News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Eddy Grant

Started by Hate mail, December 27, 2012, 07:01:35 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Superhik

Hate mail

"You invite me to a war party... me no wanna go" :mrgreen:

Dobar je. Voleo sam da ga cujem paaa recimo osamdesetih pa i devedesetih (mada nikad nisam imao neki nosac zvuka od doticnog gospodina, mahom radio i MTV).

Essential stuff.

Pazi sto je lik upakovao sve (73) u jedan endless stream. Hvala mu. Vec nedelju dana na poslu (sada, ovde...) to preslusavam, uz rad ("radno; i "redno"; i "paralelno"; u "zvezdu" i u "trougao"...). Neke nikad nisam ni cuo a strava su.

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Superhik

Flashback:

neki avgust 1991, obuklo me u kasarni `13. jul`, i poslalo u Sremske Laze, ispred Vinkovaca, autobusom (doduse - vojnim).. Prolazimo Šid, i već kod Tovarnika entering warzone, izgorele kuće, vozač pravi slalom po asfaltu koga su nagrizli minobacači.. A sve vreme u busu ide neka muzika, da li kaseta, da li radio, jebemliga sad.. Uglavnom, neki zastavnik, starešina vozila, u jednom momentu kaže - E, sad smo u dometu (čega, majku li ti poljubim!), ako kažem NAPOLJE bež`te glavom bez obzira..

A iz zvučnika se čuje -

Buffalo soldier

Hate mail

Haha, sjajno.  :|

Pominjao sam vec moj slucaj: polazak na "izvrsenje borbenog zadatka", ja umotan u cebe na kraju klupe "Dajca" kojeg vozi onaj moj inspektor a kasarnski razglas (Pirot) pusta "Let the Sunshine In".

"You better move, soldier!"

Bio sam zgranut.

Snimi da na onoj 1->73 listi imas i "Water", pesmu iz 1985 filma "Water" (krivljenje tesko; "We are the dogs of war!").

Hate mail

Respect za "ruze" koje u betonu i asfaltu ostavljaju MB mine...

MalaKoala

Hate mail

Hate mail

Hate mail

Daisy

:mrgreen:

nisam obraćao pažnju na tekst, mislio da je Joanna iz refrena neko žensko čeljade ... u Gimme Hope Joanna
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Superhik

:shock:

Takodje.

Upravo sam procitao tekst i iskreno sam iznenadjen.