News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

sta ces.. loze se budale

Started by tempo, April 01, 2012, 03:07:34 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Superhik

Šandor Dembić..  :mrgreen:

Ma, neka ih, meni su neeevidjeno zabavni.. :)

..btw, vidim u headeru da 07. aprila u Bgd dolaze Nouvelle Vague. Thanks for the tip!  :|

Mirabella

(Izvinjavam se na digresiji.  Pogle ovo strasilo sa ovom odvratnom bradurinom.  To samo kod nas ovakve odvratne, ocerupane sede bradu imaju neku prodju i jos su u "modi", pocev od "ministara" pa nadalje.

http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=1087&yyyy=2012&mm=03&dd=29&nav_id=595573)

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Daisy

jbt, kod nas ovi biseri dobiju čast da budu dan-dva tzv. odabrani na Vukajliji ... a u Hrvatskoj dobiju 660 evra ...

glede ministra ... retko se pojavljuje u medijima pa nije tako strašno ...
... a posebno poredeći sa periodom kad je tri godine bio predsednik skupštine Srbije
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Jelence

Quote from: Mirabella on April 01, 2012, 03:28:21 PM
(Izvinjavam se na digresiji.  Pogle ovo strasilo sa ovom odvratnom bradurinom.  To samo kod nas ovakve odvratne, ocerupane sede bradu imaju neku prodju i jos su u "modi", pocev od "ministara" pa nadalje.

http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=1087&yyyy=2012&mm=03&dd=29&nav_id=595573)

E bas mi jedna takva cetka za klonju treba!!
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

tempo

Quote from: Superhik on April 01, 2012, 03:15:23 PM
Šandor Dembić..  :mrgreen:

Ma, neka ih, meni su neeevidjeno zabavni.. :)

..btw, vidim u headeru da 07. aprila u Bgd dolaze Nouvelle Vague. Thanks for the tip!  :|

mogo bi i ja to pogledat. bili su u sarajevu prije koju godinu, ali nisam otisao.

Hate mail

"Daljinac"? Pa moj cale je Hrvat a dodju mu i tih 600 evra uz jedno tries' godina kamate.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Ekipa sa dijagnozom... Kako ti da ratujes sa takvima? Udariti na bolesnog, haram je...

E

Quote from: Mirabella on April 01, 2012, 03:28:21 PM
(Izvinjavam se na digresiji.  Pogle ovo strasilo sa ovom odvratnom bradurinom. 
:P

tempo

tek sad vidim.. ovo ispraznica za floskulu i nije tako lose

Hate mail

Ma pokidam ih VBR-om, debilcine iskompleksirane.

tempo

ovi jezicki puristi nisu bas reprezentativni uzorak hrvata, bar ne hrvata iz gradova, istre i zagorja i posebno ne iz zagreba. zagrebcani su kul skvadra. sigurno ne tako neposredni i duhoviti kao mi koji smo dublje na jugoistoku, ali ok su. ako si besposlen pogledaj film metastaze (saljem u prilogu i garantujem dobru zabavu). film je svakako odlican i slika je i prilika novih hrvata i zagreba ovog vremena. droga, alkohol..

http://www.youtube.com/watch?v=3tAIclvWBrQ

a ovi... izdrknici i dodirnici... ma to je samo grupa ispraznika.

Pijanista

Komentar sa Be devedesetdva:

Majko moja. Kakvi su ovo ljudi? Kazu, hrvatska rijec "parkomat". Kako hrvatska kad se sestoji od stanih rijeci parking i automat? Zar se ne trebaju prvo te rijeci prevesti na Hrvatski? Recimo, autostav za parking i samorad za automat. Ali, i to nije dovoljno jer "auto" u rijeci autostav nije izvorno hrvatska. Dakle, automobil...hmmm kola? Ne, to je srpsko. Strojohod? Ok. Stojohodostav=parking i samorad=automat sto nam spajanjem i prekrajanjem daje Strojohodorad=parkomat

E

Hate mail

Meanwhile, in Pancevo:

"Pitali smo gimnazijalce da li mogu da iskoriste stečeno znanje u praksi i šta misle o časovima informatike.
-Učimo dosta nepotrebnih stvari. Trebalo bi više da učimo nešto vezano za Internet a ne da učimo programiranje, rekao je učenik."

Ivan_D

Quote from: Hate mail on April 13, 2013, 06:39:12 PM
Meanwhile, in Pancevo:

"Pitali smo gimnazijalce da li mogu da iskoriste stečeno znanje u praksi i šta misle o časovima informatike.
-Učimo dosta nepotrebnih stvari. Trebalo bi više da učimo nešto vezano za Internet a ne da učimo programiranje, rekao je učenik."

Pa osecam da uce neke nepotrebne, mozda i zastarele stvari, koje im sigurno nikad nece trebati.

Nego, Hate, aj' da kupimo po Z10.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

ace

Kakvo god programiranje da uce ima veze sa internetom akademski ili prakticno.

Hate mail