News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Dodje mi danas....

Started by baggio, September 19, 2013, 10:25:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baggio

jedan kolega u kancelariju, sedne i zapocne pricu o tome kako je od uvek bio tipican Kanadjanin i bio anti French (za vas kojima nije poznato, vecina starosedelaca-kanadskih domorodaca ;) ne podnosi Francuze iz Quebec-a).  E, sad.  To je bilo nekada.  Od kada je u braku sa njegovom slatkom zenicom (a to je sada citavih 16 godina) stvari su se malo promenile.  Od samog upoznavanja sa njom, oci nije mogao sa nje vise da skine i pored toga sto su njegovi roditelji (okoreli francuzo-mrsci) bili protiv njihove veze/braka.  Isto tako i vecina njegovih drugara nije mogla sebi da dodje da je Jim u vezi sa sweet little French girl.

No, to nije poenta moje price.  Poenta je da je on napomenuo kako ona pre 16 godina nije tezila ni 50kg, dok je danas ta cifra duplo veca I dodao, "nemoj to molim te da joj kazes....bio bi to kraj naseg braka".  Naravno, nasmejala sam se i rekla da obrati paznju  :mrgreen:...od danas mogu da krenem sa ucenama. :mrgreen:

Sala na stranu, ali srela sam nekoliko ljudi kojima ovo pretstvalja ogroman problem u zivotu.  Missim, ta promena u izgledu.
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

slawen

Па кад се жене збабе....
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Pijanista

baggio

Quote from: ? on September 19, 2013, 10:35:34 PM
Па кад се жене збабе....

Pre 16 godina ova zena je imala 4 banke, a i da je imala 2, ne bitno.  Ista stvar je mogla da joj se dogodi i dogadja se.

Jel' ti imas problem sa godinama, ili izgledom?
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

baggio

Quote from: Pijanista on September 19, 2013, 10:38:18 PM
Sweet big French girl

Ja je ne znam od pre 16, samo od pre 4 godine.  Zena je stvarno slatka i draga.

Pijanista

bemti, kad si rekla roditelji se protive, ja pomislio deca imaju 20-21 godinu  :mrgreen:

E

Quote from: Pijanista on September 19, 2013, 11:12:51 PM
bemti, kad si rekla roditelji se protive, ja pomislio deca imaju 20-21 godinu  :mrgreen:

:mrgreen:

baggio

Pijanista,

a ti mislis da su samo roditelji mladje dece zadrti?

E

Interesantno, bas sam htela o necemu slicnom da pisem. Gledala sam skoro jedan film, komediju Crazy, stupid love i kad sam videla Stiva Carella u new balance patikama pomislih to sam ja. Tako sam se ja zasvinjila. Obro nije bas toliko strasno , ali recimo da je situacija sledeca. Zmu i ja samo u braku 20 godina i ja definitivno ne izgledam kako sam izgledala ni pre deset a kamoli pre dvadeset godina. Posle prvo dvoje dece smrsala sam nazad na pretrudnicku tezinu za nepunih mesec dva, ali nakon treceg deteta najmanje sam stigla do 62 kg i ni makac. Jela ne jela svaki dan stanem na vagu ono 64-65 kg. Uzas! Zmu sa druge stane izgleda fantasticno. Oduvek je bio lep, lepsi od mene u svakom slucaju. Ni sada mu niko ne bi dao vise od 35 godina. I tako dan za danom, kako kaze onaj mentalac kuca poso poso kuca, ja uvidjam da nisam srecna sa svojim izgledom. Odem na posao rano, u pizami  xrofl ( tako ja i
moje koleginice zovemo ove scrubs) i vratim se kasno. Tus, prava pizama i onda opet isto. Kuci stalno oko dece ili nosim dzins, ili yoga pants, majice,  nista sad nesto sexi. Mislim kad je ona "zlobnica" koala postavila pesmu Volvo driving soccer mom, bas me je pogodila u zivac. Od nekoga ko se oblacio izazovno ja sam postala prava neka zenica qpuke.
Jednog dana, deca otisla u skolu, zmu na poslu, ja kuci ( nisam radila taj dan) cistim nesto, slazem ves i u ormaru dok sam kacila kosulje ugledam svoju crnu suknjicu koju sam poslednji put obukla za neku priliku prosle zime xfoht. Ostavim ja lepo onu korpu sa vesom za slaganje i krenem da se presvlacim.  :oops: kosuljica koju sam kupila u H&Mu jos proletos sa namerom da je nosim jos uvek ima price tag na sebi, cawapice, cipele sa stiklom  xrofl :| ( non stop sam u nekim patikama, baletankama) , nasminkam se  xblos i stanem pred ogledalo. Sasvim druga osoba.
Ne znam zasto se to desava, ali desava se mnogim sto zenama sto muskarcima. Da li je zbog toga sto u odredjenim godinama imamo druge prioritete pa zaboravimo i na sebe( svoj izgled) i na svoje zelje, usresredjeni na obaveze, racune, decu, roditelje, posao... Nemam pojma.
I tako, kad dodje Ivan i pocne da postira Ruskinjice meni para pocne da izlazi na usi, jer odmah pomislim kako tako i zmuu moze da se svidi neka mladja, lepsa, sredjenija  :cry:. Onda krenem da maltretiram Ivana  :oops:.
Elem, to vam je bila moja ispoveS.

Sto ss tice tvog kolege Jima , mislim da bi bilo bolje da kaze svojoj Francuskinji da mu je bitno kako ona izgleda, jer ce je to mozda motivisati. Ne znam, nisam pametna  :).

Pijanista

Quote from: baggio on September 19, 2013, 11:34:18 PM
Pijanista,

a ti mislis da su samo roditelji mladje dece zadrti?

Ne, nego sam mislio da su mladi cim on o tome prica. Od deteta od 40-ak godina (cenim, kad si ga upoznala mozda je imao 50-ak) bih ocekivao da ga to ne dotice.

Pijanista

Jao E, opusti se i zivi zivot.

E

Ivan_D

QuoteGinny Sack had a ninety five pound mole surgically taken off her ass.

Ja mislim da moze dosta da se provali tokom trudnoce da li ce zena kasnije da se ugoji ili ne. Secam se moja supruga je tokom trudnoce imala ogroman stomak, ali je u licu bila mrsava, ruke su joj ostale tanke i noge su joj samo malo bile otekle u butinama. Izgledala je kao one figurice sto prave deca od cackalica i krompira  :)
I ubrzo je posle spala sa 75kg na svojih uobicajnih 56-58kg.

Ima zena koje se ugoje cele tokom trudnoce, pogotovo u licu i onda je problem posle oslabiti. Mnogo toga je genitka, mislim. Vezbanje naravno pomaze.

Solidan predictor kako ce zena izgledati za 20-30 godina je pogledati njenu majku.

U svakom slucaju sa 50kg na 100kg je preterano. I sa 50kg na 70kg je premnogo.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Superhik

E, samo ti redovno koristi uglomer, i nish` ne brini..

xyxy

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

MalaKoala

a s druge strane neke zene postanu seksipilnije kada se udaju.

baggio

Kaze Slawen gore zene se zbabe.

Ova zena u postavljenoj temi je vedra, pokretna, duhovita, vrlo draga.  Znaci, samo njen promenjeni izgled je nesto sto je vizualno drugacije, sve ostalo je tu.  Isto.

Kako se to zene zbabe?

Pijanista

QuoteKako se to zene zbabe?

1. Nauce francuski
2. Ugoje se.

Ivan_D

QuoteOva zena u postavljenoj temi je vedra, pokretna, duhovita, vrlo draga.

Sto bi rekao jedan moj drug Filip: "A sta joj preostaje [nego da bude fina i draga]"   :)

baggio

He, he....

dabogda vam se zene ugojile, a vi i u petoj/sestoj banki ostali tako lepi i zeljni klinki od 20 koje ce vas tada pogledati samo za koju kintu. ;)

E

What's up baggio? Kolegi pretis ucenama, ove net drugare kunes, tamo se raspevala na evergreenu... Mora da te nesto muci.

baggio

Obzirom da si ovako zabrinuta za mene, moracu da ti se obratim na PM.
Nema smisla da javno kvarimo temu.

Hate mail

"Kriticar pesnika javno vredja..."

Pijanista

Girls and boys, nema razloga za svadju

Pareski do

Quote from: baggio on September 19, 2013, 10:25:57 PM
jedan kolega u kancelariju, sedne i zapocne pricu o tome kako je od uvek bio tipican Kanadjanin i bio anti French (za vas kojima nije poznato, vecina starosedelaca-kanadskih domorodaca ;) ne podnosi Francuze iz Quebec-a).

Мислим да постоји узајамност...

E

Wow! Prepodobna baggio mi preti na privatnim porukama + me stavila na ignore.

E

Btw mislim da joj se taj ljugavi kolega Jim udvara  xrofl . Koji bi se muskarac inace zalio drugoj zeni da ima problem sa izgledom svoje zene?

E

Quote from: Superhik on September 20, 2013, 09:19:10 AM
E, samo ti redovno koristi uglomer, i nish` ne brini..

xyxy

Dobar savet zlata vredi   xrofl
xyxy

Hate mail

Znaci zene stvarno ste missim...

E

Mirabella

Sta zene?!

Baggio je gospodja.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Pijanista

slawen

Malechka digresija, posto je teme "Dodje mi danas". doslo i meni do pameti da je Ivanu rodjendan. Ili bio juce, tako nesto.

Mnogaja ljeta, svaka ti se dala dok ne nakamaras prvu hiljadu, posle ide lakse.

Ivan_D

Ja bih rekao Baggio je dama. 'Gospodja' cini mi se vise odrazava srednjovecnost nego ponasanje. I posle Hate kaze da ne vladam srpskim jezikom  8-)

Zahvaljujem. Rodjendan mi bio pre nekoliko dana, ali juce smo ga 'oslavili', dosao Jonathan i njegova prijateljica. Johnny par dana pre toga igrao poker na nekom fake poker accountu i napravio $8000 od $50 (igrao je na fake accountu jer je svoj account zablokirao da ne bi igrao). A da bi mogao da podignes te pare online casina uglavnom hoce da vide kopiju ID pre nego sto posalju pare nekuda. There are ways around it, treba da se nadje neko ko ce u photoshopu da promeni ime na dokumentu i datum rodjenja. Nista preterano komplikovano ni skupo, ali Jonathan je bio nestrpljiv i u medjuvremenu (tj. juce ujutru) uspeo da izgubi tih $8000. Tako da je bio ponesto kiseo kad su dosli stigli.

Bilo mi zao klinca mog, on me pitao koga cu sve pozvati na rodjendan i ja rekao Jonathana. On pita zasto ne pozovem vise ljudi i ja mu, nerazmisljajuci, niti pridajuci neku vaznost tome, rekao da nemam mnogo prijatelja.
Tek kad sam video zabrinutost u njegovim ocima sam shvatio da sam pogresio. I onda sam morao da odgovaram na njegova pitanja na tu temu najmanje 10 minuta. A Dusan, a Imre? Rek'o oni su u Amsterdamu. A da su ovde, da li bih ih pozvao i da li bi dosli? Da i da. A u Srbiji takodje imam prijatelje? Da. Pa eto, znaci imas puno prijatelja, samo ne zive ovde. I tako sve u krug.

Moj mali skaterboy.  :)  Pitala ga jedna zena da li svira na nekom instrumentu a on odgovorio "ne, ali ja vozim skejtbord"  xrotaeye

E

Quote from: Mirabella on September 23, 2013, 12:09:34 PM
Sta zene?!

Baggio je gospodja.

Gospodja koja se vredja za nista. Nista joj nisam uvredljivo rekla da bi tako odreagovala, ali ima gi razni.

baggio

Imam veliko postovanje za sve vas koji mozete da je trpite/tolerisete. xjap

E

Quote from: baggio on September 24, 2013, 04:26:40 PM
Imam veliko postovanje za sve vas koji mozete da je trpite/tolerisete. xjap

:shock: :(

baggio

Pareski,

Мислим да постоји узајамност...

Apsolutno.

Jelence

E zasraste onako dobru temu  xtwak

Mislim da nisu sve ljubavi napravljene da traju doveka. I jednom kad pukne, puklo je. Sta je razlog: ugojila se, ne frizira se, ostarila, ne pusi, propila se, svadja se, zvoca, ... whatever. Razlog je nebitan, to je samo onaj kasalj koji se cuje i smeta, a kad ono kod cika doce - upala pluca, hitno u bolnicu.

Da mi co'ek sa 50 skoci na 100 bila bih previse obuzeta brigom za njegoovo zdravlje. To znaci nije 5-10 kg, da kazes pilo se pivo ili zdrala se cokolada na angro. Dupli porast kilaze govori o ozbiljnim poremecajima, znaci ili neki organ zabusava ili je nervno-emotivni slucaj. Sta god da je, ovaj tip je stoka neopevana sto mu je najvaznije dal ljulja ili zulja. Ali dobro, on je emotivno izasao iz veze prema tome kad si stranac ono sto se vidi od spolja to ti je najvaznije.

I jos ne znam kako da se ne naspominjem milosne majke ovima sto su se tu nesto gadili i zgrazavali. Pa picka mu materina a kako muskarac izgleda posle 20 godina, kao mladic? Jeste, ali u qrcu. Ocelave, posede, puste stomake, obrve do razdeljka, usi dlakave, mooda do patosa, iz nosa prasuma... Gace sve krvavije (hemEroidi su gadna stvar) a ocekivanja od partnerke sve veca.

Jebo ga patak kao da je sramota ostariti. Get real. Get fucking real.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

slawen

Jelence

Ma sta zbabila. Расцоцала .  :!:

Hate mail

Cekaj, Ivane: taj lik je izbunario $8,000 i umesto da iskulira on ih sve (verovatno i nesto pride) izgubi?

Sorry, but that reeks of mental instability.

Hate mail

Superhik

E

Quote from: Jelence on September 29, 2013, 10:12:28 AM
E zasraste onako dobru temu  xtwak

Mislim da nisu sve ljubavi napravljene da traju doveka. I jednom kad pukne, puklo je. Sta je razlog: ugojila se, ne frizira se, ostarila, ne pusi, propila se, svadja se, zvoca, ... whatever. Razlog je nebitan, to je samo onaj kasalj koji se cuje i smeta, a kad ono kod cika doce - upala pluca, hitno u bolnicu.

Da mi co'ek sa 50 skoci na 100 bila bih previse obuzeta brigom za njegoovo zdravlje. To znaci nije 5-10 kg, da kazes pilo se pivo ili zdrala se cokolada na angro. Dupli porast kilaze govori o ozbiljnim poremecajima, znaci ili neki organ zabusava ili je nervno-emotivni slucaj. Sta god da je, ovaj tip je stoka neopevana sto mu je najvaznije dal ljulja ili zulja. Ali dobro, on je emotivno izasao iz veze prema tome kad si stranac ono sto se vidi od spolja to ti je najvaznije.

I jos ne znam kako da se ne naspominjem milosne majke ovima sto su se tu nesto gadili i zgrazavali. Pa picka mu materina a kako muskarac izgleda posle 20 godina, kao mladic? Jeste, ali u qrcu. Ocelave, posede, puste stomake, obrve do razdeljka, usi dlakave, mooda do patosa, iz nosa prasuma... Gace sve krvavije (hemEroidi su gadna stvar) a ocekivanja od partnerke sve veca.

Jebo ga patak kao da je sramota ostariti. Get real. Get fucking real.

Kaze se hemoroidi. Isti nemaju veze ni sa starenjem, ni sa topicom.

Jelence

Ti ces mene d'ucis kako se zove izraslina na guj'ci   :!:

Kako nemaju veze ni sa starenjem ni sa topikom? Oces da kazes da nepromenjeni (po naski receno) lajf stajl za 20-30 godina hemEroide ne pretvori od sitnih borovnicica do leje paprike u rodnu godinu?

Missim, ako za zenu imamo kriterijume da ne moz' da ostari, da ne moz' da se razglavi i raspa'ne onda za muskarce ima da se uvede da im dupe bude ko pred prvi susret sa Desankom. A ne ko leja paprike.

E

Quote from: Jelence on September 30, 2013, 04:49:16 PM
Ti ces mene d'ucis kako se zove izraslina na guj'ci   :!:

Kako nemaju veze ni sa starenjem ni sa topikom? Oces da kazes da nepromenjeni (po naski receno) lajf stajl za 20-30 godina hemEroide ne pretvori od sitnih borovnicica do leje paprike u rodnu godinu?

Missim, ako za zenu imamo kriterijume da ne moz' da ostari, da ne moz' da se razglavi i raspa'ne onda za muskarce ima da se uvede da im dupe bude ko pred prvi susret sa Desankom. A ne ko leja paprike.
You're so funny Jelence  xrofl.
Imala sam te nesrecne hemoroide kad sam bila trudna, sva tri puta. Not fun at all, vrlo bolno zapravo :cry:, ni najgorem neprijatelju ih ne bih pozelela. 'Tela sam da kazem da nisu age and gender specific.

Jelence

E znala sam da ces da otkucas da rastu i na zenskom dupetu.

Sjebala si mi koncepciju.

E

Quote from: Jelence on September 30, 2013, 05:55:08 PM
E znala sam da ces da otkucas da rastu i na zenskom dupetu.

Sjebala si mi koncepciju.

Jelence nije to nesto sto raste  :x.