News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

decko koji obecava

Started by Ivan_D, April 23, 2012, 07:54:16 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

E

Izguzvana kragna sitno karirane roze kosulje sa crno-belim puloverom preko...ne verujem da cu da kliknem da ga poslusam.

Hate mail

To sam i ja mislio dok su me vukli ka racunaru. Taj tip je lud 100 gradi a ovaj video je trebalo urezati na one diskove sto je Pioneer 10 izneo iz Suncevog sistema.

E

Quote from: Hate mail on May 28, 2012, 12:04:09 PM
To sam i ja mislio dok su me vukli ka racunaru. Taj tip je lud 100 gradi a ovaj video je trebalo urezati na one diskove sto je Pioneer 10 izneo iz Suncevog sistema.
Zasto, prepricaj sta kaze, ne mogu da ga slusam, cak i kad zatvorim oci, malo su mu boja glasa i naglasak iritirajuci .

Hate mail

slawen

Championski.  :mrgreen:
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Daisy

HRONIKA    | SREDA 27.06.2012 | 14:17

Uhapšen student Stefan Vlajković

IZVOR: B92, TANJUG

Beograd -- Policija je uhapsila studenta Stefana Vlajkovića zbog sumnje da je počinio krivična dela prevare i falsifikovanje isprave za dobijanje stipendije.

On je osumnjičen da je falsifikovao diplomu Fizičkog fakulteta i prevario Fond za mlade talente i biće priveden dežurnom istražnom sudiji, kažu u Informativnoj službi MUP-a.

Pojedini mediji navode da je Vlajković uhapšen u okolini Vrnjačke Banje gde se skrivao u dubokoj ilegali posle izbijanja skandala o lansiranju prvog srpskog satelita zajedno sa NASA.

Ubrzo je na Fizičkom fakuletu utvrdjeno da nije diplomirao, da je od 25 položio samo sedam ispita i da je falsifikovao diplomu na osnovu koje je upisao doktorske studije u Cirihu.

Utvrdjeno je i da je od Fonda za mlade talente na osnovu lažne diplome uzeo novac za stipendiju.

Jadnicko, verovatno nije imao para da je kupi kao sav normalan svet na razvijenom Balkanu :(
(Milica, 27. jun 2012 15:44)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Nadam se da ce da se brani cutanjem.

slawen

Ал' зипа га Шуле...
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

slawen

Ja nisam nikad iznosio zahtev da želim da budem premijer i to i nije bila tema razgovora. I to nije bio naš glavni uslov. Za nas je teži odgovor ne pitanje zašto ne prihvatiti program SNS. Zbog teške situacije? Teška situacija je za svaku vladu. Ako neko procenjuje da li će biti premijer zavisno od težine situacije, taj ne zaslužuje da bude premijer. Meni nije cilj vlast po svaku cenu, meni je cilj da uradim nešto za Srbiju - rekao je Dačić.

И сад овог дечка ухапсили, а овај постануо премијером. А радили и причали исто. Па није поштено.

Daisy

Stefan Vlajković: Mesečno sam zarađivao 5.500 evra, pare Fonda mi nisu ni bile potrebne

Ana Ž. Adžić    | 28. 06. 2012. - 14:41h | Foto: Petar Marković    | Komentara: 36

Stefan Vlajković, osumnjičen da je falsifikovao diplomu Fizičkog fakulteta na osnovu koje je upisao doktorske studije u Cirihu, ali i za 700.000 dinara prevario Fond za mlade talente, uhapšen je prekjuče po podne. Na prvom saslušanju u policiji nije znao da objasni zašto je uzeo 700.000 dinara od Fonda za mlade talente, ali je tvrdio da je mesečno u inostranstvu zarađivao 5.500 evra i da mu novac od države nije bio potreban.

Lisice su mu stavili beogradski policajci, a kako "Blic" saznaje, on se tokom dva meseca bega skrivao u rodnoj Vrnjačkoj Banji i po okolnim selima.

U Vrnjačkoj Banji menjao je adrese, iznajmljivao kuće, a nekoliko puta je umakao policajcima, koji su po dojavama dolazili u iznajmljene kuće.

Studenti Fizičkog fakulteta prepoznali su ga u pojedinim tekstovima, u kojima se pisalo o "genijalnom mladom srpskom naučniku", i skrenuli pažnju nadležnima na fakultetu da on nije ni diplomirao.

Marko, Četvrtak, 28. 06. 2012. 15:19h

Da ... Razumem te ... Bio si alav ... Desava se ...

ovi naši ga ganjali (između ostalog) za 7k € ...

ako krenu i tzv. pedantni švajcarci ... pa imaće on dosta da vraća ...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pijanista

Pa zar u danu kad slavimo 623 godine od kosovske bitke....

Ivan_D

Quote from: Pijanista on June 29, 2012, 04:18:15 AM
Pa zar u danu kad slavimo 623 godine od kosovske bitke....

Razumem Srbe koji su se branili, ali ludi Turci, sultan i oba mu sina ucestvovali u bitci... Budale. Umesto da su sedeli negde u Carigradu okruzeni Ukrajinkama koje su im sve vreme dovodili.

If you dine with the devil bring a long spoon.