News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Facebook

Started by Tata Mirche, January 14, 2010, 11:24:05 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

amans

Najvise me raduju deca oko mene koja se igraju na FB.

Cerka moje prijateljice....joined the group "Na mom fakultetu ja sam ko bog, svi znaju da postojim al me niko nije vidio."     :mrgreen:

Moja sesnaestogodisnja sestricina:.... e neeeema, izbrisala ga je, hehe...ako uspem da je ubedim da ga ponovo okaci, okacicu ga ovde...

moja dvadesetdvogodisnja sestricina...."became a fan of Mrzim kad me roditelji pitaju : ,,Jel imas ti kucu?" 

:)

We're lost, but we're making good time.

amans

eve ga, sestricina poslala, al je prvo morala da tekstuje druga od kog ga je cula (eto, sto ti je tehnologija i sto je volim iz sve snage :)

"nakon burne noci pita momak devojku: reci mi koliko si ih imala do sad? ona cuti namrgodjena. Nakon dva sata cutanja on se ponizi i kaze: izvini, nisam takvo pitanja trebao da ti postavim, sram me bilo,jesi jos ljuta na mene? ona mu odgovori: cuti brojim!"

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

amans

Imam ja jos jednu sestricinu (a sve tri lepotice :mrgreen: ).

Ovo je od nje, frisko od malopre:  xflowy   became a fan of Si prirodno glup ili treniras?

baggio

Quote from: amans on February 03, 2010, 07:21:55 PM
Imam ja jos jednu sestricinu (a sve tri lepotice :mrgreen: ).

Ovo je od nje, frisko od malopre:  xflowy   became a fan of Si prirodno glup ili treniras?

Ova nije samo lepa, nego i pametna. :|
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

amans

slawen

Јесу ли тај Гардијан неке комунистичке новине?
Нешто као Борба?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Glede ovoga "Si glup"... najbolju foru je napravio pre skoro 10 godina izvesni lik "Trt" (*.sprint.ca) na SC-u kad je pitao nekoga:

- "Zasto si glup? Nedostatak kiseonika na porodjaju?"

Trt je kralj...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

slawen

А тај глупи се порађао?
Да није карлично?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

amans

amans

FB event: Znate šta znači skraćenica DNK na srpskom? Da nije komšijino?   8-)

Hate mail

amans

frisko sa fejsa:

Jelence

Meni se dopao sastav Jesen u mom selu.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

slawen

Sam napisao i ocenio rad.
Ili ti Amans beshe verujesh i u kinesko sutra?

Ivan_D

Quote from: slawen on March 10, 2010, 04:52:47 PM
Нешто као Борба?

Borba nisu bile komunisticke novine. Stavise, bile su jedini slobodni dnevni list u Srbiji za vreme Milosevica a i dalje.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

amans

Ivan_D

cudno, uspeo sam da procitam taj "sastav" bez vecih problema. Stampanu cirilicu citam bez ikakvih problema, ali veliki problem mi pravi stampana cirilica u kurzivu (italic).

slawen

Quote from: Ivan_D on April 07, 2010, 08:23:25 PM
Quote from: slawen on March 10, 2010, 04:52:47 PM
Нешто као Борба?

Borba nisu bile komunisticke novine. Stavise, bile su jedini slobodni dnevni list u Srbiji za vreme Milosevica a i dalje.
Борба нису комунистичке новине?
Јеси ли ти нормалан?

Ivan_D

Quote from: slawen on April 07, 2010, 08:52:10 PM
Борба нису комунистичке новине?
Јеси ли ти нормалан?

Pa u moje vreme, negde od 1987 pa nadalje nisu bile. Ne mogu da garantujem pre toga.

slawen

Јес, вала, и то што кажеш.
Тад је свет настао....

Мада.... и 1987. је наслов новина гласио: БОРБА - орган Савеза Комуниста Југославије.
Смањи још мало....

Ivan_D

Quote from: slawen on April 07, 2010, 09:04:06 PM
Јес, вала, и то што кажеш.
Тад је свет настао....

Мада.... и 1987. је наслов новина гласио: БОРБА - орган Савеза Комуниста Југославије.
Смањи још мало....

1990, secam se jer sam bio u vojsci, su skinuli header "proleteri svih zemalja ujedinite se". Secam se da mi je zastavnik Strbo Dusan, sjajan covek inace, rekao, na moje likovanje, "nisu trebali to da skinu, treba to do stampaju jos vecim slovima"

slawen

Ето видиш.
1990. је већ боље. Мада не сасвим.
Пошто је СКЈ отиш'о у першун, они су постали орган савезног извршног већа или тако нешто....
После их је као купио неки из Новог Сада, заборавио сам већ, па се појавила "Наша борба", то као било демокрацко гласило.... до курца, није било ни зелениш да ти умотају на пијаци, камоли да направе фишек за неки озбиљнији бакалук....

Pijanista

Pijanista

Pijanista

Hate mail

Quote from: slawen on April 07, 2010, 09:39:16 PM
па се појавила "Наша борба", то као било демокрацко гласило.... до курца, није било ни зелениш да ти умотају на пијаци, камоли да направе фишек за неки озбиљнији бакалук....

Nemoj tako. Sve sto je podrivalo rezim bracnog para maloumnika iz prasnjavog Pozarevca meni je drago.

Hate mail

A taj tzv. Pozarevac bi trebalo narediti onako kako je elder Assad naredio ono mesto u sirijskoj pustinji sto se kao pobunilo nesto, Hama?

Nocobdija

Quote from: amans on April 07, 2010, 06:15:49 PM
frisko sa fejsa:

E svaka čast, ovog trenutka sam ovo mislio da priheftam, sreća pa sam prvo malko  pogledao novitete.  xyxy

Nocobdija

Izgleda da i ovde ima onih koji čitaju samo uvod i zaključak.  :mrgreen:

Nocobdija

Evo još jedne simpatične priče iz Srbije (obratiti pažnju na razred)  :|

Tromotorac

Quote from: Nocobdija on April 07, 2010, 10:49:37 PM

Izgleda da i ovde ima onih koji čitaju samo uvod i zaključak.  :mrgreen:

Mada meni ovo po malo lici na urban legend. Prica mi je poznata, kao da sam je ranije cuo. Pravo pitanje je, kako je uspeo trojku da dobije...za ovo bi trebalo jedinica za tromesecje.
The bums will always loose.

Hate mail

Direktor je malo nepismen?

Tromotorac

Ja sam imao ukor razrednog staresine u sestom ili sedmom. Htela zena da mi lupi samar i ja joj zaustavio ruku u zamahu. Ona insistirala na razrednom/nastavnickom vecu da mi oni daju ukor, ovi nisu hteli.
The bums will always loose.

Hate mail

:mrgreen:

Kod mene je bilo ko ima 3 jedinice na polugodistu isto dobije i ukor. Ne znam kog nivoa, doduse.

slawen

Хммммм.... у оном писменом раду, "б", "д", "р" и "а" су идентични и у оцени "добар" и у самој "оцењеној" мувосерини.

tarana

neki ovde brkaju "borbu" i "našu borbu".

miskop

Cudi me da se niko od lazova ne seti da napise kako je jos u
prvom osnovne ODBIO da ide u pionire pa ga je zbog toga tito
i slobo nabio u zatvor pa ga i dan-danas prati i proganja ?

Ajmo...a ja cu se pravim da nisam vido.

slawen

Quote from: tarana on April 08, 2010, 10:49:44 AM
neki ovde brkaju "borbu" i "našu borbu".
У праву си.
Зато сам и написао да је, онда "кад је "Борбу" купио неки из Новог сада" (сасвим могуће да није тако, давно је било да бих се јасно сећао по мене мало битног догађаја) настала "Наша Борба", колико се сећам од чланова редакције који су напустили или били избачени из "Борбе".

"Наша борба" је после неког времена престала била да излази, а "Борбу" сам пре много дана видео био на киоску, чак се сећам и рекламног слогана "живот је борба".
Ако би хтео нешто укратко на тему, исправљајуће, просветљујуће, није на одмет, али не изгарам претерано....

MalaKoala

Quote from: Hate mail on March 10, 2010, 05:09:28 PM
Glede ovoga "Si glup"... najbolju foru je napravio pre skoro 10 godina izvesni lik "Trt" (*.sprint.ca) na SC-u kad je pitao nekoga:

- "Zasto si glup? Nedostatak kiseonika na porodjaju?"

Trt je kralj...

aha..ali posle Pokija i Celavog roba  xrofl

Hate mail

Pokster je garden variety dizelas, wannabe kriminalac. Nije cak ni smesan.

MalaKoala

na koje se ime danas odaziva?

Hate mail

Ne pratim. Pre godinu dana su me banovali permanentno na tzv. SC-u pa me bole da prostis.

amans

Frisko sa FB:

Mojoj najmladjoj sestricini (onoj lepojki koju sam spominjala) neko skinuo fotku i slozio profil pod nekim turskim imenom. Klonka nakupila oko stotrideset turskih frendova.

Sestricina nema pojma ko joj je maznuo slicicu (na slici ona i drugarica stoje zajedno i smeju se--lepa i obicna, najobicnija, fotka).

amans

mada, sad nesto razmisljam, pogledavsi prijatelje, to je verovatno neko ko je svoju sliku u vec postojecem profilu zamenio s njenom.

Ima jedno 4-5 srpskih imena medju frendovima, ostalo sve samo tursko. Mladjarija.

Mozda probam da se ja sprijateljim sa nekim njih, da vidim u cemu je stvar.

Ana

A kako ste to otkrili?

Ivan_D

Quote from: Ana on April 11, 2010, 10:08:27 PM
A kako ste to otkrili?

i ja htedoh da pitam   :)

amans

Nemam pojma, nisam je pitala. Ona je okacila na svom "wall" komentar i link za tu stranicu. Naravno, guskica nije imala nikakva ogranicenja za stranicu pa joj je neko pokupio masu fotki i sve preslikao na taj sajt.

Kaze da je i jos jednoj drugarici neko poskidao sve fotke i otvorio lazni profil i ima preko dve hiljade prijatelja.

Klinci :? hehe :mrgreen:

Pitacu je.

amans

amans: "S...., kako si otkrila da ti je neko pokrao profil?"

Sestricina: "Najboljoj drugarici je ta poslala zahtev za prijateljstvo..."

xdrinka