News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

turci se nesto uzjebali

Started by tempo, June 01, 2013, 09:17:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Daisy

A, B, C,...  J. L. Z...

HR: Plan C – izbeglice ka Sloveniji, ne u Srbiju

Ako Mađarska zatvoru granicu da bi zaustavila priliv izbeglica, Hrvatska će početi da primenjuje plan C, koji je dogovoren sa Slovenijom.

IZVOR: BETA PETAK, 16.10.2015. | 17:07

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=10&dd=16&nav_category=167&nav_id=1052193

nemoj sve u Sloveniju. Šaraj malo.
(disko nindža, 16. oktobar 2015 17:52)

SLO demantuje reči HR: Nema dogovora, nema plana C

Nakon što je Hrvatska najavila plan C, slovenački ministri unutrašnjih i spoljnih poslova demantovali da postoji bilo kakav dogovor s Hrvatskom o izbeglicama.

IZVOR: B92 PETAK, 16.10.2015. | 19:18

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=10&dd=16&nav_category=167&nav_id=1052253

HR priznala: Nemamo dogovor sa SLO oko "plana C"

Hrvatski ministar Ranko Ostojić izjavio je da će Hrvatska aktivirati "plan C" i preusmeriti izbeglice ka Sloveniji, iako nema dogovor s tom zemljom.

IZVOR: BETA PETAK, 16.10.2015. | 20:44

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=10&dd=16&nav_category=167&nav_id=1052277

Slovenija obustavila železnički saobraćaj s HR

Slovenačke železnice su po nalogu državnih organa prekinule putnički železnički saobraćaj sa Hrvatskom, pred najavljeno zatvaranje mađarsko-hrvatske granice.

IZVOR: B92 PETAK, 16.10.2015. | 21:55

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=10&dd=16&nav_category=167&nav_id=1052301
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Daisy

paaa saaad, tko će znati?

Belgrade, Serbia, Friday 11:00 PM
12°C

Thessaloniki, Greece, Saturday 12:00 AM
15°C

Athens, Greece, Saturday 12:00 AM
18°C

Antalya, Turkey, Saturday 12:00 AM
20°C

Larnaca, Cyprus, Saturday 12:00 AM
23°C
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Diković uvalio celu familiju u državne fotelje

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/598638/SAZNAJEMO-Dikovic-uvalio-celu-familiju-u-drzavne-fotelje

borko Petak, 16. 10. 2015. 22:21h
Gde ima tih fotelja da se uzme.

Tanja Petak, 16. 10. 2015. 22:31h
A tašta?!

slavisa Petak, 16. 10. 2015. 22:50h
Zna li ovo Vucic? Sta je ovo?

Darko Petak, 16. 10. 2015. 22:46h
Porodični biznis!

Toza

Quoteslavisa Petak, 16. 10. 2015. 22:50h
Zna li ovo Vucic? Sta je ovo?
xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

Inače, vidi se da žene u toj familiji nose pantalone: ćerka ima dva puta veću platu od svih ostalih zajedno, a keva je na položaju da mažnjava na liferacijama bar 15% kompletnog vojnog budžeta.
Svaka čast ovom Dikoviću, oduvek mi se dopadao. Jel' beše njegov brat bio neko jaje u žandarmeriji, pa dal' uhapšen, dal' nepravedno provlačen kroz blato...  ;)

Daisy

Dačić na čvarkijadi,
uhvatio ga neki grč na licu, niko nije mogao da mu pomogne...

http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/599260/Dacic-Srbija-da-neguje-Cvarkijadu

Hate mail

Srbija bi uskoro mogla da "neguje" 400-500 hiljada neevoluiranih Arapa. Godisnje.

Daisy

Hiljade migranata "začepilo" granice između Srbije, Hrvatske i Slovenije

Tanjug, Srna   | 18. 10. 2015. - 14:50h  izmena vesti 15:36h

Kolona od četrdesetak autobusa s migrantima čeka prolazak do zapadne Evrope koji je usporen pošto je izbeglički talas preusmeren s Mađarske na Sloveniju, a vremenski uslovi se pogoršavaju. Oko 2.000 migranata, koji čekaju da pređu iz Srbije u Hrvatsku, su iscrpljeni i nedostaju im namirnice, rekao je češki humanitarni radnik Jan Pinos.

Slovenija je saopštila da će da prima 2.500 ljudi dnevno, zbog čega mnogi ljudi čekaju. Pinos je rekao da izbjeglice čekaju satima i da su ljudi iscrpljeni, prenosi AP.

U Srbiji, stotine ljudi sede u oko 20 autobusa od rano jutros i čeka da pređe granicu i uđe u Hrvatsku, a novi se očekuju da stignu tokom dana.

Hrvatska policija je saopštila da skoro 4.000 ljudi ostao u izbegličkom kampu u Opatovcu, gde je parkirano oko 50 autobusa koji čekaju da preuzmu izbeglice i odvezu ih ka Sloveniji, koja je sledeći korak na njihovom putu ka Nemačkoj i zemljama severne Evrope.

Migrants waiting to cross the border between Serbia and Croatia, near Berkasovo, Sunday, Oct. 18, 2015.
(AP / Darko Vojinovic)

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/599261/MADjARSKA-BLOKADA-Hiljade-migranata-zacepilo-granice-izmedju-Srbije-Hrvatske-i-Slovenije

Dragan-Austrija Nedelja, 18. 10. 2015. 16:03h
Sve to avionima sa Lezbosa u Grckoj cim predju Tursku granicu direktno transportnim avionima do Nemacke da se ljudi ne muce.
Nemacka im daje 336 eura socijale svakom potraziocu azila cim stupi na tle Nemacke za svo vreme dok traje postupak odobravanja azila a to moze biti i 24 meseci u prevodu dobrih 7-10 hiljada eura svako od njih uzme pre ili kasnije od Nemackih poreskih obveznika za period u "azilu" od 12-24 meseci i da ga vrate kuci on je dobar barem 5 hiljada eura, zagarantovana tri obroka dnevno, kurseva jezika i jos puno toga, bez obzira da li se ispostavi pravi ili lazni azilant.
Ostatak Evrope se nosi sa njima, tuce, postavlja barikade na granicama i slicne gluposti.
Direktno iz Grcke za Nemacku i resen problem svih imigranata u Evropi. Pa neka se Nemacka Vlada i dalje razmislja "da li da zadrzi 336 eura mesecne pomoci svakom azilantu" ili "da ne zadrzi".

Welcome to Hungary (via Romania)?

prosto obožavam kad papci iz ex-yu (cro/slo) krenu da zavode red, pa naprave veći haos

Hate mail

Najbolje da pobiju sva ta glupa islamska govna.

Daisy

Izbeglice niko ne želi: odiseja do policijske stanice u Beogradu

October 17, 2015

by Ognjen Rašuo

Ovaj članak je zasnovan na istinitom događaju i objavljen je uz pristanak okrivljenog za otkrivanje detalja iz poverljivog razgovora.

- Dobar dan, branioče, policija je, zvale su vas naše kolege pre desetak minuta radi službene odbrane koju ste prihvatili?

- Da, naravno. Hoćete li mi reći koje je delo u pitanju i gde bi trebalo da dođem?

- Krijumčarenje ljudi, policijska stanica u Savskoj ulici. Javite se u tu i tu kancelariju tom i tom inspektoru. I da ne zaboravim, da li ste preležali boginje?

- Valjda jesam, imao sam neke osipe kao klinac. Zašto?

- Među oštećenima ima i bolesne dece.

- Pa koliko ima tih oštećenih?

- Devetnaest.

Lekcija koju sam tog dana naučio je bila da koliko god čovek bio liberalan ne može u potpunosti da isključi predrasude. Kakav je to čovek koji radi takvu stvar? Devetnaest ljudi, bolesna deca? Mučan je moj posao ponekad. Pa dobro, ćuti i radi, niko te nije puškom terao da se time baviš. Nema kukanja.

U policijskoj stanici se bezbrižno igrala gomila čupave dečurlije. Sve im je bilo interesantno. Tete i čike u uniformama su im dali nekakve bombone i tako uništili svu dječiju stidljivost . Nekoliko starijih ljudi je već bilo ozbiljnije. Ko zna kakva su njihova iskustva sa bliskoističnim policijama i službama. Ako je i pola od onoga što sam čuo tačno, nesrećnici imaju svako pravo na ovome svetu da nikada više ne veruju nijednoj državi.

Okrivljeni je krupan, snažan i mračan. Nosi trenerku, nema vrata, kratko je ošišan. Ovaj izgleda baš onako kako usamljene bakice zamišljaju lika koji će ih prebiti i oteti im penziju i zlatni lančić. Upoznavamo se, molim policajce da nas ostave nasamo par minuta da obavimo poverljivi razgovor.

Odmah iznenađenje.

- Gospodine, ja sam policiji sve ispričao, neću ništa da krijem. Imam tog poznanika, otišli smo par puta na piće ali ga ne znam po imenu, znam mu samo nadimak. On zna da teško živim i da malo zaradjujem a treba se brinuti o ženi i deci. Zove me jednog dana da se nađemo u kafiću, kaže da ima posao za mene. Sa njim je bio još jedan čovek ali ništa nije pričao. Rekao mi je da treba da prevezem sedam ili osam ljudi preko Bubanj potoka. Preuzeću ih na pumpi na autoputu i voziti do Konjarnika. Pitam ga koje ljude, kaže mi "Ma ove Talibane". "Kakve Talibane?", "Ove Arape, brate, namam pojma ko su". Platiće mi dvadeset evra, plus troškove za gorivo.

Prekidam ga i zbunjeno kažem: "Koliko brate, jesi li nešto pogrešio, nemoj me lagati, nema smisla? Da nije dvadeset evra po glavi?"

Kaže: "Ma ne lažem te, care, za sve, za turu. Tri dana radim da mi ostane dvadeset evra, očajan sam. Nema posla, treba nahraniti decu i prihvatio sam. Morao sam."

- Pitao me je imam li nekakav kombi, rekao sam da mogu da pozajmim od komšije. Komšiji nisam rekao šta će mi auto, pozajmljivao je i on moje kada mu je trebalo.

- Zove me par dana kasnije i kaže da radimo večeras. Uzeo sam kola i došao na to odmaralište na autoputu. I čekam. Piljim ko ludak u svako auto koje prođe autoputom. Nije mi svejedno, nikad nisam radio ništa slično. Nisam nikada kažnjavan. Prolaze sati. Prvi, drugi, treći... Ne zvoni telefon. Odjednom, javlja se poznanik i kaže da je sve odloženo za sutra. Iskreno, odahnuo sam.

- Ali, trebaju mi pare. Ne odustajem i molim komšiju da mi pozajmi kombi za još jedno veče. Dobar je komšija, pristaje. Opet odlazim i čekam. Zvoni mi telefon i kaže mi da me čekaju kod sledeće pumpe. Odlazim tamo, otvaram vrata ali ne vidim nikoga. Odjednom, iz žbunja izleću neki ljudi i mašu telefonom. Uskaču u kombi, a ja zatvaram vrata i vozim. Mrak je, ja sam malo i zbunjen i uplašen, nemam pojma ko je ušao, ko ostao.

- I onda ništa. Zaustavlja me policajac na Bubanj potoku i pita šta vozim. Kažem, ništa. Probledeo sam kad je rekao da otvorim vrata. Rekoh, nemoj molim te. Kaže moram, posao. Umalo nisam pao na dupe kad su krenuli da izlaze. Nisam imao pojma da ih je toliko ušlo. Ne znam ni gde je njih devetnaest moglo stati. Deca, trudnica, žene, muškarci. Brate mili, u šta sam se uvalio.

- Rekoše mi da mi preti najmanje godina zatvora. Brani me, molim te, ne smem u zatvor, ko će mi hraniti decu?

Završavamo razgovor. Okrivljeni ponavlja priču tužiocu i potpisuju se zapisnici. Pušten je da se brani sa slobode. Kombi je privremeno oduzet kao sredstvo izvršenja krivičnog dela. Od čega će sada živeti komšija od koga je pozajmljen kombi, pita se okrivljeni dok pijemo u kafani.

Nekoliko sati kasnije, u policiju dolazi tumač za arapski jezik. Stariji gospodin, Palestinac koji u Beogradu živi skoro 50 godina. Ispostavlja se da su "arapski Talibani" u stvari Kurdi iz okoline Alepa. Policija je decu i neke od njih odvela u bolnicu da im daju lekove.

Njihove porodice su platile nekome da im organizuje prevoz do Nemačke. Ne znaju, ili ne žele da kažu kome. U Srbiju su ušli tako što ih je negde u Bugarskoj vodič doveo blizu granice a zatim rukom pokazao u pravcu nekog brda i rekao, Srbija. Pešačili su nekoliko sati, sve sa bolesnom decom.

U Srbiji ih je čekao neko ko ih je odvezao do pumpe u blizini Beograda. Ljude koji ih prevoze ne znaju. Ne govore ništa o čoveku koji ih kontaktira i upućuje gde da idu. Pobegli su od zla. Trudnoj ženi je neka vojska mobilisala muža. Ni ona ne zna koja. Možda su Pešmerge, možda i neko drugi, ima toga mnogo. Boji se za decu i želi im bolji život. Mlađi muškarac se uplašio rata. Stariji vuče sa sobom čitavu svoju porodicu.

I svi oni su svoje i živote svoje dece stavili na kocku i došli od Sirije do Beograda verujući na reč raznim arapskim, turskim, srpskim, bugarskim, rumunskim i ko zna kakvim sumnjivim likovima. I svi su svesni da se ljudi na tom putu utapaju u morima, guše po kamionima, da ih pljačkaju, tuku, otimaju. I svi, gotovo pobožno ponavljaju: "Alemania, Alemania." Zemlja gde se okončavaju muke.

Dok se vraćamo prevozom, tumač mi prepričava drame njihovih sapatnika. Neki su bili uvaženi članovi svojih zajednica, profesori, doktori... Govore lepim arapskim jezikom.

Drugi su polupismeni seljaci. Beže od ubica iz Asadovih tajnih službi, divljaka iz ISIS-a, islamista iz Al-Nusre i bezbrojnih lokalnih gospodara života i smrti. Beže na sve načine. Pričao mi je o čoveku koji je put od Istanbula do Beograda prepešačio i imao dokaz o tome. Zbunjen, prevodilac ga je pitao kakav dokaz? Ovaj je u sred policijske stanice izuo cipele i pokazao izranjavane noge.

Mogu vlade glumiti koliko hoće da im je stalo do osnovnih civilizacijskih vrednosti. Istina je da izbeglice niko ne želi. Nisu oni simbol samo Sirije kao propale države, kao što ni moj klijent nije samo simbol Srbije kao propale države gde čovek pristaje na sve za 20 evra.

Simbol su čitavog propalog sveta. Svo to zatvaranje očiju, podizanje zidova, gradnja izbegličkih logora, obezbeđivanje vozova kako bi se problem prebacio na drugog ili pozivanje na pravila Šengena kako bi ih vratili siromašnijima i slabijima potvrđuje da se koristoljublje i sebičnost stavljaju iznad humanosti i ljudskih prava. Svet je postao loše mesto.

http://www.vice.com/rs/read/krijumcari-izbeglica

Hate mail

Vice = jewish degeneracy.

Kad ste tako dobri sto ih ne primite u shitrael?

Daisy

žurka u najavi...

Benvenuti in Italia?

Austrija Sloveniji: Ne primamo više izbeglice

Austrija je obavestila Sloveniju da više ne može da prima izbeglice koje Slovenija upućuje u tu zemlju, saopštio je slovenački MUP.

IZVOR: BETA PONEDELJAK, 19.10.2015. | 00:15

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=10&dd=19&nav_category=78&nav_id=1052891

E

Quote from: Daisy on October 18, 2015, 04:01:35 PM
Izbeglice niko ne želi: odiseja do policijske stanice u Beogradu

October 17, 2015

by Ognjen Rašuo

Ovaj članak je zasnovan na istinitom događaju i objavljen je uz pristanak okrivljenog za otkrivanje detalja iz poverljivog razgovora.

- Dobar dan, branioče, policija je, zvale su vas naše kolege pre desetak minuta radi službene odbrane koju ste prihvatili?

- Da, naravno. Hoćete li mi reći koje je delo u pitanju i gde bi trebalo da dođem?

- Krijumčarenje ljudi, policijska stanica u Savskoj ulici. Javite se u tu i tu kancelariju tom i tom inspektoru. I da ne zaboravim, da li ste preležali boginje?

- Valjda jesam, imao sam neke osipe kao klinac. Zašto?

- Među oštećenima ima i bolesne dece.

- Pa koliko ima tih oštećenih?

- Devetnaest.

Lekcija koju sam tog dana naučio je bila da koliko god čovek bio liberalan ne može u potpunosti da isključi predrasude. Kakav je to čovek koji radi takvu stvar? Devetnaest ljudi, bolesna deca? Mučan je moj posao ponekad. Pa dobro, ćuti i radi, niko te nije puškom terao da se time baviš. Nema kukanja.

U policijskoj stanici se bezbrižno igrala gomila čupave dečurlije. Sve im je bilo interesantno. Tete i čike u uniformama su im dali nekakve bombone i tako uništili svu dječiju stidljivost . Nekoliko starijih ljudi je već bilo ozbiljnije. Ko zna kakva su njihova iskustva sa bliskoističnim policijama i službama. Ako je i pola od onoga što sam čuo tačno, nesrećnici imaju svako pravo na ovome svetu da nikada više ne veruju nijednoj državi.

Okrivljeni je krupan, snažan i mračan. Nosi trenerku, nema vrata, kratko je ošišan. Ovaj izgleda baš onako kako usamljene bakice zamišljaju lika koji će ih prebiti i oteti im penziju i zlatni lančić. Upoznavamo se, molim policajce da nas ostave nasamo par minuta da obavimo poverljivi razgovor.

Odmah iznenađenje.

- Gospodine, ja sam policiji sve ispričao, neću ništa da krijem. Imam tog poznanika, otišli smo par puta na piće ali ga ne znam po imenu, znam mu samo nadimak. On zna da teško živim i da malo zaradjujem a treba se brinuti o ženi i deci. Zove me jednog dana da se nađemo u kafiću, kaže da ima posao za mene. Sa njim je bio još jedan čovek ali ništa nije pričao. Rekao mi je da treba da prevezem sedam ili osam ljudi preko Bubanj potoka. Preuzeću ih na pumpi na autoputu i voziti do Konjarnika. Pitam ga koje ljude, kaže mi "Ma ove Talibane". "Kakve Talibane?", "Ove Arape, brate, namam pojma ko su". Platiće mi dvadeset evra, plus troškove za gorivo.

Prekidam ga i zbunjeno kažem: "Koliko brate, jesi li nešto pogrešio, nemoj me lagati, nema smisla? Da nije dvadeset evra po glavi?"

Kaže: "Ma ne lažem te, care, za sve, za turu. Tri dana radim da mi ostane dvadeset evra, očajan sam. Nema posla, treba nahraniti decu i prihvatio sam. Morao sam."

- Pitao me je imam li nekakav kombi, rekao sam da mogu da pozajmim od komšije. Komšiji nisam rekao šta će mi auto, pozajmljivao je i on moje kada mu je trebalo.

- Zove me par dana kasnije i kaže da radimo večeras. Uzeo sam kola i došao na to odmaralište na autoputu. I čekam. Piljim ko ludak u svako auto koje prođe autoputom. Nije mi svejedno, nikad nisam radio ništa slično. Nisam nikada kažnjavan. Prolaze sati. Prvi, drugi, treći... Ne zvoni telefon. Odjednom, javlja se poznanik i kaže da je sve odloženo za sutra. Iskreno, odahnuo sam.

- Ali, trebaju mi pare. Ne odustajem i molim komšiju da mi pozajmi kombi za još jedno veče. Dobar je komšija, pristaje. Opet odlazim i čekam. Zvoni mi telefon i kaže mi da me čekaju kod sledeće pumpe. Odlazim tamo, otvaram vrata ali ne vidim nikoga. Odjednom, iz žbunja izleću neki ljudi i mašu telefonom. Uskaču u kombi, a ja zatvaram vrata i vozim. Mrak je, ja sam malo i zbunjen i uplašen, nemam pojma ko je ušao, ko ostao.

- I onda ništa. Zaustavlja me policajac na Bubanj potoku i pita šta vozim. Kažem, ništa. Probledeo sam kad je rekao da otvorim vrata. Rekoh, nemoj molim te. Kaže moram, posao. Umalo nisam pao na dupe kad su krenuli da izlaze. Nisam imao pojma da ih je toliko ušlo. Ne znam ni gde je njih devetnaest moglo stati. Deca, trudnica, žene, muškarci. Brate mili, u šta sam se uvalio.

- Rekoše mi da mi preti najmanje godina zatvora. Brani me, molim te, ne smem u zatvor, ko će mi hraniti decu?

Završavamo razgovor. Okrivljeni ponavlja priču tužiocu i potpisuju se zapisnici. Pušten je da se brani sa slobode. Kombi je privremeno oduzet kao sredstvo izvršenja krivičnog dela. Od čega će sada živeti komšija od koga je pozajmljen kombi, pita se okrivljeni dok pijemo u kafani.

Nekoliko sati kasnije, u policiju dolazi tumač za arapski jezik. Stariji gospodin, Palestinac koji u Beogradu živi skoro 50 godina. Ispostavlja se da su "arapski Talibani" u stvari Kurdi iz okoline Alepa. Policija je decu i neke od njih odvela u bolnicu da im daju lekove.

Njihove porodice su platile nekome da im organizuje prevoz do Nemačke. Ne znaju, ili ne žele da kažu kome. U Srbiju su ušli tako što ih je negde u Bugarskoj vodič doveo blizu granice a zatim rukom pokazao u pravcu nekog brda i rekao, Srbija. Pešačili su nekoliko sati, sve sa bolesnom decom.

U Srbiji ih je čekao neko ko ih je odvezao do pumpe u blizini Beograda. Ljude koji ih prevoze ne znaju. Ne govore ništa o čoveku koji ih kontaktira i upućuje gde da idu. Pobegli su od zla. Trudnoj ženi je neka vojska mobilisala muža. Ni ona ne zna koja. Možda su Pešmerge, možda i neko drugi, ima toga mnogo. Boji se za decu i želi im bolji život. Mlađi muškarac se uplašio rata. Stariji vuče sa sobom čitavu svoju porodicu.

I svi oni su svoje i živote svoje dece stavili na kocku i došli od Sirije do Beograda verujući na reč raznim arapskim, turskim, srpskim, bugarskim, rumunskim i ko zna kakvim sumnjivim likovima. I svi su svesni da se ljudi na tom putu utapaju u morima, guše po kamionima, da ih pljačkaju, tuku, otimaju. I svi, gotovo pobožno ponavljaju: "Alemania, Alemania." Zemlja gde se okončavaju muke.

Dok se vraćamo prevozom, tumač mi prepričava drame njihovih sapatnika. Neki su bili uvaženi članovi svojih zajednica, profesori, doktori... Govore lepim arapskim jezikom.

Drugi su polupismeni seljaci. Beže od ubica iz Asadovih tajnih službi, divljaka iz ISIS-a, islamista iz Al-Nusre i bezbrojnih lokalnih gospodara života i smrti. Beže na sve načine. Pričao mi je o čoveku koji je put od Istanbula do Beograda prepešačio i imao dokaz o tome. Zbunjen, prevodilac ga je pitao kakav dokaz? Ovaj je u sred policijske stanice izuo cipele i pokazao izranjavane noge.

Mogu vlade glumiti koliko hoće da im je stalo do osnovnih civilizacijskih vrednosti. Istina je da izbeglice niko ne želi. Nisu oni simbol samo Sirije kao propale države, kao što ni moj klijent nije samo simbol Srbije kao propale države gde čovek pristaje na sve za 20 evra.

Simbol su čitavog propalog sveta. Svo to zatvaranje očiju, podizanje zidova, gradnja izbegličkih logora, obezbeđivanje vozova kako bi se problem prebacio na drugog ili pozivanje na pravila Šengena kako bi ih vratili siromašnijima i slabijima potvrđuje da se koristoljublje i sebičnost stavljaju iznad humanosti i ljudskih prava. Svet je postao loše mesto.

http://www.vice.com/rs/read/krijumcari-izbeglica

:( jadni ljudi , tuga jedna

Hate mail

Ko ih jebe, neka prestanu da dolaze.

Ta sebicna govna vuku polucrknutu decu preko 10 zemalja da bi mogli da se okace na nemacki welfare.

Pri tom bacajuci sa camaca u more sugradjane/suizbeglice hriscane.

Jebem im mater i jednima i drugima. Semicani i uopste ne-belci su neevoluirane, beznadezne zivotinje.

Bilo bi sjajno da svi pomru ili se podave.

Daisy

Vučić: Nema izbora

Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da neće biti vanrednih parlamentarnih izbora u narednom periodu "jer bi to bilo neodgovorno".

IZVOR: B92, BETA, TANJUG NEDELJA, 18.10.2015. | 22:22

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1052866#rating

Kako mi je drago sto sam se odselio iz Srbije
(polan stronk, 18. oktobar 2015 22:01)

Diktatura se nastavlja..
(Shomi Delija, 18. oktobar 2015 21:54)

Izgleda da je tvoj posao da arcis drzavu i akas narod!!!!!
(Hajlender, 18. oktobar 2015 21:57)

Televisa Presenta!
(zarPa, 18. oktobar 2015 21:55)

Ali se laganje nastavlja kao da će ih biti.
(BeKo, 18. oktobar 2015 21:56)

opet ti spominjes neke druge koji ne vode drzavu kako su ti krivi... smaras brate
(kiseli ns, 18. oktobar 2015 21:57)

opa djurdjo. ujutru pajtic uzima stiropor!
(Milan, 18. oktobar 2015 21:49)

Udarna vest! Kad sad nisam zaplakao... smrc
(Ralf, 18. oktobar 2015 21:54)

Biće, biće...
(čarobnjak iz vOza, 18. oktobar 2015 21:50)

e bas mi je krivo
(boki, 18. oktobar 2015 21:49)

Pa. šta ćemo.sad.
(Tihi Don, 18. oktobar 2015 21:51)

ja sam podneo za green card
(bole, 18. oktobar 2015 22:03)

Uh, dobro da znam, ubi me neizvesnost !
(Nema, 18. oktobar 2015 22:06)

Doviđenja do novog drndanja. Bolje ukini izbore i kruniši se za kralja.
(Petronije, 18. oktobar 2015 22:21)

Слобо, све ти је опроштено!
(миле, 18. oktobar 2015 22:18)

Samo ga slusam i placem od smeha, napricao se a nista nije rekao....manipulacija....jadan narod, hvala Bogu pa idem sl. godine odavde...
(neznanka, 18. oktobar 2015 22:26)

Ovakav cirkus ni ekipa Monti Pajtona ne bi bila u stanju da osmisli. Sada sledi odijum botova, istih onih koji su zadnja 2 meseca prizivali izbore.
(vlada logika, 18. oktobar 2015 22:14)

To se dogadja kada neko ko je trebao da bude lustriran i u zatvoru, dodje u posed DB-a, medija, policije, vojske i svega ostalog.
(kukuruz, 18. oktobar 2015 22:41)

Hate mail

Daisy

Hate mail

xrofl

I can already see a duel between Charodejnica and Pravodejnica here.

Ako se tako kaze na ceskom.

Valjda ce nas izvestiti/poduciti onaj cesko-zemunski niemand.

Btw, na sluzbenom putu je nas vrli patlidzan-boy u jednoj mediteranskoj zemlji (bojim se za njega: znas kakvi su ti mediteranski narodi...), poslala ga firma (nepojamno).

Dali mu "budzet" od 20 evra po danu dozvoljenog troska, umro sam od smeha kad mi se pohvalio.

E

Quote from: Hate mail on October 19, 2015, 12:06:04 AM
Ko ih jebe, neka prestanu da dolaze.

Ta sebicna govna vuku polucrknutu decu preko 10 zemalja da bi mogli da se okace na nemacki welfare.

Pri tom bacajuci sa camaca u more sugradjane/suizbeglice hriscane.

Jebem im mater i jednima i drugima. Semicani i uopste ne-belci su neevoluirane, beznadezne zivotinje.

Bilo bi sjajno da svi pomru ili se podave.

Moram da se prekrstim +
Da li si ti pri zdravoj svesti? Kako mozes da napises nesto ovako grozno? Ako ne mozes da pozelis dobro ljudima u nevolji, nemoj da im zelis zlo.
Zasto nisi ostao u Srbiji devedesetih da se boris za ... whatever nego si presao na tzv slobodnu teritiriju pa sad seruckas iz NY ?
Nisam mogla da ti precutim ovo, posto pominjes decu, " ekspertu" . Jesi li jednom u zivotu presvukao pelenu, ustao u sred noci da nahranis dete, vodis kod lekara kad se razboli...? Nisi, a nasao si se "pametan" da imas opinion da li neko treba da spasava svoje potomstvo kako zna i ume.
Omg , ne mogu da razumem kako te Para jos nije banovao odavde. Toliko si se gadosti napisao , ovo poslednje je prevrsilo svaku meru.

Daisy

Quote from: Daisy on October 18, 2015, 10:31:31 PM

žurka u najavi...

Hrvatska policija na granici napala fotoreportera

Na granici Srbije i Hrvatske, na ničijoj zemlji kod prelaza Bapska - Berkasovo, oko 12:30 sati dogodio se incident.

IZVOR: BETA, N1 PONEDELJAK, 19.10.2015. | 14:29 -> 15:12

Hrvatska policija oduzela opremu fotoreporteru AFP-a Andreju Isakoviću.

"Krenuli su na mene, vikao sam da sam fotoreporter agencije France Press i da sam se jutros legitimisao kod njihovih kolega", priča Isaković za N1.

On kaže da su policajci bili "prilično bezobrazni", i da su "čak i psovali".

"Tražili su od mene da im predam kartice. Jedan se zatrčao ka meni, sustigao me i oborio u blato. Oteli su mi na divljački način kamere i bacilli ih u voćnjak na hrvatskoj strani, tako da ne mogu doći do njih. Isto su uradili i kolegi iz Engleske", objašnjava on.

Isaković tvrdi da kolega i on ni na koji način nisu provocirali napad koji je uslijedio.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=10&dd=19&nav_category=12&nav_id=1053067

Hate mail

Quote from: E on October 19, 2015, 01:05:27 PM
Moram da se prekrstim +
Da li si ti pri zdravoj svesti? Kako mozes da napises nesto ovako grozno? Ako ne mozes da pozelis dobro ljudima u nevolji, nemoj da im zelis zlo.
Zasto nisi ostao u Srbiji devedesetih da se boris za ... whatever nego si presao na tzv slobodnu teritiriju pa sad seruckas iz NY ?
Nisam mogla da ti precutim ovo, posto pominjes decu, " ekspertu" . Jesi li jednom u zivotu presvukao pelenu, ustao u sred noci da nahranis dete, vodis kod lekara kad se razboli...? Nisi, a nasao si se "pametan" da imas opinion da li neko treba da spasava svoje potomstvo kako zna i ume.
Omg , ne mogu da razumem kako te Para jos nije banovao odavde. Toliko si se gadosti napisao , ovo poslednje je prevrsilo svaku meru.

Oh. Shut. The. Fuck. Up.

E

Jel ovo tvoj primer kako covek na "visoj evolutivnoj lestvici" komunicira? Impresivno.

E

Eh da, prosli put u Februaru kada si se ponasao kao govedo pa sam otisla i nije me bilo na forumu 8 meseci nije nista. Tvoj odgovor na ovaj post kao i ostalo na ovom forumu od ovog trenutka necu da citam. Tvoje govance od posta gde izbeglicku decu zoves polucrknutom stoji ovde od juce a da niko nista nije rekao. To je sramota! A procitali su mnogi.
Iskreno samo zelim da koji god demoni te muce, nadjes svoj mir.
Bog je milostiv mozda ti i oprosti.

Hate mail

You're so very shallow. And hopelessly confused.

Toza

Cause she's a mom.

Mislim da je ovde bio u upotrebi stručni naziv "majmunice".
No 'fense.

Toza

Quote from: E on October 19, 2015, 03:55:02 PM
Tvoje govance od posta gde izbeglicku decu zoves polucrknutom stoji ovde od juce a da niko nista nije rekao. To je sramota! A procitali su mnogi.
Pa si se bash ti nasla pametna... Jebote, mora da si ishla u Jovak.

Hate mail

O kakvim se glupim govnima radi:

"People told me I was going to paradise and Aunt Merkel would make everything good," said Khaldoon Kareem, 27, a dentist from Iraq. "When I saw the tent I thought, Aunt Merkel is bad."

http://www.reuters.com/article/2015/10/18/us-europe-migrants-germany-winter-insigh-idUSKCN0SC0NY20151018

Najbolje da svi crknu u svojim prirodnim stanistima.

Hate mail

Smrt tim glupim govnima.

ZZZzzzz • 3 hours ago
I'm not calling these pukes migrants, they're invaders! Looks like it's getting a little chilly there. I hope they have a huge snowfall, the temperature goes below freeezing, and all these jihadi freeloaders turn into icicles. These ppl are useless scum, intent on establishing their murderous Caliphate and instead of welcoming them, they should route them out like the Crusaders of old.

http://www.thegatewaypundit.com/2015/10/video-migrants-brawl-with-police-at-serbian-border/

Hate mail

xrofl xrofl xrofl

Oct 19, 10:03 AM EDT

MANY URUGUAYANS FED UP WITH COMPLAINTS FROM SYRIAN REFUGEES
BY LEONARDO HABERKORN
ASSOCIATED PRESS

JUAN LACAZE, Uruguay (AP) -- When Uruguay announced last year that it would be taking in five families fleeing Syria's devastating civil war, residents of this small town pulled together and lobbied to host one.

Then in November, locals welcomed a newly arrived Merhi Alshebli, his wife and their 15 children with food and seeds to plant vegetables. People in Juan Lacaze, a coastal city of fishermen and paper factory workers in southwestern Uruguay, wanted to do their part to help a country where more than 200,000 have been killed in the fighting.

But after months of the Syrians' complaints about their living conditions and demands to be sent to another country, many Uruguayans in this town and elsewhere have come to see the refugees more as rude, ungrateful guests. This month the 51-year-old Alshebli shocked locals by dousing himself in gasoline in protest, furthering Uruguayans' indignation and sense that this South American nation's humanitarian gesture has gone off the rails.

http://hosted.ap.org/dynamic/stories/L/LT_URUGUAY_SYRIA_REFUGEES_FRUSTRATION?SITE=AP&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT&CTIME=2015-10-19-10-03-03

Pijanista

Zna li taj covek ista drugo osim da jebe?
Ni u jednoj zemlji niko od prosecne plate ne bi mogao da izdrzava 15-oro dece. Ovaj ocigledno misli da je drustvo duzno da se stara o potomstvu, a njegovo je da stancuje.

Hate mail

Pa pazi kakav maloumni, infantilni olos je navalio u zemlje belog coveka (a evo vidimo i drugde) i jos zamisli da ih te takve polumajmune i beskorisni, nadasve stetni NELJUDSKI olos ne-evropski de facto vladari Evrope u tome podsticu i pustaju.

Toza

a sad nešto od čega se živi; ova levo ili ova desno, vreme sad:

Pijanista

Ova levo (sa diktatorove desne strane) nema sipku, kako da ocistim cev.

Hate mail

Hate mail

Toza

Pijanista

Daisy

Quote from: Pijanista on October 19, 2015, 08:25:16 PM
Zna li taj covek ista drugo osim da jebe?
Ni u jednoj zemlji niko od prosecne plate ne bi mogao da izdrzava 15-oro dece. Ovaj ocigledno misli da je drustvo duzno da se stara o potomstvu, a njegovo je da stancuje.
možda nisu sva njegova...

Daisy

Hate mail

Quote from: Daisy on October 19, 2015, 08:49:37 PM
možda nisu sva njegova...

Mozda ima 4 rasplodne kobile/majmunice...

Pijanista

Quotemožda nisu sva njegova...

On se i ponasa kao da nisu, tj kao da je neko drugi odgovoran da brine o njima

Hate mail

Najbolje bi bilo da je tu tzv. decu izdrk'o na kamen da ih muve pojedu; ali posto se peh vec desio mozda bi najbolje bilo da se za njegovu kurotresinu pobrine njegovo nepostojece krvozedno "bozanstvo".

Daisy

Q: Šta uraditi sa 120 pijanih putnika u avionu na letu Dablin - Izmir?

A: Svratiti u Beograd, u aerodromski kafić na pivo.

HAOS U AVIONU Pijani golać nasrtao na stjuardese, prava drama počela kad je avion prinudno sleteo u Beograd

Mihailo Jovićević   | 19. 10. 2015. - 22:57h

Razuzdana grupa od 120 putnika terorisala je u subotu čak 12 sati osoblje beogradskog aerodroma i policajce pijanim podvriskivanjem i pozivima na seks!

Kako "Blic" saznaje, luda žurka oko 120 pijanih putnika počela je još za vreme leta na liniji Dablin - Izmir.

Razuzdani i pijani, putnici nisu mnogo marili za bezbednost u avionu, pa se žurka ubrzo pretvorila u pravu dramu u vazduhu.

Pilot turske kompanije "San ekspres" tada je bio prinuđen da avion prinudno spusti u Beograd, desetak minuta pre 14 sati.

Prljavi ples

U centru nereda našao se Irac Kit B. (37), koji je prvo skroz go nasrtao na stjuardese u avionu, skakao po sedištima putnika, a zatim je pravio probleme i policiji i osoblju Aerodroma "Nikola Tesla".

- Irac koji je bio sav u tetovažama bio je mortus pijan, vređao je policijske službenike, otimao im se. Policija je morala da reaguje, stavi mu lisice i zadrži ga dok se ne otrezni. Kako je dežurni tužilac procenio da nema elemenata krivičnog dela i prekršaja, pijanac je iz tranzita izašao na teritoriju Srbije u 17.10 sati, nakon što mu je pilot zabranio da nastavi let sa ostatkom putnika - kaže za "Blic" sagovornik upoznat sa incidentom.

Žurka se nastavlja

Time se, međutim, nije okončala drama na aerodromu. Grupa od 15 najpijanih putnika počela je da teroriše sve koji su se zatekli u aerodromskoj zgradi. Bliski susreti s policijom ih izgleda nije dovoljno otreznio, pa su žurku nastavili po hodnicima, uprkos tome što je poletanje aviona koji su prinudno spustili bilo zakazano za 22 sata.

- Bilo je strašno. Ti ljudi su za ta tri sata popili ukupno 250 piva u dva aerodromska kafića. Toliko piva se proda za čitavu dnevnu smenu! Pritom su bili nesnosni: pošto su bili potpuno pijani, stalno su se dovikivali, pevali, vrištali... - priča za "Blic" očevidac sa aerodroma.

Pidžama-parti

Niko nije smeo da im prilazi i fotografiše ih, plašeći se da će nasrnuti na nekoga i krenuti u razbijanja lokala i opreme na aerodromu. Policija je bila u pripravnosti i s distance sve posmatrala.

Najjezivije scene su, međutim, tek sledile. Jedna Irkinja - iz grupe pijanih putnika koji su bili obučeni samo u bademantile i pidžame - bila je toliko pijana da policajce, konobare i osoblje vija po aerodromu, urlajući i tražeći im seks!

Zbog razuzdanosti koja se nije smirivala, ukrcavanje je ponovo propalo i u 22 sata, kada je pilot aviona definitivno odbio da u letelicu primi i pomenutu Irkinju, koja nije mogla da se obuzda.

Njen prtljag izbačen je iz aviona, koji je konačno poleteo ka Turskoj oko 23.30.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/599363/HAOS-U-AVIONU-Pijani-golac-nasrtao-na-stjuardese-prava-drama-pocela-kad-je-avion-prinudno-sleteo-u-Beograd

Dragi Ponedeljak, 19. 10. 2015. 23:36h
Irce u zatvor, irkinju pošaljite kod mene!

tarabic Utorak, 20. 10. 2015. 00:15h
Dosla bi im policija glave samo da su krenuli busom bez karte.

Hate mail

A da su bili u drustvu pripadnika Vojno-bezbednosne agencije tzv. policija bi ih olesila i tako u pidzamama prigodno nabila sve djuture u Urgentni centar.

Better luck next time...

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

Toza

Quote from: Hate mail on October 19, 2015, 11:56:16 PM
A da su bili u drustvu pripadnika Vojno-bezbednosne agencije tzv. policija bi ih olesila i tako u pidzamama prigodno nabila sve djuture u Urgentni centar.

Better luck next time...
Pa kad nisu išli u istom pravcu.
Nego, bre, gde ti ga drug da nam kaže koji ono sat nosi ovaj kuronja?

Hate mail

Ivan_Drug je na sluzbenom putu, vec sam ve izvestio.

Ivan_D

U Barceloni sam. I prestanite da govorite te soci na čeci jezike, ne volem ih.
If you dine with the devil bring a long spoon.