News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

AKTUELNO: Svi hoće da rade za Seku-500.000 ljudi!!!

Started by Nocobdija, January 13, 2010, 07:11:43 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

miskop

1.Narodni pevaci (pogotovo folkeri) ne placaju porez.
2.Seka je narodna pevaljka, odsek "turbo".

Iz ovoga sledi da ni Seka ne placa porez, pa je zbog toga OLOS.

Kako ste samo pametni ?!

Sunce te jeblo koji ste vi umovi ??

Kad ste joj bre KNJIGE gledali ?

Koliko to poreza nije platila, i za koju godinu ??

Neverovatno !

Pijanista

Misko, predugo si bio van Srbije i poceo si pomalo da zaboravljas jezik, vidim da imas problema da razumes.

miskop

Nisam ja Taki nigde spominjao Srbiju ali ZNAM da vam smetaju samo Srpski
seljaci.

Inace..to kako si opisala devojku koja je (ocigledno) zvezda za neke tamo ruralce..
to je jedan klise, koji vi izdajnici redovno koristite.

Pokusavas da ubedis sebe (mene?) da svaka glupaca moze (samo ako je glupa)
da pravi za par sati ono sto ti (i ja) pravimo za godinu ili deset..

Nikad ti ne bi palo na pamet da je Gospodjica Seka jedan dobar (odlican)
profesionalac i da jako dobro radi to sto radi.

miskop

Koliko poreza nije platila ?
Znadete da nije, jel tako ?

Koliko ?

KOLIKO ?

Pijanista

QuoteNisam ja Taki nigde spominjao Srbiju ali ZNAM da vam smetaju samo Srpski
seljaci.

Naravno, boli nas uvo za bugarske, nemacke i ine seljake. Tvoj problem je da svaki put kad neko kritikuje nesto u Srbiji, ti podrazumevas da te iste stvari u drugim drustvima podrzavamo

miskop

Ja bi bre Seku mnogo vise izjebao nego vas dvoje-troje...nije u tome fazon.

Problem je u tome sto vi ne znate de udarate pa ste NASLI i to da nije platila
porez !?

Da bi kritikovali Seku, vi bi morali da potrosite i malo sociologije...estetike...mas
medija i kojekakvih ostalih knjiga....a vi to ne znadete.

Ne znadete a ocete da kritikujete ?

I ?
Onda "nadjete" (posto selo odjekuje iz vas) da salaprdnjicite bez ikakve mere
ili ukusa, onako...seljackoObrenovacki....i vise izbruciste sebe same nego ovu
sisatu..

I cak i ako vam to kazem (a evo vam govorim), vi to ne vidite.

Nocobdija

Quote from: taki on January 14, 2010, 12:39:24 AM

N-da, bas kao sto vecina ni ne placa porez na svoju stvarnu zaradu, ne prijavljuje tezge, ili prijavljuje deset deo... zasto je olos? Tesko je objasniti ako ne razumes. Sve sto ona predstavlja, radi i kako radi meni je duboko odvratno. Po mom sistemu ona je bas to sto sam rekla. Po tvom nije, ocigledno i po kriterijumu par stotina hiljada njenih obozavaoca.

Teško je objasniti ako ne razumem? Daj molim te.
Pa onda: "Po mom sistemu ona je bas to sto sam rekla. Po tvom nije!", u startu rekoh da je ona za mene čudo, fenomen, te me nemoj molim te svrstavati u njene obožavaoce (preslušaj sve šta ovde kačih - pa uporedi  :)  )  To što je ne voliš je ipak ne čini ološem, kao ni to što ne plaća porez, a plaća i to dosta (sve sigurno ne), a to što je imala par humanitarnih akcija joj prilično ide u prilog. Možda si i ti dala pare za Sigurnu Kuću, verujem da si ne dobra, nego super osoba, ali činjenica: da nju gleda 2.5 miliona ljudi (i to samo taj jedan spot) i ona onda da pare i propagira nešto pozitivno, te time utiče na one svoje fanove, ipak mora malo da ublaži taj jed ka pevaljkama.Možda ona nije imala šansu kao ti i mnogi drugi, pa sve jedno ako nije obrazovana, prosta , pa šta, da je ubijemo? Braniš kasirke, a napadaš pevaljke? Ološ je pregrubo, turbo folk je dovoljna definicija za njih.  :lol:

Pijanista

Ala ga misko sagleda sa svih strana i osvetli problematiku iz vise uglova... Misko, ajde posalji mi sliku iz licne karte da je stavim u avatar.

miskop

Napisao bih ja sve ovo mnogo opsirnije kad bih bas morao ali je nevolja u tome
sto bih ja spucao jedno par sati pokusavajuci da vas kao malo edukujem a VIDIM
BRE, I TO ODMA da nema od toga vajde.

Puno ste zaostali.

To mora na nivou institucije (skole), samo pod uslovom da vi to i hocete.

Necu bre da se zamaram...idite sami po skolama...sami se tamo jebavajte, nisam
vas bre ja rodio, pa da odgovaram za vas.

Nocobdija

Quote from: baggio on January 14, 2010, 12:49:28 AM
Quote from: Nocobdija on January 14, 2010, 12:23:42 AM

U bre! Meni se ona ne svidja, ali to što je drugi vole mi ne smeta i mislim da pošteno zaradjuje svoj hleb. Zašto je ološ baš bih voleo da čujem. Velika većina tih pevača i muzičara pošteno radi i zaradjuje, nisu na državnim jaslama i ne jašu poreske obveznike, pa ako je nekom merak da ga ova odere, to je njegov problem ali nikako ne vidim zašto je ona tako brutalno okarakterisana ili ja nemam informacije koje vi imate?

Sta da ti kazem?
Alergicna sam na turbo folk pevaljke.
Nedavno me naterao djavo da se pridruzim drustvu koje je gledalo neki program gde su se redjale sve te pevacice koje su sada popularne.  Sve te sto ih je Grand plasirao.
Otkud znam, mozda sam i ja iz nekog drugog vremena, ali ja jednostavno nemam pogodnijeg izraza do ovog gore.  I ne samo za nju. Mozda je malo preostro, ali ja je tako vidim.  xrotaeye No, primecujem da vise od pola miliona hrli da zgrabi posao njenog asistenta, znaci da sam ipak izolovan posmatrac koji kritikuje sa udaljenosti.
Samo ne mogu čudom da se načudim šta se sve ovde desi a krene iz puke zabave i zezanja (ovde sad dodje smajlić koji se krsti). Baggio ni meni se ona ne svidja, mislim ne svidja mi se nikako, ni kako izgleda a tek kako peva i šta peva je ludilo, ali to nema veze sa njom kao osobom i pljuvkom iz petnih žila jer je pevaljka. Znaš kolko ima npr. sudija koji su za žešću pljuvku, veruj mi mnogo više nego pevaljki, drastično i ne plaćaju nikakav PDV.

Hate mail

I really need to take my head out of... the 80's; sta je to "Grand"?

Onaj hotel u Pristini?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

alan ford

Quote from: Pijanista on January 14, 2010, 01:04:37 AM

Porez je tu jedini problem, a to koliko ona uzima je stvar onih koji kupuju karte. Ne verujem ni da bizmismeni placaju pun porez, ni lokalni krojaci, sitne zanatlije itd. Pa onda lekari koji uzimaju mito, sve je to isti olos ako cemo pravo

meni je tu porez najmanji problem. uostalom sto bi ona placala ako ga ne placa ni Djokovic koji je miljenik srba?
A da je ona deo te bolesti koja drma Srbiju nema sumnje.

uzgred ako na ovom okacenom videu ima 30kg manje kako izgleda kada ima 30kg vise kada je vec punacka?

Pijanista

Djokovic ga valjda placa, tamo gde zivi i gde zaradjuje

baggio

U jeeeeeeeeeee,
doslo vreme da me Misko uci estetici i sociologiji. xrotaeye
Odoh da se pokrijem usima. xrotaeye xrotaeye
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

slawen

Quote from: Pijanista on January 14, 2010, 12:48:33 AM
prekidace, osigurace.... Jbt, covek zavuce ruku u torbu ("Krmacha") i samo uzme. Niti gleda sta je niti da li mu treba. i jos kao napravi fazon "Ovo treba mom komsiji, pravi kucu" kao duhovit, ili da se izvine sto uzima (u sta ne mogu da poverujem). Gde mu je mozak pa da normalno zatrazi pare nije mi jasno.
Сад кад сам улазио у тзв. Србију испред мене био неки гастерпензоски пар у некој дрљавој мечки, па кад цариник натерао тог чичу (скоро свог вршњака) да отвори гепек, у светлу мојих фарова видео сам гомиле свакојаког бакалука, тоалетпапир инклузив. И пошто ми је у том тренутку био затворен прозор, а и са цедеа је грувао Манго Џери, нисам чуо њихов дијалог, па претпостављам да је пало пропитивање на тему, али док сам ја стигао да спустим стакло и стиснем паузу, чича је царинику већ утрпао у обе шаке пет-шест чоколада и флашу неког жестоког пића, а овај му је одговарао "... и срећна слава", па само могу да закључим шта је чича изнео као изговор за ситан шверц.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

taki

Quote from: miskop on January 14, 2010, 01:26:45 AM
Nisam ja Taki nigde spominjao Srbiju ali ZNAM da vam smetaju samo Srpski
seljaci.

Inace..to kako si opisala devojku koja je (ocigledno) zvezda za neke tamo ruralce..
to je jedan klise, koji vi izdajnici redovno koristite.

Pokusavas da ubedis sebe (mene?) da svaka glupaca moze (samo ako je glupa)
da pravi za par sati ono sto ti (i ja) pravimo za godinu ili deset..

Nikad ti ne bi palo na pamet da je Gospodjica Seka jedan dobar (odlican)
profesionalac i da jako dobro radi to sto radi.

Gledaj, profi ocigledno jeste kad je isplivala i pliva i dalje, al' i dalje ostaje sve ostalo sto rekoh za nju. Ona je bolja od vecine koja joj je konkurencija, al' i dalje je to sto ona radi sund, sund, sund... da to ne radi ona, radio bi neko drugi, toga sam svesna, to je neminovno. Mozda bi mi sve to bilo prihvatljivije da te zene urade na sebi bilo sta osim sto angazuju nekakve stiliste i nauce gde se kupuju skuplje haljine.

A ovo za srpske seljake i slicno... ako si meni namenio, onda je nisko. Promasio si temu potpuno i mislim da si i sam svestan.

I da zakljucimo sa par slika koje govore same za sebe.

Pa onda slika koja pokazuje kako izvorna srpska muza kopira Rijanu, ni manje ni vise... prepoznala se. I ti posle meni nesto nabijas na nos kako bi mi bila ok da peva na engleskom... ona je duboko iskompleksirana, a ne mi koji je ovako komentarisemo.

Ume ona i mnogo lepse da izgleda, al' kako da ti kazem, kad sebi jednom dozvolis ovo sa prethodnih slika, dzaba ti sve ostalo pre i posle...

iDemo

Ja bi' joj trazio autogram u svakom slucaju...  :!:

taki

Quote from: iDemo on January 14, 2010, 09:38:45 AM
Ja bi' joj trazio autogram u svakom slucaju...  :!:

Oprosteno ti je  :mrgreen:

Meni je u ovoj svetlo-plavoj varijanti potpuno cool  :|

iDemo

Quote from: taki on January 14, 2010, 09:44:13 AM
Oprosteno ti je  :mrgreen:
Prihvatam. Oberucke...

Quote from: taki on January 14, 2010, 09:44:13 AM
Meni je u ovoj svetlo-plavoj varijanti potpuno cool  :|
Jel' to zadnja slika? Tu ne vidim...  :(

alan ford

u jebote ovo je grozno. ja sam mislio da je samo 'voluptuous  & curvylicious'

cak je i Britni spirs za ovu ljadzu cupi i po.

alan ford

Quote from: Pijanista on January 14, 2010, 05:37:04 AM
Djokovic ga valjda placa, tamo gde zivi i gde zaradjuje

naravno, Djokovic ako se ne varam ima prijavljen boravak u San Marinu.

Pijanista

Meni je ona svetlo plava varijanta.... voluminozna.
Jeli ono gore proed nje Biki-Siki?

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Nocobdija

Quote from: slawen on January 14, 2010, 05:23:12 PM
А иза су неки Шабани...

Jok, popustio ti vid, ono mora da je hor bečkih dečaka.  :cry: xrofl

Hate mail

Quote from: slawen on January 14, 2010, 07:16:27 AM
"... и срећна слава",

Vazno da je osvestano, brate, a za ostalo ce se dogovorimo; pa ljudi smo (iako smo Srbi)...

E

Seka jeste dzinovska za Dzoni Depa ali stvarno nije ruzna zena. Ti taki preterujes malo. Ajde malo na foto album okaci neku svoju slicicu. Sigurno imas i neku gde ne izgledas bas par excellence, ili mozda ipak u svakome casu i svakoga trenutka vodis racuna da ti je svaka dlacica na mestu . Ne znam kako drugima ali meni bi tako ustirkan i namontiran zivot 24/7  bio totalno fake. Inace ove slike mi nisu nista rekle o Seki sto bi ostavilo neki trajni utisak o njoj, ono pak sto je Nocobdija valjda naveo  da Seka daje deo svog prihoda u dobrotvorne svrhe mi mnogo vise govori o njoj. Samo postovanje s moje strane.

slawen

Nocobdija

Quote from: E on January 14, 2010, 06:51:11 PM
Seka jeste dzinovska za Dzoni Depa ali stvarno nije ruzna zena. Ti taki preterujes malo.  
Misliš ako mu pomogne neko samo da je obore, ih, dalje je pesma  xrofl

E

kakav aspirin? zato sto je malo punacka pa ono kao ima sanse da oboli od neke koronarne bolesti?

slawen

Pijanista

slawen

Quote from: Pijanista on January 14, 2010, 07:01:51 PM
Ovakve se u Kanadi udaju za drvosece
Саће Корки да испоштује и дрвосече.

Nocobdija

D(z)avid

Seka jeste dzinovska za Dzoni Depa ali stvarno nije ruzna zena. Ti taki preterujes malo. Ajde malo na foto album okaci neku svoju slicicu. Sigurno imas i neku gde ne izgledas bas par excellence, ili mozda ipak u svakome casu i svakoga trenutka vodis racuna da ti je svaka dlacica na mestu . Ne znam kako drugima ali meni bi tako ustirkan i namontiran zivot 24/7  bio totalno fake. Inace ove slike mi nisu nista rekle o Seki sto bi ostavilo neki trajni utisak o njoj, ono pak sto je Nocobdija valjda naveo  da Seka daje deo svog prihoda u dobrotvorne svrhe mi mnogo vise govori o njoj. Samo postovanje s moje strane.

Pa, koliko zaradjuje kao regionalna "star"-ka, sasvim je za ocekivati da ce da uradi i po koji humanitarni koncert, da dá lovu u iste svrhe (uobicajeno je i to da im se na osnovu tih benovalentnih priloga umanji i nesto poreza).
Ona iza sebe ima tim ljudi, tacnije Masinu koja joj kreira imidz, kreira nastupe (i koncertne i medijske), na kraju krajeva i komponuju i pisu tekstove (sve po MTV-songbook i dizajn-konceptu) - njeno je samo da pj... tj. da zijeva, i ako to radi iole profesionalnije, uspjeh je zagarantovan   ("turbo-volk" je u pitanju, znaci ultra-komercijala na b/s/h podrucju).

U dvije rijeci, ono sto ona radi je total-trash, smece bolan...

E

Quote from: Nocobdija on January 14, 2010, 07:00:06 PM
Seka jeste dzinovska za Dzoni Depa ali stvarno nije ruzna zena. Ti taki preterujes malo.  

Ne bre Nocobdijo. Jesi ti citao nekad Kama Sutru . Imas razlicite body types ,pa onda ... necu bas da idem sad u detalje  :oops:

Pijanista

QuoteE ovde  će  ova za telohranitelja.

Njoj ne treba telohranitelj. Vidi kakva je.

Pijanista

Vidi koje dupence na onoj slici sa frajerom. Na takve su se palili zastavnici u JNA. Jos da ima dlakave noge, pa da se uda za nekog oficira sa stanom i bog da je vidi.

Nocobdija

Quote from: E on January 14, 2010, 07:05:07 PM
Quote from: Nocobdija on January 14, 2010, 07:00:06 PM

Ne bre Nocobdijo. Jesi ti citao nekad Kama Sutru . Imas razlicite body types ,pa onda ... necu bas da idem sad u detalje  :oops:
Izvini, ali tako si ono krenula, da nisam mogao da ne napišem ono, jače od mene.  xyxy

slawen

Quote from: Pijanista on January 14, 2010, 07:06:43 PM
Vidi koje dupence na onoj slici sa frajerom. Na takve su se palili zastavnici u JNA. Jos da ima dlakave noge, pa da se uda za nekog oficira sa stanom i bog da je vidi.
Сисе, не ноге, сисе треба да су длакаве....

E

Quote from: D(z)avid on January 14, 2010, 07:03:45 PM

Pa, koliko zaradjuje kao regionalna "star"-ka, sasvim je za ocekivati da ce da uradi i po koji humanitarni koncert, da dá lovu u iste svrhe (uobicajeno je i to da im se na osnovu tih benovalentnih priloga umanji i nesto poreza).
Ona iza sebe ima tim ljudi, tacnije Masinu koja joj kreira imidz, kreira nastupe (i koncertne i medijske), na kraju krajeva i komponuju i pisu tekstove (sve po MTV-songbook konceptu) - njeno je samo da pj... tj. da zijeva, i ako to radi iole profesionalnije, uspjeh je zagarantovan   ("turbo-volk" je u pitanju, znaci ultra-komercijala).

Dobro Dzavide, ljudi vole to "smece". Vecina ljudi voli to "smece" i "komercijalu". Meni to ni malo ne smeta, nikoga zena nije ubila, ili pokrala ili ne znam sta lose uradila. Kome se ne svidja takva vrsta muzike uvek ima sta drugo da se slusa.

Nocobdija

Jes ti video kolku žena kuću napravila? Pa može da smesti celu koasarnu sa sve vojskom, kako zastavnici, sitna boranija su  pukovnici i mlogo jači.

Nocobdija

Quote from: E on January 14, 2010, 07:08:39 PM
Quote from: D(z)avid on January 14, 2010, 07:03:45 PM
Seka jeste dzinovska za Dzoni Depa ali stvarno nije ruzna zena. Ti taki preterujes malo. Ajde malo na foto album okaci neku svoju slicicu. Sigurno imas i neku gde ne izgledas bas par excellence, ili mozda ipak u svakome casu i svakoga trenutka vodis racuna da ti je svaka dlacica na mestu . Ne znam kako drugima ali meni bi tako ustirkan i namontiran zivot 24/7  bio totalno fake. Inace ove slike mi nisu nista rekle o Seki sto bi ostavilo neki trajni utisak o njoj, ono pak sto je Nocobdija valjda naveo  da Seka daje deo svog prihoda u dobrotvorne svrhe mi mnogo vise govori o njoj. Samo postovanje s moje strane.

Ona iza sebe ima tim ljudi, tacnije Masinu koja joj kreira imidz, kreira nastupe (i koncertne i medijske), na kraju krajeva i komponuju i pisu tekstove (sve po MTV-songbook konceptu) - njeno je samo da pj... tj. da zijeva, i ako to radi iole profesionalnije, uspjeh je zagarantovan    ("turbo-volk" je u pitanju, znaci ultra-komercijala).

Dobro Dzavide, ljudi vole to "smece". Vecina ljudi voli to "smece" i "komercijalu". Meni to ni malo ne smeta, nikoga zena nije ubila, ili pokrala ili ne znam sta lose uradila. Kome se ne svidja takva vrsta muzike uvek ima sta drugo da se slusa.
Istina.

Pijanista

Quote from: slawen on January 14, 2010, 07:07:57 PM

Jebote, kad si ti sluzio vojsku i gde? 62-ge na Prokletijama?

Nocobdija

Quote from: Pijanista on January 14, 2010, 07:10:00 PM
Quote from: slawen on January 14, 2010, 07:07:57 PM

Jebote, kad si ti sluzio vojsku i gde? 62-ge na Prokletijama?

xrofl

Pijanista

Salu na stranu, sve te Seke, Goge, Cice itd su carice. Narod oce muz'ku ->> Narodu treba dati istu.

Nocobdija

Quote from: Pijanista on January 14, 2010, 07:11:21 PM
Salu na stranu, sve te Seke, Goge, Cice itd su carice. Narod oce muz'ku ->> Narodu treba dati istu.
Sad će da uskoči nekolicina i da piše o onom: hleba i igara. Lele, ovo ti nije trebalo, gde ga napisa  :x

Hate mail

Pijanista

Ma to malo da podgrejem atmosferu. Avo na naslovnoj strani pod "Recent posts" su sve i jedan na ovoj temi.

Za sve koji se zgrazavaju sto se ovoliko govori o Seki: Zasto ne otvoriste temu o zemljotresu na Haitiju?