News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Jelenceeee...evo prodaju SAAB za dolar...

Started by vbo man, January 13, 2010, 07:33:33 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

vbo man

QuoteGeneral Motors: if Saab bidders are not sound, we won't sell | Business | guardian.co.uk

General Motors is willing to sell its ailing Swedish carmaker Saab for as little as a dollar, the US corporation said today, but would not countenance "fly-by-night" buyers unable to guarantee a steady supply of parts and components to Saab drivers.

Several bidders have expressed interest in the troubled Scandinavian marque, including a Dutch sports car firm, Spyker Cars, and a Luxembourg-backed consortium involving the Formula One billionaire Bernie Ecclestone.

But Swedish unions have attacked GM for pressing on with a liquidation of Saab rather than selling it.

GM's head of European operations, Nick Reilly, insisted today his "first desire" was to sell Saab, pointing out that shutting the business would cost GM between €50m and €100m. But the sticking point, he said, was that bidders needed to show the "financial depth" to guarantee a supply of parts to Saab customers for at least a decade.
The light at the end of the tunnel is the train.

Jelence

I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

alan ford

alan ford

ja malopre zvao Hendersona da pitam sta treba da uradim pa kupim SAAB. Htedoh da posadim onaj njihov znak pred vrata, kad je vec dzabe.
Kaze jeste prodaje za dolar ali ima neke obaveze koje preuzimam kupovinom. Neki silni neisplaceni milioni koji dolaze na naplatu...

Jelence, ne rece da to bas nije 'kupovina' za 1 dolar, dobijes ti tu svasta pride :)

slawen

Quote from: alan ford on January 13, 2010, 02:29:15 PM

Kaze jeste prodaje za dolar ali ima neke obaveze koje preuzimam kupovinom. Neki silni neisplaceni milioni koji dolaze na naplatu...

А социјални програм?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Deda

Čekaj, a ono za Koleta i "šećerane za 3 marke"?
To ste me godinama ložili, a?  :mrgreen:

Uostalom, saće Kole da kupi SAAB.
Ima na Kopu onaj, kak' se veli, aaaa Wi-Fi (vid'o sam kod onog polupismenog, al' sa sajtom)  8-)

slawen

Quote from: Deda on January 13, 2010, 02:47:50 PM
To ste me godinama ložili, a?  :mrgreen:

Ima na Kopu onaj, kak' se veli, aaaa Wi-Fi (vid'o sam kod onog polupismenog, al' sa sajtom)  8-)

Кад си ти био код мене на Копу?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Jelence

Quote from: alan ford on January 13, 2010, 02:29:15 PM
ja malopre zvao Hendersona da pitam sta treba da uradim pa kupim SAAB. Htedoh da posadim onaj njihov znak pred vrata, kad je vec dzabe.

Jelence, ne rece da to bas nije 'kupovina' za 1 dolar, dobijes ti tu svasta pride :)

Pa jel nisi kazo, princip je isti, a onda dodju nijanse.

Sta mislis zasto ne kupujem SAAB nego kuce? A isto kostaju  :mrgreen:
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Deda

Quote from: slawen on January 13, 2010, 02:53:41 PM
To ste me godinama ložili, a?  :mrgreen:

Ima na Kopu onaj, kak' se veli, aaaa Wi-Fi (vid'o sam kod onog polupismenog, al' sa sajtom)  8-)

Кад си ти био код мене на Копу?

Kole, ti li si?  xyxy
Slatku ti kevu...  xnerd

slawen

Ја сам полуписмен са сајтом.
А ти си Wi-Fi видео код мене.
На Копу.
Па те питам кад је то било?

Јеси ли сад разумео питање, или да наставим са упрошћавањем?

Nocobdija

Quote from: slawen on January 13, 2010, 08:21:21 PM

Ја сам полуписмен са сајтом.
А ти си Wi-Fi видео код мене.
На Копу.
Па те питам кад је то било?

Јеси ли сад разумео питање, или да наставим са упрошћавањем?
Jebote!  :? Vas dvojica se znači privatno družite, a ovde rekreativno jedan drugom  xtwak Cccc... auuuuu povračaču  qpuke

slawen

Све си погрешно разумео.
Деду Партија понекад пошаље на Копаоник о државном трошку, па је он уобразио да познаје све тамо.
Трудим се да му разбијем те илузије, није то здраво за вугла, а Деда је ипак наш друг, значи брига за човека и тај хуманитарни рад.

Nocobdija

A ono WI-FI si video kod mene? Telepatski? Vi ste u nekoj vezi koju ja ne mogu da sagledam? Čitaš "TREĆE OKO"? Ima neki od vas dvojice treće oko?  :?: xrotaeye

slawen

Ко си сад па ти?
Ова игра постаје чудна, одо' ја код девојчица.

Nocobdija

Quote from: slawen on January 13, 2010, 09:36:25 PM
Ко си сад па ти?
:cry:

baggio

Quote from: slawen on January 13, 2010, 09:36:25 PM
Ко си сад па ти?

Jelda je mnogo lakse braniti nas od zenskarosa? :mrgreen:
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

slawen

Ма откуд знам да није заинтересован за ону Иванову понуду, само нема паре....

Nocobdija

Quote from: slawen on January 13, 2010, 09:55:22 PM
Ма откуд знам да није заинтересован за ону Иванову понуду, само нема паре....
Pa jes, iz toga se baš nameće logičan zaključak da treba da braniš dame od ženskaroša. Cccc... i šta kažeš ti advokat?  :x

slawen

Кажем да ги има разних:
Оних који још не капирају фору из "Мириса жене" иако је од премијере прошло два'ес година. Или играју за оба тима.
И тако...

Едит: упристојио сам се.

Nocobdija

Quote from: slawen on January 13, 2010, 10:36:28 PM
Кажем да ги има разних:
Оних који још не капирају фору из "Мириса жене" иако је од премијере прошло два'ес година. Или играју за оба тима.
И тако...

Едит: упристојио сам се.
E nemam pojma šta hoćeš da kažeš, pa taman i da sam ispao glup u društvu, ali jebeš sve to (misim neko ovde, neko onde).Pozz  xyxy

slawen

Ivan_D

Nek je propao SAAB po sto puta. Moj stari saab aero 9-5, bio 8 godina star, prosle godine bio na -15 C tri nedelje pod snegom, rekoh ajde da ga upalim malo, i dalje zima -15 C, ceo pod snegom. Pale kola omdah, bez zakasljavanja, nema problema.

OndaK nas je proslog leta udario Rumun (da toga ne bude malo, nije bio ni osiguran) - videti sliku

Potom kupili mi SAAB 9-7, najvise zbog ukrajinskih puteva, 3 godine star, napravljen u USA. Pao ovde malo sneg, recimo -10 C, pre nedelju dana. Prob'o ja juce da ga upalim, cvrc. Nema sanse.

A i inace, novi modeli cak i 9-5 izgledaju nekako jeftino u odnosu na stare modele. Dosta plastike, malo detalja itd. Bolje da zatvore fabrike nego da pocnu da prave totalna sranja od automobila kao recimo Rover.

If you dine with the devil bring a long spoon.

vbo man

Quotenapravljen u USA
Pa to ti sve govori...lepo ja kazem da ne treba da prave auta oni koji ne znaju :mrgreen:
Evo sad zatvorio GM i Opelovu fabriku u Belgiji...uspeli su i Opela da upropaste xuss
The light at the end of the tunnel is the train.

alan ford

Ivane pohvala za decije sediste. Ja sam za BG dok mi je cerka bila dole kupio sediste, ali malo-malo pa nas neko zove da se nadjemo, ja kazem moze ali da sacekam auto jer je Mama negde otisla ili da se nadjemo pa prebacimo sediste i ljudi uvek kolutaju ocima kao "koji si gnjavator". Da budem fer mnogi ih imaju ali mnogi ih i nemaju a potrebno je samo jednom da se udaris kada ne sedi u tom sedistu i svasta moze da bude.

Za Saab, njih je Ford sto je americka kompanija kuio ali nisam znao da je ikada ijedan napravljen u americi. To mi deluje netacno.

Ivan_D

Mi i taksijem pre kad smo negde isli uvek smo nosili sediste. Mali jos sedeo pozadi kad nas je taj kreten udario. Na srecu se nije nikom nista desilo.

Saab-ov SUV se pravi u Americi:

http://en.wikipedia.org/wiki/Saab_9-7

QuoteThe 9-7X was the first American built Saab. It was assembled in the same United States Moraine, Ohio production plant as the other GMT360 SUVs and shared many components with its platform mates
If you dine with the devil bring a long spoon.