News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

#euromaidan

Started by Daisy, February 20, 2014, 03:51:23 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Hate mail

Ipak, da ti civilni avioni bez problema lete iznad zemlje u ratu gde se dnevno obaraju borbeni i transportni avioni... catastrophic and catalyzing event...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pareski do

Quote from: tempo on July 20, 2014, 05:44:10 PM
lako bi bilo da su svi srbi ko pareski. pobi govna i gotovo.

Хвала  8-) то је за мене комплимент, немаш појма...

tempo

znam. cega se pametan stidi, time se budala ponosi.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

Nemojte... molim vas.

tempo

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

tempo

Pareski do

Youtube and Twitter, what has the CIA been reduced to  :roll:

https://www.youtube.com/watch?v=oQRvINebeok#t=441

Pareski do

Quote from: tempo on July 21, 2014, 09:14:11 PM
znam. cega se pametan stidi, time se budala ponosi.

Tребало би да се стидим због тога што би ти извршио геноцид над Србима? Зашто када си ти болесник?

Ivan_D

Quotewhat has the CIA been reduced to

Mislim da si hteo da kazes 'what the CIA has been reduced to...'

If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

QuoteTребало би да се стидим због тога што би ти извршио геноцид над Србима?

Tempo je u svom izlivu besa rekao pobiti govna. Iako se ne slazem sa njim i takvim drasticnim merama, ne slazem se ni sa tobom gde projektujes govno na sve Srbe. Nismo bas svi takvi. Kao sto nismo ni svi pravoslavi. (apropo tvog "svaki Srbin je pravoslav")

tempo

da, da. tako nekako.

Quotelako bi bilo da su svi srbi ko pareski. pobi govna i gotovo. ali, kao sto je vec ranije ovdje receno, ta srbska govna su manjina zbog kojeg casna srpska vecina trpi vec dugo.

i svi oko njih.

Hate mail

Sta je to "pravoslav"?...

Ivan_D

Slike su vrijedne tisuce rijeci:

(ovaj prljavko gore levo ti je wannabe pravoslav. you know a thing or two about wannabes, right?)

Ivan_D

Inace, nedelju dana kasnije javila se i tzv srbijanska drzava   http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=07&dd=23&nav_category=11&nav_id=880042

Stvarno su neverovatni.

Superhik

Quote from: Ivan_D on July 23, 2014, 06:38:50 AM
Kao sto nismo ni svi pravoslavi

Ispravno je:

Kao sto nismo ni svi pravoslavni

ili

Kao sto nismo ni svi pravoslavci

`Pravoslav`, kao rec, ne postoji u srpskom jeziku, u bilo kom padezu.

...sto ne utice na poentu tvog posta.

:)

Ivan_D

Da setio sam se kad je Hate pitao sta su 'pravoslavi' da se u stvari kaze pravoslavci. Valjda slicno kao katolicanci i muslimanci.  :mrgreen:
Poserem im se svima na glavu

Hate mail

Ja sam cuo za musko ime Prvoslav ali za "pravoslav" jos ne.

tempo

Daisy

Quote from: Ivan_D on July 23, 2014, 03:41:57 PM

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=07&dd=23&nav_category=11&nav_id=880042

Beograd -- Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da Srbija najoštrije osuđuje obaranje malezijskog aviona u Ukrajini.

Ala im je zapretio, svaka mu cast. I ne samo to nego i na vreme...
(jovan, 23. jul 2014 14:11)

E dobro ste se setili nesto da kazete... A saucesce da uputite?
(Beojadjen, 23. jul 2014 14:03)

Evo bas su sad tvoju osudu preneli najvazniji svetski mediji. Od ostrine osude i ovi sto su ga oborili ce da izadju i javno priznaju i traze pogubljenje. Dan je spasen. DAČALA
(Caar, 23. jul 2014 14:02)

Зашто Ивици нико није раније јавио за вест.
(Разум Еразмов, 23. jul 2014 14:13)

Bravo Dacicu, zatrazi hitnu i beuzlovnu istragu, dosta su se zezali...
(Zox, 23. jul 2014 14:42)

Munjevita reakcija ministra. Nemam reči ....
(Igor, 23. jul 2014 14:53)

Zahtevamo apsolutno nezavisnu istragu o padu aviona", rekao je Dačić novinarima na Avali.
znaci ne mogu da prestanem da se smejem vec 15 minuta kakav si ti car ...
(drmr, 23. jul 2014 16:39)

Osuda je bila toliko zestoka da su pala jos dva aviona. Smanjite malo pobogu sve ce da popada.
(strah, 23. jul 2014 15:02)

nasa spoljna politika je nalik na andersonove bajke.
(dudoje, 23. jul 2014 15:09)

ko vas sta pita, bolje da ostro osudjujete biftek direktore, koji jedu i piju iz mog dzepa, a vi ste ih tamo postavili!
(p(l)acenicka srbija, 23. jul 2014 16:01)

Dobro Ivice pa jel ti mislis i dalje da pevas Miljacku Putinu? Objasni narodu odakle Bajatovicu kolekcija satova Breitling i Baume Mercier vredna vise od 100k eur....
(Crveni oktobar, 23. jul 2014 18:31)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Mirabella

Koga zanimaju statistike.

http://aviation-safety.net/index.php

Moja koleginica, koja cesto putuje, redovno konsultuje ovaj website, da vidi kojom kompanijim nece da leti.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

tempo

jel leti sa onima koji su do sada bili sigurni, ili leti sa onima koji su vec imali nesrecu?

Mirabella

Dobro pitanje.  :mrgreen:  Ma, Nemica, pa gleda da uvek leti Lufthansom, te uvek vadi ove statistike ako treba da leti nekom drugom kompanijom.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

baggio

I ja sam po pitanju letenja Nemica. ;)
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Mirabella

Generalno uzevsi i moje poverenje ide nemackoj masini, tehnici, radu i redu (iako nekad znaju da budu uzasno  anal).

Docim usluga, ljubaznost i prijatnost, kapa dole AF-u.

Pareski do

Quote from: Ivan_D on July 23, 2014, 06:38:50 AM
QuoteTребало би да се стидим због тога што би ти извршио геноцид над Србима?

Tempo je u svom izlivu besa rekao pobiti govna. Iako se ne slazem sa njim i takvim drasticnim merama, ne slazem se ni sa tobom gde projektujes govno na sve Srbe. Nismo bas svi takvi. Kao sto nismo ni svi pravoslavi. (apropo tvog "svaki Srbin je pravoslav")

Па није ни Павелић хтео све Србе да поубија, а ни Изетбеговић, Туђман или Орић, зато је Темпо скроз у тренду, nomen est omen...

Hate mail

Pareski do

Вратимо се теми

Hate mail

Jel' to Braca?

Juce su me neki Rusi savatali da mi ga pokazu na Youtubu...

Daisy

Quote from: Pareski do on July 24, 2014, 09:26:07 PM

Вратимо се теми

20 July
Ukrainian forces have launched an operation to regain control of Rubizhne which they apparently captured by evening according to the presidential office, meanwhile Sievierodonetsk is surrounded.

21 July
The Ukrainian army has reclaimed Dzerzhynsk over the separatists and entered Soledar.

22 July
Sievierodonetsk has been taken by the Ukrainian national guard.
Ukrainian soldiers have driven separatists out of Popasna.
Ukrainian forces recovered the town of Lutuhyne.

24 July
The Ukrainian Government claimed that their forces entered Lysychansk and later captured the town after heavy fighting.

http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_the_2014_pro-Russian_unrest_in_Ukraine#July

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Pijanista

HOMEH ECT OMEH

Lepa srbska izreka

Ivan_D

Rusi gadjaju sa svoje strane ukrajinske klince postavljene duz granice necim sto se rasprsi, ne znam kako se to zove, zena mi objasnjavala. Pre neki dan ih 40 pobili tako u roku od sat vremena. A ovi ne smeju da uzvracaju da sukob ne bi eskalirao.

Nadam se da ce Holandjani da posalju Marechaussee tamo

Ivan_D

Koliko god da ne volim Putina, nije mi jasno da CNN objavi ovak clanak. Neverovatno.

http://edition.cnn.com/2014/07/25/opinion/motyl-putin-is-evil/index.html?hpt=hp_c1

baggio

Ovakav clanak mora da podigne pritisak cak i onima koji retko ulaze u politicke rasprave, kao sto sam ja.

Mozda bi Mr. Motyl trebao da upozna Vedranu?

Danima od prijatelja dobivam mail koji je "važan" i koga moram "slati dalje". Dogodilo se nešto strašno, misle svi koji mi pišu. Monsanto, zloglasna američka tvrtka koja je ujedno i jedan od najvećih svjetskih proizvođača GMO proizvoda donirala je 445 tisuća eura vrijedno sjeme kukuruza poljoprivrednicima u Hrvatskoj, Srbiji i BiH da bi im pomogla zasijati njive uništene poplavama.

Taj Monsanto poznat je i po tome što je proizvodio otrov kojim su Ameri zasipali Vijetnam ubijajući njime biljke, Vijetnamce, životinje i svoje vojnike. Ja ovu informaciju moram slati dalje zato jer je GMO hrana otrov koji izaziva alergije, neplodnost, pobačaje i rađanje djece sa deformacijama.

Evo, prijatelji moji, ja poslala. Čemu? Koga će to GMO deformirati na ovim prostorima? Ljude koje su Ameri pobili bombama sa osiromašenim uranom? Njihovu djecu? Unuke? Čitava bivša Jugoslavija je zemlja u kojoj žive deformirani. Može li jedan mail, može li milijun mailova išta promijeniti na ovim nekad našim prostorima? Nema šanse dok netko ne saspe trilijun tona otrova na Ameriku. Do tada.

Kad sam ja bila mlada Ameri su bili Ameri ali svijet je bio bolje mjesto. Mi smo protestirali protiv rata u Vijetnamu, mnogi su Amerikanci bježali u Kanadu da ne bi u Vijetnamu morali trovati prirodu i ubijati nevine. Danas smo oguglali jer znamo da prosvjedi ne pomažu. Amerika je najveće zlo u ljudskoj povijesti. Ima oružje, njene korporacije lovu, njeni vladari osjećaj da su nepobjedivi i besmrtni.

Mi, obični ljudi, nekad Jugoslaveni, gledamo vatromet zla i nasilja sretni što je cirkus izašao iz našeg grada pa sad divlja negdje drugdje. Trenutno Židovi sa vrha brda ušuškani na kauču gledaju kako u plamenu vrište palestinska djeca. One koje ne zapale bombom pale ručno. Da se Hitler iz groba digne rekao bi, pretjerali ste, dečki. Građane Hrvatske to uznemirava jednako koliko sijanje GM0 sjemena, crkavanje naših vojnika u Afganistanu, ubijanje sirijske djece našim oružjem, raspad našeg zdravstva, školstva, privrede, poljoprivrede. Ukratko, jebe nam se na sve teme.

Doduše, što bismo mogli učiniti da nam se ne jebe na sve teme? Reći NATO-u odlučno NE? Hrvatska ima šanse za pobjedu u ratu sa Amerikom koliko su je imali Židovi ratujući sa Hitlerom u njegovim plinskim komorama. Koliku imaju Palestinci u Gazi. Iračani u Iraku. Koliku je imao Gadafi prije nego su ga raščerečili širitelji demokracije.

Kako živjeti u ovakvome svijetu i ne si sprašiti metak u glavu? Srećom, Putin se baš ne da zajebavati. Kinezi nisu Hrvatska. Kad se udruže, kad popizde, na ovome će se svijetu lakše disati. Do tada, šaljimo jedni drugima "važne" mailove i prisjećajmo se, mi stariji, dobrih starih vremena kad su Ameri na daleke zemlje bacali pakete sa žutim sirom i tvrdom marmeladom.

Ja nisam depresivna. Jednoga će dana moj praunuk ušuškan na kauču gledati Ameriku u plamenu. Iz groba ću mu poručivati, ne osjećaj se krivim, tražili su, dobili su. Zločesta sam? Gorjet će i dječica? Pa? Dječica danas gore u Gazi a svijet boli kurac.

http://www.rudan.info/vazno-salji-dalje/#more-3039

Daisy

Brazilski fudbaler Edmar koji ima ukrajinsko državljanstvo doživeo je šok kada je pozvan da se priključi u odbrani svoje zemlje.

Edmar ima 34 godine, a do sada je u Ukrajini radio samo kao fudbaler.

,,Nisam računao na ovo i malo sam nervozan jer mogu biti izabran, a kada sam dobijao pasoš, u klubu su mi stavili do znanja da će oni rešiti probleme umesto mene", rekao je Brazilac.

On je 2000. godine došao u Ukrajinu, gde se osam godina kasnije oženio suprugom Tatjanom Halovski, koja je prestravljena mogućnošću da njen muž bude pozvan u rat.

Poslednje tri godine nosi dres Metalista iz Harkiva, a pre toga je branio boje Tavrije, Internasionala i Pauliste.

Od kada je dobio državljanstvo, odigrao je 11 utakmica za nacionalni tim i postigao jedan gol.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=07&dd=27&nav_id=881550

11 utakmica a samo 1 gol?
U prve borbene redove sa njim!
(cg, 27. jul 2014 14:28)

Potpredsednik britanske vlade Nik Kleg zatražio je da se Rusiji oduzme organizacija Svetskog prvenstva u fudbalu 2018.

"Moramo da uvedemo oštrije sankcije, ali moramo i da jasno pokažemo da ne može da očekuje privilegiju da u svetskim poslovima bude u vrhu, a da pri tome nije spreman da deluje po njihovim osnovnim pravilima", rekao je Kleg.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=07&dd=27&nav_id=881453

http://sh.wikipedia.org/wiki/Rat_u_isto%C4%8Dnoj_Ukrajini

. Red . represents areas held by the DPR.
. Pink . represents areas held by the LPR.
. Yellow . represents areas previously held by insurgents, but retaken by the Ukrainian government.

Daisy

Pro-Russian insurgents

Russian Orthodox Army

According to the Defence Ministry of Ukraine, the ROA is in conflict with the another pro-Russian militia, the Vostok Battalion, who accused the ROA of looting, and avoiding combat.[373][374]

http://en.wikipedia.org/wiki/2014_insurgency_in_Donbass#Pro-Russian_insurgents

Ivan_D

QuoteEdmar ima 34 godine, a do sada je u Ukrajini radio samo kao fudbaler.

xrofl xrofl xrofl

Upoznao ja u Lvivu dvojicu nasih koji su tamo kao fudbaleri.

Moj mali ima UA drzavljanstvo uz NL. I supruga je zadala sebi zadatak da ga do njegove 15. godine ispise iz UA drzavljanstva za svaki slucaj.
Naime, ima jednu prijateljicu Ukrajinku koja je dosla u CZ kad je njen mali imao 7 godina i predprosle godine, kad mu je bilo 18, je prvi put od tada isao u UA. (ima i dalje UA pasos jer je bio lenj (sto ja ne shvatam  :shock:) da trazi CZ pasos, iako mu je CZ maternji jezik a ruski (oni su sa Krima) zna dosta slabije.
I odmah na granici ga zadrzali i hteli da ga posalju u vojsku  :mrgreen: xrofl
Kostalo ih 1000 dolara da ga puste taj put (dakle, ne oslobode sluzenja).

Sto je komicno samo po sebi, meni makar, ali nikako glupo kao sto su to radili Srbi. Upoznao sam gomilu ljudi, sto u vojsci, sto posle ovde u NL, koji su rodjeni po Nemackama, Holandijama itd., srpski govore so-so, ali su, nevertheless, sve do 1990 isli da sluze vojsku u SFRJ. I u svakom slucaju koji sam sreo bilo je objasnjenje od somewhat embarrassed nesretnika, "pa otac je insistirao da sluzim."

A primetio sam, tj. Slawen je postirao, da je otpracaj u vojsku, cega vise nema, na zalost mnogih u Srba, sad zamenjen mega-oslavom 18. rodjendana.  

Srbi su cudan narod.

Hate mail

Ispracaj, ISPRACAJ.

Ivan_D

Kaze se "ispricaj", a ne "ispracaj". Sta da ispricam?

Hate mail

Ivan_D

Hate mail

Daisy

Hate mail

Quote from: Ivan_D on July 28, 2014, 06:55:07 PM
Moj mali ima UA drzavljanstvo uz NL. I supruga je zadala sebi zadatak da ga do njegove 15. godine ispise iz UA drzavljanstva za svaki slucaj.

Superpametna zena, naravno.

A ne k'o tu neki...  xtwak

Daisy

Quote from: Hate mail on July 24, 2014, 09:27:01 PM
Jel' to Braca?

Juce su me neki Rusi savatali da mi ga pokazu na Youtubu...

Predstavlja se kao Deki iz Vojvodine (u videu).

Zarobljen (objavljena vest u subotu).

http://vse.rv.ua/news/1406376335-viyskovi-pid-komanduvannyam-rivnenskogo-generala-upiymali-serbskogo-terorista

ЖИТЕЛЬ СЕРБИИ ВОЮЕТ ЗА ДНР

Ivan_D

Srbi mi svojim ponasanjem i svojom gluposcu vec skoro 25 godina zagorcavaju zivot u Zapadnoj Evropi i Centralnoj Evropi.

Mislio sam da sam nasao utociste u Ukrajini, ali kratkog daha je bilo. Het mocht niet zijn, sto bi rekli Holandjani.
Srbski covek nalazi nacina da mi i tamo zagorca zivot.

Stoka glupa, zvalava, krezuba. Jedina dobra vest je da ga je zarobilo.

I onda komentari Ukrajinaca. Ne moze covek da se cudi.

QuoteВолодимир Гонта
6 days ago

Да заебали уже эти сербы сраные, ишты у них на земле отвоевались все кому не лень, поимел их весь мир и таже рашка тоже, а теперь эти псы безродные в мою страну приперлись!!! Надо было эту сербию полностью на куски порезать и разделить между хорватами, боснийцами и албанцами!!!

Yuriy Fedorosh
6 days ago

Он говорит что сначала был в Крыму, может быть, на ньом жилет как у зеленых человечек из Крыма. И сказал бы сколько ему платят, и кто, цени бы ему не было!!!!!

Курение Убивает
3 days ago

хеее))) поймали уже эту сербску девушку))) теперь будет востанавливать как все пленные фашисты ими порушеное лет 15)

Daisy

tempo