News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

turci se nesto uzjebali

Started by tempo, June 01, 2013, 09:17:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Zapaljena vikendica ministra u BiH

Tanjug    | 09. 02. 2014. - 15:34h

U Sanskom Mostu je zapaljena vikendica Sanjina Halimovića (SDA), federalnog ministra malog biznisa i preduzeništva, objavio je sarajevski “Dnevni avaz”.

Halimović je bio načelnik opštine, koga su, kako se navodi, učesnici protesta najviše prozivali za kriminal.

Vikendica, koja se opisuje kao velelepni objekat na desnoj obali Sane, u naselju Čaplje, izgorela je sinoć u jednom delu, dok je preostali deo spasen zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca.

Lokalni mediji su javili da je reč o objektu koji je Halimović izgradio za vreme načelničkog mandata.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/441336/Zapaljena-vikendica-ministra-u-BiH
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Turci se nesto...

Middle East
Suicide Bomb Instructor Accidentally Kills Iraqi Pupils

By DURAID ADNANFEB. 10, 2014
Inside

BAGHDAD — A group of Sunni militants attending a suicide bombing training class at a camp north of Baghdad were killed on Monday when their commander unwittingly conducted a demonstration with a belt that was packed with explosives, army and police officials said.

The militants belonged to a group known as the Islamic State of Iraq and Syria, or ISIS, which is fighting the Shiite-dominated army of the Iraqi government, mostly in Anbar Province. But they are also linked to bomb attacks elsewhere and other fighting that has thrown Iraq deeper into sectarian violence.

Twenty-two ISIS members were killed, and 15 were wounded, in the explosion at the camp, which is in a farming area in the northeastern province of Samara, according to the police and army officials. Stores of other explosive devices and heavy weapons were also kept there, the officials said.

Eight militants were arrested when they tried to escape, the officials said.

The militant who was conducting the training was not identified by name, but he was described by an Iraqi Army officer as a prolific recruiter who was "able to kill the bad guys for once."

ISIS militants drove into Falluja and the nearby city of Ramadi, both in Anbar Province, earlier this year with heavy weaponry, taking control of key intersections and offices of local authorities.

Local security forces and tribes have since re-established control in Ramadi.

But Iraq is developing a plan, with help from the United States, that would have Sunni tribes take the lead in ending the standoff with ISIS in Falluja, with the Iraqi Army in support, a senior State Department official told Congress last week.

The official, Brett McGurk, said that ISIS had about 2,000 fighters in Iraq, and that its longer-term objective is to establish a base of operations in Baghdad, led by Abu Bakr al-Baghdadi, who has been officially designated as a global terrorist by the State Department.

In other violence in Iraq, a roadside bomb detonated in the northern city of Mosul alongside the convoy of the speaker of Parliament, the Sunni leader Osama al-Nujaifi, security officials said. Six of his guards were wounded, but Mr. Nujaifi was unharmed, they said.

In Baghdad, a doctor was found dead with bullet wounds in his head and chest two days after he was kidnapped from his house, medical officials said.

In the Baya district of southwestern Baghdad, a bomb left near a cafe killed four people and wounded 11, according to a police official.

Christine Hauser contributed from New York City.

http://www.nytimes.com/2014/02/11/world/middleeast/suicide-bomb-instructor-accidentally-kills-iraqi-pupils.html?_r=0

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Pijanista

Ono sto su nama CIA i Vatikan to su njima Srbi

Daisy

"Srbija jedini prijatelj Zimbabvea"
IZVOR: TANJUG
Beograd -- Predsednik Zimbabvea Robert Mugabe istakao je da njegova zemlja želi saradnju sa Srbijom.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=02&dd=12&nav_category=11&nav_id=811180

"Nakon što su prošle nedelje isplaćene plate državnim službenicima u državnoj kasi Zimbabvea je preostalo svega 217 dolara, rekao je ministar finansija te zemlje Tendej Biti novinarima dodavši da verovatno i oni imaju više novca na svojim računima od države.
- Država je paralizovana i nalazi se u finasijskom kolapsu - dodao je on."
Kamatica, 30.01.2013.
Možemo da razmenimo iskustva. Da nas Zimbabve nauči kako država da funkcioniše sa 217 dolara. Da Mugabe otkrije tajnu svoje vladavine od preko 30. godina, a da ga niko ne smenjuje (Milo je krenuo ozbiljno da ga ugrožava!), da nam kažu kako ne vraćaju kredite uzete od MMF-a...
Jedna ozbiljna država koja ima dosta sličnosti sa Srbijom.
(Da cirkus bude kompletan..., 12. februar 2014 09:32)

E blago nama sa vama.. A i vama sa nama :)
(Vlad Rad, 12. februar 2014 09:27)

jadni oni... na šta su spali...
(klauski, 12. februar 2014 09:37)

Pijanista

QuoteNakon što su prošle nedelje isplaćene plate državnim službenicima u državnoj kasi Zimbabvea je preostalo svega 217 dolara,

Ili u njihovoj valuti: 16 triliona milijardi biliona

Misha

Daisy

Currencies such as:
1. the South African rand,
2. Botswana pula,
3. pound sterling,
4. euro, and
5. the United States dollar
are now used for all transactions in Zimbabwe

http://en.wikipedia.org/wiki/Zimbabwean_dollar

plus

JANUARY 30 2014

Exporters and the public can now open accounts in
1. Chinese yuans,
2. Australian dollars,
3. Indian rupees and
4. Japanese yen

http://www.bdlive.co.za/africa/africanbusiness/2014/01/30/zimbabwe-adopts-chinese-yuan-as-legal-currency

Currencies such as: the South African rand, Botswana pula, pound sterling, euro, and the United States dollar
are now used for all transactions in Zimbabwe

btw, pula na rumunskom je muški polni organ

BBC izbrojao osam (€ nisu brojali, £ jesu  :roll: )

Once known for its billion dollar notes and hyper-inflation, Zimbabwe must be the only place in the world to have eight currencies as legal tender - none of them its own.

For the last five years most people have been using US dollars or South African rand, but pula from Botswana and British pound sterling have also been changing hands.

Now the central bank is also allowing the use of Australian dollars, Chinese yuan, Indian rupees and Japanese yen.

For the moment, customers can open bank accounts in these currencies but the hard cash is not yet in circulation.

"I definitely think there is going to be confusion being caused by so many currencies - for a cashier to be handling so many currencies at the same time," says Denford Mutashu, general manager of Food World, a nationwide supermarket chain.

Currently most shops in the capital, Harare, mark prices in US dollars. The rand is more commonly used in Bulawayo, closer to the South African border - and cashiers check daily exchange rate for conversions.

No coins, just sweets or condoms

Zimbabwe's liquidity crisis means shopkeepers and market traders often give change in sweets, airtime for mobile phones and even condoms.

http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-26034078

Daisy

У спору око киоска брзе хране цех платио – закупац

Особа која је ,,опустошила" локал на Зеленом венцу обавестила полицију да је направила попис ствари и закључала их на сигурно док не изравна рачуне са власницом

Киоск брзе хране на Зеленом венцу, који је прекјуче остао без инвентара, прозора и врата, по свој прилици није опљачкан. Особа која је ,,опустошила" овај локал  обавестила је полицију да је направила попис ствари и закључала их на сигурно место док не изравна рачуне са власницом локала Браниславом Петроски.

– Опљачкао ме је до темеља, а онда ми се јавио телефоном и рекао да дођем по ствари иначе ћу платити лежарину – казала је Петроска и додала да јој је казао како је он о ,,заплени" робе обавестио  полицију, јер је наводно у праву. Његова аргументација своди се на тврдњу да му припада простор у који сам ја ушла 1996. године као бивша радница ,,Дувана" и тој фирми плаћала закуп до 1998, када сам постала власник. За све ово имам уредне папире. Једно време радила сам као продавац, држећи бутик и киоск, а онда сам почела да издајем у закуп. Када је човек који сада полаже право на оно што је моје од угоститељског предузећа ,,Мадера" купио ресторан ,,Бели град", мислио је да аутоматски добија и ових 12 квадрата. Ја то не признајем. Ако је у праву, нека ме тужи, али он уместо тужби последњих година мени само прети – уверава Петроски.

Садашњи закупац Ненад Савић ни јуче се није опоравио од шока који је претрпео када је од фаст фуда који је ових дана требало да почне да ради, затекао само један зид, огледало и ве-це шољу.

,,Ја сам пекар и вратићу се свом послу, на миру да месим лепиње. Овде сам само колатерална штета, јер како је могуће да толики људи пре мене на том месту послују, а да се ово мени деси. До 31. јануара сам једној жени закупцу испоручивао лепиње, тврдила ми је да Бранислави Петроски уредно плаћа кирију. Ја сам локал закупио 1. фебруара, и на постојећу опрему купио још доста тога у вредности од две, три хиљаде евра, сад сам остао кратких рукава – у неверици прича овај пекар.

А. К.

објављено: 11.02.2014.

http://www.politika.rs/rubrike/Beograd/U-sporu-oko-kioska-brze-hrane-ceh-platio--zakupac.sr.html

Slučaj kiosk sa Zelenog venca u policiji

Vlasnik: "Kad sam oko 12 sati došao do lokala, umelo se nisam šlogirao. Cela prodavnica mi je nestala. Pomislio sam da je reč o skrivenoj kameri i da se neko zeza sa mnom".

evo kako je zelenjak izgledao pre kiosk okupacije

Daisy

koja perverzija (SPS koalicioni partner PUPS-a, priča o penzionom fondu)...

Quotefunkcioner SPS je rekao da dok god penzioni fondovi budu bili sa ovakvim pritiskom na budžet, neće se rešiti strukturni problemi
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=02&dd=14&nav_category=11&nav_id=812484

Može li neko taksativno da mi nabroji uspehe ove vajne i voljenen nam vlade i PPV-a o kome svi botovi neumorno pišu.
Znači pod 1.- urađeno to i to... i tako redom po tačkama. Hvala.
(Dragan Torbica, 14. februar 2014 21:33)

Poskupela struja, hleb, ulje, mleko i mlecni proizvodi, meso i sva ostala hrana, kozmetika, komunalije, bebi hrana i oprema,
skocio evro koliko i aflatoksin u mleku,
plate sve manje i sve neredovnije,
veca nezaposlenost,
iz zatvora oslobodjeno nekoliko hiljada lopova i ubica, oslobodjeni Miskovic i Kertes,
poskupeo auto-gas,
uveden novi harac za vozace,
pljacka Univerzal banke i gradjana preko racuna za struju...
Malo li je za manje od 2g?
(Pedja, 14. februar 2014 23:34)

Daisy

najsmešnija situacija tokom cele emisije je bila kada se, nakon Vučićevog trtljanja kako se nije uopšte obogatio od dolaska na vlast, javio jedan gledalac i rekao:

"Ja sam za to da Mišković i Tadić oforme vlast, a ne Aca. Ipak oni imaju pare"

Daisy

kako se stvari odvijaju NS je na dobrom putu da dobije posebnu temu...

NS: Divljao guseničarem po Mišeluku

IZVOR: BETA, 021.RS

Novi Sad -- Novosadska policija saopštila je da će podneti prekršajnu prijavu protiv vožača koji je neregistrovanim tegljačem-guseničarem oštetio put na petlji Mišeluk.

Osumnjičeni D. A. (50) iz Novog Sada se proteklog vikenda, naočigled desetina prolaznika, provozao tegljačem kroz Mišeluk i izazvao materijalnu štetu.

U tegljaču su se bila još trojica meštana Sremske Kamenice.

Kako navode u policiji, Amidžić je u subotu, oko 21:30h vozio tegljač guseničar, u kome su se nalazila još trojica meštana Sremske Kamenice.

Kako javlja 021.rs, policija je izašla na teren na poziv građana i privela svu četvoricu, a protiv Amidžića biće podneta prekršajna prijava.

Posle utvrđivanja ukupne materijalne štete i izjašnjenja nadležnog tužilaštva, biće poznato postoje li u pomenutom događaju elementi krivične odgovornostim, kao i o kakvom se krivičnom delu radi.

Podsetimo, u subotu je na očigled pedesetak posmatrača, uglavnom momaka koji se okupljaju na Mišeluku, nepoznato vojno oklopno vozilo došlo je iz pravca Petrovaradina i napravilo nekoliko krugova na mestu gde se okupljaju motoristi, a zatim se uputilo na brdo. Očevici kažu da je vozilo prešlo preko bankine i oštetilo ivičnjake i drveće.

Tragovi vožnje pokazuju da je vozilo pravilo krugove, a vidljiva je šteta i na ogradi i bankinama. Po tragovima se vidi da se vozilo posle kruženja na Mišeluku uputilo preko brda ka nekadašnjoj Televiziji Novi Sad i više se nije vraćalo. Prema rečima očevidaca uviđaj o ovom slučaju kasnije je uradila policija.

Mediji su objavili da guseničar pripada Vojsci Srbije, ali je to demantovao portparol Ministarstva odbrane major Jovan Krivokapić.

Krivokapić je rekao da je taj sivo-maslinasti "vučni traktor-guseničar" nekada pripadao Vojsci, ali je odavno u privatnom vlasništvu.

Posle utvrđivanja ukupne štete i pošto se tužilaštvo izjasni, biće poznato da li postoje i elementi krivične odgovornosti, piše u saopštenju policije.

Gusenicar na Miseluku

Dokle bre ovaj moron majku mu. Letos je vozio mlazni vojni avio po gradu! Da dobro ste procitali pa sta je ovo ljudi moji. Koja kazna za njega jel ovo drzava ili poligon za vezbu bogatih degenerika.
(novosadista, 18. februar 2014 20:19)

U pitanju je isti lik koji je radio promociju SNSu u Novom Sadu tako sto je leteo svojim mlaznjakom na par stotina metara visine za vreme mitinga... Ko ne pogodi iz prve cime se takav lik bavi u zivotu, taj ne zasluzuje ni da ima pristup internetu i ovim komentarima...
(Petrovic, 18. februar 2014 19:49)

Novi sad je selo, i sve se zna i sazna! Samo milicija i politicari nikad nista ne znaju!! Ne dao bog da sns pobedi u ns, Amidza ce raketnim camcem ici na strand!!
(novosadjanin, 18. februar 2014 20:16)

Nista ne brinite, to je lokalni novosadski tajkun, koji se obogatio na svercu nafte, a ima i mlazni avion. Dok je vozio motornog zmaja blokirao je Bulevar da bi poleteo i sleteo i naravno misli da je grad njegov i moze sta hoce. Nadlece nam avionom nisko iznad glava, a nadletao je i ucesnike mitinga SNS u Novom Sadu, u znak pozdrava i podrske. Jednom recju - bahat!
(Biljana Novi Sad, 18. februar 2014 20:25)

A prva pomoć, set h4 sijalica, registracija ako je istekla, prelazak preko pune... Dosta osnova za kažnjavanje, ako sme neko da kazni "Guzonjinog sina"!
(Djoshica, 18. februar 2014 20:06)

Moram priznati da se odavno nisam ovako ismejao.
Sta se desava s Novim Sadom, da im neko ne sipa nesto u vodu?
(123, 18. februar 2014 19:01)

Jel provozao po dolini lopova? Ili nije hteo po svom kraju ?
(vojvodjanin poslednji mohikanac, 18. februar 2014 19:00)

Majmun je ušao u tenak.
(Nipon, 19. februar 2014 01:07)

Dzaba je Nikolic pravio kampanju za bezbednost u saobracaju. Ovi pozadi nisu bili vezani a ko zna i da li su gusenice bile zimske ili letnje? Predlazem Ministru Policije I.D. da detaljno istrazi slucaj D.A., naravno, ako uopste pronadje malo vremena da se posveti svom resoru.
(srdjan, 19. februar 2014 07:33)

Hate mail

Pijanista

Prvo burad sa karbidom, sad ovo. Vojvodjani brukaju Srbiju.

Misha

Uglavnom su to, ako ne I iskljucivo, dodjosi a ne Vojvodjani.

Daisy

Državni posao - makedonska verzija

IZVOR: DEUTSCHE WELLE

Skoplje -- Partijsko zapošljavanje u Makedoniji preti da dostigne srpske dimenzije. Državni posao dobija se čak i na lutriji.

Šesti oktobar prošle godine, bliži se podne. Hiljade Makedonaca opčinjeno zuri u svoje televizore gde će upravo biti obznanjeni pobednici lutrije. To nije obična lutrija. U studiju televizije je više ministara. Pobednika ne čekaju milioni evra, već nešto mnogo običnije, a toliko priželjkivano – radno mesto u javnoj službi.

Posao na državnim jaslama bolji je od svakog džekpota, to je ispunjenje sna o sigurnom radnom mestu u zemlji u kojoj drugih poslova ima sve manje.

Prema ekonomskim pokazateljima, Makedonija je jedna od svega nekoliko zemalja Evrope u kojima se gore živi nego u Srbiji. Nezaposlenost iznosi 28 odsto dok ,,srećnici" koji rade prihoduju u proseku 350 evra mesečno. Državni dug produbljuje se iz godine u godinu.

U opštoj besparici i permanentnoj krizi radno mesto na državnom budžetu posmatra se kao pojas za spasavanje. I zato je nacija gledala televizijski šou u kojem će, od 30.000 prijavljenih, 1.600 ljudi smesta dobiti radno mesto.

Broj budžetskih korisnika eksplodirao je posebno od 2006. godine kada je konzervativna partija VMRO-DPMNE preuzela vlast u koaliciji sa albanskom strankom BDI. Prema procenama nemačke fondacije Bertelsman, broj zaposlenih u javnom sektoru je u poslednjih šest godina sa 90.000 porastao na čitavih 150.000 ljudi. I to u zemlji koja ima jedva dva miliona stanovnika.

,,Vlada je povećala broj službenika kako bi stvorila veliku bazu politički lojalnih građana", piše u studiji fondacije. Evropska komisija, u najsvežijem izveštaju o Makedoniji, zahteva ,,borbu protiv politizacije javne službe".

Osim zaposlenih, od državnog budžeta zavisi i 270.000 penzionera i još 100.000 socijalnih slučajeva. ,,Tako budžet postaje socijalna alatka države", kaže Zoran Ivanovski sa Univerziteta u Tetovu. On objašnjava da 15 odsto budžeta ide samo na plate, dok u pojedinim institucijama na isplatu zarada odlazi čak 90 odsto sredstava. Radnim mestima se obezbeđuju glasovi i socijalni mir.

Zaposleni građanin ne ide na ulice po ,,tuzlanskom receptu", a kada ostane sam iza paravana na biračkom mestu obično glasa za status kvo – za one koji su ga i zaposlili.

Ironija postaje potpuna kada se zna da većina zaposlenih u javnom sektoru uopšte ne ide na posao. Tamo ionako toliki broj ljudi nema šta da radi, a ni gde da sedi. Makedonski mediji prenose da ogroman broj službenika ostaje kod kuće i za to prima platu.

Biljana Jovanovska, bivša direktorka Agencije za rad, takođe misli da je zapošljavanje deo neprestane kampanje vladajuće stranke. ,,Politika zapošljavanja uvek dobija na intenzitetu kada se izbori bliže. Cilj je da se poveća broj potencijalnih glasača", kaže Jovanovska.

http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2014&mm=02&dd=20&nav_id=814407

Ucenom do glasova

Pred vanredne parlamentarne izbore 2011. su dve novinarke televizije A1 (koja je u međuvremenu zatvorena) došle do spiskova vladajuće VMRO-DPMNE na kojima su imena ljudi koji su obavezni da daju svoj glas ovoj stranci i da pride nađu još deset građana koji će učiniti isto. ,,Slučaj 'Spisak' nije otkrio ništa novo, ali je dokazao ono što svi znaju – postoji razrađen sistem kupovine glasova", kaže Saška Cvetkovska, jedna od novinarki koje su otkrile ove spiskove.

Njihovih 150.000 u javnoj sluzbi naspram 2 miliona stanovnika je opet procentualno manje u odnosu na nasih 780.000. Ima vi Makedoncite jos da ucite od nas Srba kako se upropastava sopstvena drzava.
(Todor, 20. februar 2014 12:49)

,,Partijsko zapošljavanje u Makedoniji preti da dostigne srpske dimenzije."
Ma, nema sanse!
(SAM, 20. februar 2014 12:44)

Mozda je tacno da su krenuli nasim putem, ali imaju oni jos mnogo da putuju da bi nas "dostigli".

Recimo kod njih 150000 u javnom sektoru, sto je 7,5%, a u Srbiji 800000 na 7 miliona, znaci oko 11,5%.

Penzioneri - oni imaju 270000 na 2 miliona, znaci oko 13,5%, a u Srbiji 1700000 na 7 miliona. Znaci gotovo 25%.

Dalje, njihov dug na nivou od 26%. Kod nas prešao 62%.
Deficit kod nas će biti preko 8%, u Makedoniji je oko 3,5%.
Nas rast u 2014. po optimisticnoj proceni 1%(a realno od 0% do minus 1%), a u Makedoniji oko 3%.

Jedina, ali jedina mana u odnosu na nas je što su manji i što ih svi susedi zezaju i blokiraju. To je jedini razlog što ova mala zemlja nije u boljem stanju, ali bolest ipak nije ista kao u Srbiji.

Naravno, Nemcima sve to deluje slično, jer je situacija u njihovoj zemlji neuporedivo bolja.
(neko, 20. februar 2014 12:25)

Tekst je tendenciozan, plitak i zlonameran, znaci nije bila to nikakva "lutrija" vec prijavljeni na konkurs prednost su imali samohrane majke, ljudi odrasteni u domove za dece bez roditelja, ljudi sa vecim stazom kao nezaposleni pod birou itn
znaci postojali su bodovi sad lupam recimo si samohrana majka 15 bodova, 5 godina si bez posla recimo 10 bodova, ali 10 godina - 20 bodova

i onda kompjuter uzme u obzir da ima ramnomerno iz svih makedonski gradova i mesta, i ravnomerno procent makedonaca, makedonskih albanaca, srbi, turci, vlasi, romi itn
i eto ta vam je ta vasa "lutrija".

Nadam se da cete ako ste demokratski sajt i u interesu istine objaviti ovaj moj komentar.
Hvala puno.
(mk, 20. februar 2014 12:40)

Daisy

Lazarevački diler uhvaćen u stanu

| 21. 02. 2014. - 06:44h | Komentara: 36

Policija je razbila još jedan porodični lanac prodaje droge u Lazarevcu. Uhapšen je sin Vukašina Jovančića, poznatijeg kao Micko Fekalija, koga je Udruženje "Sveti Sava" obeležilo kao dugogodišnjeg većeg prodavca heroina.

Lazarevačka policija upala je u stan Jovančića u ulici Dimitrija Tucovića. Prvo su onesposobili kamere na ulazu u zgradu koje su Jovančići postavili da bi u nadzirali ko prilazi stanu.

- U stanu je pronađen heroin i mislili smo da pripada Vukašinu. Međutim, njegov sin je u poslednjem trenutku izjavio da je heroin njegov - kažu u MUP-u.

Vukašin Jovančić važi za preprodavca droge koji je napravio sopstvenu prodajnu mrežu. On, prema sumnjama policije, koristi devojke koje su heroinske zavisnice da za njega skupljaju novac na ulici. Zauzvrat, dobijaju drogu.

Vukašinov sin Mihajlo već je hapšen zbog prodaje heroina. U akciji "Grom 1" policija je zaplenila oko 100.000 dinara i više desetina najlon-kesica za pakovanje narkotika. Udruženje tvrdi da je imao ugovorenu kupovinu.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/444363/Lazarevacki-diler-uhvacen-u-stanu

"policija je zaplenila i više desetina najlon-kesica za pakovanje narkotika"..... Ovo je zestok udarac za Dilere, sta ce oni sada bez kesica....
lol, Petak, 21. 02. 2014. 08:08h

Hate mail

Hydrostatic shock test dummy candidates.

Daisy

PRESRETNUTI RAZGOVORI

22:00h Dacicu zvoni mobilni.

N.N.: Vulin se vratio.
DACIC: Sranje! Sranjeeeeeeeeee! Ko je Vulin?
N.N.: Onaj klempavi...
DACIC: Onaj sto nam je smetao na pregovorima?
N.N.: Da...
DACIC: U jebote... ko ga je vratio?
N.N.: Vucic.
DACIC: Aca? Sta mu bi?
N.N.: Kaze, trazili Srbi sa Kosova da vrati Vulina...
DACIC: Otkud sad Srbi na Kosovu? Zar to nismo resili?
N.N.: Ne znam... sta da radimo?
DACIC: Hm... Nista. Kao i do sada. Ponasamo se kao da taj....
N.N.: Vulin?
DACIC: Da. Vulin. Kao da ne postoji...
N.N.: Ali postoji...
DACIC: Ma, da... a Kosovo je Srbija... ajde, molim te...

22:09h Vucicu zvoni mobilni.

DACIC: Aco...
VUCIC: Ko je?
DACIC: Ivica...
VUCIC: Ko?
DACIC: Dacic, jebem te!
VUCIC: A... sto sam te zvao?
DACIC: Ma, ja sam tebe zvao!
VUCIC: Aha... kazi...
DACIC: Vulin se vratio!
VUCIC: Ko je to?
DACIC: Vulin, bre! Onaj klempavi...
VUCIC: Onaj sto nas je ometao na pregovorima?
DACIC: Ma, da...
VUCIC: Koji idiot bi njega vratio?
DACIC: Kazu da si ti...
VUCIC: Idiot?
DACIC: Ne, bre, nego da si ga ti vratio!
VUCIC: Hm... ne znam... ciji je on covek?
DACIC: Ne znam... svi ga se odricu...
VUCIC: Sta predlazes?
DACIC: Pravimo se blesavi...
VUCIC: Super. Hoces jedan Hamer?
DACIC: Necu... to trosi mnogo...
VUCIC: Da... u pravu si... cekaj... sto sam te zvao...
DACIC: Ma ja sam tebe zvao, jebem te!
VUCIC: Aha... ajde onda...
DACIC: Ajde...

22:20h Vucicu zvoni mobilni.

VULIN: Ja sam.
VUCIC: Koga sam zvao?
VULIN: Ja sam zvao.
VUCIC: Aha... jesi cuo da se vratila ona budala?
VULIN: Koja?
VUCIC: Onaj klempavi...
VULIN: Koji?
VUCIC: Onaj... jebem ga... kako se zove...
VULIN: Aleksandar?
VUCIC: Ne, ja sam Aleksandar!
VULIN: Vulin?
VUCIC: Ne, Vucic...
VULIN: Ja sam Vulin.
VUCIC: Koji?
VULIN: Aleksandar.
VUCIC: Da?
VULIN: Pa... ja samo htedoh da se zahvalim...
VUCIC: Sto?
VULIN: Pa sto ste me vratili...
VUCIC: Kazu da sam vratio nekog klempavog...
VULIN: Pa, da. Ja sam... klempav.
VUCIC: Koga sam ja zvao?
VULIN: Ja sam zvao.
VUCIC: Hoces Hamer?
VULIN: Ne bih...
VUCIC: Pa, da... to trosi...
VULIN: Eto, da vas ne davim...
VUCIC: Ok.

22:45h Vucicu zvoni mobilni.

TOMA: Aco...
TOMA: Ja sam...
VUCIC: E, Tomo...
TOMA: Imas neki Hamer za mene...
VUCIC: Imam, ali trosi u tri picke materine...
TOMA: E, jebiga...
VUCIC: Jesi cuo za Vulina?
TOMA: Ko je to?
VUCIC: Onaj... klempavi...
TOMA: Sta mu je?
VUCIC: Vratio se.
TOMA: A gde je bio?
VUCIC: Nemam pojma. Kazu da sam ga ja vratio...
TOMA: Pa sto si ga vratio?
VUCIC: Nisam. Nisam ni znao da ga nema...
TOMA: Pa, gde je sad?
VUCIC: Ne znam. Hoces Hamer?
TOMA: Necu. Trosi u tri picke materine...
VUCIC: Odakle ti to?
TOMA: Ti si mi rekao...
VUCIC: A, da. Dobro... izvini sto sam te zvao ovako kasno...
TOMA: Ja sam tebe zvao...
VUCIC: Aha. Onda ok.

22:55h Vulinu zvoni mobilni.

MRKONJIC: E, 'de si, nataknem te na kurac!
VULIN: Evo... vratio sam se...
MRKONJIC: Cuo sam... sta planiras?
VULIN: Evo, krenuo da legnem...
MRKONJIC: Ma, jebem te klempavog! Pitam te sta planiras politicki...
VULIN: Pa... kao i do sad...
MRKONJIC: Znaci... ono tvoje... seres, a nista...
VULIN: Pa.... da.
MRKONJIC: Odlicno! Oce' da dodjes na koncert?
VULIN: Koji?
MRKONJIC: Neki, jebem li ga... pevace Ana...
VULIN: Koja Ana?
MRKONJIC: Moja, bre, jebem te u ta usta zvalava! Bekuta!
VULIN: Pa, ne znam... moze...
MRKONJIC: Nego, cuo sam da te je Aca Vucic vratio... pa, reko, vidi da mi da jedan Hamer za Anu...
VULIN: Ali, to ti trosi u tri picke materine...
MRKONJIC: Znam... samo na sminku mi izvuce soma evra mesecno...
VULIN: Mislim na Hamer...
MRKONJIC: Ma bole me i za to kurac...
VULIN: Pitacu Vucica...
MRKONJIC: Ajde leba ti... znacilo bi mi...
VULIN: Vazi...

23:00h Vucicu zvoni mobilni.

VULIN: Izvinite sto zovem kasno...
VULIN: Aleksandar...
VUCIC: Vucic?
VULIN: Ne, Vulin...
VUCIC: Da, da... ja sam Vucic.... a ti si... jes ti onaj klempavi sto sam ga ja vratio?
VULIN: Da.
VUCIC: A sto sam te vratio?
VULIN: Pa... trazili su Srbi sa...
VUCIC: Dobro, dobro... a gde si ti uopste bio?
VULIN: Pa tu sam ja sve vreme...
VUCIC: Pa odakle sam te ja onda vratio?
VULIN: Ne znam... Nego, hteo sam da vas zamolim nesto...
VUCIC: Kazi...
VULIN: Gospodin Mrkonjic je zamolio da mu date jedan Hamer za onu njegovu...
VUCIC: Koju?
VULIN: Anu...
VUCIC: Pevaljku?
VULIN: Da.
VUCIC: Uh, to trosi u tri lepe picke materine...
VULIN: Ali je dobro vozilo...
VUCIC: Ma mislio sam na pevaljku...
VULIN: A ja na auto...
VUCIC: Drkas na auto?
VULIN: Ne, ne... ja ne drkam... skoro uopste...
VUCIC: Ma, drkaj slobodno...
VULIN: Dobro, drkacu.
VUCIC: Ajde, sad idi i... drkaj.

23:10h Mrkonjicu zvoni mobilni.

MRKONJIC: E, ko je?
VULIN: Ja sam, Vulin...
MRKONJIC: E, sta bi, jebem te klempavog?
VULIN: Zvao sam Vucica!
MRKONJIC: I, sta kaze?
VULIN: Mislim da je ono reseno...
MRKONJIC: Nece da me 'apsi?
VULIN: Ne. Za hamer...
MRKONJIC: To mi reci, picka ti materina!
VULIN: Pa, eto... on me bas ceni i bice to reseno...
MRKONJIC: E, pa, jebem te zvrndavog, bas si brz!
VULIN: Ma, meni je drago da se tvoja zena obraduje...
MRKONJIC: Sto moja zena? Ja sam to hteo za Anu!
VULIN: Pa... da... mislim... to sam mislio!
MRKONJIC: Kad ga dobijam?
VULIN: Ja verujem vrlo brzo!
MRKONJIC: Ajde, fala ti!
VULIN: Hvala vama...
MRKONJIC: Sto?
VULIN: Onako sam rekao...
MRKONJIC: Aha... ajde, id, u picku materinu!

23:15h Ani Bekuti zvoni mobilni.

MRKONJIC: Ljubavi?
BEKUTA: E, sreco...
MRKONJIC: Kazi dragicka!
BEKUTA: Dragicka!
MRKONJIC: Dobices ga!
BEKUTA: Mmmmm... Veceras? Otkud to? Vijagrica?
MRKONJIC: Ma, ne kurac... Hamera!
BEKUTA: Ju? Otkud?
MRKONJIC: Sredio sam preko Vulina!
BEKUTA: Ko je to?
MRKONJIC: Onaj klempavi... sto se vratio...
BEKUTA: Ne znam ga...
MRKONJIC: Ma nema veze, srecice... a za vijagricu... mozemo da sredimo.... IH, DA SI MI TU, KAKO BIH TE NATAK'O... GDE SI?
BEKUTA: Pa, tu sam, u kuhinji, pravim veceru... ne znam sto me uopste cimas telefonom kad te cujem do ovde koliko se deres...
MRKONJIC: A ti si u kuci? Dobro. Nista onda.

Daisy

Дошао Србин на гласање. Пошто је гласао, каже људима из комисије, да му дају столицу да седне.

Комисија: Зашто? Је ли вам није добро?

Србин: Добро ми је, само сам хтео да сачекам оца да дође на гласање.

Комисија: Па до'ће вам отац кући, после гласања.

Србин: Он не долази кући већ 10 година, јер је умро, али редовно излази на изборе, па рекох да га видим.

Daisy

Daisy

subota, 01. mar 2014, 18:30 -> 09:20

Napad noževima u Kini, 29 mrtvih

Najmanje 29 osoba ubijeno a 143 ranjeno, u napadu mačetama i noževima na putnike na železničkoj stanici u gradu Kunming, na jugu Kine. Dokazi s lica mesta ukazuju da su teroristički napad izvele sinđiangske separatističke snage, javlja Sinhua.

Pripadnici jedne separatističke organizacije napali su mačetama ljude koji su se zatekli na železničkoj stanici u gradu Kunmingu na jugu Kine usmrtivši 29 ljudi dok su 143 osobe ranjene, javili su kineski državni mediji.

Kineska policija ubila je četiri od najmanje 10 napadača, jednog zarobila a za ostalima se traga posle sinoćnog napada na železničku stanicu u provinciji Junan, koji su zvanična mediji naveli da je bio primer (klasičnog) terorističkog napada.

Svedoci su opisali da su napadači bili obučeni u crno i da su uleteli u železničku stanicu i nasumice "iskasapili" ljude velikim noževi i mačetama, prenela je agencija AP.

Kineska državna televizija javila je da su među napadačima bile dve žene od kojih je jedna ubijena, a druga zarobljena i zatim prebačena u bolnicu na lečenje.

Identitet napadača nije utvrđen, ali dokazi s lica mesta pokazuju da su teroristički napad izvele sinđiangske separatističke snage, navodi kineska novinska agencija Sinhua pozivajući se na lokalne vlasti.

Region Sinđiang na dalekom zapadu je žarište pobune muslimanske ujgurske populacije protiv kineske vlasti, zbog koje je Peking u tom regionu pojačao prisustvo bezbednosnih snaga.

www.rts.rs/page/stories/sr/story/10/Svet/1535947/Napad+na+%C5%BEelezni%C4%8Dkoj+stanici,+27+mrtvih.html

Да мало појасним питање Ујгура. Да, они су одговорни за терористички напад у Кунмингу јуче. Додуше, нису користили бомбе него ножеве. Редом су ишли и секли људе пред собом. Ујгури су иначе само један од народа у Шинђанг провинцији и има их ико 40%. Исто толико је отприлике и Хан Кинеза, а око 5-6% су Кинези Муслимани. Елем, сами Ујгури себе сматрају за Турке, и хоће да створе тзв. државу Туркестан. Чак су се повезивали са Турцима, а и ова екипа која је јуче правила покољ носила је мајце са обележјима Турске. Између осталог, Кина је због тога у лошим односима са Киргистаном који неформално подржава ову екипу (јер и Киргистанци себе сматрају ѕа Турке). Шта ће бити даље? Па војска је већ кренула горе и шта год да се деси, за џихадисте неће бити баш најсрећније решење. Кинеска толеранција за овакве ствари је поприлично ниска.

Daisy

Hate mail

Daisy

Daisy

izdajem kravu za izbornu kampanju

Izdajem kravu muzaru za potrebe snimanja izborne kampanje politickoj stranci i lideru koji zeli da u svrhu promocije programa svoje stranke i brige o poljoprivrednicima - stocarima snimi prilog sa moje farme, gde bi krava sa rogovima bila u gro planu u blizini lidera!
Krava je dresirana i miroljubiva, navikla je na stranacku retoriku jer joj se zbog povecanja prinosa mleka redovno pustaju stranacki spotovi umesto muzike!

https://www.kupujemprodajem.com/izdajem-kravu-za-izbornu-kampanju-11083471-oglas.htm?filter_id=6867043

Daisy

Београд

Изборна листа 18. ГРУПА ГРАЂАНА ,,ГРАЂАНСКИ ПОКРЕТ ЈЕСТЕ СВЕЈЕДНО" Игор Бракус
Изборна листа 22. НИЈЕДАН ОД ПОНУЂЕНИХ ОДГОВОРА
Изборна листа 23. ,,БЕЛИ ЛИСТИЋИ"

Србија

13. ЦРНОГОРСКА ПАРТИЈА - Јосип Броз

Daisy

U lift mogu samo s čipom

IZVOR: NOVOSTI

Prijedor -- Stanari višespratnice u Prijedoru našli način da doskoče neplatišama. Ko ne izmiri troškove održavanja zgrade, može samo da pešači.

Pre godinu dana, stanari osmospratnice u Prijedoru dobili su obaveštenje ovlašćenog servisera da njihov 46 godina star lift više nije bezbedan za korišćenje. Ipak, stanari su ga i posle toga koristili, na sopstvenu odgovornost, sve dok pre četiri meseca nije "stao" zbog kvara.

Tada je nastao problem u ovoj zajednici etažnih vlasnika, u kojoj porodice iz 36 stanova nisu mogle da se slože i prikupe sumu dovoljnu za popravku lifta. Kako i u ovoj, tako i u brojnim zgradama ima onih koji nisu redovno izmirivali troškove održavanja, iako su na to obavezni po zakonu, novca za popravku lifta u zajedničkoj "kasi" nije bilo dovoljno.

Zato su se redovne platiše odlučile na - radikalniji potez. Popravili su lift ali i ugradili čip kartice za njegovo korišćenje, koje mogu da koriste samo oni koji su platili. Ostali mogu samo - stepenicama.

Oni koji nisu platili, većinom su stanari nižih spratova, kojima, kako kažu, lift ne treba.

http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2014&mm=03&dd=04&nav_id=819189

Tipična priča o balkanskom sebičluku i džiberluku. Ovi sa donjih spratova su kao nešto strašno pametni pa neće da plaćaju za održavanje lifta jer to njima "ne treba".

A znajući naš u..i mentalitet, ruku u vatru stavljam da od svih tih što neće da plate, bar 90% njih ima sasvim dovoljno da plati, ali neće jer sebe vide kao mnogo lukave i pametne.

Dopada mi se predlog da stanari sa gornjih spratova razvale stepenište od prizemlja do 3-4 sprata jer ni njima to "ne treba", imaju lift.

Strašno, ali vrlo lepo objašnjava zašto smo na celom Balkanu u g..ima do guše. Samo zbog prokletog sebičluka, uskogrudosti, moralne bede, džiberluka, nekulture i mentaliteta "ma, neće oni mene zaj..i, ja ću njih"
(Allegretto, 4. mart 2014 13:57)

Daisy

Ovo je najpopularnija porno zvezda među Srbima

Pornhab, J. Ćirilović    | 05. 03. 2014. - 06:33h  izmena vesti 08:31h | Foto: Pornhab    | Komentara: 56

Pornhab, jedan od najpoznatijih sajtova sa filmovima za odrasle, objavio je statistiku koja otkriva šta Srbi najviše vole da gledaju na njihovom sajtu! Možda će vas iznenaditi, ali Srbi provode manje vremena od muškaraca širom sveta gledajući porniće, a na vrhu liste žena koje pretražuju nisu ni Severina, ni Soraja. Pogledajte koga Srbi vole.

1. Lisa En ubedljivo omiljena

Najtraženija žena u Srbiji, što se tiče porno filmova, je Lisa En! Tu Srbije ne zaostaje za svetskim trendovima, pošto je ova "dobrodržeća" dama, pored Džene Džejmson, jedna od legendi porno industrije. Ona se pojavljuje čak 25 posto češće od bilo kog drugog u pretragama.

Lepa Amerikanka je veteran porno industrije, i ima 42 godine. Poznata je i pod pseudonimima Zina Sanšajn (Zina Sunašce) i Lisa. Samo u proteklih nekoliko godina dobila je brojna priznanja, od kojih je većina za najbolju MILF godine (čak šest).

Lepa brineta je visoka 158 centimetara, i ima veoma ženstvenu figuru (97-55 - 86).

Šta još Srbi vole?  

Pored Lise En koja ubedljivo vodi, Pornhab je objavio i druge devoje koje Srbi rado gledaju. Prema podacima koje je Pornhab dostavio Blicu, ovo su najčešća imena koje ljudi iz Srbije kućaju u bar za pretragu na ovom sajtu:

2. Asa Akira

Inspiraciju za svoje umetničko ime je našla u manga stripu. Glumila je u čak 387 filmova, a osam je čak i režirala. Uvek je na samom vrhu lista omiljenih porno glumica. Poreklom je iz Japana, i ima 27 godina.

3. Džena Džejmson

Najpoznatija porno zvezda i "kraljica pornića". Skoro dvadeset godina snima porno filmove, od 1996. Najavila je da će se povući, ali srećom, vratila se u porno industriju prošle godine.

4. Medison Ajvi

Medison je iz Bavarske u Nemačkoj i ima 23 godina. Prepoznatljiva nemica eletrično plavih očiju je očigledno omiljena među Srbima, pošto je na visokom četvrtom mestu po popularnosti.

5. Kim Kardašijan

Poznata po veoma kratkom braku, veoma širokim kukovima, i veoma velikom bogatstvu iako se ne bavi ničim. Od nedavno i mama, ova starleta jermenskog porekla je omiljena među muškarcima u Srbiji.

6. Severina

Tek na šestom mestu, Hrvatica je poznata po privatnim snimcima seksa koji su dospeli u javnost, i po tome što je udata za srpskog kralja bakra Milana Popovića. A i pesme joj nisu loše. Ona je jedina na listi koja nije pornoglumica po profesiji.

7. Rejčel Star

Rejčel Star je najpoznatija po svojoj zanosnoj pozadini. Ove godine puni 31 godinu, a karijeru je počela sa 23. Poreklom je iz Teksasa i voli rok muziku.

8. Aleksis Teksas

Aleksis Teksas je još jedna glumica koja je poznata po velikoj pozadini. Odrasla je u Teksasu, pa otuda i prezime. Takođe je poznata po tome što ima "prirodan izgleda", odnosno nije uvećavala grudi za razliku od mnogih njenig koleginica.

9.  Sara Džej

Poznata po velikim grudima, i još većoj zadnjici. Snimala je preko 200 filmova, i dobitnica je brojnih nagrada.

10. Brendi Lav

I poslednja koja je ušla u prvih deset omiljenih porno zvezda Srbije je Brendi Lav. Još jedna nagrađivana porno zvezda u kategoriji "MILF", ona je poznata i kao motivacioni govornik.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/447037/Ovo-je-najpopularnija-porno-zvezda-medju-Srbima

e ovo je pravi članak! informativan, zanimljiv, sa dobrim ilustracijama, i nagoni čoveka da sedne malo za PC i krene da dublje istražuje materiju
sidji-do-reke Sreda, 05. 03. 2014. 06:55h Preporuka: 489

A Nina Hurtley? Samo sam je ja gledao toliko da može da se stavi na ovaj spisak.
dr-grozozo Sreda, 05. 03. 2014. 07:04h Preporuka: 299

A Nina Mercedez, Lanny Barbie, Adriana Luna, Nicole Aniston, Black Angelika, Anissa Kate, Simone Peach, Lupe Fuentes, Amy Reid.....?
I-tata-bi-sine Sreda, 05. 03. 2014. 08:33h Preporuka: 130

a franceska lee, brigitte b, kendra kust, naomy banxxx, ariela ferera ........
s4 Sreda, 05. 03. 2014. 07:24h Preporuka: 125

A Mia Malkova, Faye Raegan?
Milos-B Sreda, 05. 03. 2014. 07:29h Preporuka: 98

Tera Patrik, Briana Banks???
Stefan Sreda, 05. 03. 2014. 08:18h Preporuka: 91

A gde su Carmella Bing, Eva Angelina, Diamond Kitty, Amy Reid, Gianna Michaels, Sandy Fantasy???
Omiljene Sreda, 05. 03. 2014. 08:19h Preporuka: 87

Sve sve ali Asia Akira na drugom mestu! Al su vredni nasi Kinezi. :-)
Strile Sreda, 05. 03. 2014. 07:41h Preporuka: 83

Hate mail

Daisy

Daisy

Матеус тврди: Партизан намештао мечеве са Радом!

Легендарни немачки фудбалер и бивши тренер Партизана, Лотар Матуес, у својој биографији "Све или ништа" тврди да је као тренер црно-белих водио екипу у намештеној утакмици са Радом! Поменути меч одигран је 2003. године и "Грађевинари" су га добили резултатом 1:0, што им је значило у борби за опстанак. Међутим, Немац открива да је "дил" два клуба постојао и пре тога.

Матеус је у својој књизи, између осталог рекао да је одиграо бар једну утакмицу тог типа, али се посебно осврнуо на дуеле црно-белих и Рада, апострофирајући посебно онај из 2003. године, када су "Грађевинари" славили са 1:0 у мечу 28. кола. Тим са Бањице се тада борио за опстанак, док је Партизан имао велику бодовну предност у односу на Црвену звезду.

"На повратку у свлачионицу, тренер голмана ми је испричао да су опкладе за ову игру обустављене два сата пре почетка јер су људи нешто намирисали у вези с њом. Био сам запањен. Када сам ушао у свлачионицу, већина играча се већ истуширала и била спремна за повратак кући. Ја сам једног од њих, у кога сам имао поверење, задржао у свлачионици. И када су остали изашли, упитао сам га:

'Можеш ли ми објаснити шта се данас стварно догодило? Испричај ми. 'И он ми је објаснио:

'Пре две године, кад смо с њима играли, требали су нам бодови да постанемо прваци земље. Њима та утакмица није била важна, па су нас пустили да победимо. Сад се налазе пред испадањем из лиге, па су им ти бодови потребни. Данас смо им се реванширали и на поклон узвратили поклоном'. Била је то пријатељска услуга, направљена уз прећутни договор обе стране.

'Рекао сам му уз одређену дозу сарказма: Знаш шта, следећи пут ми реците кад треба да изгубимо. Онда се нећу толико узбуђивати и ризиковати да добијем инфаркт", навео је Матеус.

Немац је потом писао и о "дилу" тима са Бањице и црно-белих. У свом делу наводи како је одгледао утакмицу истих ривала 28. априла 2001. године, на којој је Партизан преокренуо од 0:1 на 2:1. И ту су, према тврдњама Матеуса, два клуба почела да се договарају о препуштању бодова.

"У мени се пробудила радозналост. Тај играч ми је рекао на којој утакмици је почела та ствар с поклонима. Узео сам касету на којој је снимљена, ставио је у видео-рекордер и одгледао меч од почетка до краја. Видео сам да је Партизан до осам минута пре краја губио с голом разлике и да је на терену имао само девет играча. Упркос бројчаној предности противника Партизан је у последњем минуту успео да постигне два гола и преокрене меч у своју корист. Одлучујући гол постигао је центарфор, који је сам прошао поред шест одбрамбених играча. Тада ми је је постало јасно и зашто смо касније изгубили онај други меч", открио је Матеус.

Daisy

Daisy

Daisy

ORGANIZOVANI KRIMINAL    | UTORAK 18.03.2014 | 07:14 -> 08:15

Uhapšen Darko Šarić

IZVOR: B92, TANJUG

Beograd -- Odbegli narko-bos Darko Šarić uhapšen jutros u zajedničkoj akciji kojom su rukovodili ministri pravde Srbije i Crne Gore. Sve o ovoj akciji pratite na TV B92.

Kako B92 nezvanično saznaje, Šarić se krio u zemljama Latinske Amerike, prelazeći iz jedne zemlje u drugu, gde je i pronađen. Nakon što je uhvaćen on je prebačen u Crnu Goru gde je zvanično uhapšen. Kako takođe saznajemo, najvažniju ulogu u njegovom hapšenju imala je srpska BIA i njen šef. U 12 sati u Vladi zakazana konferencija za novinare.

Očekuje se da tada ministar pravde Srbije Nikola Selaković saopšti više detalja o hapšenju Šarića.

Inače, očekuje se da Šarić već danas ujutro bude izručen Srbiji. A kada bude stigao u Srbiju, kako saznajemo, Šarić će biti odmah odvezen u policijsku stanicu u Ulici 29. novembar, a nakon toga biće prebačen u zgradu Specijalnog suda.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=18&nav_category=120&nav_id=825138

Daisy

"Neću sedeti u vladi s Ugljaninom"

Beograd -- Predsednik SDPS Rasim Ljajić kaže da neće pristati ni pod kojim uslovima da sedi u istoj vladi zajedno sa predsednikom SDA Sulejmanom Ugljaninom.

"Ja sam svoje rekao još ranije. Ako on ostaje pri svojoj izjavi, ostajem i ja pri svojoj", istakao je Ljajić za "Danas".

Lider SDPS i koalicioni partner naprednjaka u izbornoj kampanji izjavio je da "neće sedeti u vladi u kojoj bude Ugljanin", kao i da ne želi "da sedi ni u istoj prostoriji sa njim".

Ljajić sada za "Danas" kaže da preko reči Sulejmana Ugljanina, koji ga je u kampanji povezivao sa ubistvima u Sandžaku, ne može da predje ni pod kojim uslovima.

"Ja imam obraz i čast. Takodje, Ugljanin je celu izbornu kampanju vodio protiv Aleksandra Vučića i govorio kako sam se ja udružio sa četnicima koji su ubijali Bošnjake po Sandžaku. To ne može tako", istakao je Ljajić.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=20&nav_category=11&nav_id=826066

Daisy

ex-yu: picke, cigani, izmet i 3 govna

Hate mail

Srpska cizma za vrat svim tim budalama... because I can...

Daisy

sa drugog foruma

zenina koleginica, koja je bila aktivna u kampanji SNS-a, isla busevima po gradovima gde god ih vortali, danas na poslu prica u fazonu...ijao super, sada krecu zaposljavanjna aktivnih clana, ne znam gde bih mogla ja, ima par mesta koja sam pikirala, ali sva ta mesta su vec rezervisana za neke mali jace clanove...

eeeeeeeeej Srbijooooo, i onda mi neko kaze da su ovi drugaciji

Hate mail

Gubitak srBske perspektive tokom decenija ogleda se i u ocekivanim benefitima-posledicama angazmana u srBskom tzv. drustvu: od stana i cak relevantnog zaposlenja do samo ocekivanja irelevantnog zaposlenja.

Hate mail

Mala bara, puno krokodila...

Daisy

Turcima ukinut Tviter

Ankara -- Turski sud blokirao je Tviter u toj zemlji zbog žalbi građana da ta društvena mreža krši privatnost, saopštio je turski telekomunikacioni regulator BTK.

BTK je ranije zatražio od Tvitera da povuče određene sadržaje i linkove sa mreže, ali je to izostalo, naveo je BTK na svom vebsajtu, a preneo Rojters.

"Pošto nije bilo drugog izbora, pristup Tviteru je blokiran u skladu sa odlukom suda kako bi se izbegla moguća dalja viktimizacija građana", navodi se u saopštenju.

Tviter je u Turskoj blokiran kasno sinoć, samo nekoliko sati nakon što je premijer Redžep Tajip Erdogan zapretio da će ukinuti tu društvenu mrežu zbog toga što baca svetlo na optužbe za korupciju u njegovom najužem krugu koje su se proteklih nedelja proširile po društvenim mrežama, preneo je AFP. "Mi ćemo ukinuti Tviter. Nije me briga šta kaže međunarodna zajednica. Oni će videti snagu turske republike", izjavio je Erdogan na preizbornom skupu u provinciji Bursa na zapadu Turske. Nekoliko sati nakon toga, korisnici Tvitera u Turskoj prijavili su brojne prekide u radu te društvene mreže.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=21&nav_category=78&nav_id=826578

Ovaj definitivno izgubio kompas i žiroskop zajedno!
(Serdjo, 21. mart 2014 07:57)

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Superhik

Bijela prikaza mještane Bučana okovala strahom

Nije insan, a ni životinja. Bijele je boje i ispušta jezive krike. Trči nevjerovatnom brzinom. Kao na traci mještani Bučana, zaseoka derventskog sela Crnča, opisuju čudnovato biće zbog kojeg su danima u panici, a noću iza strogo zaključanih vrata.

http://www.derventacafe.com/vijesti/3/95366.html

Daisy

"Nema više nikakve koristi od SPS"

IZVOR: BLIC, TANJUG

Beograd -- Nova demokratska stranka neće ući u vladu Srbije ako bi u njoj bili socijalisti, jer je njihova politika "štetna", kaže za Blic predsednik NDS Boris Tadić.

"I pre izbora sam rekao da ulazak u vladu nije moguć jedino sa SPS. Nakon izbora nemam ni nameru, ni razloga da menjam to mišljenje", rekao je Tadić.

On je dodao da je koalicija sa socijalistima 2008. godina bila korisna zbog postizanja nacionalnog konsenzusa.

"Time je postignuto da Ivica Dačić, koji je pre ulaska u vladu sa DS, pozivao na rešavanje kosovskog problema ratom, danas potpisuje Briselski sporazum i zagovara politiku evrointegracija" ističe Tadić.

Prema njegovim rečima, okolnosti su sada izmenjene, "međutim danas više nema nikakve koristi od SPS".

"Makijavelistički način na koji oni razumeju politiku je u proteklom periodu pokazao koliko je štetan. Tako i svaki dogovor sa njima ne može Srbiji doneti ništa dobro", ističe lider NDS.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=22&nav_category=11&nav_id=827003