 170
(a bilo je 175)

ovde nemamo eura. iznosi su zaokruzeni, 4,500 czk je cifra.

Jelence

aaaaaaaaaaaaaaa... e onda je to drugi padez.

Pijani, mora da ti se sva krv sjurila u ... glavu kad si citao opis dogadjaja jer ti je promaklo da je doticna lepa a netalentovana samo smaknula gace. Ako ih nije nosila na glavi smaknula ih je samo iz jednog razloga...

Ili sam ja staromodna?

Ivan_D

U vremenskoj ste nedoumici. Ta lepa sa gacama, vaginom, cizmama i cigaretom je Amsterdam pre 20 godina.
Ova mila i fina devojka BJ-only je Prag i sada.

Ne obracate mnogo paznju na napisano, j@be vas dijagonala.

Pijanista

Jelence