News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

4.0

Started by Hate mail, October 13, 2012, 08:19:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

E

Mirabella

Sad da se uozbiljis pa da te i zenimo, bz  :lol:

xremyb
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

Ah, ja mislio da si uporedo nesto studirao i da si imao GPA 4.0, pa sam taman hteo da te stavim na ignore ;)

Srecan rodjendan covek!!! :) :) :)
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

The Burp Castle, now on my way to "Kafana". Then: who knows.

Jelence

Tis' vaga?
Jebote pa sta ce ti 'nolko oruzje, helikopeteri? Ti treba da pevas, budes kreativan, nezan i umereno zaljubljiv.

Nek ti je sa srecom ludo tetkino :)
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

E

Hate mail

Nisam bre video juce, bio sam u guzvi. Tek sad sam video da ima URL neki. Funny. And thanks.

E

Ma its ok, nisi ni morao da vidis. Nego sam ja malo nadrndana, bilo mi krivo sto nisi nista rekao :oops:

Hate mail

Mislim da pocinjem da imam issues sa - get this - zubima.

Vec neko vreme podozrevam a od juce i vidim: donji incisors su poceli da se "preklapaju" jedan preko drugoga.

Citam online da to obicno pocinje "in late thirties" a bas proslog leta sam poceo da osecam neku vrstu pritiska ("tension") u toj regiji. Sumnjao sam da su umnjaci u donjoj vilici poceli da guraju ostatak vilice sa obe donje strane na napred a sto onda poremeti "borbeni raspored" tih zuba. Medjutim izgleda da je to minor factor, starenje i uvezana problematika su izgleda kljucni uzrok ove pojave.

Ponedeljak 12:30pm kod zubara. Consultation i x-ray da se vidi kako i sta da se radi.

4.0 is a bitch.

A cujem da nekakav uragan stize u ove krajeve bas tako nekako.

Dear baby Jesus, sto rece neko.

Pijanista

U gornjoj vilici povadis parne u donjoj neparne. SUsedni se ne preklapaju a zagrizaj je vrlo precizan. i miran si narednih 50 godina.

Hate mail

Sta su to parni/neparni?

Ivan_D

Istina, pisao si jos pre da imas 32 zuba. Asking for trouble. Ja umnjake povadio cim poceli da rastu i zubar rekao da nema mesta. Za 3 me je poslao u bolnicu kod hirurga u Amstelveen, jedan mi je izvadio sam.

Hate mail

Yep, I am the 1%.

E

Interesantno i ja moram kod zubara u ponedeljak . Me no like  

Pijanista

Hate mail

Ah, pa ti nisi razumeo opis problema.

Look up "central mandible incisors" & "central mandible incisors crowding".

E

Meni se ti preklapaju oduvek :mrgreen:. Shmeshna sam ko zvaka  xrofl

Pijanista

pa to i kaze, crowdin izbegnes tako sto ih razredis

Ivan_D

Mom klincu pocele da rastu dole jedinice, iza mlecnih, sad mu izvadili, ali nema bas mesta za ove dve nove, a jos sad nisu ni u liniji sa ovim drugim zubima. I meni se to desilo kad sam bio mali pa sam morao jezikom da guram te jedinice, tako mi je zubarka rekla. Imao sam ih onda (jedinice i gore i dole) malo nakoso ka untura, nije se primecivalo od napred ali sa strane malo jeste. Ali prosle godine mi ih zubar rotirao sva 4.

inace kad sam trazio to sta je Hate napisao izaslo, izmedju ostalog, i ovo:

Sad se setih u srednjom skoli jednom neko nekome rekao "ti imas zube ko raspored casova: dva imas, pa jedan gubis"   xrofl.

Hate mail

Uveravam te da ovaj moj slucaj niti iz daleka ne izgleda kao cudovisna slika koju si postavio. Ta osoba ima serious, serious denture issues.

Hate mail

Posto je ovaj moj dentist appointment pao u ponedeljak 10/29 - dan kada je Sandy pohodila istocnu obalu - to se ocigledno nije desilo. Zvao ja ujutro tog dana 3 puta (bio uzeo slobodan dan da to oposlim): niko se nije javljao. Onda je padalo drvece, ginuo neki svet, beach-front properties pretvarale se u strugotinu itd., ja spavao cele te nedelje po preporuci iz firme ("iz razloga bezbednosti"). U medjuvremenu pocelo da se radi ali ni do dan-danas nisam uspostavio kontakt sa zubarkom. Njena je ordinacija at Washington Square a tu ni 10 dana posle oluje nije bilo struje, tako da...

Meanwhile, mislim da su zubici (ta dva centralna donja sekutica) nastavili da se sve vidljivije preklapaju. All the while ja ustajem u 5-6am da bih, zbog on-going transportation issues, stigao na jedan od company buses kod Madison Sq. Gardena, pa onda radio (big emergency, long story, big money-maker for the firm) od 7am do jedno 4pm, keshao se na isti taj firmin bus kuci i onesvescivao se uredno odmah posle tusiranja.

Uz svu tu muku, sve vise mi na kurac ide to sto sam posle odlaska iz the firme sredinom septembra posle samo dve nedelje krajnje kapriciozno i idiotski dao otkaz u toj ogromnoj banci koja me je krajnje prijateljski prihvatila i cak pokusavala na sve nacine da me zadrzi i vratio se u - well, sadasnju, "the" firmu 1. oktobra, a nije trebalo.

On top of that, CEO iz Londona, vec po obicaju, salje prosle nedelje svima e-mail sa "6 month results" highlights-ima. And it's not pretty. Nema tu srece, it's a dying business, dying business model. Raise? Hahaha! How about a pay cut next March, buddy?

Vec 2 dana ne spavam jer mi je prst "na okidacu" text poruke/txt chain-a sa executive directorom tamo koji me je krajem septembra izveo u bar i molio me da ne dajem taj jebeni, nepromisljeni, preuranjeni, kapriciozni moronski otkaz. Ljudi mi lepo dali 25% vise ali sta vredi kad sam ja izgleda u medjuvremenu izlapeo, poceli da me jebu zubi, ne mogu da se setim imena, prezimena, ljudi, mesta, dogadjaja...

Proslog vikenda popijem i $100 povecanja rente za sledece 2 godine od stanodavke (koja je potrosila 30 sekundi saopstavajuci mi to dok sam mehanicki potpisivao Lease Agreement i 180 minuta govoreci mi o Isusu, zagrobnom zivotu, njenoj poseti Jerusalimu i "svetoj zemlji" po kojoj je Isus hodao, nekakvim magarcima u pustinji i/ili beduinima sa kojima je Isus nesto imao posla, o Jevrejima, Bibliji, selected topics in New Age spirituality, genetskoj vezi Iraca i bliskoistocnih naroda (zao mi bilo da je razuveravam) ali i Iraca i Danaca (somewhat true), potrebi da unosim vise vitamina - poslace mi link - zatim o nekakvom Zdenku Domancicu koji valjda ljude leci nekakvom "bioenergijom" te kako sledeceg leta ide sa sestrom ili prijateljicom u London na njegov tretman, go figure, pa kako to da ja nisam cuo za njega a on je iz "moje zemlje", onda o odrastanju u nekom zapadno-irskom county-ju i katolickoj skoli u koju je isla gde su je terali da govori Gaelic a u njenoj porodici se govorilo English, pa onda o UFOs i conspiracy teorijama koje je onomad upila po Internetu).

Kad je najzad otisla, izasao sam i napio se.

Uopste se ne bih iznenadio da ga od nedelje, missim ovog exec-a, most humbly zamolim da zaboravi na idiotizam koji sam ispoljio i pruzi mi jos jednu priliku (osobito stoga sto znam da i dalje oglasavaju taj opening...). Oficir je (ex), valjda ce razumeti...

Above all, I think I simply don't care any more.

"I simply am not there"
.

Ivan_D

Se nisi ti bese vratio u tu staru firmu zbog muffina?

To tvoji su luksuzni problemi. Sta ja da radim. Najglavniji izvor prihoda prestao. Nisam jos rekao zeni. Otrpemnina sto bi dali, sa mojim spending habits nece predugo izdrzati. Dovoljno za nekih desetak cetvorodnevnih izleta u Moskvu @500e a day. That is one expensive city.
Ako kazem zeni pocece da panici, pa cu joj morati priznati ceo severance pay sto ionako planiram. Shtek sto imam za koji ona ne zna mi je dovoljan recimo za max 2 godine da kazem da nesto raduckam, da me ne bi maltretirala da trezim nekakav posao odmah. A to znaci nema putovanja, neba radosti, nema trosenja da se popravi raspolozenje. Najbolje sto ja mogu da nadjem je recimo 1/3 ovog sto su mi davali ovi momci, a morao bih da radim za to. I to svaki dan po mnogo sati i da me neko maltretira. A samo sam se molio da izdrzi status-quo jos nekih petnaestak godina dok mali ne odraste. Posle bih lako. Ruskinjice se vise ne bi obazirale za mnom (iako bi njihove kose budile sjetu  :)  ) a zena i ja bi smo se odselili ili u UA ili u V.
A ovako sad moze da nastane groznih 15, mozda i vise godina.

U totalnom sam knoru, imam nocne more zbog toga i o tome. Pa ti ondak vidi i relativiziraj.

Hate mail

Yeah, I know; first world problems.

Gde je V.? Vojvodina?

Pijanista

Brate, vreme je da stanes u red pred kanadsku ambasadu.

E

Kad se vec pomenuse nocne more. Sanjam nocas kako zmu i ja otisli kao na neku veceru sami, deca ostala kuci. Restoran kao da je na nekakvoj uzvisici pored okeana i na vrhu gde je muzikica pored nekakvog bazena su stolovi gde bi trebalo da sednemo. Hodamo tako izmedju nekih stubova, pa uz stepenice, drzim ga ispod ruke, a ljudi nam idu u suret i izlaze iz restorana vidno uznemireni. Neki vetar je poceo da duva i kako izlazimo na taj plato gde je trebalo da veceramo , odjednom scena gde vetar divlja, neki ogromni talasi sa okena dosizu do vrha voda se preliva preko onog bazena, neki radnici  vicu  i masu rukama da bezimo, reci im se onako tek pomalo razanaju kroz vetar koji uzasno huci i zavija. Tu ja zgrabim zmua za ruku i krenem da trcim i da ga vucem onako instiktivno u nekom pravcu gde nema vode. Haljina mi se vrzma oko nogu i nisam bas nesto brza u stiklama, i tako se u panici budim i onako u polusnu mislim sta mi je trebala ta vecera.

Daisy

Quote from: Ivan_D on November 19, 2012, 02:37:45 AM

Najbolje sto ja mogu da nadjem je recimo 1/3 ovog sto su mi davali ovi momci, a morao bih da radim za to. I to svaki dan po mnogo sati i da me neko maltretira.

... što reče jedan ciga:

- Jebem ti pare, ako treba radim za njih.
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Jelence

Ili kao sto Pirocanac pCuje posao:
Jebem te posle  :mrgreen:

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Jelence

PS. A vas dvojica ste u serioznom qrtzu.

Vec vidim nastavak price:

Hate kreno da krese sve sto gmize po NY, a Ivan se zaposlio od 9-5. Hate se vraca u staru firmu kad mu mooda atrofiraju od silne upotrebe, a Ivan prizn'o zeni sve sto mu je lezalo na dusi. Veliko finale: Hate kusa brownies again, a Ivan otvorenih usta slusa zeninu ispovest ("A sad malo ona!"). Odjednom nateklo levo moodo ima smisla.

Ivan_D

Glede jajeta, bio na kontroli pre par nedelja. Idem na neku privatnu kliniku i prosli i ovaj put mi doktorka pregleda/pipka/stiska/prolazi jaje/penis i to sve bez rukavica. Kad sam bio na hitnoj pomoci tamo uvek nosili rukavice.

Ima zena oko 50 godina, dobro izgleda i kad se sagla video sam da ima tatoo iznad dupeta, ona kao krila. Dosta veliki tatoo. Malo mi je cudno, posto takav tatoo (a ne mogu po boji da odredim koliko je star) uglavnom rade mladi ljudi, ne lici mi da bi neko od 30 godina uradio to, ali sta ja znam. A opet, da je to radila sa 20-25 ne znam da li je toga tada bilo u CZ, pogotovo sto je dosta kvalitetno uradjen.

Elem, nista neobicno (osim nedostatak rukavica) onda mi tamo da neki gel, i predje skenerom (sono). Potom mi to obrise i onda pocne da prica sa mnom. I tako prica sa mnom iz pticije perspektive dok ja lezim skinutih gaca dobrih desetak minuta. Malcice neprijatno, ne preterano, ali malcice. Razmisljao tako dok je pricala sa mnom i objasnjavala mi da li zna da je situacija za mene pomalo nelagodna u najmanju ruku. Mislim sve vreme mi gledala u oci i to, ali lezati tamo deset minuta bez gaca, kao sto rekoh nije najprijatnije.
I prosli i ovaj put isto.  :roll:

Hate mail

Izvini, a sta je to nosila kad joj se tatoo "iznad dupeta" (define, please) video kad se sagnula?

Mene su, na zalost, slicno "pipkala" dva doktora-muskarca. Prvi put pocetkom 2002. za neki immigration purpose (a sto cak nije ni trebalo! Ja otisao jer mislio da treba! Dang! Dang! Dang! Jos sam to morao i da platim! Dang! Dang! Dang!) a drugi put s jeseni iste godine jer sam nesto bio utripovao da imam neki "development" na da prostis glansu pa jedan lekar dole u SoHo-u (Crosby clinic) pogledao i rekao "mladez" :mrgreen:.

Sreca pa su obojica bar koristili te plasticne rukavice.

Kod onog prvog ("Dr. Eden"), inace Engleza vrlo odbojne, condescending i stuck-up pojave i nosenja je nekako u isto vreme i o istom immigration (green card) poslu otisao i jedan Francuz (zapravo decko koji je odrastao u NYC od roditelja iz Francuske, cale mu je francuski jevrejin od kojih 80 godina i "serial impregnator" koji sirom sveta ima nekih 16-toro dece svih rasa -- "he's seen so much death during WW2 and now thinks he needs to repopulate France") i kolega sa tadasnjeg (prvog) posla pa smo jedan drugog podsecali na dobrog Dr. Edena i celo to "iskustvo" (shudder...).

Posle je Frenchie otisao iz firme kod nekog advokata, pa otud (a ne odud) na MBA pa u jednu od Big 5 (ili bese 4?) za mladjeg partnera ili tako nesto, pa se ozenio dugogodisnjom devojkom-Kanadjankom simpaticnog i imena i prezimena, inace pozorisnom glumicom a za koju je doznao da od njega nije starija samo 5 godina koliko je prijavljivala nego svih 9 tek kada joj je mnogo godina vec u vezi nesto pred neki put pogledao u pasos, dakle sada je u Londonu u "ispostavi" te Big-something vec godinu dana i nije srecan, all in all ja zaradjujem otprilike duplo ovde nego on kod njih tamo. Pricam mu kako treba da se postavi ali ne vredi, 4 banke a jos nije naucio da ubija kintu i da se namesta da kinta "ubije" njega.

I tako...

Ivan_D

Nosila je pantalone, brushalter i nekakav kratak dzemper ako se dobro secam. I nije nosila rukavice.

Inace covek, ja nisam sreo coveka koji vise radi za manje para od tebe a stalno to potencira.
Da si mensch odlucio bi se za ozbiljne novce i miran i kvalitetan ostatak zivota negde gde ima puno lepih zena.

Hate mail

Ummmm... no.

And: ummmm... no.

I, takodje,: nista ja ne potenciram (niti imputiram).

All I'm saying is presented as-is, and any and all of the items you are referencing above are only mentioned in the context of any unrelated & on-going discussion, lament or rant.

E

Quote from: Hate mail on November 20, 2012, 12:36:47 AM
a drugi put s jeseni iste godine jer sam nesto bio utripovao da imam neki "development" na da prostis glansu  pa jedan lekar dole u SoHo-u (Crosby clinic) pogledao i rekao "mladez" :mrgreen:.

:?  
Sreca tvoja pa ti ga nisu odsekli kao meni onaj na dudi  :oops:

E

Inace people, ne znam kako ste dozvolili da vas neko pregleda bez rukavica  :shock:. Jesu li bar oprali ruke pre nego vas pregledali, tu mislim pred vama? Zmu jednom kad smo bili u Srbiji u poseti otisao kod zubara nesto ga zezao zub, kad cika zuba nista rukavice. Zmu ga odmah podsetio da treba da stavi rukavice. Rukavice inace nisu 100% protekcija od virusa i bakterija koje mogu da se nadju na rukama. Pre nego sto se stave rukavice ruke moraju obavezno da se operu. Treba da to znate drugari , sledeci put kada odete na pregled ili ne daj boze bolnicu, zahtevajte to od svog medicinskog osoblja.  

E

evE i sta kaze WHO u vezi rukavica , page 6/7

http://www.who.int/gpsc/5may/Hand_Hygiene_Why_How_and_When_Brochure.pdf

refer to piramidica please :lol:

Mirabella

Quote from: Ivan_D on November 20, 2012, 11:45:54 AM
Nosila je pantalone, brushalter i nekakav kratak dzemper ako se dobro secam. I nije nosila rukavice.

Jes' ti siguran da je to bila lekarka?  :mrgreen:

Hate mail

Yeah, really. Si siguran da nisi pijan zabasao u red light district?

Ma nije cak ni mladez k'o mladez. Nego kao mrljica velicine otiska vrha olovke i jos jedna malo pored nje, cak manja od toga.

I blede bre, nekako sive, nisu tamne kao mladezi na ruci recimo.

Nikad do tad ih nisam video.

Ja kao "pa kako mladez tu?". A lekar "pa to je koza". "To je koza?". "Da".

"Pa kako ga nisam pre video?"

"Pa nekad se pojave usred zivota."

"Si siguran da to nije od DU metaka za tenk koje sam pipkao pre 10 godina?"

"Go home, Hate. Stay out of trouble".

A prebledeo je dobri doktor bio i skocio sa stolice kada sam mu rekao zasto sam dosao.

Ivan_D

Meni covece, moja prva godina u Amsterdamu, ja teska sirotinja itd, izraste/pojavi se nesto ispod glavica, kao surplus koze. Ja uzeo konac, natopio ga u nekakav after shave, vezao cvor oko toga, zategao i to odpadne. Tackica krvi bila. I posle si nikad vise nije pojavljivalo.

Nije ova doktorka ni oprala ruke predamnom. A neka kao super luksuzna klinika.

Ja mog malog uvek teram da pere ruke pre pishanja, i posle naravno, ali prvenstveno pre.

E

Hate mail

Meanwhile, our buddy (you'll remember him from a while back) is getting his ass convicted...  :(

Ex-UBS trader Adoboli convicted of $2.3 billion fraud

LONDON (Reuters) - Former UBS trader Kweku Adoboli was convicted on Tuesday of the biggest fraud in British history, which resulted in a loss of $2.3 billion for the Swiss bank.

Ghanaian-born Adoboli, 32, was a senior trader on the Exchange Traded Funds desk at UBS's investment banking arm in London and had worked for the bank for eight years.

http://finance.yahoo.com/news/ex-ubs-trader-adoboli-convicted-113930431.html

Ivan_D

That's ok. Pustice ga posle 2.5 godine i verovatno ce to odsedeti u nekom ultra low-security zatvoru.

R.E.S.P.E.K.

xjap

Hate mail

Hate mail

Pricaj ti bre sta si smislio sa tom otpremninom, aranzmanom o prijavljivanju situacije zeni te trazis li posao.

Ivan_D

Juce sam ulozio u jednog klinca, pristao je da igra neku super veliku igru online, svaki smo dali po 5K$ i jedno 3 sata kasnije stali na 40k$.
Tako da odlaze se sve ovo gore sto si naveo na jedno mesec i po dva.

Inace, nisam ja kao ti, ja posao as such, ne mogu da nadjem, cak i kad bi postojala dobra namera. Nemam sta da stavim na CV (niti sam ikada imao jedan), a cuo sam da danas sve to proveravaju, pa ne moze da me krene u tom nekom smeru.

Nego mani to, od ove nedelje u nasem malom gradu a playmate for the taking:

http://gcleonardo.com/divky/Lucky

Pratio sam njen rad nekoliko godina. A ne kresnuti bivsu playmate i penthouse pet of the month za 100 eura je sacrilege ako mene pitas.  8-) :lol:

Ivan_D

A vode su i njezina sabrana dela:  http://www.eurobabeindex.com/sbandoindex/lucie.html

knock yourself out Hate

Hate mail

Da ga bacim na "Služby"?

Ivan_D

Ne, mislio sam da dodjes malo ovamo dok ti ludilo nije metastaziralo  :mrgreen: