News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

† ☪ ✡ ☆

Started by Daisy, November 24, 2012, 09:13:28 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

iDemo

Koje sranje... A ja taman naucio da koristim sve pogodnosti Paint-a...

Toza

John Heard, Maryam Mirzakhani...

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

Toza

Superhik

Superhik

indie

джери луис (91)

Toza

indie

*
... ,,Ko je tebe ovlastio", pita strogo komandant Gvozdenog puka, ,,da upotrebiš tu tvoju trubu i daš znak za juriš?"
Rustem zatrepta očima, ali onda reče otresito: ,,Kada sam video, gospodine komandante, kako će naša slavna vojska da propadne, ja sam zasvirao juriš samovlasno, pa makar me streljali".
Komandant šmrknu i naredi da se iz štaba odmah donese orden za Rustema."
...
*

http://www.juznasrbija.info/lat/drustvo/sejdicev-deda-bio-pripadnik-gvozdenog-puka.html

Pijanista

Toza

Superhik

Superhik

Ivan_D

Raging Bull  xjap

http://www.imdb.com/title/tt0081398/?ref_=fn_al_tt_1

Kako ti neki bokseri pored svih udaraca u glavu i drugde dozive tako pozan vek za mene je zagonetka.

Citam nedavno, u Japanu 68 hiljada ljudi starijih od 100 godina.  xjap
If you dine with the devil bring a long spoon.

indie

Ivan_D

Poslednjih 20-nešto godina mu nije odgovarao vise taj imidz u bade mantilu okruzen trashy devojkama. Do negde kraja 90-tih su i devojke bile uglavnom na nivou, posle toga vise-manje sumnjive egzistencije.

Na drugu stranu, postoje ljudi kojima imidz iz mladjih dana i dalje ok stoji, Keith Richards npr.

Toza

Da, Kitu Ričardsu sad naročito lepo stoji krejon oko očiju, dok je rahmetli Hju trebalo da nosi trenerku... :mrgreen:

Ivan_D

Inace dok sam studirao, prvo BA (inace, evo sta covek kaze o Bachelor of Arts degree and he probably couldn't be more right  xjap:
https://www.youtube.com/watch?v=IvBlOFU3ry8 ) i kasnije MBA, tokom studija su nas dva razna profesora pitala koju zivu ili istorijsku licnost bismo zeleli da upoznamo. I sad one budale (now corporate rats) sve govorile majka Tereza, Lady Diana, Dalai Lama i slicno. Ja sam oba puta rekao Hugh Hefner.

Worth noting da je oba puta u razredu bio po jedan nas klinac, 80-82 godiste, jedan bio iz Valjeva, drugi Hrvat iz Bosne i obojica su rekla da bi zeleli da su upoznali Tita  :) xjap

indie

ja bihh voleo, ne sad vec u nekom drugom zivotu
da upoznam hma i sa par mara da ga
dovedem u vinkl

znas kakav bi to covek onda bio...

Toza

koji ste vi optimisti

zašto ivane misliš da bi hugh želeo da upozna tebe?

Ivan_D

Pa naravno da ne bi bio zeleo da upozna mene. Nemam ja sta ljudima takvog kalibra da ponudim.

Elem, citam, neko kaze "ako postoji raj i Hugh Hefner ode u isti, to ce verovatno biti nista naspram zivota koji je ziveo"  :mrgreen: :| xjap

Toza

heh, turkosrbsko poimanje raja, 72 device i taj rad...

Toza

nego da se vratimo glavnome: ne razumem taj urge da upoznaš nekoga znamenitog (meaning da susretneš, budeš mu predstavljen, poboraviš malko, on ti se otvori i ispriča ti ili nekim simpatičnim gestom pokaže kakav je u stvari) za koga unapred znaš da ga ne zanimaš ni lek, da će to ("upoznavanje") da otalja, da proguta tu smaračinu samo ako baš mora ili ako mu debelo plate (što dalje znači da je u nekoj buli i da uopšte nije ni bio vredan "upoznavanja"), pa svejedno i dalje želiš isto...

Toza

komentarišem juče sa drugarom to što neki ovdašnji autoprevoznici koji su se otisli u investitorskograđevinske vode, potencijalne pacijente, kad ostanu bez svih drugih argumenata, lože navodeći da su toliko intimni sas srbsku kraljevsku porodicu da im je princ Aca lično poverio da prevoze svatove nekoga đuvegije iz Karađorđevića kad se ženio (pretpostavljam besplatno), te da su se prigodom zgodno udešenog dogovora slikali sa rečenim princom, čiji jedini uslov je bio da i oni razvežu kravate, izgovarajući se da je ni on nema... i pokazuju ponosito tu sliku

a u stvari Coa, kome je posao da bude ljubazan sa svakom stokom, toliko nije mogao da podnese ove rabadžije, da je rešio da ono malo kraljevskog obraza sačuva makar tako što je sprečio da se na slici vide ti ukoso vezani pionirski čvorovi na neukusnim kineskim kravatama... mogao je komotno da ode i korak dalje, da im kaže "penji se na drvo" pa da se tako slikamo, oni bi se popeli, ali ipak je on londonski đak... :mrgreen: :mrgreen:

Ivan_D

Quote from: Toza on September 29, 2017, 05:34:48 PM
nego da se vratimo glavnome: ne razumem taj urge da upoznaš nekoga znamenitog (meaning da susretneš, budeš mu predstavljen, poboraviš malko, on ti se otvori i ispriča ti ili nekim simpatičnim gestom pokaže kakav je u stvari) za koga unapred znaš da ga ne zanimaš ni lek, da će to ("upoznavanje") da otalja, da proguta tu smaračinu samo ako baš mora ili ako mu debelo plate (što dalje znači da je u nekoj buli i da uopšte nije ni bio vredan "upoznavanja"), pa svejedno i dalje želiš isto...

To je misljeno, a ti si verovatno jedna od retkih osoba koja je to ikad shvatila bukvalno, kao "koju osobu cenis, mislis da je uradila vazne stvari, napravila 'dent in the universe' (sto be rekao Steve Jobs)".
Nije to misljeno literarno da bi ja sad tu osobu video, popricao sa njom, rukovao se, slikao i slicno.

Neverovatno da ovo moram da ti objasnjavam.

Toza

neverovatno je da ti još uvek ne shvataš da različite reči označavaju različite stvari/pojave/fenomene/osećanja/...

na kom su te to jeziku pitali koga bi hteo da upoznaš?

Superhik

indie

mileva (1)
(prekjuce...)

++++

indie

Quote from: Superhik on October 12, 2017, 07:25:10 AM
Alan Čumak

83

ima jedna anegdota iz mog privatnog zivota
u to vreme kad je cumak objavljivao svoju sliku
pre jedno cetvrt veka
(u valjda rtreviji ili ilustrovanoj)
traze meni dve kolezinice iz kanca
preko puta moga laba
da im dam svoju sliku sa propusnice
da je okace na pano iza njihovih ledja
da se zaebavamo na tu foru
pored prikacimo cedulju
'ako netremice gledate u ovu sliku...blabla',
sa strelicom na desno, uperenoj ka mojoj slicici...
(ono jesam bio naocit, sto ne znaci da nisam i sada...)

dodje jednom prilikom moja ex
za vreme pauze na kafu
(radili smo u istom krugu Ei, samo ona u pupinu)
reko' ajmo kod njih preko, bas su skuvale...

odemo, ova kad je videla moju sliku
na njihovom panou
dusu mi je vadila sledecih par meseci....
(a propratni txt nije procitala, a mozda nije ni shvatila,
jbg kad jos nije bila svrsena intelektualka...)

:(

Toza

indie

vidis joj ovu mrlju na repu
izgleda da joj to bio neki tumor, jebemliga...
mada, sad tek cujem price da ovoj biologicarci
sto ju je usvojila (otkupila)
terarijum nije bio bas neki...

da ne duljim, odustala je
od daljeg gajenja, otkupa i parenja
insekata...

p.s.
inace je bogomoljkama zivotni vek toliki...
:(

Toza

jesi li tu biologičarku... mislim... redovno posećivao?

indie

Si ti čuo nekad
Za džentlmeski sporazum..?
(tzv. zaveru ćutanja...)

Toza

džentlmenski sporazum, džentlmenski sporazum... jok.
čuo sam ono da ako si jeb'o, a nisi nikome ispričao, to ti je kao da uopšte nisi jeb'o.
evo, pitaj ivana

Toza

jebote, ovo mi je promaklo...

a vidim ja, nešto mi drugačije, kad jutrom rešavam postovu križaljku:

Toza

Pijanista

Ain't that a shame...89

Pijanista

Ivan_D

Ah covece, pazi kad na tu zenu-olosa nisam pomislio preko cetvrt veka, a i dalje je se secam.

indie

indie

Pijanista

Toza

Pijanista