News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Euro 2012

Started by Daisy, June 08, 2012, 08:25:17 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Daisy

... počinje danas

Snimateljka danske televizije prati trening fudbalske reprezentacije.

http://www.mondo.rs/tg6349/Foto/Napred_Danska.html

Čirlidersice na železničkoj stanici u Moskvi bodre svoje navijače koji putuju u Varšavu.

http://www.mondo.rs/tg6350/Foto/Atmosfera_pred_EURO_2012.html
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Snimateljka = 10. Cista. Sto kaze Ivan_D, moz' se desi da ga bacim na snimateljku... :?:
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Pareski do

Не може да буде чиста десетка док не видимо фацу...

Daisy

Daisy

payi tim ...

Golman
Steve Mandanda FRA

Odbrana
Theodor Gebre Selassie CZE
Jores Okore DEN
Jérôme Boateng GER
Patrice Evra FRA

Srednji red
Alou Diarra FRA
Ashley Young ENG
Blaise Matuidi FRA

Napad
Luciano Narsingh NED
Silvestre Varela POR
Mario Balotelli ITA

Daisy

POZNAN, POLAND - JUNE 10: A pitch invader kisses Head Coach Slaven Bilic of Croatia during the UEFA EURO 2012 group C between Ireland and Croatia at The Municipal Stadium on June 10, 2012 in Poznan, Poland.
(Photo by Clive Mason/Getty Images)

slawen

Pa se posle neki chude Ivanu sto hoce da bude rvat...
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Ne, bre. On bi da bude Rus.

Pareski do

Daisy

Sharing is caring

Лепше је с културом

Иако из Пољске и Украјине стижу вести о сукобима навијача, две навијачице Хрватске побринуле су се да хулигани не буду ударна вест са Европског првенства. Јелена и Викторија, сликале су се обнажених груди заједно са навијачима свог тима, а затим и са Ирцима. Хрватски медији преносе да су обе девојке чланице ХДЗ-а и да је једна од њих запослена у Министарству културе.

Ни Лариса Рикелме ни Нивес Целзијус! Прве две девојке које су решиле да изведу стриптиз, и то без неког већег повода, су навијачице Хрватске, Јелена и Викторија.

Слике две навијачице које су голих груди позирале са осталим симпатизерима ,,коцкастих" већ су обишле Европу. Две веселе љубитељке фудбала биле су толерантне па су се голих груди сликале и са симпатизерима Ирске која је била први противник Хрватске на Европском првенству.

Хрватски медији наводе да су две даме чланице ХДЗ-а, а да је једна од њих запослена у Министарству културе у тој земљи. Министарка културе Андреа Златар Вилотић најавила је санкције за запослену због спорних слика. Ипак, казна ће највероватније бити само финансијска.

"Постоји етички кодекс којим су регулисана правила понашања људи на тим позицијама, и ми смо одлучили да покренемо поступак против Јелене, јер сматрамо да је прекршила ставке тог кодекса", рекла је Наташа Петрињак, портпаролка Министарства културе за Интернет портал Index.hr.

Исти портал пренео је изјаву Јелене која не крије да ужива на Европском првенству.

,,Као што видите било је супер. Навијање, лудило. Не жалим ни због чега. Не знам због чега се прави паника. Нисам убила човека само сам се провеселила. Мислим да то није никакав проблем. Не жалим ни због једне секунде проведене горе. Мени је најважније како је моја репрезентација одиграла. Идемо да освојимо Евро", поручила је Јелена.

www.rts.rs link

Ove kulturne radnice bi mogle po povratku iz Poljske da svrate u Zaječar na kulturu.

Daisy

Hate mail

Pareski do

Пропуст организатора... требало је да ставе Русе у некој групи која игра у Украјини, Кијеву, Доњецку или Харкову.

Daisy

Utakmica Poljska - Rusija

... lik na zastavi je kažu Dmitry Pozharsky, koji je oslobodio Moskvu od Poljaka 1612-te

... a tekst na zastavi je naravno na engleskom ...

Ivan_D

Quote from: slawen on June 11, 2012, 11:44:45 PM
Pa se posle neki chude Ivanu sto hoce da bude rvat...

huh? te dve sa slike ne bih kresnuo ni tvojim k@rcem
If you dine with the devil bring a long spoon.

slawen

To zvuci tako grozno...
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Daisy

Sweden Keeper Johan Wiland Uses BUM for Target Practice

Reserve goalie Johan Wiland being forced to expose his bum and bend over as players took turns to take shots at it.

Copenhagen keeper Wiland, 31, was publicly humiliated as a forfeit for losing a "piggy in the middle" keepy-up competition among players at a training session in Kiev, Ukraine.

Pareski do

Work thy magic INI

slawen

Koji su to slepci, ni vola u dupe da ubodu...

A ove Ukrajinke, Moldavke, Ruskinjice...
Missim, ko bre kara te shvedjanke?

Mirabella

Cast izuzecima, ali, sto bi rekla moja RIP baba, niko ne zna da se naludi kao te Ukrajinke, Moldavke, Ruskinjice...
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Pareski do

Што рече мој пријатељ: "Изгледају јефтино а то им диже цену у нашим очима"  :mrgreen:

Hate mail

Ko vam je taj Jefta?

slawen

Quote from: INI on June 15, 2012, 02:27:27 PM
Sweden Keeper Johan Wiland Uses BUM for Target Practice

Reserve goalie Johan Wiland being forced to expose his bum and bend over as players took turns to take shots at it.

Copenhagen keeper Wiland, 31, was publicly humiliated as a forfeit for losing a "piggy in the middle" keepy-up competition among players at a training session in Kiev, Ukraine.

Миссим, шта би му Бецић радио....

Pareski do

Quote from: Hate mail on June 15, 2012, 05:16:52 PM
Ko vam je taj Jefta?

Не знаш Јефту Џихад?

Hate mail

Nisam bio na casu kad ste to ucili...

Daisy

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

slawen

Niko ko mi Srbi... :mrgreen:

Mirabella

Gle, i ovaj desno.  Pi, obojica nistavni.

slawen

Pazi kad uopste nisam primetio da je bez gaca.... Mora da mi je nesto odvuklo paznju.

Pijanista

slawen

Quote from: Pijanista on June 16, 2012, 07:18:19 PM
Stoka
Чекај, ти као не би заскочио ове сисате?

Pijanista

A to su sise? Ucinilo mi se vime.

Ivan_D

Bila pre par godina ovde jedna uciteljica, ne mogu sad da nadjem clanak i video, slicne grudi imala i bila tako dosta ofucana, mada mladja, mislim da joj je bilo tada 28. Plesala gola sa jednim svojim ucenikom od 14 dok je drugi (dvostruki ponavljac) od 16 sve uredno snimao svojim telefonom.
Suspendovali je, ali je ubrzo vratili na posao jer nije postojao odgovarajaci zakon koji bi sankcionisao plesanje izmedju ucenika i nastavnog osoblja.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Superhik

Hate mail

Daisy

slawen

Mirabella

Mirabella

Pijanista

Daisy

Pareski do

Not later than October 2009, the Ukrainian Greek Catholic Bishop Mykola Simkaylo, Eparch of Kolomyja and Chernivtsi, and a priest of the schismatic Ukrainian Orthodox Church of the Kyiv Patriarchate consecrated a very interesting Mary Pokrov icon

slawen

Ja bre, kud bi neko pravoslavan...

slawen

Ево га још један, другом темом обузет:

"Imamo toliko odlikaša, a rezultati na PISA i TIMSS testovima su poražavajući i ponižavajući. Da je ovaj obrazovni sistem tuđ, stvari koje se dešavaju, od mature, preko ekskurzija, udžbenika, pristupa nastavi, dobrog dela ,,reformi", mogle bi da se opišu kao – groteskne. Međutim, sve ovo se događa u Srbiji.... (Марко Селаковић у Блицу)"
Ерго, није гротескно, н'о 'нако, малко забрињавајуће, позив на акцију...али никако гротескно. Само су они други гротескни.

Hate mail