News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

#euromaidan

Started by Daisy, February 20, 2014, 03:51:23 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Hate mail

Otud: kako je radila to tamo neka radi i ovde. Mozda joj i ne treba puno znanja.

Umesto da "uci engleski" mozda treba samo da nauci za do posla, za na poslu i za sa posla; eventualno za u kupovinu (ali sir ili sargarepa svugde izgledaju isto, ne moras da ih zoves).
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Btw, sta ono Tozla govori? Ne razumem.

Ivan_D

Ma covece ima na Ukrajini i mnogo gorih stvari od neznanja engleskog.

Ne samo da je radila kao krupije, vec poslednjih 6 godina radi kao pitboss (to je sef svih krupijea/dealera i odgovoran je za rad kazina u svojoj smeni).
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

To ti verujem. Tamo gde zivalj ne govori engleski uvek po pravilu ima i vecih, daleko zaguljenijih problema, da prostis.

Najbolja mesta za zivot su zemlje gde 90%+ lokalne populacije, od babe do deteta, govore engleski. Holandija, Danska, Norveska, Svedska. Mada, ta nasilna imigracija iz animalnog dela sveta ima polako da sve to svede na globalni Iran/Senegal/Ukrajinu...

Mirabella

Nema na Long Islandu kazina.  To ima upstate NY (citaj, Indian Reservations), CT.  Ono sto ce LI da ima (a ka'ce ne znamo) su 1,000 slot machines (nista poker i ostali serious gambling).
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Ata girl.

Nista, onda Atlantic City.

Ivan_D

Cini mi se da ima poker rooms, koje nisu casina i spadaju pod drugacije zakone i trebaju im drugacije (libelarnije, lakse za dobijanje) dozvole.

www.indeed.com

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Daisy

my bad... nisam obratio pažnju da su legalno sa papirima... pa super onda...
mislio sam da nemaju papire pa mogu samo na crno...

imam kolegu, koji je sa ženom radio kao krupije... koliko se sećam to se pristojno plaća, jedino što su radili valjda kad brod bude u Torontu, pa to nije moglo da bude full-time... kasnije je on dobio posao u GM, full-time...

Ivane, nisam stručnjak za grafiku, niti imam profi software...
mogao bi da otaljigam nešto pomoću štapa i kanapa, da to ninašta ne liči i da izgubim silno vreme...
sa profi software-om, uradiće ti to bolje, lakše i mnogo brže...
ne sećam se ponude, ali nemam običaj da odbijem overpaid job  :lol:
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

Quotemy bad... nisam obratio pažnju da su legalno sa papirima...

OK, nije toliki problem. Progledacu ti ovaj put kroz prste. Ali razmisljam na sta drugo jos nisi obratio paznju. Nadam se da nisi propustio deo gde Tanja i ja nismo imali dvd pa smo imali seks. Because it's really important that y'all know and remember we had sex. More than once. For reals.

A Ti baggio, nikad ti ovo necu oprostiti!

QuoteTi si sasvim sigurno poslednji na mojoj listi onih koji bi tu zavrzlamu mogli da mi objasne.

Toza

Quote from: Ivan_D on May 24, 2014, 11:48:33 AM
Because it's really important that y'all know and remember we had sex. More than once. For reals.

Iš'o si na popravni?

Jelence

Quote from: Ivan_D
Smanji aroganciju covek.

xrofl  xrofl  xrofl  xrofl  xrofl  xrofl  xrofl  xrofl  xrofl  xrofl  xrofl xrofl  xrofl  xrofl  xrofl 
xrofl  xrofl  xrofl  xrofl  xrofl  xrofl  xrofl  xrofl  xrofl  xrofl  xrofl xrofl  xrofl  xrofl  xrofl 

E, upisala sam se, majke mi.

Pot calling cattle black, huh?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail

Korila koza ovcu...

Jelence

Quote from: Superhik on May 23, 2014, 08:08:44 PM
Perača sudova 'na belo' u New Yorku ima taman koliko možeš na prste da nabrojis. Al, nebitno to.

Fenomen mi je koliko se brecaš i napušavaš Inija zbog dve budale koje su krenule ne grlom u jagode nego bez grla u polje bez jagoda.

Neverovatno.

Eh, a kad bi ti samo znao kakvo je to grlo ...

Imam utisak da Ivan u poslednje vreme drzi banku ovde, kao da mu njegove sexscapades daju ego boost od kojeg cemo svi  pre ili kasnije pocrkati.

Molim te lepo da covek ide okolo i lupa samare smo zato sto nismo pali na dupe zbog enormne sanse koju imaju u Americi dva emigranta bez skole i bez jezika.

Razumemo mi Ivane da bi ti vise odgovaralo da ebes pit-bosa nego cistacicu. Mislim, nismo ni mi s onog sveta. Chill out.

Jelence

Jelence

Quote from: Ivan_D

Oni su trebali da se razvedu jos pre godinu dana, ali su u medjuvremenu dobili zelenu kartu pa odlozili. Tanja je htela da doputuju odvojeno i mozda cak u druge gradove, ali joj je receno da moraju zajedno da udju u zemlju.

Baja je leach koliko sam shvatio. Da citiram Ksn1 "all Russian men are losers" (where ALL = 99% +)

Da citiram komsiju Ozija koga je zena Ruskinja opeljesila: sve Ruskinje su sluts.

Cini mi se da je u ovu grupu, a na osnovu licnog iskustva, uvrstio i udate zene poreklom iz Rusije koje fuck around.

Nisam sigurna kako Tanjica prolazi ovaj test... Njen muz svakako prolazi Ksn1 test za luzera.

Ivan_D

Sad sam totalno popizdeo. Tanja juce radila preko neke (ruske) firme za ciscenje i dali joj $9 gross. WTF?!? I jos se ljutili kad je rekla da vise tamo nece da radi.

Razmisljam da nagovorim Jonathana to make a prank call to that employer. Da ih totalno isprepada, trazi im gomilu papira, postavi gomilu pitanja i sve u svemu naj@b@ im se keve.
Johnny takve stvari nerado radi, iz nekog razloga smatra da su nelegalne, ali ja znam kako da ga privolim.
Smradovi jedni Ruski.

Daisy

Tanja će možda da nauči da ubuduće pita koliko se plaća posao (bar okvirno), pre nego što počne da radi.

Jel 1,000 u UA, nedeljno ili mesečno?
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

Mesecno. I to je tamo extra dobra plata. Ali i radila je dosta. Mislim 180-200 sati mesecno.

Hate mail

So like, she was pulling 4 grand a month working 9-10 hours a day without much qualifications in UKRAINE?

Ummm, how, and ummm, why did she leave Ukraine again?

Ivan_D

Mesecno. Ima college degree.

Verovatno iz slicnih razloga iz kojih si ti otisao iz Srbije.

Five years from now ona ce savladati jezik, verovatno imati posao za 2K-3K mesecno i bice vrlo srecan covek. A ti ces biti jos cangrizaviji nego sto si sad.
I'll take her life over yours any given day.

Mirabella

Yeah, because her life includes you.  :mrgreen:

Ivan_D

Toza

Pareski do

Quote from: Ivan_D on May 29, 2014, 03:49:11 PM
Mesecno. Ima college degree.

Verovatno iz slicnih razloga iz kojih si ti otisao iz Srbije.

Five years from now ona ce savladati jezik, verovatno imati posao za 2K-3K mesecno i bice vrlo srecan covek. A ti ces biti jos cangrizaviji nego sto si sad.
I'll take her life over yours any given day.

Искрено, боље јој је 1000$ месечно у Украјини.

Него пустимо то, дај опет Тањине слике да се подсетимо о коме је реч

Hate mail

Ja ne razumem sto si ti besan.

Toza

Toza

A jesu zlotvori....
"The rebels set up roadblocks using whatever materials are at hand -- concrete blocks, felled trees and, in Kramatorsk, slot machines -- seized as separatists enforce a gambling ban." (http://www.bloomberg.com/news/2014-05-29/ukraine-rebels-outfox-army-to-dent-poroshenko-troop-goal.html)
Kakav je to grad bio:

Ivan_D

QuoteJa ne razumem sto si ti besan.

Je l' što isto kao zašto ili znači nešto drugo? Bezprizorniče jedan   :mrgreen:

QuoteНего пустимо то, дај опет Тањине слике да се подсетимо о коме је реч

Za Tebe uvek, prijatelju moj pravosljavni.

pre 7-8 godina:

sad:

Najmilije stvorenje koje znam. Bar none.

Mirabella

Kak'e su joj grdne ove sestre.

Hate mail

Ti meni nikad nista ne verujes... Sto?...

Ivan_D

Quote from: Mirabella on May 30, 2014, 12:29:55 PM
Kak'e su joj grdne ove sestre.

Dobro Mirabella, sta je s tobom? K'o da ne znas da sam ja star, siromasan, dlakav, nemam prestizan posao(or any for that matter), iz Srbije sam...

Considering all the handicaps I do exceptionally well!   :)

Daj mi $10M, oduzmi mi 10 godina, 10 kila i napravi da sam recimo iz Santa Monice umesto iz Munzea, pa da vidis kakve bih devojke imao i kakve bi tek sestre one imale.   :mrgreen:

Jelence

ауууууууууу... комплексаш, значи?

Ivan_D

Te ostavio muz Jelence ili se samo sprema? Sudeci po tvojoj nervoznosti i mizernosti poslednje vreme rekao bih da se samo sprema.
Neizvestnost je najgora. Videces, bice bolje kad se to desi.
Nije kraj sveta.  ;)

Hate mail

Gle onu plasticnu flasu...

Toza

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Jelence

Quote from: Ivan_D on May 30, 2014, 03:08:17 PM
Te ostavio muz Jelence ili se samo sprema? Sudeci po tvojoj nervoznosti i mizernosti poslednje vreme rekao bih da se samo sprema.
Neizvestnost je najgora. Videces, bice bolje kad se to desi.
Nije kraj sveta.  ;)

Strasno...

Ovo su potezi ocajnika... A kako i da ne budes ocajnik kad si sa stjuardesa spao na cistacicu i to jos sa grdnim sestrama  :mrgreen:

Jos samo da ti i to jaje otpadne pa da danemo dusom.

Mirabella

Quote from: Ivan_D on May 30, 2014, 02:09:05 PM
Dobro Mirabella, sta je s tobom? K'o da ne znas da sam ja star, siromasan, dlakav, nemam prestizan posao(or any for that matter), iz Srbije sam...

Considering all the handicaps I do exceptionally well!   :)

Daj mi $10M, oduzmi mi 10 godina, 10 kila i napravi da sam recimo iz Santa Monice umesto iz Munzea, pa da vidis kakve bih devojke imao i kakve bi tek sestre one imale.   :mrgreen:

Ja Tanju nisam komentarisala (lepa je) nego sestre.  A na ono Tatarce se nisam ni osvrnula.   :mrgreen:

Ivan_D

Pazi kad tek sad vidim da se radi o Tatarcetu  :)
Registrovao sam i pre da je tamo dete, ali nisam obratio paznju na genetski sklop.

Ona desno meni izgleda OK. koja bese rec, jxxxzovno?

Shalu na stranu ja sam shvatio jos davno da kod gomile devojaka nemam sansi. Recimo ova zubarka iz Odese koju sam upoznao tamo prosli put. Premium devojka, lepa, pametna, obrazovana, odlican engleski, mlada 24 godine. Sve to zajedno = slim chance za Ivanka.

Pretpostavljam da sam joj bio vrlo interesantan kad smo se upoznali, posle smo nastavili da se dopisujemo dobre 2 nedelje svaki dan dok nije provalila total absence of deeper layers in me. I ja stvarno nemam takvim premium osobama (ne samo devojkama nego uopste ljudima sa kojima bih mozda ponekad zeleo da se druzim) sta da ponudim.

Hate mail

Ja nisam hteo da komentarisem Tatarce da ne bude pogresno shvaceno ('ce mi kazu da sam "wannabe crnogorac", albanski iredentista, bivsi pripadnik Crvenih beretki, da raspirujem versku, rasnu i ostalu mrznju ili ko zna sta).

But, Ivan: depravity is something.

Speaking of which: pre par nedelja dopre do mene job description, traze "extensive exposure to and experience in Depravities, Rates, Swaps, Options"...

Ivan_D

Derivatives ili stvarno depravities?

Mozda napisali namerno znajuci da ce lako da objasne da je typo.   xjap

Ivan_D

Eat this Jelence. I pozeleni od muke    :)

Toza

A bogumi i engleski joj krenuo.

Superhik

Nek je živa i zdrava.

Svu zajebanciju na stranu - stvarno joj želim da uspe.

Hate mail

Pa mislili su Derivatives ali ispalo Depravities (ali je applicable). Cime su to pisali, telefonom? A velika firma, drzavna (too big to bother...). Pazi indijance.

Jelence

Quote from: Superhik on May 30, 2014, 06:45:05 PM
Nek je živa i zdrava.

Svu zajebanciju na stranu - stvarno joj želim da uspe.

Ama to nije uopste dovedeno u pitanje.

A ono, sad kad sam rece da je supalj... Jbg, nije ni njemu lako.

Pijanista

Ah te Ruskinjice...

Pareski do

Quote from: Ivan_D on May 30, 2014, 05:48:42 PM
Pazi kad tek sad vidim da se radi o Tatarcetu  :)
Registrovao sam i pre da je tamo dete, ali nisam obratio paznju na genetski sklop.

Ona desno meni izgleda OK. koja bese rec, jxxxzovno?

Shalu na stranu ja sam shvatio jos davno da kod gomile devojaka nemam sansi. Recimo ova zubarka iz Odese koju sam upoznao tamo prosli put. Premium devojka, lepa, pametna, obrazovana, odlican engleski, mlada 24 godine. Sve to zajedno = slim chance za Ivanka.

Pretpostavljam da sam joj bio vrlo interesantan kad smo se upoznali, posle smo nastavili da se dopisujemo dobre 2 nedelje svaki dan dok nije provalila total absence of deeper layers in me. I ja stvarno nemam takvim premium osobama (ne samo devojkama nego uopste ljudima sa kojima bih mozda ponekad zeleo da se druzim) sta da ponudim.

Проследи то вамо, ја поседујемо вишак дубине личности!

Ћу ти пошаљем Лавовљанку из Канаде са све сандуком за вилиончело пуним багажом :mrgreen: