News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

'Bem ti "Nedelju"...

Started by Hate mail, May 02, 2013, 08:56:59 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

Ovaj kao da je bio neki zasluzni gradjanin, vidi koji krem se okupio.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Quote from: Hate mail on May 02, 2013, 09:44:43 PM
Sjajna familija.

Upravnik drustvenog i rodonacelnig privatnok zoo vrta.

P.S. "Dzejova" pesma.

Daisy

Šta da kažem majci
što me nema
da se javim
u dom da joj svratim

Šta da kažem
šta da slažem sad
a da je ne rastužim
da joj bol ne pričinim

Nedelja, i svi ste tu
sve podseća na sreću
nedelja, a više vas ja
zagrliti neću

Nedelja, i svi ste tu
a mene s' vama nema
daleko negde
sam
na put bez povratka
vaš sin se sada sprema

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

By the way, jesu uhvatili onog Slavnicevog dicnog potomka sto je u Pancevu pre nekoliko godina upucao nasred ulice dete u kolicima?

Mirabella

Zasto je ubivena ova uzdanica i celicna alka?
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

E

Boze ova Lidija ko cudo neko :roll:

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Badza je ubiven (aprila) 1997., a ne "1996.".

Pijanista

Taj Slavnicev je popusio 9 godina, ne znam koliko je odlezao.

tempo

QuotePočetkom jeseni daleke 1946. godine Žarko Broz se obreo u Tuzli u hotelu "Bristol", neposredno pred drugu posetu svog oca Tita graditeljima pruge Brčko – Banovići. Napravio je lumperajku u hotelu, a kad su mu konobari podneli račun on im je lakonski odgovorio:

- Neka vam to Stari plati.

Račun je platila opština, a Žarko je sutradan "ispario" za Zenicu, gde je reprizirao lumperajku u hotelu "Metalurg"

ne znam kada je napravljen hotel bristol u tuzli, ali je svakako u pitanju arhitektura druge polovine dvadesetog vijeka.
hotel metarurg u zenici je napravljen sezdesetih godina a 1946 u zenici svakako nije bilo nicega. ponajmanje razloga za posjetu predsjednikovog sina.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

Lopusina je kompilator. On zbraja milione iskaza miliona ljudi u svoje roughly accurate zapise/dokumente.

Neko mu je rekao o "hotelu u Zenici" (koji je mozda bio tek neka veca mehana pre nego sto je pravi hotel tu izgradjen na mestu srusene mehane) i zurci, a neko drugi to potvrdio koristeci novo ime (tj. ime novoizgradjenog hotela) tog mesta.

Ili je onaj prvi to konfabulirao (radi se o decenijama, primeti). Ili neka od kombinacija. Gresi u brzini (i zbog obima materije) i u skorijim zbivanjima (vidi Badza i "1996.")

Superhik

Lopusina kad sere - sere za sve novce.

Pazi ovaj poetski touch:

QuoteZvezdan Slavnić (32) ...Jedno vreme se nalazio u Kliničko bolničkom centru u Beogradu, na odeljenju za plućne bolesti, gde je ležao vezan zarđalim lancem i katancem za bolnički krevet zbog bojazni da ne pobegne.

Missim..

Hate mail

Hate mail

Quote from: Pijanista on May 03, 2013, 06:11:52 PM
Taj Slavnicev je popusio 9 godina, ne znam koliko je odlezao.

9 godina za jedno 10 teskih "felonies" koje je napravio u tih minut vremena (plus u ono vremena koje je prethodilo toj planiranoj kulminaciji na ulici), strasno.

Ovde bi dobio 40 to life.

Hate mail

Neka vecno zivi Amerika i neka jaca.

Pareski do

Кривични законик из доба Југославије је мање више и даље на снази с мањим изменама.

Што се Лопушине тиче, код њега је пресудан финансијски моменат, улепшава/драматизује догађаје по жељи мецене, реалног, замишљеног или потенцијалног...

Hate mail

Mislis hteo je da monetizuje 60-70 godina staru pricu o zurci Titovog unuceta iz sedamnaestog braka u (ne)postojecem hotelu u Zenici? Wow, kako se ja toga nisam setio.

Pareski do

slawen

Е јесте лопужина...
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!