Džibronja koji ne utiša telefon pre sastanka.
Vidi ovako Slanjene. Ti tamo nemas sta da trazis. U toj zemlji. Ti zivis tako neoptimalno da je to da covek izludi.
Nisi u tome jedini, vecina ljudi, ukljucujuci i vecinu vas ovde zivi strasno neoptimalno. Od vas ovde cini mi se da E zivi close to optimally i mozda Superhik, mada za njega nemam dovoljno info.
Vi ostali ste sami svoji veliki neprijatelji. Neko vise neko manje. Hate najvise, a ti ga pratis u stopu.
Vidi ovako prijatelju moj iz unutrasnjosti. Zaboravi trenutno na World Time. Imas, cenim i nadam se, oko 200-250K eura. (btw to je 200-250K eura vise nego sto sam ja imao kad sam kupio Aquanaut, ali never mind that).
Zasto se maltretiras tamo? Dobro, za Ameriku si zakasnio. That ship has sailed. Ali postoji divna Ukrajina. Prodas imanja, prodaj svoj mali auto sa jos manjim gepekom, prodas listu svojih klijenata (kako je razvijen leads business u Srbiji?) i to, plus gore pomenutih 200-250K su tebi dovoljni za jedan fin, gospodski zivot u Kievu ili Lvivu do kraja zivota.
A biti gospodin covek u Ukrajini je mnooooogo bolje nego biti advokat u Srbiji.
Poslusaj ti mene. Ukrajina je SUPER zemlja. I ne samo to, shortcomings kojih je tamo, truth be told, dosta neces dozivljavati licno kao sto to radis u Srbiji, pa se neces ni nervirati oko istih.
Pamet u glavu. Nisi svestan koliko bi ti se zivot i raspolozenje promenili na bolje.