News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Kiro Gligorov

Started by Ivan_D, January 02, 2012, 05:28:59 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

Mirabella

Cesto vidjan u liftu zgrade na NBbgd u kojoj smo nekada stanovali.  Imao je svalerku na 8. spratu.  Glupa situacija, ni da mu kazes dobar dan (a znas ga, naravno), ni da se pravis lud i skreces pogled.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

je l' bila cemu?

ja uvek kazem, ljudi koji vole zivot su dobri kandidati da se bave politikom. Oni koji mrze zivot i sve oko sebe (Milosevic, Kostunica itd.) su los izbor.

Superhik

U zgradi gde mi stanuju roditelji, u svoje (DOS-ovo) vreme, svalerku je imao - Vladan Batic.

Sve uredno, ono, telohranitelji ga cekali ispred zgrade, taj rad.

I dobro kazes, Miro - stvarno glupa situacija kad ga sretnes..

Superhik

E, da, verujem da ce Ivana interesovati - ova Baticeva je, bogami, bila cemu, veoma.

:lol:

Mirabella

Da vidis i nije, nije bila ono svalerka materijal, obicna, prosecna zena.  A Kirce dolazio sam, bez telohranitelja, druga, mirnija, vremena bila.

'De bre nosonja da ima veoma bila cemu svalerku?!   ;)   Mada, nosonja...  :twisted:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

kako moze Makedonac lepo da nauci srpski, a ne mogu razni Jovici, Sokolovici i ostala zgadija iz tog vremena.

Jelence

I'll tell you something about good looking people: we're not well liked