News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

star trek

Started by tempo, January 10, 2012, 10:46:18 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Pareski do

Quote from: Pijanista on January 10, 2012, 11:10:42 PM

Пилотски скафандер за Микојан-Гуревича

Pijanista

Ma nemoj da pricas!!! A ja mislio Ckalja stvarno bi oprvi kosmonaut. Hoces da kazes da je to neka montaza?

E

Iiii Ckalja. Kad sam bila mala pa me ostave kod babe i dede na selu stalno smo gledali kamiondzije. Nekad antena nije htela da hfata program lepo ( nekakav sneg po ekranu ) od tamo onih sumadijskih brda, pa smo isli kod komsija koji su bili na uzvisici da zajedno gledamo. Tako po mraku ja sa babom i dedom , precicom preko vocnjaka i njiva i nekakvih bogaza odem da gledam Paju i Jareta  xrofl
Kamiondzije 2(1983) 6.Epizoda-Kad krene krenulo je 1/4

Jelence

Lepe uspomene :)

Eh, nekada je gledanje TVa bio ritual... Nedeljno popodne, pa film... Ciji pocetak keva redovno preskoci jer pere sudove posle nedeljnog rucka, a ni kraj ne odgleda jer zaspi pokusavajuci da pohvata o cemu se radi u toj zavrzlami.

Meni je nedelja bila najomiljeniji dan jer tad mama pravi kolace :) Ako ikada bude kolaca (tj ako ih nema u toku nedelje) bice ih u nedelju. Lizem serpe celo prepodne :)
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Pijanista

QuoteLizem serpe celo prepodne

:|

Ivan_D

QuoteKad sam bila mala pa me ostave kod babe i dede na selu stalno smo gledali kamiondzije

Mene deda cesto zezao kad smo vikendom isli kod njih za Zemun, kaze "normalno deca vikendom idu kod babe i dede na selo. A ti dolazis iz sela kod babe i dede u grad"   :mrgreen:
If you dine with the devil bring a long spoon.

E

Quote from: Ivan_D on January 16, 2012, 07:23:52 PM
QuoteKad sam bila mala pa me ostave kod babe i dede na selu stalno smo gledali kamiondzije

Mene deda cesto zezao kad smo vikendom isli kod njih za Zemun, kaze "normalno deca vikendom idu kod babe i dede na selo. A ti dolazis iz sela kod babe i dede u grad"   :mrgreen:
Meni bas bilo lepo kod babe i dede na selu. Moj deda je bio genije :mrgreen:. Imao je neku radionicu  sa svim mogucim alatima , veliki drveni sto gde bi radio na stolariji, onda onaj oganj i meh ( valjda se tako zove ) gde bi kovao gvozdje i pravio svasta. Umeo je da napravi svasta: od namestaja za kucu do alata za njivu , cak je imao i modle za opanke i njih je znao da pravi. Imao je mreze koje je nosio na Gruzu da peca ribe, kosnice koje je sam napravio i tako svasta jos mogla bih knjigu da napisem o njemu . Ja sam mogla satima da idem uz njega i da gledam sta radi. Takav se covek radja jednom u 100 godina.

Hate mail

Naslov u nekoj srBskoj novini na kiosku: "Zbog cega je zaista ubijen Nikola Tesla*?"

*Slavni izumitelj srBskih aerodroma.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Quote from: Ivan_D on January 16, 2012, 07:23:52 PM

Mene deda cesto zezao kad smo vikendom isli kod njih za Zemun, kaze "normalno deca vikendom idu kod babe i dede na selo. A ti dolazis iz sela kod babe i dede u grad"   :mrgreen:

Kralj.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"