News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Golden Globes

Started by E, January 16, 2012, 12:56:06 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E

Gledam sada red carpet i nesto sam zakljucila.
xrofl xrofl xrofl
George Clooney lici na Batu Zivojinovica iz mladjih dana. Jel se slazete?

E

Madona dobila Golden Globe za pesmu Masterpiece  :)
Simply beautiful

Madonna - Masterpiece

Jelence

Clooney is taken already.
Navodno lici na Botu.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Ivan_D

Ja sam pisao ovde / na starim diskusijama jos pre nekoliko godina da Clooney vise izgleda kao Srbin/Hrvat nego kao Englez/Irac.
If you dine with the devil bring a long spoon.

E

Quote from: Jelence on January 16, 2012, 04:19:20 AM
Clooney is taken already.
Navodno lici na Botu.

Mozda malo, ali vise na Batu Zivotinju  :lol:

btw moracu da pogledam Huga

http://www.imdb.com/title/tt0970179/

MalaKoala

highlights...

Charlize Theron

Emma Stone

Sofia Vergara  :) in Vera Wang

Shailene Woodley (prelepi detalji)

MalaKoala

E

Meni se svidela ova haljina samo sto za istu bi bilo bolje da je nosi neko s malo vecim (.) (.) . Ne vidi se bas najbolje na slici koliko je haljina lepa, bolji je video snimak ali ne mogu da ga nadjem

MalaKoala

MalaKoala

detalji na gornjem delu haljine su prelepi...

E

Svidela mi se jedino jos Selmina haljina

Izgleda da su mi se svidele samo Guccijeve haljine, sve ostale su mi bile nesto   xfrog.
Angelina Jolie je nosila ubedljvo najruzniju haljinu, i sminku, i tasnicu .

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Pijanista

Da sam juce umro mislio bih da je Golden Globe neka filmska svecanost, nagrade i to. Pojma nisam imao da je to modna revija. U kakvoj sam zabludi ziveo.

E

Quote from: Pijanista on January 16, 2012, 06:39:22 PM
Da sam juce umro mislio bih da je Golden Globe neka filmska svecanost, nagrade i to. Pojma nisam imao da je to modna revija. U kakvoj sam zabludi ziveo.
Covek se uci dok je ziv pile  :)

Ivan_D

Ha, Elton John na slici. Secam se kad je poginula tzv princeza Diana, a posle toga ubilo Verscija (ili bese obrnut redosled), na jednoj od tih sahrana kamera pokaze Eltona kako sedi i place. Jedan od mojih kolega kaze "vidi ga Elton, place". A jedan drugi kaze "yeah, he figures he's next"  :mrgreen:
If you dine with the devil bring a long spoon.

E

Elton John je p o p i z d e o posto se nadao da ce da uzme Golden Globe za najbolju pesmu, jos je na red carpet pre dodele  kada su ga pitali rekao nesto sto su blipovali u vezi Madone ( znaci pCovao je ). Gledala sam film Gnomeo & Juliet za koji je on pisao muziku i bio nominovan i nije mi se nesto svideo. Madoninu stvar sam cula tek juce kada je dobila nagradu. Kakvu je facu Elton John napravio kada je Madona izasla da uzme nagradu  :lol:

Pijanista

Pazi, covek ima dugu karijeru, bogat, slavan, srecno ozenjen, i pizdi zbog nekakve obskurne nagrade koja njemu nista ne menja.

E

Quote from: Pijanista on January 16, 2012, 07:31:23 PM
Pazi, covek ima dugu karijeru, bogat, slavan, srecno ozenjen, i pizdi zbog nekakve obskurne nagrade koja njemu nista ne menja.
Ma jebe ga sujeta. Niko nije operisan protiv iste, bez obzira na slavu, novac, porodicno stanje, etc.

Jelence

I'll tell you something about good looking people: we're not well liked