Svako ima pravo da proda svoje unuce za cenu koju sam dogovori. Na Facebook-u...

Started by Hate mail, April 25, 2013, 05:26:37 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hate mail

Man arrested for selling newborn grandson on Facebook

Indian police have arrested a man in the northern state of Punjab for selling his newborn grandson to a local businessman via Facebook.

Feroz Khan, 47, was seized in the northern city of Ludhiana, 300km (186 miles) from Delhi, and accused of abducting the boy from the hospital shortly after his daughter had given birth.

With the help of two hospital employees, Mr Khan is accused of striking a deal via Facebook, the social networking website, to sell the boy for about 45,000 rupees (£549).

http://www.thetimes.co.uk/tto/news/world/asia/article3747612.ece
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

Pre par godina dosli kod nas neki zenini prijatelji sa decijeg igralista, Cesi, zena nesto otisla u kuhinju, a na tv pustali nesto bas na tu temu.
I ja im kazem mrtav ozbiljan kako smo mi malog hteli da prodamo, da je dosao jedan romski par kod nas, da su nam nudili 6,000$, a da smo mi hteli 6,000 eura, pa ga na kraju nismo prodali i da smo eto srecni zbog toga jer smo se navikli na njega. Mada mu verovatno ne bi bilo lose ni u toj italijanskoj porodici gde su ovi Romi hteli da ga odvezu.

Gledali su me u nedoumici par trenutaka, ali se u medjuvremenu vratila zena i objasnila im da je to balkanski humor   xrotaeye
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Odlicno. Ako bih se zenio, voleo bih da to bude neka zena iz slightly civilizovanije sredine nego sto je (generalna) sredina iz koje sam potekao. Ili brate slighly civilizovanija od mene. There.

Meanwhile, in Killadelphia, jos jedan kvazi/uber-takozvani roditelj u poslu upraznjavanja (tako li se vika taj anglosaksonski "exercising"?) svoga prava na upropascivanje sopstvenoga deteta na nacin koji ovaj (tzv. roditelj) sam odabere:

Camden County Mother Facing Charges In Cancer Scheme

More Sharing Services Share on facebook Share on twitter Share on email
?

(credit: CBS)

by Jenn Bernstein

PENNSAUKEN, N.J., (CBS) – Police say 35-year-old Susan Stillwaggon is facing charges after she told friends, family, and even her own son, he was sick with cancer.

Police then say she accepted fundraising money from friends.

"The soccer team, the mothers' were doing cupcake sales, they were selling bracelets, they were selling necklaces, they had a bingo night that they raised money," said Pennsauken Police Lieutenant Michael Probasco.

The Pennsauken mother of four told the community through word of mouth and her Facebook page, that her elementary school age son had a type of lymphoma, according to police.

"It's a lie," said Lt. Probasco.

Officials were alerted when they received an anonymous tip from another police department.

Shortly thereafter, police also received a call from the child's elementary school, after school officials became suspicious of the claims.

Eyewitness News went to Stillwaggon's home where a woman answered the door, identifying herself as Stillwaggon's mother.

She says her daughter is currently being treated at a psychiatric ward.

"I will just tell you that my daughter is sick, something snapped in her head, don't know what, that's why she is where she is so we can find out what's wrong," she said.

The woman says the family was blown away when they heard, and did not know about Stillwaggon's alleged lies.

Stillwaggon was charged Thursday with 3rd degree Theft by Deception, 3rd degree Forgery, 2nd degree Endangering the Welfare of a Child, 2nd degree Using a Juvenile to Commit a Criminal Offense.

Police say once she is arrested, the Camden County Prosecutor's Office will take over and pursue the charges.

Police are still calculating how much money was involved and are asking anyone who attended or knew about a fundraiser to give them a call.

Pennsauken Police Sergeant Cheryl Duffy can be reached at (856) 488-0080 ext. 2407.

http://philadelphia.cbslocal.com/2013/04/25/camden-county-mother-facing-charges-in-cancer-scheme/

Ivan_D

QuoteOdlicno. Ako bih se zenio, voleo bih da to bude neka zena iz slightly civilizovanije sredine nego sto je (generalna) sredina iz koje sam potekao. Ili brate slighly civilizovanija od mene. There.

Ne znam da li si ovo mislio ironicno, predpostavljam da ne. Nadam se da ne jer si to odlicno srocio. Ja cesto razmisljam o tome kako je strasno dobro sto je zena puno civilizovanija od mene.
Strasno puno sam naucio od nje svih ovih godina. Mozda nije formalno preterano obrazovana (zavrsila visu medicinsku skolu), ali ima neceg prefinjenog, kulturnog, neznog u njoj. Svaku situaciju resava nenapadno, dostojanstveno, razumno.
Kolika je stvarna razlika sam video tek kad je pre par godina dosla moja sestra u posetu koja je plahovita, uvredljiva, opinionated i u par momenta sam je se bogami i stideo.

Pareski do

хоће то у културама где их се рађа вишак, чиста теорија маргиналне вредности  :mrgreen:

Hate mail

Hate mail

A sestra ti je prava crnogorka. A i ti i ja smo, svi su izgledi.  :mrgreen:

Ivan_D

Hate mail

On the other hand, you get to look down on everybody. At least on anyone not in one of those Vasojevic tree branches (i.e. most of the world's population)...

And it feels like... victory...

Hate mail

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Ivan_D

Quote from: E on May 14, 2013, 06:53:55 PM
ne pada mi na pamet da otvaram link

ja otvorio ali nisam citao dalje od podnaslova koji je ujedno i upozorenje.  :(

Hate mail

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Svako ima i pravo da ucini oruzani upad u "sigurnu kucu" i mlati i iznabada nozem koga dohvati, izgleda.

Drama u Rakovici: Upao u "Sigurnu kuću" i nožem izbo dve žene
I.M./T.M.S. | 13. 06. 2013. - 16:17h izmena vesti 18:24h | Komentara: 71

Saša K. upao je danas oko 12 sati u "Sigurnu kuću" i nožem ranio dve žene, štićenice ove kuće. One su u svesnom stanju prevezene u Urgentni centar i nalaze se van životne opasnosti.

Kako nezvanično saznajemo, muškarac, koji je  najverovatnije muž jedne od žena koje su  pod zaštitom, upao je oko 12 sati u prostorije ove ustanove. On je potom išutirao i nožem ubo u koleno ženu staru 41 godinu.

Druga žena koja se tu našla pokušala je da je odbrani, ali je muškarac potom nasrnuo na nju i ubo je nožem u šaku.

Kako nezvanično saznajemo, zločin je prijavio sin ranjene žene koji je izleteo na ulicu i obavestio ekipu Žandarmerije koja se tu zatekla. On srećom nije povređen.

Osumnjičeni je najpre pobegao sa lica mesta, ali je brzom i efikasnom intervencijom interventne :mrgreen: jedinice lišen slobode i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Kako javlja reporter "Blica", situacija u "Sigurnoj kući" se polako vraća u normalu, a ispred nje dežuraju i policajci.

Ni jedna od žena nije želela da komentariše događaj, a policija je zamolila novinarske i televizijske ekipe da se udalje od kuće.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/387883/Drama-u-Rakovici-Upao-u-Sigurnu-kucu-i-nozem-izbo-dve-zene

Hate mail

Maceha (58) i otac (41) [jebem li mu mamicu babojebacku] ubili in the course of exercising their right to cause harm to their child (njegovo) dete (5)...

http://www.cnn.com/2014/02/08/justice/tennessee-girl-soda-death/index.html?c=us

Mirabella

Kevin • 2 days ago
Stop the planet, I'm getting off.

Zaustavite zemlju, silazim (Prljavo Kazaliste).
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail