News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Game on!

Started by Mirabella, February 02, 2014, 02:35:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

xrofl :mrgreen:Je l' to neki sport?   :|

Pitao me Jonathan, i morao sam da ga odbijem trecu godinu za redom, da l' moze da dodje kod mene da gleda (on nema satelitsku tv).
Stalno trazi nesto, nekakve sitne usluge, male sume para (da mu dam, ne da mu pozajmim), samo mi prozvoni telefonom pa moram da ga zovem ja itd; neumoran je. Jednom sam ga pitao zasto mi trazi da mu dam novac, kad zna skoro 100% da cu ga odbiti, a on mi je odgovorio "I got nothing to lose. I have no pride left whatsoever. Asking doesn't hurt, it doesn't cost me anything"   :mrgreen:

Juce bio sa cerkom kod nas, mala 11 godina i s obzirom da ga vidja samo 6 dana mesecno odlicno govori engleski. Tj. govori sasvim bez akcenta, ali ima dosta siromasan fond reci, konstrukcije recenica joj nisu najbolje, gramatika so and so, ne ume da pise, ali, kazem, odlicno govori s obzirom da samo sa njim prica i to relativno retko.
I pricali mi o tome i oni znaju jednu drugu devojcicu njenih godina koja takodje ima oca Amerikanca i koja dosta bolje govori od nje, ali ima akcenat. I Johnny joj kaze "Yeah, Amalka, when we're in America and people hear you speak, they can't tell you're not an American... They just think you're a stupid kid..."   :mrgreen::mrgreen:

Johnny je uz sve svoje mane dobar otac.

If you dine with the devil bring a long spoon.

Mirabella

A'si pokvaren!  xtwak  Sto mu nedas da dodje?!  To je THE sportski dogadjaj za vecinu Amerikanaca.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

Ne mogu bre, Johnny iako je simpatican/duhovit/karizmatican je pre svega a big time slob.
Ne mogu da ga pustim da mi u sred noci seta po stanu, pravi buku kad ide na terasu svakih pola sata da zapali dok mi spavamo, kaslje po kaslje po kaucu, prosuje pivo, rice, kija, podriguje.
I onda kad mu nesto kazem, on kaze "don't be so goddamn neurotic. I've seen Jewish people less neurotic than you."

Johnny izgleda i ponasa se kao polu-beskucnik.
Jos je sad ocajan jer su mu roditelji prodali stan na Manhattnu i odselili se u North Carolinu jer je tamo zivot jeftiniji. Prodali stan od 80m2 za $2.2M. I to za nedelju dana, go figure. Kaze u NYC im je trebalo $10-$12K mesecno (oboje su stari, kucna nega itd., plus troskovi odrzavanja stana iako je njihov $2k-3K mesecno) a tamo gde su se preselili ce im trebati oko 5-6k. Tamo su kupili stan za 400K.

Uglavnom Johnny se nada da ce jednog dana dobiti $500K kao nasledstvo (ima jos 2 sestre) i da ce mu to biti dovoljno do kraja zivota. Doubtful...

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

"Gledam" sad, u neighborhood baru. Najbolje su reklame (i jedino njih donekle zaista gledam a mozda cak i razumem). Upish.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

MalaKoala

ja sam gledala Peperse...i Bruna (taman dosla kuci na vreme za koncerAt). fala bogu da su pozvali ljude koji znaju da pevaju (a ne tamo neke baba Madone itd).
game tradicionalno nikad ne gledam. uvek nadjem nesto pametnije da radim.

MalaKoala

Quote from: Hate mail on February 03, 2014, 01:55:17 AM
"Gledam" sad, u neighborhood baru. Najbolje su reklame (i jedino njih donekle zaista gledam a mozda cak i razumem). Upish.
reklame procure ne YT par dana unapred  ;)
ne treba ti SB da bi ih video.  xfrog

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Ivan_D

:)

Mora da starim. Mnogo mi se svidela reklama  :)

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Mirabella

Americki Bud je ocaj od piva.  Ma, nije ni pivo.

Mirabella

baggio

E