News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

affirmation

Started by E, January 16, 2012, 02:11:39 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

Jessica je slatkis, tu nema dileme.

Malo se cini mi se preteruje u poslednje vreme, deciji snimci su preplavili Internet/YouTube te cerekanje, te pevanje, djuskanje, te ovo, te ono... Malo je postalo smor, kao i onaj junk koji nam preplavi sve moguce email naloge. Jao vidi ovo! obicno stoji uz hiljadu puta Fw poruku.

Buduci da se od podrijetla ne moze pobeci, ja obicno idem uzkuratz. Junk mail brisem bez otvaranja (hvala Bogu za "Jao vidi ovo" jer tako znam da je za brisanje) a ove decije snimke po nekad i pogledam sa izrazom beskrajne dosade na licu.

Mada sam svima rekla da ja te emailove ne citam i da brisem oni mi ipak stizu. Imam medju prijateljicama jednu bas entuzijasticnu koja posalje junk mail pa onda follows up da li sam ga pogledala. Ova druga rece "OK, onda ti necu slati sve nego samo one koje proberem". I salje, a ja brisem, kao sto sam joj i obecala.

Svacega u Bozijoj basti.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

E

Obicno su viral youtube videos stvarno interesantni. Ja ih ne bih poredila sajunk malovima gde ti salju neke glupe lancane mailove pa ti traze da ih posaljes nazad i jos deset dvadeset "prijatelja" or else  :roll:.

Hate mail

Oh, well. Some folks are still stuck in the early 90's computing behavioral patterns.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"