News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

† ☪ ✡ ☆

Started by Daisy, November 24, 2012, 09:13:28 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Hate mail

Ah, the jumpy Marine in Aliens... R.I.P.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Toza

Pijanista

Srchani biznismen, David Rockefeller 101

Hate mail

Pijanista

Pijanista

Pa zar od svih ljudi njemu treba linak? Ocekivao sam da ce on prvi da postavi vest, covek je u toj bransi

Toza

Pijanista

Viktor, Vol Strit, Konsijerz, Klinton ...?

Hate mail

Neka se spremi Soros...

Hate mail

Inace, Pijanisto, zbunjujes me. Ceo dan sam komiran bolestan u krevetu i veceras kada sam se probudio odem da vidim da li si postavio link da me ceka na gotovs a ne da pod temperaturom ("pod vatrom", sto bi rekao moj cale) trazim a ti umesto linka postavio pitanje. WTF? Sta se dogadja? Ti si historijski sasvim pouzdan lik, kao stepenisni automat. Naredjenje-izvrsenje i taj rad. And now this. WTF is going on??

Hate mail

Quote from: Superhik on March 20, 2017, 09:49:47 PM
Pa, valjda na Davida..

https://www.nytimes.com/2017/03/20/business/david-rockefeller-dead-chase-manhattan-banker.html?_r=0

Inace, Superhice, taj John J. McCloy koji u tom tekstu ne bas lepo govori o pokojniku je John J. McCloy of the creator of the Office of Strategic Services  8-) fame te posleratnog USA upravnika/namesnika Nemacke-fame.

Ovo znam je je ona prva firma gde sam radio, i onaj Peter the boss, imao neki projekat sa njegovim sinom koji se isto tako zove plus Jr a preko trece firme (mislim da je bio zapravo znam da jest now-defunct Mondial); sav srecan nam je to prepricavao posle prvog susreta koji su imali.

Jednom sam i sedeo na nekom sastanku, dal' kod nas dal' u Mondial-u, sa ovim mojima a taj lik je isto bio prisutan. Ja nosio majicu i farmerke, bila 2001. :)

https://en.wikipedia.org/wiki/John_J._McCloy

Pijanista

Bio si 2001 na sastanku sa likom koj je umreo 1989? Ili sa Jr?

P.S. Mislio sam da znaj ko je rokfeler, pa zato nisam stavio linak. To je onaj sto nam je oteo Kosovo preko Sorosa, Natase Kandic i Havijera Solane

Pijanista

Quote from: Toza on March 21, 2017, 12:32:23 AM
Quote from: Pijanista on March 20, 2017, 09:56:37 PM
covek je u toj bransi

ova ti je dobra  xrofl

Pazi, covek duguje 10 miliona Ivanu. I za jednu veceru od 100$ (onih preostalih 50 je on pojeo i popio) mu je oprosteno 5 miliona. Ajde ti ulozi 100$ i napravi 5 mil tax free za jedno vece, i jos se fino provedes

Toza

Hate mail

Ma on je dzimrija neopevana.

I to po sopstvenom priznanju (evo gde o istom trosku priznaje i glupost):

"Седео сам једном, тако, повише Пенсилванија станице и чекао да ми један од њих намигне да останем, гледао сам у оно уско небо као у осмех Великог кањона који због глупости, цицијашлука и утомљене пожуде нисам опкорачио, а уместо тога звонио је мој телефон неким Хиндусом кога су зајебали за замену уља.
Ја то не могу да вам опишем."

Zaboravio je da nas obavesti i da je super-cheap.

Nisam se do sad toga ni setio ali kad je vec tu jer nema gde drugo, da ga podsetim a vama ispricam i kako me je smarao da od neke zene, valjda neka Gordana bese, primim telefonski poziv i da se s njom dogovorim da mi ona posalje neke njegove dokumente. Triper-kombinacija. I pozove mene ta i za trideset sekundi razgovora ja jedva uspedoh da joj dam moju adresu i primetim da ona jedva ceka da to skine sa grbace i da zavrsi to i izadje iz te konstrukcije, toliko joj se to zurilo da mi je namah bilo neprijatno.

Nisu cista posla, pomislim. Al' dobro. Posle par dana - dana u kojima sam stalno razmisljao zasto je ta njegova prijateljica tako zbrzano to otaljala i zasto joj je u glasu prenaglaseno isijavalo "ja jedva cekam da ovo nekome drugom istovarim na ruke i izadjem iz ovog triperisanja" - meni stignu ta njegova dokumenta koja je ovaj pitaj boga zasto prvo bio stekovao kod ove ocito nezainteresovane (osim za izlazak iz te zapetljancije) zene.

A cela zajebancija totalno glupa (see admission of stupidity above): sto ti pa ta Gordana ne posalje to iz tog njenog Kolorada or whateverthefuck, za koji krivak to mora da ide preko jos jednoga, tj. mene?

Posto je bio dogovor da ja onda to uzmem, spakujem u novu posiljku i postom mu to posaljem na neku adresu ne bas u Richmondu nego negde u okolini xrofl ja to i uradim.

Bilo valjda $7-$8 to, USPS-ova ona velika kartonska koverta, sa jasno vidljivom nalepljenom "cenom" posiljke.

Mislite da se ikada potrudio da me i pita za to a nekmoli posalje cek kao sto bi krsteno celjade uradilo?

Cheap; cheap, I say.

Hate mail

Quote from: Pijanista on March 21, 2017, 05:46:50 AM
Bio si 2001 na sastanku sa likom koj je umreo 1989? Ili sa Jr?

Pise ti bre lepo. Jedini mrtvak sa kojim se mi zivi sastajemo je ono omatorelo dete iz Kraljeva.

Toza

jebote šest godina pamtiš tih $7?
xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl
mora da si se sa dušom rastajao kad je trebalo da se izuješ za markice
daj broj računa da ti platim, obračunaj i kamate
pa puta tri
xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

Hate mail

Ma nije to nista, do sinoc (pod temperaturom) nisam se ni setio a i dzaba ti sve sad kad nemas sam pameti za te sitnice na licu mesta i odmah. Nek' prodje kao donacija za tu ekskurziju ti. Pogledaj bolje pa posalji toj zeni za njen trosak postanski ako vec nisi...

Trazio si posle jos nesto da ti saljem, ne secam se uopste vise sta sam to extra slao. Big deal.

Ti si meni i dalje neobicno drag, bez obzira na sve tvoje nedostatke i nedostatnosti. Nije mi uopste zao ni 70 za taksi samo da bih te video u 11 uvece.

A ja sam te video. Ja sam vas video.

Mada sada ipak najbolje ovako preko zice.

Pijanista

Ljudi, ostav.
Odkako je Tomislav Nikolic odustao od kandidature, nise svi svoji

Hate mail

Tja, tko ga bio po usima da se dupeta sa tim ko je dzimrija i cheap a ko je galantni domacin i gospodin...

Pijanista

Kao neko ko ne zeli nista da kupi, nema kola, nema patek, i ne leti prvom klasom, prijatno si me iznenadio. Najiskrenije.

Hate mail

Gledaj ga samo: "Daj pet karata!". Typische.

Thanks, Pijanisto. It's true, I don't desire anything. Ivan mi rece onomad da je to blessing.

Toza

Quote from: Hate mail on March 21, 2017, 04:10:39 PM
Nije mi uopste zao ni 70 za taksi samo da bih te video u 11 uvece.

Čekaj, Pinki, ono nije bio Viktor?

Hate mail

"Daj pet karata!"  xrofl xrofl xrofl

Pijanista

"Lakse malo, niste dosli da se bijete"

Hate mail

Quote from: Hate mail on March 21, 2017, 06:53:33 AM
A cela zajebancija totalno glupa (see admission of stupidity above): sto ti pa ta Gordana ne posalje to iz tog njenog Kolorada or whateverthefuck, za koji krivak to mora da ide preko jos jednoga, tj. mene?

Ah, da: verovatno da ne bi radila dzezva za kafu / univerzalni slawenifikator.  xrofl xrofl xrofl DUH! Robija.

Toza

Tako se stiču galantni milijuni, paziš na svaku poštansku markicu.  xrofl

Toza

Ah, da, i isključiš frižider. Tako je i Rokfeler počeo.  :mrgreen:

E

Vama dvojici bas dosadno

Toza

Da mi se Ivan javio pre tog puta u NY, lepo bih mu rek'o da pripazi da onog nesrećnika ne baca na trošak. Missim, šta još može da isključi? Narednih šest meseci neće da pali svetlo, da bi se povadio za onih $150... Ljudi, imajte obzira.

I šta kažeš, koliko si platio poštu?

Hate mail

"Daj pet karata!"  xrofl xrofl xrofl

'Bem ti seljaka...

E

Hate mail

Slawen the dzezvoglavi to himself: "Keep talking. Just keep talking. Everything's gonna turn out just fine, just focus on talking. E's never gonna figure it out".

Pijanista

Stanite malo, Allah (dz.sh.) sve vidi

Toza

Quote from: Pijanista on March 20, 2017, 05:06:13 PM

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=03&dd=21&nav_category=11&nav_id=1242512

Pazi se, Hate, sa'će Beli da se okrene ka sledećem na listi...  xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

E

Quote from: Toza on March 21, 2017, 10:28:21 PM
Quote from: Pijanista on March 20, 2017, 05:06:13 PM

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=03&dd=21&nav_category=11&nav_id=1242512

Pazi se, Hate, sa'će Beli da se okrene ka sledećem na listi...  xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

PreCednice moje misli i molitve su sa tEbE u ovEm teskom trenutku  :(

Toza

Nego, jel' kapirate zašto mi nije kupio onu torbu, iako sam mu javno ovde obećao da ću da mu refundiram sve do poslednjeg dinara?
I zašto nije dolazilo u obzir da mu te pare pošaljem unapred?

E

Ne pratim fabulu radnje. Jel moze u kratkim crtama sto ste se pokarabasali?

Pijanista

Kursna lista fluktuira? Prefinjenog si ukusa i u NYC nema robe za tebe? Postarina?

Hate mail

Covek je odrpanac. Koji dobija batine od zene. Radi ti nesto sa takvim primerkom. xrofl

E

Pijanista

Quote from: Hate mail on March 21, 2017, 10:37:08 PM
Covek je odrpanac. Koji dobija batine od zene. Radi ti nesto sa takvim primerkom. xrofl

As in spanking?

Hate mail

Mozda je vreme da budali prepustimo ovo mesto. Njemu nikad dosta Interneta. A glave mu dos'o. Neverovatno.

Toza

'Oćeš li ti još da zabeđuješ za tih sedam dolara?
Kaži, koliko ti treba?
Lepo sam te onomad pitao jel' ti fali para...
Onda kad si rođenu majku 'teo da tužiš za njen stan.

Hate mail

"Daj pet karata!", bog te ne jebo...  :mrgreen:

Nisi ti to povezao tacno, mada shvatam da si zajapuren. Stan je caletov, jedan.