News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Došlo vreme za muziku 4

Started by Nocobdija, January 06, 2010, 11:45:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D(z)avid

Odlicna obrada Gene Clarka, od strane Soulsavers i Mark Lenegana (ex-Screaming Trees)

Soulsavers : Some Misunderstanding (Mark Lanegan 2009)

Nocobdija

A ova žena ko da je reinkarnacija Billie Holiday
Amy Winehouse - Love Is A Losing Game

http://www.youtube.com/watch?v=GfC6CCtZjxk&feature=related

Jelence

Amy Winehouse ima previse tuzne pesme, sa tekstovima koji su za zarozavanje do patosa. Nivo samopouzdanja i samopostovanja u njenim pesmama je ispod nule (posebno se osvrcem na himnu /fudbalskih/ sponzorusa fuck me pumps).
Ziva steta sto se odala porocima i to do koske, jer ima fantastican glas.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

mercedes

Einstein said that: Imagination is more important than
knowledge.

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Nocobdija

Quote from: baggio on January 07, 2010, 01:39:32 PM
Cesaria Evora Besame Mucho

Il Divo - Solo otra vez
Auuuu...ovi muzičari Cesarijini su tako dobri da je to strašno, ljudi sviraju tako da... nemam reči (ona je dobra kao i uvek).

baggio

Jesu..jesu...
da li si imao prilike da ih slusas uzivo?

Stava!

baggio

Inace,
secam se (davno to bese :?:) Pijanista nam je pisao na jednom drugom forumu o njegovom dozivljaju pri posmatranju Buena Viste...to su brale bili muzicari..... xjap

Nocobdija

Od onog što sam imao prilike da slušam uživo najviše su me oduševili Gipsy Kings u originalnoj staroj postavi(mada nemam baš puno drugih, sličnih iskustava), danas rado slušam dušu i srce njihove ekipe iz najboljeg perioda a to je naravno Armik. Ovu dole prebožavam  :!:

Armik Tropical Breeze (Isla Del Sol)

http://www.youtube.com/watch?v=nnqMmenhcvE

baggio

Djeeeeeeeee me nadje? :!:

Dzipsije sam uzivo gledala par puta, i obadva u famoznom ambijentu. 
Prvi put u Vegasu, drugi put u mom BEORADU. :!:

Oni su u posebnoj kategoriji.  Njihovoj! xjap

Nocobdija

Za društvo u ćošku  ;)  još jedna od Armika

Armik Tropical Breeze (Isla Del Sol)

http://www.youtube.com/watch?v=n4cjdTz1EqI

baggio

Ja sam sada uskocila na Youtube i slusam citavu seriju melodija sa tog CD-a.

Oni su bre pravi majstori na gitari.
Melem za dusu. :)

E

E pa bas vam hvala muzicari ( baggio i nocobdijo)  sad znam sta da trazim kad udjem u  prodavnicu.
Il Divo vec imam, ali  Armik nemam

Nije mi se malopre otvarao youtube a ipoda, ne znam zasto , tako da tek sada slusam ovu muziku .

baggio

Nema na cemu E, :)

jelda su super?

E

Odamah mi se pakuju koferi
:D
odlicni su

Nocobdija

Quote from: E on January 07, 2010, 08:45:39 PM
E pa bas vam hvala muzicari ( baggio i nocobdijo)  sad znam sta da trazim kad udjem u  prodavnicu.
Il Divo vec imam, ali  Armik nemam

Nije mi se malopre otvarao youtube a ipoda, ne znam zasto , tako da tek sada slusam ovu muziku .

Nema na čemu  xyxy

baggio

Tužni Grad

Noćobdija - 'ladno pivo za Đorđa i Maskeradu.

Nocobdija

mercedes

knowledge.

mercedes

knowledge.

mercedes

knowledge.

baggio

baggio

Evo me, podnosim raport ovoga jutra.
Sinoc sam bila privatni "DJ" ;), a tema veceri je bila Armik.
Dobra tri sata sam slusala ovog gitaristu.  Uz izvanredno ozvucenje, izgledalo je kao da prisustvujem privatnom koncertu. Covek je fenomenalan.

Fala Nocobdija na predlogu. xyxy

Nocobdija

Quote from: baggio on January 11, 2010, 06:15:33 PM
Evo me, podnosim raport ovoga jutra.
Sinoc sam bila privatni "DJ" ;), a tema veceri je bila Armik.
Dobra tri sata sam slusala ovog gitaristu.  Uz izvanredno ozvucenje, izgledalo je kao da prisustvujem privatnom koncertu. Covek je fenomenalan.

Fala Nocobdija na predlogu. xyxy
E baš super.  :!:

Nocobdija

Armik meni jedini zvuči i emotivno i majstorstvom kao da je iz nekog drugog vremena.

baggio

Quote from: Nocobdija on January 11, 2010, 06:24:20 PM
Armik meni jedini zvuči i emotivno i majstorstvom kao da je iz nekog drugog vremena.

Ma da bre.
Sad si me "zarazio" ;) :lol:
To je jedina muzika koju slusam po ceo dan na poslu.
Ne prezam ni kad mi klijent udje u kancelariju.  Ima da slusa ono sto ja slusam. xrofl

Nego, jesi video mozda Relax?
Gitara uz snimke predivnih, apsolutno predivnih konja. :)

baggio

Upravo to. :!:

Jedna od mojih neostvarenih zelja je da gajim dobre arapske konje.
Konj je toliko lepa i graciozna zivotinja.
Nikada nisam shvatila zasto ljudi imaju obicaj da kazu, konju jedan (naravno u negativnom smislu) xrotaeye

baggio

baggio

Nocobdija

Enigma je super, ali ti prvi linkić ne radi evo isto to samo sa drugog mesta
http://www.youtube.com/watch?v=9_ALElMLpRA

mercedes

knowledge.

mercedes

knowledge.

Nocobdija

A sad nešto malko drugačije, malo crnačkog duha i
Bettye Lavette - Let Me Down Easy

http://www.youtube.com/watch?v=JFpFxB4Wqcg&feature=related

baggio

baggio

baggio

MalaKoala

baggio

MalaKoala

baggio

Nocobdija

Quote from: baggio on January 15, 2010, 09:46:42 PM
Quote from: Nocobdija on January 15, 2010, 09:41:48 PM
Quote from: baggio on January 15, 2010, 09:32:37 PM
Barry White - Can't Get Enough Of Your Love Baby.
Sjajan glas, šteta što još malo ne požive.

Jao, jeste. :(
ja ga slusam sa zatvorenim ocima.

A ovo me podigne na noge. :)

You Are The First, My Last, My Everything (Barry White)
Meni je u autu obavezno jedan njegov disk koji s vremena na vreme ubacujem, a ja teško mogu nešto često da slušam i ponavljam. Imam maniju da menjam i tražim neku novu muziku, gori sam od žena "koje nemaju šta da obuku", tako ja sa muzikom, nikad kraja, jedino je lepo što kad nagomilaš uvek možeš da se vratiš nekoj staroj modi  ;)