News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

turci se nesto uzjebali

Started by tempo, June 01, 2013, 09:17:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Toza

pa šta se onda pačaš
jao, jadan lidl
navukli ih na tankom ledu
zipa tu kampanju "mi smo prepošteni"
odma' vidiš da tu nešto nije kako treba

Daisy

Sajam zapošljavanja članova SNS-a u Zemunu 11. decembra – NAĐI POSAO UČLANI SE U SNS

7. decembra 2016.

http://kurir.tv/sajam-zaposljavanja-clanova-sns-u-zemunu-11-decembra-nadji-posao-uclani-se-u-sns/
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

The snowman's scarf is nine metres long. The nose is made from a piece of lumber, since an appropriately sized carrot was impossible to come by. Nearly six metres tall and wears a 45-gallon drum as a top hat, required two weeks of construction and borrowed snow from neighbours' yards.

http://www.ctvnews.ca/canada/supersized-snowman-delights-northern-ontario-community-1.3197781
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Drunk, topless Florida woman offered cop sex after car crash

Friday, December 9, 2016 3:27:13 EST PM

A belching, topless Florida blond crashed her car and then tried to wiggle out of her woe by telling a cop he was the "sexiest thing."

Cops say Jamie Schmude was behind the wheel of a four-door vehicle on the Dixie Hwy. in Stuart, Fla.

Schmude was topless with her jeans unbuttoned and slid down her thighs, was mumbling and reeked of booze, investigators told the Palm Beach Post.

The woman was taken to a nearby hospital and one officer followed. He told her at the hospital she was being investigated for drunk driving, read the woman her rights and asked if she understood. She did.

Then she reportedly exploded, screaming at nurses and causing "a big scene." Then she crashed and fell asleep.

The police report says she: "woke up several times and belched loudly which emitted the very strong odour of alcohol."

"You are the sexiest thing I've seen, I'm going to (engage in intercourse with you)," she reportedly told the cop after she woke up.

She started moaning, biting her lower lip and thrusting her hands at his genitals, according to the report.

"This act took place at least three times," the affidavit states.

Schmude is charged with driving under the influence.

She reportedly told police she had drank "a lot" of a gluten-free vodka. Cops say she was twice the legal limit.

http://www.toronto24hours.ca/2016/12/09/drunk-topless-florida-woman-offered-cop-sex-after-car-crash-report

Daisy

Vučić: Nema više para za vojsku, ako vi sa N1 imate, super

http://rs.n1info.com/a213830/Vesti/Vesti/Vucic-o-protestu-vojske-i-policije.html

Ana 16:47 11.12.2016.
Nesposoban, a bahat.

Laz 17:01 11.12.2016.
Kad smo dobili povecanje? Pinokio!

don 17:31 11.12.2016.
Novinarka ga pita: - rekli ste da ce kula biti gotova do kraja 2016,
odgovor: - vidite da se dize, a odakle ste vi, jeste li vi iz Katara?

Pantelija 18:39 11.12.2016.
problem isplate penzionera i vojnika "najbolje" je opisao Radoje Domanović u satiri "Stradija", pre 110 god. Ministar vlade kaže (citat):
"penzioneri su stari ljudi, dosta su se i naživeli; a vojnici, razume se samo po sebi, i treba da se navikavaju na muke i nevolje, pa nije zgoreg da i glad junački podnose".

Daisy

Dačić: Hrvatska i Bugarska ne stoje iza blokade

"I Bugarska je imala odredjene rezerve oko poglavlja 26, ali lako je napisati u Ustavu da nemate nacionalne manjine, kao što je to uradila Bugarska, a onda da govorite o pravima svoje manjine u Srbiji", naveo je Dačić.

"Ako imamo problem u medjunarodnim forumima, uvek prvo zovemo Rusiju. Kada pozovemo Vašington oni nam kažu da su mnogo uložili u nezavisnost Kosova a kada pozovemo Moskvu, imamo podršku", rekao je ministar.

http://rs.n1info.com/a214177/Vesti/Vesti/Dacic-Hrvatska-i-Bugarska-ne-stoje-iza-blokade.html

Toza

ma puca im kurac
u junačko dupe
picousti optimistički prognozir'o
srbiju u eu 2025-te godine
šta će sve do tada da se desi
kakikurac poglavlja
koja je to zaluđica

Daisy

Quote from: Toza on December 13, 2016, 09:24:15 PM
picousti optimistički prognozir'o srbiju u eu 2025-te godine

da se i ja bar u nečemu složim sa Vučkom...

Quote from: Daisy on January 15, 2015, 11:21:33 PM
Prijem u EU koji je realno mogao biti oko 2020 (pre dolaska Vučića), sada teško da može biti pre 2025.

Toza

sve to u svetlu svecke zaver sproću sfrjotke kojoj su nudili specijalni status još tamo davne, slavne 1991-ve.
kakav je divan moj život mogao da bidne

jebemliim mrtvu mater onu seljačku

Daisy

Saša Janković uputio otvoreno pismo Vučiću

Sve i da sam u prošlosti
- menjao svoje stavove za 180 stepeni,
- prebrojavao građane po etničkoj osnovi u srazmeri 1 prema 100,
- dobijao stan od države dok je bombardovana,
- bio ministar informisanja dok su vlasnici novina ubijani
- ili da danas gazim i preuzimam nadležnosti svih državnih organa i institucija, kao što je to slučaj sa Vama,
ne biste smeli da nam kažete da smo protivnici države i naroda.

http://rs.n1info.com/a214585/Vesti/Vesti/Sasa-Jankovic-uputio-otvoreno-pismo-Vucicu.html

Hate mail

Quote from: Toza on December 13, 2016, 10:02:56 PM
sve to u svetlu svecke zaver sproću sfrjotke kojoj su nudili specijalni status još tamo davne, slavne 1991-ve.
kakav je divan moj život mogao da bidne

jebemliim mrtvu mater onu seljačku

Da znas.

Toza

tzv. Blic objavio sliku lica mesta gde je dečak "spalio" beskućnika; zipa natpis u izlogu

Hate mail

Sjajno.

A ono su 'lebovi?

To neka pekara?

Toza

Daisy

kuda ide ovaj svet?

Milo Đukanović podneo ostavku

Milo Đukanović podneo je u ostavku na funkciju poslanika u crnogorskom parlamentu.

http://rs.n1info.com/a215108/Svet/Region/Milo-Djukanovic-podneo-ostavku.html

pops 19:46 16.12.2016.
Neverovatno dao ostavku!

Vracarac 18:00 16.12.2016.
Opa, pa ovo su sjajne vesti... sad jos samo da sacekamo da se i ovaj nas povuce dok jos moze.

Daisy

Haos u Venecueli zbog povlačenja novčanica

Najavljeno povlačenje najveće novčanice Venecuele od 100 bolivara (nominalno 9,6 evra) izazvalo je haos zbog nestašice gotovine i dugih redova pred bankama.

Venecuela je danas praktično postala zemlja bez gotovine, jer banknota od 100 bolivara prestaje da važi, a novčanice veće denominacije, koje je trebalo da je zamene, još nisu stigle u banke i bankomate.

U glavnom gradu Karakasu ljudi se oslanjaju na kreditne kartice i transfer novca preko banaka, ili sasvim izbegavaju transakcije.

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro u nedelju je iznenada najavio da će banknota od 100 bolivara izaći iz opticaja do kraja nedelje, dok njegova zemlja beleži najveću inflaciju na svetu. On je privremeno zatvorio granicu sa Kolumbijom i Brazilom da bi se sprečila "mafija" koja gomila bolivare i optužio špekulante i gangstere što je inflacija u njegovoj zemlji dostigla 500 odsto.

Kritičari su ismevali pomisao da bi gangsteri čuvali svoje bogatstvo u valuti koja najbrže devalvira na svetu.

SAD su svoje državljane upozorile da ne putuju u Venecuelu, a one koji su već tamo, da moraju sami da organizuju svoj odlazak.

http://rs.n1info.com/a215122/Svet/Svet/Povlacenje-novcanica-izazvalo-haos-u-Venecueli.html

mujcinovic salih 20:10 16.12.2016.
Svaka drzava koja je rusko-kineski saveznik mora da propadne!

Hate mail

Ne. Svaka drzava koja padne u marksisticko ropstvo je samim tim propala.

Toza

Daisy

Na mućkama sa registracijama zaradili 2,5 miliona evra?

Trojica Požarevljana osumnjičena za krađu novca od registracije automobila nanela su štetu državnom budžetu od oko 300 miliona dinara, pišu Večernje novosti.

Kako "Novosti" saznaju, istraga iz dana u dan pokazuje sve veće razmere mahinacija Zorana P. (60), Radivoja T. (52) i Dragana D. (47), a policija procenjuje da je ova prevara obuhvatila više od 4.000 putničkih i teretnih vozila.

Naime, vlasnici automobila su uredno davali novac za registraciju i plaćanje osiguranja, ali su ga osumnjičeni zadržavali za sebe.

Zatim su u MUP predavali falsifikovane uplatnice i tako bez problema završavali proceduru.

Prema nezvaničnim saznanjima, oni koji su prethodnih desetak meseci registrovali vozila na ovakav način, moraće ponovo to da plate. Naime, registracija im se poništava, a njeno jednogodišnje trajanje još nije prošlo. Za sume za koje su oštećeni moraće da pokrenu parnicu protiv osumnjičenih.

"Oni koji su to obavili prethodnih godina, pošto su im te registracije istekle, izbegli su ponovno plaćanje. U tim slučajevima država će morati da pokrene postupak za nadoknadu štete od osumnjičenih, nakon okončanja krivičnog postupka", kaže izvor iz MUP.

Kolovođa ove neverovatne prevare je, kako se sumnja, Zoran P., koji je pobegao u Austriju. Za njim je raspisana potraga, a kada se pokrene tužilačka istraga, biće raspisana i poternica.

Njegovi pomagači i "operativci na terenu", Radivoje T., vlasnik agencije za registraciju vozila "Raleks", i njegov kum Dragan D., uhapšeni su i predati Osnovnom javnom tužilaštvu zbog sumnje da su izvršili krivična dela prevara i falsifikovanje isprava.

"Falsifikovanje uplatnica za državni budžet i za osiguranje obavljali su tako što bi uplatili neku malu sumu, a onda naknadno dodavali nule", objašnjava izvor blizak istrazi.

Vlasnici vozila mislili su da je sve u redu i tek ovih dana saznaju da su prevareni. Trenutno se proverava registracija za oko 4.000 vozila, ali nije isključeno da će ih biti još. Ova prevara trajala je nekoliko godina, a otkrivena je tako što su nadležni za državni budžet ustanovili da se uplaćene i dugovane sume za registraciju vozila na području Požarevca ne slažu.

Otkako je počela istraga, u policiju se svakog dana pozivaju oštećeni vlasnici vozila da daju izjave.

Prilikom saslušanja u policiji, uhapšeni Radivoje T. i Dragan D. nisu hteli da daju bilo kakve izjave, već su odlučili da se brane ćutanjem. Njima nisu dodeljeni advokati po službenoj dužnosti, jer su sami angažovali svoje advokate iz Požarevca.

Protiv njih će, najverovatnije, biti određen jednomesečni pritvor, jer postoji opasnost da i oni pobegnu u inostranstvo, kao i da pokušaju da utiču na svedoke.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=12&dd=16&nav_category=16&nav_id=1211106

Otkako je počela istraga, u policiju se svakog dana pozivaju oštećeni vlasnici vozila da daju izjave. Na hodniku smo zatekli jednog od njih, vidno ogorčenog D. J. iz Požarevca.

- Te ljude sam dobro poznavao i smatrao ih za svoje prijatelje, jer smo se često družili u kafani - priča D. J. - Pre pet meseci dao sam im 32.000 da mi registruju auto i nisam ni proveravao uplatnice. Međutim, kad me je policija pozvala da dam izjavu, saznao sam da su me prevarili i novac stavili sebi u džep. Sad moram ponovo da platim jer mi je auto neophodan zbog bolesne supruge, pa ću zbog toga obavezno da ih tužim.

PLAĆAMO DA NAM NE SKINU TABLICE

MEĐU prevarenima je i Lj. T. iz Požarevca, koji je registraciju putničkog auta poverio odbeglom Zoranu P.

- Već godinama registraciju obavljam preko "Delta đenerali". Ne znam šta mi je bilo pa sam ove godine to poverio Zoranu. Sad ću morati da dam još 32.000, jer je policija i meni i ostalim oštećenima, predložila da opet platimo, da nam ne bi skinuli tablice - žali se prevareni ( Lj. T.)

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:640159-Ojadili-vozace-i-drzavu-za-25-miliona-evra

Sećam se slučaja kada je gradonačelnica jednog grada obećala izmeštanje autobuske stanice, pa se posle predomislila.To je taj grad koštalo 5.000.000 evra. A sećam se i jednog ministra koji je hteo izraelski satelit, pa se predomislio. To je republiku koštalo 70.000.000 evra. A ti ljudi nisu bili ni dana u pritvoru.
(Ima i veće štete, 16. decembar 2016 22:01)

Haha. dobro jutro. To se u Beogradu radi godinama u nazad. Proverite samo velike kubikaze. Iznenadi ete se :)
(Ja, 16. decembar 2016 21:59)

A zašto da se ponište registeacije? Zato, što neko u mupu nike radio svoj posao?
(Brutus, 16. decembar 2016 22:43)

To je taj preduzetnički duh koji pominje premijer. Godina preduzetništva...
(Slepi putnik, 16. decembar 2016 22:27)

Zasto bi gradjani snosili posledice u ovom slucaju? Pa nisu ovde prevareni gradjani, vec drzava. Obaveza je nadlezne sluzbe u MUP-u da proveri sve uplate, to se vrsi kroz sistem placanja preko izvoda sa analiticke kartice knjizenja uplata, a uplatnica je tu samo pomocno sredstvo. Gradjanima koji su na ovaj nacin registrovali vozila niposto ne sme biti ponistena registracija, ne postoji nijedan razlog za to
(matine termin, 16. decembar 2016 22:43)

da, da nije država kriva što je omogućila prevaru i zakazala kroz sistem nego građani. Neka država pokrene parnicu protiv ovih pa nek vija svoje pare a ne da globi prevarene ljude! Idioti bre sede u svim foteljama ove zemlje!
(Bo, 16. decembar 2016 22:33)

Znajući naš pravni sistem i policiju, na kraju istrage će se ustanoviti da nije kriv ljudski faktor. U 100€ da je vođa bande dobio dojavu od policije i zbrisao na vreme
(Slavoljub Petrović, 16. decembar 2016 22:39)

Daisy

Quote from: Daisy on December 16, 2016, 08:19:46 PM
Haos u Venecueli zbog povlačenja novčanica

http://rs.n1info.com/a215122/Svet/Svet/Povlacenje-novcanica-izazvalo-haos-u-Venecueli.html

Venezuela halts elimination of largest currency note amid chaos, protests

100-bolivar note was pulled from circulation before new, larger currency notes were made available

The surprise pulling of the 100-bolivar note from circulation this week — before new larger bills were available — led to vast lines at banks, looting at scores of shops, anti-government protests and at least one death.

The 100-bolivar bills, officially out of use since Thursday and worth just 4 U.S. cents at the black market currency rate, can now be used until Jan. 2, Maduro said.

On Saturday, about 400 people in western Tachira state jumped fences and defied security personnel to surge into Colombia in search of food and medicines, which are scarce in Venezuela, witnesses said.

In southern Bolivar state, people broke into dozens of shops and warehouses in various towns, witnesses and business leaders said. Authorities declared a curfew in Ciudad Bolivar and the state governor said 135 people had been arrested.

Security forces fired tear gas in Venezuela's largest second city, Maracaibo, to stop looters, witnesses said. Some protesters burned 100-bolivar bills.

​All week, Venezuelans had waited in lines hundreds of people long all week to deposit their soon-to-be-worthless 100-bolivar notes in banks.

Maduro had justified the 100-bolivar note's elimination as a way of strangling mafia and smugglers on the frontier with Colombia. He has also closed border crossings with Colombia and Brazil until Jan. 2.

Addressing thousands of supporters (jbt, ko Trampo u Alabami) at a rally in Caracas, Maduro blamed the opposition for stirring violence and said some members of the Justice First and Popular Will parties were arrested for colluding with mafias.

http://www.cbc.ca/news/world/venezuela-postpones-elimination-largest-note-1.3902116

Hate mail

Daisy

CINS: Jorgovanka Tabaković plagirala deo doktorata

Guvernerka Jorgovanka Tabaković plagirala je značajan deo svoje doktorske disertacije koju je odbranila na Fakultetu za uslužni biznis Univerziteta Educons iz Sremske Kamenice, objavio je danas Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS).

Mentor je bio profesor Milenko Dželetović, koji je danas predsednik Ekonomskog saveta Srpske napredne stranke.

Uz pomoć profesora nekoliko univerziteta, doktorat Jorgovanke Tabaković provučen je kroz softver Turnitin za detektovanje plagijata. Reč je o često korišćenoj metodi za proveru studentskih radova na univerzitetima širom sveta.

Centar (www.cins.rs) je naveo da analiza doktorske disertacije Jorgovanke Tabaković pokazuje da je više od 20 odsto teksta preuzeto bez citiranja iz radova i knjiga ekonomista ili akademaca.

"Guvernerka Tabaković je bez citiranja preuzela radove svog nekadašnjeg saradnika u Narodnoj banci Nikole Tasića, ekonomiste Mehmeda Murića, profesorke Lidije Barjaktarović sa Univerziteta Singidunum, Jasne Atanasijević sa Univerziteta u Novom Sadu i drugih naučnika", naveo je CINS.

Kako se dodaje, u nekim slučajevima kopirani su čitavi paragrafi ili potpoglavlja, uz unošenje minimalnih izmena, poput korišćenja reči "otuda" umesto "s toga" na početku rečenice, dok je ostatak sadržaja identičan. Autori nisu citirani, a uglavnom nisu navodjeni ni u spisku korišćene literature.

CINS je citirao Kodeks profesionalne etike Univerzitetа u Beogradu prema kome doslovno preuzimanje teksta drugog autora, odnosno kopiranje iz elektronskih ili štampanih izvora, sa srpskog ili stranog jezika, u delovima ili celosti, bez navodjenja imena autora i izvora, predstavlja plagiranje.

http://rs.n1info.com/a216090/Vesti/Vesti/CINS-Jorgovanka-Tabakovic-plagirala-deo-doktorata.html

nada 12:30 21.12.2016.
Ima li neko u vladi sa validnim diplomama?

Daisy

Pijanista

Quote"otuda" umesto "s toga"

odotud? Odovud? Hate, pomagaj

Daisy

Vučić: Koji je to američki avion bolji od ruskih kanti?

Na pitanja N1 šef vlade odgovara - pitanjima.

"Ja sam mislio da su Amerikanci u svemiru, oni stigli u svemir, što ste za kante zainteresovani? Što se sekirate zbog kanti? Slušam već dva dana kako su kante. Što se sekirate zbog kanti", rekao je Vučić, pritom ne dajući precizan odgovor ni na naše pitanje koje godine su Migovi proizvedeni? "Ne znam, neke kante stižu, što brinete zbog kanti", upitao je premijer.

Nejasnoće oko ruskog novogodišnjeg poklona razjašnjava prvi čovek odbrane Zoran Đorđević. Kaže da će u rusku donaciju, Srbija uložiti 185 miliona evra.

http://rs.n1info.com/a216704/Vesti/Vesti/Vucic-o-Migovima.html

Klara 23:37 23.12.2016.
Kako ono rekoše: "Dobro očuvan, malo prešao. Vozila ga Putinova baba nedeljom do crkve"

Pamta 22:48 23.12.2016.
Sefe, kako idu brzine?

Ela 22:45 23.12.2016.
Nije bitno gde su Avioni proizvedeni,vec je najbitnije da rade ispravno,i da nas zastite ako ne daj Boze bude bilo potrebno!

Jovan R. 23:23 23.12.2016.
   Ne lupetaj, nisu nas zastitili 1999. a bili su 20 godina mladji!

127lae 22:31 23.12.2016.
Dragi nas Vucicu, znamo da se u sve razumes. Ipak, sta kazes na cinjenicu da radar MiG-29 moze da napada samo 1 cilj istovremeno, dok F-15 (slicna generacija) moze da nisani i gadja i do 6 aviona istovremeno? Da li ti govori nesto informacija da su upravo americki F-15C oborili najmanje 4 nasa Miga-29 1999. godine. Jedan je oborila nasa PVO, a jos dva americki i holandski F-16AM i F-16C?

smajli 23:29 23.12.2016.
   Slažem se. Samo da dodam da će ovi MiGovi 29 posle modernizacije biti na nivou F-16AM\C,
   osim možda po mogućnosti gađanja ciljeva na zemlji. Znači kasnimo lepih 20+godina. Toliko o toj 4toj generaciji.

rh 21:55 23.12.2016.
To je barem prosto. Oni koji su nam (na zalost, ne radujem se tome) porusili bez problema MIG-ove koje smo imali.

Mihajlo 20:31 23.12.2016.
Vucicu Care, svaka ti cast !

TomiLi 22:03 23.12.2016.
   Mogao je i neki šporet da kupi

Kosta 20:27 23.12.2016.
Andrej Aleksejev, zamenik načelnika vazduhoplovnog centra u Moskvi koji je posetio premijer Vučić, kaže da ako zemlja poseduje MiG 29 niko ne sme da je napadne."

TomiLi 22:04 23.12.2016.
   Jaka votka ili šanpon.

smajli 20:52 23.12.2016.
   Da, a nas sravnili sa zemljom sve sa 14 MIGova29.
   Rekao bih da on nije znao šta da gluplje izjavi, pa je izjavio najmanje glupu izjavu.

TD 20:21 23.12.2016.
Koje su godine proizvedeni ti avioni?

TomiLi 20:55 23.12.2016.
   1980 godine

Pijanista

Kanadski CF18 (ono sto je ostalo od flote) je staro 30+ godina

Pijanista

Nasa istorija, sadasnjost i buducnost je sumirana ovdi, od 54:50 do 55:50

http://www.youtube.com/watch?v=iwD2OXyrK8s

Daisy

Quote from: Pijanista on December 24, 2016, 06:36:00 AM
Kanadski CF18 (ono sto je ostalo od flote) je staro 30+ godina

e jbg, ispustismo priliku da ih uvalimo prodamo remontovane...

Daisy

glede tog hi-techa, Bombardier nikako ne uspeva da napravi trajvane...
do 2014-te je trebalo po planu da isporuče 43 komata od 200
a eto na kraju 2016 jedva stiže 30-ti uz konstanto odlaganje, menjanje datuma isporuke...
https://en.wikipedia.org/wiki/Flexity_Outlook_(Toronto_streetcar)#Delivery_problems

a LRT prototip za novu metro liniju koji je trebao biti isporučen u proleće 2015 i dalje se čeka...
https://en.wikipedia.org/wiki/Flexity_Freedom#Toronto

Hate mail

Pussification / idiotization / ma puca mi kurac-ization of the West.

All of last 60-70 years needs to be repealed if we're to ever function again.

Toza

To, Hate, sve oči su uprte u tebe!
Sredi taj zapušteni Zapad, pa se baci na Jugoistok, a možeš i na Sever.

Daisy

Hate mail

Iskopace tebe misko, ja ti kazem...

Toza

Hate mail

Cekaj... pa ovo... citati "Blic" a 2016. je... pa sa ovim svi propadaju...  :P

Daisy

fotke sa sajta Politike / Hronika http://www.politika.rs/scc/rubrika/5/Hronika

dr ministar iz BG, budno prati šta se dešava desno...

i na guglu...

i iz mlađih dana...

mada u nekim čudnim trenutcima baci pogled i ulevo...

ako će Vučko da se kandiduje za precednika...
valjda će onda dr neša iz bg-a da glumi premijera...

Hate mail

Haha, ko su svi ti naocarci??

Idiocracy.

Javlja mi se da bih sa mojom cetom; ne: sa mojim vodom za dan preuzeo kompletnu vlast u toj stupidnoj imitaciji drzave.

Toza

polako.
prvo sredi stanje tamo na Zapadu, tamo si potrebniji

sa druge strane
"tvoj" vod, "tvoja" četa...? otkako si trampizovan, čovek bi očekivao da komanduješ nekom grupom armija
jevtino si se prodao

indie

zapad... ceta... trump... komanda... armija... jeftino...
auu
para ukidaj ovo odma'...
'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail

E jesu prokleti stari ljudi...

Toza

da znaš da jesu
moj ujka nikola (80) ide po božiću da mu menjaju kukove
k'o da će da trči maraton

Hate mail

It runs in the family, it seems.

Daisy

Daisy

Daisy

Daisy

Boy, 14, arrested after senior allegedly sexually assaulted on N.S. trail

KINGSTON, N.S. -- A 14-year-old boy has been arrested after a senior was allegedly sexually assaulted while walking a public trail in Nova Scotia's Annapolis Valley.

The woman was hiking alone in East Kingston at about 2 p.m. Thursday when she was approached by a youth who was masturbating.

"He pushed her down and sexually assaulted her," she said. "She was able to struggle and get away and get help."

Police say the teen tried to force her to perform oral sex on him, and attempted to remove her pants, but she managed to get away.

http://www.ctvnews.ca/canada/boy-14-arrested-after-senior-allegedly-sexually-assaulted-on-n-s-trail-1.3222003

Pijanista

Maritimes and parts of Quebec - "Deliverance"