News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Numerologija

Started by Jelence, September 30, 2013, 06:47:21 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

Sihre, svetlosna formula....

E

Quote from: Hate mail on October 01, 2013, 05:14:39 PM
Jel' to neki hodzin zapis?
xrofl cuti tebi pise u life path number explanation da moras da budes pazljiv sa slatkisima. Odmah sam se setila kako volis brownies.

Pijanista

Jelence, ja jos uvek ne mogu da verujem da ti ovo sranje shvatas ozbiljno. Reci da to nije istina.

E

Hate mail

Svasta. Pa svi ljudi treba da paze sa slatkisima. Isto i sa masnom i zacinjenom hranom, duvanom, alkoholom... da nema i sve to tu?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

E

ma ima svasta nesto  :)

Jelence

Quote from: E on October 01, 2013, 04:22:51 PM
Jelence, a cemu sluze sad ti soul number, personality number, power number... 

E, pa sve do sada je teorija a onda dodje praksa.

Secam se, tokom studiranja sam imala cimerku neku Ildiko, Madjaricu. Malo je onako bila... neobicna. Elem, pijemo nas dve kafu i ona kaze ajde sad ce da mi gleda u solju. Gleda ona i prica, prica, tumaci... Dobro, kaze ona, ja sam tebi gledala sad ti meni. Ja kazem pa Ildiko ja pojma nemam da gledam u solju. Nema veze, kaze ona, ako ne znas sta je ti izmisljaj.

Spot on, Ildi :)
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Jelence

Quote from: Pijanista on October 01, 2013, 05:21:58 PM
Jelence, ja jos uvek ne mogu da verujem da ti ovo sranje shvatas ozbiljno. Reci da to nije istina.

U cemu je problem, Pijani?

Pijanista

Problem je u tome da ti smatras da ti brojevi imaju nekog smisla.

Hate mail

Ma to je neki sport, ne?

E

Quote from: Pijanista on October 01, 2013, 05:36:45 PM
Problem je u tome da ti smatras da ti brojevi imaju nekog smisla.
'Aj da vidimo tvoj broj?

Pijanista

Ne zamlacujem se tim glupostima.

E

Pijanista

4

(ne dam ostale, dok ne proverim da li moze da se rekonstruise DOB iz tih nekoliko brojeva)

E

Too late . I don't give a f koji ti je broj  :lol:. Mozda se Jelence sazali. Good luck.

Mirabella

Jelence, kazes gore

"...Uradila sam brojeve za neke prijatelje, e kako sam ih nabola da jebeno ne poverujes."

E sad, jel' ti prvo uzmes prijateljima podatke, sracunas im broj i kazes, pa naravno, jasno kao dan, covek je cista petica.  Ili ides obrnutom metodologijom, po onome sto vidis/znas o njima, odredis im broj pa onda uzmes podatke i sracuNJas i kazes, eto, bila sam u pravu, covek je cista petica.

A?
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

Quote from: Pijanista on October 01, 2013, 05:21:58 PM

Meni cela ova stvar sa brojevima izgleda mnogo uverljivije/merodavnije nego Tony R.
Tako da je ovo veliki korak za Jelence.  xjap
If you dine with the devil bring a long spoon.

E

Pricali smo o ovome jednom davno na starom 7k. Evo "digitrona" pa racunajte

http://www.alphanuma.com/calculators/

Pijanista

Ma daj..... "numerologija" je glupost nevidjena.

Ivan_D

That may be, but it still beats Tony.

Hate mail

Pijanista

Brojevi protiv Tonyja. Sudija na terenu je Deepak Chopra

Hate mail

Hate mail

E

E sad stvarno moram da idem xyxy da se j@bacim sa excelom i da zavrsim spremanje rucka.

EvE vi jedna pesma o broju
Foals - My Number

Pijanista

E

Quote from: Pijanista on October 01, 2013, 06:55:56 PM
'Ocemo siku!

Kupio mi zmu krofnice  xsmlove2. Sveze, meke ko dusa. Njam njam

E

A sika :idea:
Bice, bice, samo polako, ne postizavam.

E

Jel jednu ili obe  :oops:

Pijanista

Od viska ne boli glava

Jelence

Quote from: Mirabella on October 01, 2013, 06:10:46 PM
Jelence, kazes gore

"...Uradila sam brojeve za neke prijatelje, e kako sam ih nabola da jebeno ne poverujes."

E sad, jel' ti prvo uzmes prijateljima podatke, sracunas im broj i kazes, pa naravno, jasno kao dan, covek je cista petica.  Ili ides obrnutom metodologijom, po onome sto vidis/znas o njima, odredis im broj pa onda uzmes podatke i sracuNJas i kazes, eto, bila sam u pravu, covek je cista petica.

A?

Na ovo sam naisla tek nedavno, tako da meni 3 i dalje lici na glistu (umesto na drama queen ;) ) a 6 na 34.5 (pola od 69 :) )
Zvucalo je previse dobro da bi bilo istinito. Deder, rekoh sebi, da mi proverim facts pre nego sto donesem zakljucak.

Ja - nabode me da mi oci ispadose  :!: U sred esencijalne stvari bez koje sam 100% sigurna da ne mogu da zivim (a probala sam) a koje do nedavno nisam bila ni svesna.

Uradim mene i namcora - opet tacno... Prijateljice, njihovu decu, muzeve, itd itd. Da jebeno ne povevrujes.

Evo recimo biznis. Partner nam je divan covek, sa kojim smo se privatno znali pre nego sto smo usli u biznis sa njim. Sad dajemo dva dinara da izadjemo iz kola :) Uradim brojeve ocekujuci da cu ih zajebati posto smo se kazem lepo slagali. Qrac... Brojevi kazu bas ono sto smo u praksi iskusili.

Ono sto moze da se desi je autosugestija te da nalazim objasnjenja za ono sto se desilo buduci da znam sta je bilo. Sad gledam da nadjem neki dogadjaj u buducnosti da vidim kako ce to da ispadne. Idealno bi bilo da to bude za nekog drugog jer, opet, autosugestija je killer.

Drugim recima trazim dlaku u jajetu jer mi zvuci potpuno sasavo da posabiras brojeve i ispadnes pametan i unapred i unazad.

Jel si me to pitala? :)

Jelence

PS. I, btw, tako jos razjapljenih celjusti od iznenadjenja dodjem ovde o pitam jel neko nesto isprobavao, kad se nakacise lokalne drkadzije...

Jebes ti to ako dolazeci ovamo moram da obucem oklop otporan na govna. Koji ce to meni kurac?

Eto, nisam u stanju da nadjem zajednicki jezik niti da citam budalastine ljudi kojima su zivotni ciljevi tako daleko od mojih.

Sto je najgore ovi kreteni ni ne kapiraju STA je zapravo problem. Pretpostavljam da - kao i svaki bully - smatraju da su me naboli u Tonija, moju bolnu tacku, te da cvilim sto silje qrac na mog Idola.

A to je kao kad bih marila sta podbule, krezube babe imaju da zamere lepoti Mirande Ker ili ove nove lepotice sa Filipina. Kao, sede dve babe, jedna pijandura a druga ex-prostitutka, zbrckane i zborane, zute i rosave, pogrbljene i krezave, i nabrajaju estetske nedostatke Victoria Secret manekenki, kako se kurvaju da dobiju posao i guraju belo u nos.

Ivan_D

Superhik

Meni ovo skroz kul.

Jelo, sta se bre nerviras.

Throw another prawn on the barbie, i boli te uvce..  ;)

xyxy

Jelence

Pa naravno da ti je kul, kaci normalan covek :)

Mislim - hej, ko zna odgovore na vecita pitanja? Niko. Pa ni Toni, hahaha. My guess is as good as anybody's.

Pijanista

Quote... kad se nakacise lokalne drkadzije...

Jebes ti to ako dolazeci ovamo moram da obucem oklop otporan na govna. Koji ce to meni kurac?

Eto, nisam u stanju da nadjem zajednicki jezik niti da citam budalastine ljudi kojima su zivotni ciljevi tako daleko od mojih.

Mislim stvarno....

Hate mail

Ivan_D

Quote from: Pijanista on October 02, 2013, 04:20:49 PM
Quote... kad se nakacise lokalne drkadzije...

Mislim stvarno....

Nije to nista kakve sam uvrede ja pretrpljavao. Ti si mnogo osetljiv.

Pijanista

Ma nisam ja pogodjen, nego mislim, gde se dede ona fina osoba JV501.... vise kao zal za mlados. ma valjda smo se zbabili i zdedili pa postali cangrizavi

Jelence

Jebiga, Pijani, da si onda jeo goMna ko sto se ovde goMna kusaju, nebi ti ni tada ocutala, ma nema teorije.

Pijanista

Ja nisam nista jeo, niti tebe vredjao, vec sam rekao da je numerologija nebuloza i stojim iza toga. Ko se bavi numerologijom, nije glup vec ne poznaje cinjenice.

baggio

Jelice,

ja se nikad nisam bavila numerologijom i totalno nemam neki stav prema tome, ali
u nekim slucajevima koje sam sada proverila (nakon sto si ti ovde dala uputstva), prosto da ne poverujes, odgovaralo nam to ili ne, ali 100% tacno. :shock:
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Jelence

Pa ti to kazem, baggio  :?

Pijanista, koje cinjenice?

Hate mail

Pijanista

hm... hoces da kazes da 2 sekunde mogu da odrede karakter osobe? mislim, ako je neko rodjen 23:59:59 drasticno ce se razlikovati od osobe rodjene 00:00:01 sledeceg dana jer je u pitanju drugi datum, ali ce imati isti karakter kao neko rodjen istog dana u 23:59:57 ili 10:00:00? I sta cemo sa letnjim racunanjem vremena? Sta cemo sa ljudima koji su rodjeni na istoj geografsko duzini ali u razlicitim vremenskim zonama i datumima, sto je rezultat ciste administrativne odluke (Rusija i Kina, recimo)?
Da li shvatas koji je to apsurd?

Hate mail

Hate mail

Jelence

Quote from: Pijanista on October 02, 2013, 07:43:46 PM
hm... hoces da kazes da 2 sekunde mogu da odrede karakter osobe? mislim, ako je neko rodjen 23:59:59 drasticno ce se razlikovati od osobe rodjene 00:00:01 sledeceg dana jer je u pitanju drugi datum, ali ce imati isti karakter kao neko rodjen istog dana u 23:59:57 ili 10:00:00? I sta cemo sa letnjim racunanjem vremena? Sta cemo sa ljudima koji su rodjeni na istoj geografsko duzini ali u razlicitim vremenskim zonama i datumima, sto je rezultat ciste administrativne odluke (Rusija i Kina, recimo)?
Da li shvatas koji je to apsurd?

Drasticno?? Gde sam rekla da ce se ljudi ciji se datum rodjenja razlikuje za 2 sekunde DRASTICNO razlikovati?

BTW, a jel ti ocekujes da ce biti isti?

A ovo "sta cemo" - mnogo pitas, brate slatki. Ako te zanima sam odgovori na svoja pitanja.  www.google.com