News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Ko da ceka jos 1-2 miliona godina

Started by matador, November 04, 2013, 08:13:03 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

matador

Tokom istorije života na Zemlji, do danas je, preko 99,9% svih vrsta koje su ikada živele – izumrlo.

http://www.astronomija.co.rs/ivot/8288-izumiranja-na-zemlji-diktira-galaksija.html

Da, morao sam da proverim da li "profesor Filipovic" uopste postoji. Postoji.

http://www.uws.edu.au/staff_profiles/uws_profiles/doctor_miroslav_filipovic

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

matador

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Jelence

Ovaj Kristijan je toliki kreten da covek mora da ga postuje zbog toga.
Mnogo je budala na ovom svetu ali jedan je Kristijan Golubovic.

Omatorio je mnogo...
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Pijanista

A bio je lep. I zivijo za fajt. Missim, ne biti ubiven (ili biti ne ubiven) u njegovim godinama je uspeh.

Daisy

Poslednjih desetak godina zatvor je njegov dom.

Vreme van zatvora je:

2002 (Escaped) - March 2003,
Early 2004 - 2005,
Jan 2009 - 2010

In December 2010 he was sentenced to seven years.
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

Ja mislim da je on jedini iz one dokumentarne serije 'vidimo se u citulji' koji je jos ziv.

INI, bio je i u Grckoj u zatvoru par godina (ili vise), tada je tamo trebao da se ozeni sa valjda Arkanovom cerkom, upoznali su se preko pisama.

Pisao sam, cini mi se, ja ga se secam iz '86, on je godinu dana stariji od mene. Znam da me je drug upozorio na njih jednom ispred SKC, rekao je "ovo su Kristijan i Zabac". Zabca je posle ubilo.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Jelence

Ja sam negde procitala njegovu pricu kako mu je otac dosao kuci "sa sluzbenog puta" i jednim metkom ga zaceo jer je sutradan odmah dalje isao (dal su ga capili ili  je pobegao ne secam se). To je bila tako mastovita prica puna emocija da sam stekla utisak da im je drz'o svecu.

Zatvor je njemu spasao glavu, rekla bih.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Daisy

QuoteJanković je spremao doktorat nepunih pet godina.

... pa za to vreme je mogao par fakulteta legalno da diplomira na mega trendu... i sad ne bi imao probleme
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Taj Kristijan... Sto bi rekao moj cale: "Pojede vuk ovcu u planini ni krivu ni duznu a ovo zivi...".
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Daisy

Quote from: INI on November 06, 2013, 06:36:18 AM
Poslednjih desetak godina zatvor je njegov dom.

Vreme van zatvora je:

2002 (Escaped) - March 2003,
Early 2004 - 2005,
Jan 2009 - 2010

In December 2010 he was sentenced to seven years.

Goluboviću 14 godina zatvora

IZVOR: TANJUG

Beograd -- Viši sud u Beogradu osudio je na 14 godina zatvora Aleksandra Kristijana Golubovića zbog trgovine drogom na području Novog Pazara i Beograda.

Istom presudom Safet Ibrović osuđen je na šest godna zatvora, Mirsad Fujajkić na četiri, a Ferat Skenerovski na tri godine i osam meseci zatvora.

Golubović će se do pravosnažnosti ove presude braniti sa slobode, pošto mu je pre mesec dana Apelacioni sud u Beogradu ukinuo pritvor u kom je proveo skoro četiri godine od hapšenja 16. januara 2009. godine.

Osuđeni, kao i tužilaštvo, imaju pravo na žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.

Sudsko veće nije prihvatilo Golubovićevu odbranu, kao ni završnu reč tokom koje je pokušao da ih ponovo ubedi da nikada nije trgovao drogom. "Sramota me, stidim se toga što sam doveden u bilo kakvu konotaciju s drogom. Ja se stidim što sam ovde pred vama. Čak i da me oslobodite, nećete ništa učiniti da se izbriše mrlja da je Kristijan Golubović u crkvi dilovao drogu, koju je prodavao maloletnicima", rekao je optuženi u završnoj reči pred izricanje presude.

Od početka procesa Golubović negira da je ikada trgovao drogom i tvrdio je da je on poznat kao borac protiv narkotika.

Golubović je optužen za organizovanje grupe koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. godine do 16. januara 2010. na području Novog Pazara i Beograda, a uhapšen ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu 16. januara 2010. kada je policija prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina.

Odlukom Apelacionog suda iz februara prošle godine Golubovićeva majka Milanka i Uroš Vuković su pravosnažno oslobođeni optužbi, dok je deo prvostepene presude kojom su Golubović i još trojica njegovih saradnika osuđeni na višegodišnje kazne zatvora ukinut, a predmet je vraćen na novo suđenje.

Na optuženičkoj klupi, osim Golubovića, su Safet Ibrović, Mirsad Fujaljkić i Ferat Skenderovski. Ukinutom presudom Golubović je bio osuđen na ukupno sedam i po godina zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja i trgovine heroinom. Apelacioni sud je, međutim, potvrdio deo presude kojom je osuđen zbog nedozvoljenog držanja oružja i pravosnažno ga osudio na dve godine i tri meseca zatvora, a za drogu je naložio da se suđenje ponovi.

Od mladih dana poznat je u kriminalnim krugovima, hapšen je više puta, pored ostalog u akciji "Sablja", a suđeno mu je i kao vođi kriminalne grupe koja je iznudila 15.000 evra od Petra Zečevića, vlasnika agencije iz Sremske Mitrovice.

Poznat je i po bekstvu iz grčkog zatvora Malandrino, u kojem je služio kaznu od 14 i po godina zbog oružane pljačke.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=01&dd=15&nav_category=16&nav_id=800300

Golubović će se do pravosnažnosti ove presude braniti sa slobode,
Neka mi neko objasni strucno kako neko moze biti pusten na slobodu do pravosnaznosti presude a dobio 14 godina zatvora!!!
Koliko znam ako dobijes preko 5 godina automatski te zadrze u pritvor da nebi ponovio krivicno delo to jest pobegao....
Ja da sam dobio 14 godina i da me puste pobegao bih.... ko bi normalan prihvatio da provede toliko u zatvoru.

Mnogi su napisali kako je to previse sto je dobio... mozda jeste mozda nije... racunajuci da je nepopravljivi povratnik u krivicnim delima dobio je skoro maksimalnu kaznu.
Nije problem njegova visina kazne nego mala kazna za ostale koji su imali i vise od njega.

Mnogi mu se cak i dive pa lupaju minuse na sve komentare, a na to mogu samo reci da mu se pridruze posto im je to idol.
Osudjeni UBICA, LOPOV, RAZBOJNIK, DILER DROGE ne sme nikom biti uzor vec SUPROTNO.
Bas me zanima koliko ce biti minusa to jest onih koji mu se dive i podrzavaju.
(cickavi01, 15. januar 2014 15:17)

Tamam kada izadje, direktno na kalemegdan, da igra sah, sa svojim vrsnjacima
(todor, 15. januar 2014 14:51)

Jak mi kriminalac. Malo, malo pa u corku na deceniju i po.
Mani se ti sinko kriminala, vidis da ti ne ide.
Glumi neku velicinu a rastura drogu po ulicnim soskovima kao neki balavi pocetnik.
Nisi ti nikakav kriminalac, vec budala, jer da jesi ne bi bio u corci vec imao neku firmu i zgrtao milione dok ti stranka koju finansiras namesta tendere.
Glupim krimosima sledi corka, pametnim politika.
(vaske, 15. januar 2014 15:52)