News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

pa gde ste

Started by E, August 16, 2012, 10:12:32 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E

E

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

E

Jelence

Ja lezala na dasci ove nedelje ...

Kako sam se ubila ko slika... vec neko vreme ispravljam siju lezeci na savijenom peskiru. Lekar mi preporucio vezbe  :mrgreen:
Anyway, prilikom vezbanja zvonio mi telefon. Ja onako sludjena ne znam gde mi dupe gde mi glava (budna sam bila, keve mi  :mrgreen: ) sjurim se da dohvatim telefon, okliznem se i lupim glavom o zid. Od siline udara kicma mi se ukocila (spazam misica oko kicme). Tresnem onako svom snagom na patos ko slina o kaldrmu. Prava panika je nastala kad sam shvatila da nisam u stanju da se podignem s patosa...

Cekala sam lezeci tako nepokretna da se dete vrati iz skole da mi pomogne da ustanem.

Bolelo u tri pm. Modra kolena, cvorugu na glavi i modar nos ni ne racunam.

Sad svaki dan u mislima ljubim sopstvenu kicmu i misice oko nje jer je pravo cudo da nista nisam skrljala. Strasno je kad ne mozes ni u klonju da odes bez pomoci. Uzas, uzas, daleko bilo.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

indie

E

auu Jelence   :shock: xremyb

Jelence

Joj kako ziga... Jos  xremyb, jos  xremyb.

Bas sam maza  xnerd

E

Quote from: Jelence on August 26, 2012, 08:14:51 AM
Joj kako ziga... Jos  xremyb, jos  xremyb.

Bas sam maza  xnerd
omg razmazena  :roll:
xremyb xremyb xpft
Hoces supicu? Kolace? Hoces da ti pustimo neki film? Komediju? Hoces masazu  ;) da ti posaljemo masera? Samo reci  :lol:

Fancy Massage

Jelence

Moze jedna masaza sa hepiendom* :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* masaza sa hepiendom tj "srecnim zavrsetkom" - kad maser nakon masaze opegla i ves i opere sudove  :mrgreen:

Superhik

E, jbg..

N`umem da peglam.

E

Ma pusti Jelence izvoljeva, a sigurna sam da nije mislila na peglanje ali ajde sad kad se pravi fina ;). Jelence a jel hoces jedan tiramisu, znam da volis :lol:?

indie

para,
vidiš ti ovo..?

Jelence

Superhik

Da perem sudove.

Al to, vidim, nije dovoljno,,

Pijanista

Jelence

Viš' kako Pijanista pegla  :|