News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

† ☪ ✡ ☆

Started by Daisy, November 24, 2012, 09:13:28 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Pareski do

Александар Тијанић

MalaKoala

umro je sam kao pas (..." ispred ulaza zgrade u kojoj je stanovao na Novom Beogradu dok se vraćao sa posla..")..

Pijanista

Hate mail

SrBska verzija gonzo / Hunter S. Thompson novinarstva; Nebojsa Jevric je bio bolji (i pre a i za vreme rata).
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

U jebote. Sta je bre ovo?

MalaKoala

Daisy

slawen

Quote from: INI on October 29, 2013, 09:14:02 AM

76
A kao da je juce bilo kad je branio Arkana u Zagrebu...
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

Wow. Ja bio sa Tanjom na nekom izletu 2 dana i nisam mnogo pratio. Pazi stvarno crk'o Tijanic. Booyakasha!!!
Nije mi ovako bilo drago od kad je crk'o onaj Kalajic.

Zao mi za ovog Srdju Popovica, ali nekako radost zbog Tijanica outweighs tugu za Popovica.  xrotaeye

If you dine with the devil bring a long spoon.

MalaKoala

Quote from: Superhik on October 21, 2013, 08:47:45 AM
Quote from: Hate mail on October 20, 2013, 08:00:49 PM
Valjda ce Zajednicke sluzbe republickih organa vec nesto da smisle...

QuoteBeograd -- Na današnjoj sednici Vlade odlučeno da se ispoštuje želja Jovanke Broz i da ona bude sahranjena u Kući cveća, u prostoriji pored one u kojoj je sahranjen Tito.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=10&dd=21&nav_category=12&nav_id=767732

kad Srbi stave tacku na sahranu, to ovako izgleda:

http://www.telegraf.rs/vesti/866150-ordenje-jovanke-broz-ukradeno-iz-kuce-cveca

i to je to... :roll:

slawen

Quote from: Ivan_D on October 30, 2013, 10:24:42 AM
Wow. Ja bio sa Tanjom na nekom izletu 2 dana i nisam mnogo pratio. Pazi stvarno crk'o Tijanic. Booyakasha!!!
Nije mi ovako bilo drago od kad je crk'o onaj Kalajic.

Zao mi za ovog Srdju Popovica, ali nekako radost zbog Tijanica outweighs tugu za Popovica.  xrotaeye

Strojevim korakom odlaze ovi kontroverzni, ostaju samo chista govna.
I to je svecki fenomen.

Pijanista

Daisy

Ivan_D

Tko je to? Uplasio sam se na momenat da je Djuza Stojiljkovic, ali na srecu nije. Poznato mi lice, ko je to?

Superhik

Klik na sliku, i dobijes ovo: 

http://sr.wikipedia.org/wiki/Драго_Чумић

Ipak je to INI...  :|

Ivan_D

Pijanista

Daisy

Daisy

Ivan_D

Ah covece kako sam voleo albume i slicice. Secam se, moj prvi album, bilo mi jedno 5 godina, Disneyevi junaci, kupili mi bili moji album i nekoliko kesica sa slicicama i mama mi kaze mora da mi kupi i lepak, ali ja sam vec bio negde video da su slicice samolepljive pa sam uspeo da ih odlepim i zalepim u album. joj srece. Poslali smo kasnije 200 kesica i oni mi poslali svasta, gomilu raznih stvari, kao nagradu.
Za taj album mi falilo 3 slicice da ga ceo popunim i nismo mogli nigde da ih nadjemo. Za Bruce Lee album mi kasnije falila jedna, a za prvi koji sam siguran da sam ceo popunio je bio Muppet-Show.
Negde do 15-te godine sam skupljao slicice i albume, kad vise niko od mojih vrsnjaka to nije radio. Mnogo sam ih voleo.

Sa slicicama sa poceo i da se kockam negde sa 8 godina. Deca su volela da tapkaju, ali ja sam ubrzo uveo par-nepar sistem i onda uveo progresivne opklade gde gubis/dobijas toliko slicica koliki je zadnji broj. Npr. ako je peta slicica od gore broj 29 a ti kazes 'par' onda gubis 9 slicica.
Ubrzo sam to imao down to a science jer bih uvek davao protivniku parne slicice kad bih gubio i on bi ubrzo u shteku imao vise parnih nego neparnih slicica i ja bih imao prednost jer bih 3 od 4 puta birao parne brojeve kad je bio red na mene. Imao sam ih nekoliko stotina u jednom momentu, toliko sam stalno dobijao sa svima u skoli. Not bad for a 8-9 year old   ;)

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

MalaKoala

tempo

Ivan_D

Pijanista

MalaKoala

Pijanista

Daisy

MalaKoala

Daisy

MalaKoala

zar nismo apsolvirali da su nji'ovi novinari nepismeni?  :mrgreen:

bila je '34 godiste.

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

Quote from: Mirabella on December 22, 2013, 12:24:07 PM
http://news.yahoo.com/2013-remembering-those-we-lost-183012995.html?vp=1

Ima jedna Tolstojeva prica, Smrt Ivana Ilica, koja pocinje otprilike ovako: Ivan Ilic je umirao i svi su dosli da se pozdrave sa njim. I svi su mislili dobro je da bas oni nisu na njegovom mestu...    :mrgreen:

Tako sam i sebe uhvatio da nesvesno (well kinda) mislim dok sam gledao ovaj video gore, pogotovo kad su bili mladji ljudi u pitanju.

Mirabella

Sto rece moj tata, a za nekoga od bliske rodbine ko je umro mladji od njega, "bolje on nego ja".   :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Pijanista

Sto bi rekli u mom selu, "Ziveo ti meni sto godina, a ja ti dosao na grob i doneo cvece".

tempo

Ivan_D

Hate mail

Oh fuck.

"Right now, God is killing moms and dogs. Because He has to".

Ivan_D

Quote from: Pijanista on December 24, 2013, 01:07:36 AM
Quote from: Ivan_D on December 23, 2013, 07:51:09 PM
xjap

Zasto?

Zato sto je napravio kvalitetan produkt maybe?
Takodje dvostruki heroj socijalistickog rada i sta ti ja znam cega jos ne

Daisy

Quote from: Ivan_D on December 26, 2013, 12:15:08 PM
Quote from: Pijanista on December 24, 2013, 01:07:36 AM
Quote from: Ivan_D on December 23, 2013, 07:51:09 PM
xjap

Zasto?

Zato sto je napravio kvalitetan produkt maybe?
Takodje dvostruki heroj socijalistickog rada i sta ti ja znam cega jos ne

aha!

izgleda da neki od nas ovde drugačije tumače ovaj smajli  xjap

Ivan_D

To je 'a respek emoticon' in every culture  xjap

Daisy

man, you are too long in Asia...

Quote from: Ivan_D on December 26, 2013, 04:29:18 PM
To je 'a respek emoticon' in every culture  xjap

Quote from: Ivan_D on November 17, 2013, 05:24:21 PM
Gay, but good. RESPEK!  xjap

nego, ovaj respek, jel' to iz češkog?