News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Dodje mi danas....

Started by baggio, September 19, 2013, 10:25:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hate mail

Jesu ti steroidi nekakav sport?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

Quote from: Hate mail on September 29, 2013, 03:03:33 PM
Cekaj, Ivane: taj lik je izbunario $8,000 i umesto da iskulira on ih sve (verovatno i nesto pride) izgubi?

Sorry, but that reeks of mental instability.

Vidi se da ne znas nista o kockanju. Tako nesto nije samo moguce u kockarskom svetu vec i za ocekivanje.
A 8k je za njega ogroman novac, treba mu vise od 4 meseca da to zaradi.
Mada Johnny nikad nije bio poor on je samo constantly broke

Trebali da dodju opet kod nas sad za vikend, ali moja supruga ne gotivi njegovu prijateljicu i rekla da je najbolje da ona ne dodje. I Johnny dosao samo sa cerkom bez nje i prica mojoj zeni kako je razume, kako tu Simonu bas niko od njegovih prijatelja ne voli i kako bi voleo da je Simona cool, ali eto nije. I onda dodaje, vise za sebe, 'but if she were cool, she'd never be with a loser like me. no way'   :mrgreen:
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Moguce, za ocekivanje... whichever. It's still mentally unstable, at best.

Ivan_D

opusti se covek. tavki ljudi su mnogo zabavniji nego tzv. mentally stable ljudi.
Umesto da uzivaju u sjajnoj prici ti jos nasao za potrebno da kritikujes coveka. Lighten up.

Pijanista

Ne mora osoba da bude nestabilna, luzer i sta ja znam da bude zanimljiva.

slawen

Quote from: Jelence on September 30, 2013, 04:49:16 PM
Missim, ako za zenu imamo kriterijume da ne moz' da ostari, da ne moz' da se razglavi i raspa'ne onda za muskarce ima da se uvede da im dupe bude ko pred prvi susret sa Desankom. A ne ko leja paprike.
Jel' se ti to nudish za kontrolora?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Na koji nacin je to "sjajna prica"? Kad sam procitao da je prokockao/izgubio $8,000 pozlilo mi je.

Ivan_D

Meni je pozlilo kad sam citao o onom tvoj prijatelju/poznaniku koji je valjda lekar/trader sta li, pa jos radio treci doktorat ili nesto. Wasted existence. Mada, hvala Bogu za takve.

Nemas pojma kako su Jonathanovi monolozi sjajni. Jednom seo na naocare i razbio ih, nije imao 3 meseca pare da kupi nove pa nosio naocare (zenski model) od svoje prijateljice. Te naravno nisu bile njegova dioptrija, ali je tvrio da sa njima bolje vidi. Medjutim onda trebali da dodju njegovi roditelji i odrzao citav monolog od jedno 5 minuta kako ce njegova majka sigurno da primeti da nosi Simonine naocare, te da ce odmah da zakljuci da nema para, sto je dobro jer ce se sazaliti i verovatno mu nesto dati, ali je i lose jer ce verovatno zakljuciti da nema para zato sto se kocka (which is not entirely true, business is slow - and you know that, right? I didn't lose that much this year) pa ce onda da mu prebacuje i pitanje koliko ce mu dati.

ili jos spektakularnije: znas, covek u mojim godinama (55) dodje u situaciju da pita sebe: zasto sam ja sa Simonom? Zato sto je volim, cenim i zato sto mi je lepo sa njom? Ili zato sto sam luzer, nemam para i nemam gde drugde da idem? I onda, ako zelim da budem iskren, moram sebi da priznam ovo drugo.

Inace mi smo ovde u Pragu na gubitke/dobitke od 8K oguglali. Nadji negde moj post ovde o onom momku sto je nedavno izgubio 2 miliona eura tokom par dana.

Pijanista

Meni on jos i delulje OK u odnosu na onog Dusana.

Hate mail

Yeah, seriously. Sta je ono Dusan radio jednom, pokusavao da iz telefonske govornice ukrade novcice? Ili bese iz necije kasice-prasice?

Pijanista

...plus sto je zadrzao tursite da im uzme lovu. Unlawful confinement, extortion... koliko bi za to dobio u SAD?

Hate mail

Bedno. Missim, i kao materijal za "pricu" i kao condition.  :(

Hate mail

Hate mail

Quote from: Ivan_D on September 30, 2013, 07:23:04 PMbusiness is slow - and you know that, right?

Dude... my business is not slow...