News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

turci se nesto uzjebali

Started by tempo, June 01, 2013, 09:17:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Toza

Uhapsilo i ovoga:
http://www.youtube.com/watch?v=cUCaQis7g2o

Missim, really?

Mada, dobra je fora u 7.06: "Ja sam tada rekao nešto što neću ovde ponoviti, jer bih u roku od dva sata bio uhapšen...." xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

Gde nam ga požarni, da malko pojasni ovaj slučaj iz dečje sobe?

Pareski do

Последње време је пошизео, просто је хтео да га ухапсе.

добро ће му доћи реклама, може да се угура на неку листу

Hate mail

Daisy

Quote from: Pareski do on November 23, 2015, 01:48:08 PM

a ti ga pratiš neko vreme (pa si primetio promenu)?
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Олд Вилаге / Виллаге

:lol:

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pareski do

Quote from: Daisy on November 23, 2015, 04:15:54 PM
Quote from: Pareski do on November 23, 2015, 01:48:08 PM

a ti ga pratiš neko vreme (pa si primetio promenu)?

Човека познајем

Hate mail

Pareski do

сумњиво лице, разуме се  xjap

Daisy

Family of Muslim teen seeks $15M in clock incident

Associated Press, 1 hour ago

IRVING, Texas (AP) — Attorneys for the 14-year-old Muslim boy arrested after taking a homemade clock to his Texas school say he was publicly mistreated and deserves $15 million.

A law firm representing Ahmed Mohamed sent letters Monday demanding $10 million from the city of Irving and $5 million from the Irving Independent School District. The letters also threaten lawsuits and seek written apologies.

Ahmed took his clock to school in September, and an educator thought it could be a bomb. Ahmed was arrested but never charged. He was also suspended from school.

The family accepted a foundation's offer to pay for Ahmed's education in Qatar and has since moved to the Persian Gulf country.

http://news.yahoo.com/family-muslim-teen-seeks-15m-clock-incident-182909050.html

Hate mail

Daisy

u gotta be kidding me...

Stephen Ennever ‏@MusicMiscreant  5 hours ago
So basically for matter of seconds the SU24 was in Turkish Airspace. So how did they warn it 10 times? This is bullshit.

Stephen Ennever ‏@MusicMiscreant  5 hours ago
It's 2 kilometers wide - check a map. A the SU24 is a bloody Jet.

StarBr33z3 ‏@StarBr33ze  5 hours ago
Distance is ~3km, 18sec at 600km/h speed. 10 warnings? Bullshit.

Toza

Lepo je Benedikt hteo opšti rat protiv Islama...

Pijanista

Pokajtesja, priblizava se carstvo nebesko. Odrecite se satane i prihvatite Isusa Hrista kao spasitelja.

Daisy

bs after bs... still waiting for diversion...

President Barack Obama said the downing of a Russian fighter jet along the Syrian-Turkish border Tuesday is evidence of an "ongoing problem" with Russia's military operations in Syria, and that Turkey had a "right to defend its territory and its airspace."

by: marius, November 24, 2015 2:03 PM
DEFEND? It has to be an ATTACK first in order to DEFEND. The jet trajectory was NOT towards Turkey, it was rather parallel. You guys judge for yourself.

Pareski do

Изрокаће сада Руси добрано туркоманска села на северу Сирије...

Hate mail

Daisy

The letter allegedly from Turkish UN Ambassador Halit Cevik reiterates Ankara's claim that the two planes were "warned 10 times during a period of five minutes via 'emergency' channels" to change direction.

"Disregarding these warnings, both planes, at an altitude of 19,000 feet, violated Turkish national airspace to a depth of 1.36 miles and 1.15 miles in length for 17 seconds from 9:24:05 local time," the leaked document said.

https://www.rt.com/news/323343-turkey-un-syria-russian-plane/

2012, after Syria shot down a Turkish plane...

"A short-term border violation can never be a pretext for an attack," Erdogan said.

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-18584872

Toza

Нико крупно к'о Турчин не лаже...

Hate mail

Toza

По први пут у мом животу Руси су ми симпатични.

matador

To je zato sto si do sada uglavnom imao posla sa Sovjetima.

Daisy

Migrants shout in front of a Macedonian police officer after trying to cross the border from Greece into Macedonia, near Gevgelija, Macedonia, November 26, 2015. REUTERS/Stoyan Nenov

Thu Nov 26, 2015 11:20am EST

Stranded migrants try to storm into Macedonia, tear down fence

http://www.reuters.com/article/2015/11/26/us-europe-migrants-greece-macedonia-idUSKBN0TF1S420151126

Daisy

Mississippi Man Accused of Attacking Parents Over Fast Food

By THE ASSOCIATED PRESS, NEW ORLEANS — Nov 26, 2015, 3:10 PM ET

Authorities say a man has been charged in Louisiana with killing his father and stabbing his mother because they ordered fast food and didn't get any for him.

32-year-old Ronald Pritchett faces charges of second-degree murder, attempted second-degree murder and auto theft.

58-year-old Percival Pritchett and his wife, 57-year-old Renta Pritchett, were stabbed Wednesday at their home in unincorporated Gretna.

http://abcnews.go.com/US/wireStory/mississippi-man-accused-attacking-parents-fast-food-35435062

Daisy

Russia halts visa-free regime for Turks from January 1: Lavrov

On Thursday, the head of Russia's state tourism agency Rostourism, Oleg Safonov, said that Russian tourists spend an estimated 10 billion rubles ($151 million) in Turkey annually.

"Now Turkey would not get this money, it will remain in Russia and will facilitate the development of internal tourism," he said.

As of November 26, there were more than 9,900 Russian tourists in Turkey. "Not a single Russian tourist will remain in Turkey by December 26, 2015," the tourism agency said.

Economy minister Alexei Ulyukayev said he did not rule out that the retaliatory measures could hit two major projects with Turkey -- the planned TurkStream gas pipeline and the Akkuyu nuclear power plant -- in a move that looked set to rattle cages in energy-poor Turkey.

http://news.yahoo.com/russia-halts-visa-free-regime-turks-january-1-140503686.html

Daisy

Turkish Airlines offer Russian clients free flight changes

This involves tickets from November 25 to February 28 next year if they were purchased after November 25, Interfax reports, quoting the company. The Russian travelers can swap tickets by December 1.

According to Russian Economic Development Minister Aleksey Ulyukaev, the Kremlin is considering limiting or closing Russian air space to Turkish airlines. The decision is likely to be announced within two or three days.

https://www.rt.com/business/323661-turkish-airlines-tickets-russia/

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

Toza

Pa šta ako je treći? Ne mora da bude najmanji.

Nego, pobuna izvesnog dela seljaštva u Vojvodini (nekadašnja srpska pokrajina): uzjebali se kolonisti oko predloga zakona o poljoprivrednom zemljištu koji predviđa vraćanje nacionalizovane zemlje prilikom sprovođenja tzv. agrarne reforme, tamo četrdesetih prošloga veka. Kažu, ovo nije bila zemlja ni jednog državljanina Srbije, pa je ergo čisto državna, štoćereći naša, jer država, to smo mi.

Opasna fora. Oduzmeš nekome državljanstvo i njegova zemlja postane ničija. Oh, wait, jel' bio neki takav zakon u Hitlerovoj Nemačkoj, ka'su Jewreji najebali istovetno?

Jebemliim mamicu onu ličkobanijsku. Bar da su naučili lokalni dijalekt za proteklih sedam decenija. Tada bih imao razumevanja.

Daisy

Quote from: Daisy on November 26, 2015, 05:10:22 PM

Migrants shout in front of a Macedonian police officer after trying to cross the border from Greece into Macedonia, near Gevgelija, Macedonia, November 26, 2015. REUTERS/Stoyan Nenov

... well, well, well...

Welcome To Macedonia!

Hate mail

Svet je zreo za masivni sukob; svi elementi su tu ili se ubrzano premestaju/postavljaju na pravce.

matador

Samo sto ovaj put tzv americko tlo ne bi ostalo virgo intacta.
U toku najljuce odbrane, crnci, latino i white trash bi provaljivali u magacine i krali zalihe, skidali metal sa orudja i prodavali na kilo. Bio bi to BIG BLACK FRIDAY.

A onda ce Walmart postati Keraterm...

Hate mail

Daisy

provala u magacin... pa krađa zaliha... pa skidanje metala... pa prodaja na kilo...

mnogo je to posla, za malo para...

izašli bi odma na ulice i tražili da se za taj "posao" tretiraju kao ratni veterani i da odmah dobiju penziju

Daisy

Pa moramo i mi od nečega da živimo

Al Bavab Musa Naser Zaki, poslovno-prijateljska veza ambasadora Palestine u preprodaji srpskih viza, među mnogim srpskim biznismenima važi za velikog prevaranta.

Biznismen iz Beograda Ilija Bibić kaže da Musu poznaje 20 godina i da je on deo grupe "školovanih prevaranata".

- Musu sam upoznao preko jednog Arapina. Školovali su se ovde. I mene je vodio na večere sa ambasadorima, video sam da je među njima poštovan. Čak mi je ambasador Nabhan rekao da "on stoji iza Muse", i to mogu u oči da mu kažem. On ovde ima mnoga poznanstva, ali odavno važi i za ozbiljnog prevaranta. Prodavao je lažne diplome. To je muvao sa nekim profesorima.
Prodavao je kradene automobile, varao ljude na stanovima. Nema posla u kome nije omastio ruke. Od mene je tražio da mu nabavim med. Rekao je da će to prodavati na Istoku, koliko god mogu da sakupim. I ja na Fruškoj gori prikupim tonu i po meda, dam mu sve, ali mi to nikad nije platio... Meni je čak nudio neke dijamante, donosio slike nakita, ali prave dijamante nikada... - priča Bibić.

On kaže da je Musa iz Srbije u Tursku otišao u martu, i da se otad nije vraćao iako u Beogradu ima suprugu i dvojicu sinova.

- Žena mu je rodom iz Crne Gore. Zvao sam je nekoliko puta i tražio pare koje mi je ostao dužan za med. Kažem joj da me je Musa prevario, a ona odgovara: ,,Pa moramo i mi od nečega da živimo" - kaže Bibić i navodi da je zbog prevare jedan njegov prijatelj tužio Musu.

Našoj redakciji javio se i D.S, biznismen iz Vršca, kome je Musa ostao dužan 400.000 dinara.

- Znam ga dve, tri godine. I družili smo se. Preko njega sam upoznao i ambasadora Nabhana. Musa je veoma često išao po prijemima arapskih zemalja. On jeste bio mesar, ali odavno ne radi sa mesom. Ima kuma taksistu, koji zna sve Musine prevare. Od mene je tražio da mu preko moje firme uzmem tri telefona, na ugovor. I ja sam mu to učinio. Za tri meseca je napravio 400.000 dinara račune. Nikad mi nije dao taj novac, niti mi se otad više javio - kaže biznismen iz Vršca.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/610050/AMBASADORSKA-VEZA-Prevarant-valjao-diplome-automobile-med

Hate mail

"Ambasador Palestine"?

To nesto kao "Vlada Republike Srpske Krajine u izgnanstvu"? I to postoji (bar sam vidjao oglasavanja im po srbskom online tisku do pre par godina; "stolovali" su u nekakvoj vili na Dedinju, moguce kuci koju je koristila SR Hrvatska pre rata i raspada SFRJ).

Pijanista

QuoteOn jeste bio mesar, ali odavno ne radi sa mesom.

Sad radi sa vunom. Shisha ovce

Hate mail

Vunovlacar?

A gde nam je pekar? Covek ispario u Barceloni a vi se pravite ludi.

Stvarno ste neverovatni.

Daisy

Obama To Turkey: Seal Off The Border To Syria, Turkey To Obama: Handle Mexico First

JONAH BENNETT 11:47 AM 11/30/2015

President Barack Obama wants Turkey to close its 60-mile-long border with Syria to end the influx of new Islamic State fighters pouring into Syria and Iraq.

If Turkey acquiesces to Obama's demands, no entry points will remain between the two countries. The entire border is 550 miles long, The Wall Street Journal reports.

But Turkey quickly pointed out the irony in Washington's call to close off the border, given that the U.S. is completely unable to stop flows in and out of Mexico.

http://dailycaller.com/2015/11/30/obama-to-turkey-seal-off-the-border-to-syria-turkey-to-obama-handle-mexico-first/