News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

INI, potrebna pomoc!

Started by Ivan_D, February 06, 2012, 10:57:00 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

Zanima me da li su ove slike prave. Tj, da nisu skinute sa nekog modnog sajta ili slicno. 90% sam siguran da jesu prave, iako su mnoge profesionalno uradjene, te Ruskinjice pate od toga da imaju puno slika profesionalno uradjenih. Ali nije zgoreg proveriti.
Ona ima na mamba.ru nekih 50 slika, ja sam izabrao petnaestak da imas s cim da radis.

Mislim, ja kod nje imam sansu pahuljice u paklu, posto joj pise u profilu da trazi bogatog coveka. A to na njenom jeziku i sudeci po slikama i profilu verovatno znaci jedno 20K eura mesecno disposable income. Takve cak ni odlikasi kao Hate ne mogu da imaju (ako ne postanu kreativni   :mrgreen: ).

Ja sam joj rekao da ne zelim da pricam o finansijama, da sam mozda staromodan jer mislim da to ne bi trebalo da igra presudnu ulogu, ali da sto se toga tice, kao i drugih njenih requirements, i probably meet her expectations   xrofl
Ona je pak svejedno rekla da trazi nekog ko zivi u Moskvi i da ne zeli nikuda da se seli.
Step 2: improvizovati moving to Moscow   :|

Ah, kako je grozno biti siromasan. Ja sam u stvari kao oni ljudi sto nesto malo znaju, taman toliko da su svestni da u stvari nista ne znaju. Ja imam nesto malo para, ali tek taman toliko da sam svestan da je u stvari to nista.

Kako bi meni samo bilo dobro da imam puno novca, pa da mogu da imam ovakve zene. Hah. Kako bih ja dobro utilizovao te novce. Ja znam ovde desetak ljudi, mojih godina ili mladji, koji imaju toliko novca, tj. mogli bi do kraja zivota da trose 20-30K eura mesecno a da ne potrose sve, pa opet ne utilizuju to na optimalan nacin kao sto bih ja.   :mrgreen: :mrgreen:

If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

Ivan_D

Ivan_D

A evo i njen profil. Devojka ocigledno zna sta hoce   8-)

About me
Человек легкий и веселый, как мне кажется. Люблю похохотать. Но жизнь не всегда была шоколадной, и с годами я стала рациональней, строже (и к себе, и к другим).
Москвичка с рождения. У меня свое небольшое дело (область – косметика и диетология). По мед. университетской специализации – восстановительная терапия. Некоторое время практиковалась в Штатах.
Могу назвать себя честной, незлой, и оч. не-наивной. Здесь на сайте во второй раз пытаюсь найти интересного человека, личность, а не всякие глупости... Поэтому не надо звать меня «просто так, на чашечку кофе», в кино и на прочее бессмысленное времяпровождение. Не надо звать в ресторан – я этим давно пресытилась, да и вообще с молод. лет не люблю; предпочитаю домашнюю стряпню, т.к. сама хорошо готовлю... При возникшем обоюдном интересе, можно будет созвониться и встретиться где-нидь в центре Москвы, побродить, поговорить - люблю гулять; к тому же это полезней, чем сиднем сидеть. Ну а уж если погода будет дрянь, то тогда совместно и решим - где еще...
Встречи на 1-2-3 раза - не заманчиво. Мне ближе долговременные отношения, и, есссссно, с человеком, который может их себе позволить (во всех смыслах – от физиологического до финансового). Не загадываю по поводу большего, не рассчитываю найти здесь того, с кем «...и жили они долго и счастливо, и умерли в один день», но и на случайные связи (они же – приключения) не ведусь.
Была замужем, больше что-то не тянет, так что и официально женатому мужчине – тоже мой welcome. Отношусь к штампу в паспорте безразлично.
Предлагать мне лишь интим – пустая трата времени; сразу же такие предложения спускаю в унитаз, т.е. в игнор, чтобы их автор мне больше глаза не мозолил, (с интимом у меня и без этого сайта пока всё в полном порядке). Туда же (в игнор) спускаются бессодержательные послания типа «привет», «как дела?», «какие условия для встречи?» и т.п. Сами предлагайте условия, ну и о себе не забывайте рассказывать, пусть даже коротко...
В игноре же у меня место и для типовых текстов, рассылаемых конвейерным методом всем девушкам этого сайта. Не советую присылать и стихи – даже если они и произведут впечатление, то все равно не отвечу – (поэзией интересуюсь, но я на сайт не за этим пришла). И уж тем более не читаю чьи-то советы, попытки давать мне характеристики. Я сама могу таких характеристик тонны выписать кому угодно, да вот только время берегу.
Послания без фото даже не открываю, а сразу их в... ну вы поняли - куда именно... Не спасают положение и фото автора в темных очках на пол-лица. Если человек фотографируется только в очках, то он страшен, наверняка, как черт, и даже сам это понимает

Search

I am looking for a: Man or Woman
Material support: I want to find a sponsor
Who I want to find:

Мужчину, способного на поступки, ну и вообще – способного!..
Желательно видного, возраст не столь важен, а важна его состоятельность (в самом широком толковании этого слова).

Девушку (женщину) – как подругу, а может быть и больше чем...

Marital status: Single
Children: Yes, we live together

Ivan_D

Ovu sliku sam zaboravio. Inace, sajt ne podrzava 'save picture as...', 'save link' etc, pa sam morao sa 'print screen' da ih skidam. Tedious process, ali sta covek nece sve da uradi u ime ljubavi.

Jelence

Ljubavi??
Ode tebi i drugo jajce...

PS. Bas je dobra riba. Jebiga, you get what you paid for.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Jelence

Iskopace tebe Bili INI, ja ti kazem  :mrgreen:

Jelence

PS. Znaci sta mi sad ovde mozemo da zakljucimo?

#1: Ova sto si je iskopao i ona Ivanova (sto ce da mu zapali i drugo jajce) su jedna ista osoba

#2: To su dve razlicite osobe tj ova Ivanova je neka brkata koja je nabacila slike sa neta da se oni sto svet oko sebe posmatraju kurijim okom* bolje navataju?

* za objasnjenje ovog pojma konsultovati Vukajliju

Hate mail

Moja mama ima onakvu bundu (ili dve).
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

kakav si car INI!!!

Ja bih zakljucio ono pod #2 Jelence. Ovo su ocigledno slike neke Islandjankice. Jedino ne razumem zasto me je onda tako brzo oduvala. A jos joj na profilu pise da odgovara na manje od 10% poruka.
Svakojakog sveta ima.

Hvala puno INI!!!  xjap

Jelence

Pa znaci nije ni Ruskinja?
Jebote, bas je lazljiva  xrotaeye

Nego, kazi ti meni Ivane jednu stvar. Jel tebi nije bilo sumnjivo da se tako fina zenska eksponira (da ne kazem prodaje) na ovakav nacin? Ja sam mislila da se elitna prostitucija obavlja diskretno a ne preko Interneta.

Ivan_D

pa sumnjivo mi jeste, zato sam i pitao INIja za pomoc.
Inace, ocigledno ne podrazumevamo isto pod "elitna prostitucija". Za mene je to kad pozoves devojku recimo na jahtu, ili neko besno putovanje, pa joj das pride 2-3K dnevno.

Za tebe je to izgleda zena koja zeli dobro situirane muskarce i to joj je najvaznije.

Imas po Rusiji, vise nego drugde, gomilu prelepih zena koje su i pametne i obrazovane i nezne i sve, ali ne zele da se bakcu sa sirotinjom. Ko sto se ti recimo, da si slobodna i 20 godina mladja ne bi osvrtala za nelegalnim fizickim radnicima, jednostavno bi ih izbrisala iz sfere postojanja za tu partnersku svrhu. E, imas toga na vise nivoa, a imas i takvih zena koji izbrisu 99% muske populacije iz sfere postojanja za tu svrhu.
Ja recimo ne volim dlakave zene i strasno mi to smeta. I da je sve idealno ja ne bih mogao da budem sa maljavom zenom.
E, isto tako imas zena koje nece da budu sa nama siromasima. I tu nema ljutnje   xremyb

Mirabella

A ja sam mislila da si imao ozbiljne namere...  :(
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Jelence

Ja pod "elitna prostitucija" podrazumevam top of the range vagine. Kao i za svaku robu koju mozes da kupis, imas kinesko sranje, imas OK kvalitet a imas i ekstra klasu.

Quote from: Ivan_D
Imas po Rusiji, vise nego drugde, gomilu prelepih zena koje su i pametne i obrazovane i nezne i sve, ali ne zele da se bakcu sa sirotinjom. Ko sto se ti recimo, da si slobodna i 20 godina mladja ne bi osvrtala za nelegalnim fizickim radnicima, jednostavno bi ih izbrisala iz sfere postojanja za tu partnersku svrhu. E, imas toga na vise nivoa, a imas i takvih zena koji izbrisu 99% muske populacije iz sfere postojanja za tu svrhu.

Po ovom pitanju nebismo mogli da se slozimo.

Siromastvo samo po sebi nije presudno. Mnogi danasnji dobrostojeci ljudi bili su golje u proslosti. Pitanje je da li covek bankovni racun prihvata kao svoju presudu ili kao trenutno stanje. Da li trenutni ilegalni status Milisava Petrovica, luckog radnika, znaci da ce on i mentalno, emotivno i u svakom drugom pogledu biti fizikalac da mecuje svoj materijalni status i polozaj u drustvu ili mu u dubini duse gori vatra koja mu neda mira?

Na zalost srazmerno mali procenat luckih radnika ne poistovecuje sebe, svoju dusu i svoju buducnost sa rupom u novacniku. Prema tome TO je problem a ne sto je covek sirotinja.

Na isti nacin ni gomila para ne znaci nista, ako je neko bogati skot dzaba mu lova.

Svakako da drugi ljudi imaju drugacije kriterijume. Sasvim je razumljivo da ima onih koji gledaju stvari on the face value prema tome imas love - jupiii, nemas - mars u pm.

Malo zamaras - jer nije ti ovo prvi put - da svoje kriterijume navlacis ko kondom preko celog globusa.

A, da, ti ga ne navlacis. Lose izabrano poredjenje  :mrgreen:

Hate mail

Nije Ruskinja jer se nije slikala u pozutelom stanu sa cijih zidova vise nekakvi cilimi i tapiserije

Ivan_D

Nije u pitanju siromastvo. Vec celokupan skup vrednosti i onoga sto je drustveno prihvatljivo. U Rusiji ili Ceskoj je mnogo drustveno prihvatljivije za mladu lepu devojku da ima 30 godina starijeg dobrostojeceg gospodina nego sto je recimo slucaj u Srbiji.
Dalje, vecina luckih radnika se na kraju ne obogati, ali to nije poenta ovde. Ali tvrdim ti, samo su u pitanju drugacije razmere. Ti bi iz za tebe prihvatljivih partnera unapred i beskompromisno iskljucila recimo 60% muske populacije (po raznim osnovama, vek, socijalni status, izgled, velicina uda and what not), a ima zena koje iskljucuju 99%, opet po nekim, njima vaznim osnovama.

Ti Hate ne seri. Crci ces u tom New Yorku bez da ces dozivet chari Ruskinjica.

Hate mail

Ivan_D

Then tell, goddamnit, tell! there's no reason to kiss other than to tell!  :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

Hate mail

Master of... something, licila na onu britansku glumicu, zaboravih sad, imala decka, otisla za Kanadu...

Hate mail

Ivan_D

To mi reci, te sto imaju decka/muza i sl. su najbolje.
Sad se setih pre 8-9 godina se ja vidjao sa udatom zenom jedno pola godine i posle par meseci pocela ona polu-ljubomorno da me isputuje da li imam jos nekog i ja joj rekao da ne. I onda, vise pristojnosti radi, pitao ja nju da li ona ima intimne odnose sa svojim muzem i ona mi odgovori "pa naravno, on je moj muz"    :mrgreen:

Elem, jedino sto mi se ne svidja u celoj tvojoj prici, tj. recenici, je taj intelektualni element, tj Masters.
I love my bimbos!!!   :)

Jelence

A ja do sada mislila da ja volim pare... Ali me Ivan zajebao, i to bas onako, rosno!

Ivan_D

Ne znam kako si iz gore navedenog zakljucila da ja preterano volim pare???
S tobom je tesko komunicirati, ne obracas paznju, dijagonalno citas, sporo razmisljas, nedostaje ti dubina, mada sirinu nekakvu imas i tako.   xtwak

Pijanista

Jelence

Kako bre ne volis pare, pa sve gledas kroz kintu. E kad bi imao koju kintu da mozes da kupis top of the range vaginu, e samo da ti je kinta da je utilizujes (whatever that means).

Znaci ovo sto sada mozes da jebes sa kintom koju posedujes je - sta? Lose? Nema sise kao Mis Moskve? (Kao fake mis Moskve, pardon).

Pa onda price da te je fake mis Moskve odjebala jer si golja, pa ilegalni emigranti koji nemaju sansu kod vrh riba jer NEMAJU PARA (ej, jebote, jer NEMAJU PARA, znaci nisi rekao da su talog u bilo kom drugom pogledu nego u materijalnom).

Ono, mozda ne volis pare ali su ti ocigledno veliki cinilac u zivotu sto je kao sukob samo po sebi materijal za kauc & dijagnozu.

Hate mail

Jelence

Pijanista

Zajebi VKV varioce Djuro Salaj treci stepen, kozaci se spasti Rusiju:

http://www1.serbiancafe.com/lat/diskusije/new//read.php?num=15&id=15963607&thread=15963607

P.S. Znam da sam dosadan, ali prosto obozavam ovog tipa.....

Hate mail

A gle ovog sto se potpisuje inicijalima policije nacisticke Nemacke (SD) i SS-a:

Vuka
(ribar)
04. februar 2012. u 15.20
Ma yebes miting ako posle nebude radila metla,pravljeni su i za Slobu pa su ga ovi sotonisti oduvali.
SD-SS

E

Quote from: Ivan_D on February 06, 2012, 11:00:33 AM
A evo i njen profil. Devojka ocigledno zna sta hoce   8-)

About me
Человек легкий и веселый, как мне кажется. Люблю похохотать. Но жизнь не всегда была шоколадной, и с годами я стала рациональней, строже (и к себе, и к другим).
Москвичка с рождения. У меня свое небольшое дело (область – косметика и диетология). По мед. университетской специализации – восстановительная терапия. Некоторое время практиковалась в Штатах.
Могу назвать себя честной, незлой, и оч. не-наивной. Здесь на сайте во второй раз пытаюсь найти интересного человека, личность, а не всякие глупости... Поэтому не надо звать меня «просто так, на чашечку кофе», в кино и на прочее бессмысленное времяпровождение. Не надо звать в ресторан – я этим давно пресытилась, да и вообще с молод. лет не люблю; предпочитаю домашнюю стряпню, т.к. сама хорошо готовлю... При возникшем обоюдном интересе, можно будет созвониться и встретиться где-нидь в центре Москвы, побродить, поговорить - люблю гулять; к тому же это полезней, чем сиднем сидеть. Ну а уж если погода будет дрянь, то тогда совместно и решим - где еще...
Встречи на 1-2-3 раза - не заманчиво. Мне ближе долговременные отношения, и, есссссно, с человеком, который может их себе позволить (во всех смыслах – от физиологического до финансового). Не загадываю по поводу большего, не рассчитываю найти здесь того, с кем «...и жили они долго и счастливо, и умерли в один день», но и на случайные связи (они же – приключения) не ведусь.
Была замужем, больше что-то не тянет, так что и официально женатому мужчине – тоже мой welcome. Отношусь к штампу в паспорте безразлично.
Предлагать мне лишь интим – пустая трата времени; сразу же такие предложения спускаю в унитаз, т.е. в игнор, чтобы их автор мне больше глаза не мозолил, (с интимом у меня и без этого сайта пока всё в полном порядке). Туда же (в игнор) спускаются бессодержательные послания типа «привет», «как дела?», «какие условия для встречи?» и т.п. Сами предлагайте условия, ну и о себе не забывайте рассказывать, пусть даже коротко...
В игноре же у меня место и для типовых текстов, рассылаемых конвейерным методом всем девушкам этого сайта. Не советую присылать и стихи – даже если они и произведут впечатление, то все равно не отвечу – (поэзией интересуюсь, но я на сайт не за этим пришла). И уж тем более не читаю чьи-то советы, попытки давать мне характеристики. Я сама могу таких характеристик тонны выписать кому угодно, да вот только время берегу.
Послания без фото даже не открываю, а сразу их в... ну вы поняли - куда именно... Не спасают положение и фото автора в темных очках на пол-лица. Если человек фотографируется только в очках, то он страшен, наверняка, как черт, и даже сам это понимает

Search

I am looking for a: Man or Woman
Material support: I want to find a sponsor
Who I want to find:

Мужчину, способного на поступки, ну и вообще – способного!..
Желательно видного, возраст не столь важен, а важна его состоятельность (в самом широком толковании этого слова).

Девушку (женщину) – как подругу, а может быть и больше чем...

Marital status: Single
Children: Yes, we live together

Najzad i da Don Milisav nadje sebi soul mate  :lol:
http://znaksagite.com/7k/index.php?topic=674.0

Ivan_D

Daisy

nema je na pretraživačima (google / tin eye)

moguće da nije fake profil ... verovatno organic/neprskano
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

aaaa, tako sam i mislio. vidi joj se odmah u pogledu da je iskrena i da ima dobre namere.

koszonem szepen INI!   xjap

Pijanista

Quote from: INI on February 09, 2012, 12:46:44 PM
nema je na pretraživačima (google / tin eye)

moguće da nije fake profil ... verovatno organic/neprskano

Isprskace to Ivan.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Pijanista

Daisy

ne znam ... sumnjivo ... google kaže da je vizuelno slična fotki sa Ratkom Mladićem

Ivan_D

Quote from: Mirabella on February 09, 2012, 05:32:36 PM
Batali, sva je siljata.

Pa jes' vala, i ja se drzim onog "bolje da ljulja nego da zulja", ali covek sto je stariji moze sve manje da bira.   xfoht

Pijanista

Quote from: Ivan_D on February 09, 2012, 07:47:25 PM
Quote from: Mirabella on February 09, 2012, 05:32:36 PM
Batali, sva je siljata.

Pa jes' vala, i ja se drzim onog "bolje da ljulja nego da zulja", ali covek sto je stariji moze sve manje da bira.   xfoht

Zar ti nisi vec izabrao?

Hate mail

Jel' mozes da je pitas za neku sliku bez perike/hair extensions?

Ivan_D

Bosanac, ako nisi za ovih 10+ godina naucio nesto o meni, da ti nacrtam: Meni ne trebaju razne Meg Ryans i slicne. I WANT MY BIMBOS!!!

Hate mail

Ja sam Bosanac bio samo 5 meseci...

Pijanista

Ivan_D

Quote from: Pijanista on February 09, 2012, 08:02:37 PM
A ja 43godine and kaunting.

:mrgreen:   Ti znaju roditelji srpski?  moji govore bez akcenta, mada caletov ujak koji je u Srbiji od svoje 17, a sad mu je 80, mozda i vise, apsolutno odbija da nauci. Isto bilo i sa njegovom majkom, samo ta je umrla  :(

Pijanista

QuoteTi znaju roditelji srpski?

Kako to mislis? Pa to nam je maternji...??

Ivan_D

Pijanista

Svi govorimo ekavicu, mada mama uglavnom govori ijekavicu kad joj se neko tako obrati, najcesce u Bosni. (Ona je jedina odrasla u Be i Ha).
A srpski nije samo ekavica, Austrougarin!

MalaKoala

Quote from: Hate mail on February 09, 2012, 07:50:21 PM
Jel' mozes da je pitas za neku sliku bez perike/hair extensions?

LOL

Ivan_D

Moja baba po ocu govorila uvek sa crnogorskim naglaskom, ali relativno razumljivim, mozda cak i uhu-ugodnim. Dobro, preterujem sad. Osim kad bi svakih nekoliko godina otisla u CG na par nedelja. Kad bi se vratila govor bi joj bio do neprepoznavanja razlicit i nerazumljiv.
Mamini roditelji, na drugu stranu, govorili perfektan srpski, bez traga bilo kakvog akcenta iako su u razlicitim periodima kod kuce govorili nemacki, pak madjarski.
Kad su dosli u Zemun, mami bilo 10-tak godina i deca joj se smejala sto lose govori srpski i ona od tada odbijala da vise govori madjarski, pa svi u kuci prestali da govore i govorili samo srpski.

Sto ti je peer-pressure, ja kad sam bio mali baka, zena sto nas cuvala i komsinica hteli da me uce madjarski, a ja ni da cujem. I uvek sam se strasno ljutio kad bi pricale madjarski kad bi mi dosli drugovi.
Sto bi rekao moj mali kad smo negde napolju "tata, ti sad nemoj da pricas"  :x  xrotaeye