News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Deca 90-tih

Started by Ivan_D, January 30, 2014, 09:57:43 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

Zamolio jednog klinca koji studira graficki dizajn da mi nesto uradi. Posaljem mu uputstva (videti ispod). Mozda mu nisam najbolje objasnio, ali me njegov rad svejedno vrlo zacudio. WTF.
Je l' ima neko ovde ko bi pomislio da sam hteo ono sto je on uradio.
Na stranu sto mu je trebalo 2 nedelje da mi to posalje.

A covek mi poslao ovo   :shock:

If you dine with the devil bring a long spoon.

Mirabella

Pa sta 'oces za 10 evra?  :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

E

Kolko para tolko muzike. Dobro ti je i odgovorio za 10 evra. Ja ne znam kako te nije sramota da mu ponudis toliko. Decko te ocigledno zajebava  xjap.

MalaKoala

nisi mu lepo objasnio.
kaze se "da jedan TAS preteze na jednu stranu" itd. a ne vaga, bre.
covek ti je poslao i uradio to sto si trazio. sta se cudis?

tempo

ja bi mu ovo uradio za 5 eura :mrgreen:
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Ivan_D

Aaaaa, pa nisam mogao da se setim kako se kaze tas. Nisamo bio siguran da l' je tezga ili sta. Te neke malo koriscene raci sam dosta zaboravio  :(

Ali dobro, cisto logicki, i uz (mozda) lose objasnjenje, je l' vam na bi palo na pamet sta sam mislio?

Sto se tice 10 eura, to je posao od 15-20 min. On covek radi negde full time 160-180 sati za 400 eura valjda.
Osim toga ne treba razmazivati nekvalifikovanu radnu snagu  :)

E

Posao od 15-20 minuta? Kako znas da mu toliko treba? Cak i da je toliko, od kad se to meri po minutima? Jel onu tvoju nasmejanu frizerku placaju po minutu ili po shishanju? Koliko kosta shishanje kod nje? Ovde na primer mozes da podshishash kosu kod frizera i platis od 10 do 120 dolara, a mozes i sam da se podshishas , pa kako ispadne.
Dobro je da si ti kvalifikovan  xrofl

E

Btw sta ce ti slika sa vagom? Da nisi krenuo da delis legalne savete  :mrgreen:

Daisy

Paaa... ovo što je uradio teško može da razvuče na duže od tri minuta

- klik na rotate, 45°
- klik na crop
- klik na save as ... levi
- klik na mirror
- klik na save as ... desni

i sad najveći deo vremena da napiše poruku da objasni zašto mu je trebalo deset dana

...e a ovo što tebi treba bi mu uzelo malo više vremena, pa ima tu neke logike da prvo uradi ovo što je uradio
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pijanista

Kakav kralj. TO onaj sto si mu nudio da takoreci sedi za dobru lovu?

Ivan_D

Ne, ne ovo je drugi klinac, ovaj mi je rodjak. Onaj prvi je puno pametniji.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!