News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

#euromaidan

Started by Daisy, February 20, 2014, 03:51:23 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Wait, I need to put my hat on!

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

E

Pareski do

Quote from: Hate mail on August 13, 2014, 07:08:08 PM
Sve tri su ruzne k'o lopovi.

Осим оне у средини!

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

tempo

sto je i normalno. missim, ja sam vasojevic, a ti si picka.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Idi Parezo. Nevidjeni je rush.

Daisy

Jalta -- Rusija će činiti sve da bi se okončao "krvavi haos" i "bratoubilački rat" u Ukrajini, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=08&dd=14&nav_category=78&nav_id=888157

Kijev -- Snage Kijeva su okružile Lugansk, presekavši i poslednji drum koji je povezivao taj grad s granicom Rusije, saopštio je portparol ukrajinske armije.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=08&dd=14&nav_category=78&nav_id=888297

Moskva/London -- Predstavnici proruskih snaga negiraju vest da je njihov komandant u oblasti Donjecka Igor Strelkov ranjen. BBC javalja da se on povukao sa mesta komandanta.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=08&dd=14&nav_category=78&nav_id=888037

Lugansk -- Predsednik samoproglašene Luganske Narodne Republike (LNR) na istoku Ukrajine, Valerij Bolotov, saopštio da podnosi ostavku, preneo ruski TV kanal "Rusija 24".

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=08&dd=14&nav_category=78&nav_id=888093
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Daisy

Ruski naftni gigant Rosnjeft zatražio je zbog zapadnih sankcija pomoć vlade od 1.500 milijardi rubalja (44,5 milijardi dolara).

http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2014&mm=08&dd=14&nav_id=888138

Pa objektivno gledano ne moze Rusija protiv NATOa njihove clanice su skoro milijardu stanovnika, naspram Rusije sa 150 miliona, NATOv vojni budzet je 25 puta veci od Ruskog.
Rusija uvozi 85% proizvoda iz Nato clanica, jer sem vodke i kalasnjikova oni nemaju treci proizvod.
Gas ne mogu da prodaju Azijskim zemljama jer oni nisu veliki potrosaci, koriste jos uvek ugalj a i vecina stanovnista zivi u toplijim krajevim pa im ne treba za grejanje, a cena gasa iz ugovorom sa Kinom na 30 godina nije ni trecina cene koju dobijaju iz EU.
A i deca im se skoluju u NATO zemljama pa i oni idu na lecenje u iste.
Znaci hteli oni to ili ne morace da prave kompromise zapadnom Svetu. Zna Putin da za ideale ginu samo budale. Zaustavice on rat u Ukrajini i dobiti Nobelovu nagradu za mir kao i Obama.
(Oleg, 14. avgust 2014 15:23)

Znaju Amerikanci gde boli i gde treba da gadjaju. Rosnjeft je buducnost Rusije. Posledice njihovog blokiranja su jasne i Evropa ne zavisi od ruske nafte za razliku od gasa tako da po Rosnjeftu mogu da udaraju dok ga ne uniste.
Rosnjeft jako zavisi od zapadne tehnologije jer tradicionalni izvori nafte lagano presusuju ali se bogatstvo nalazi na tesko dostupnim mestima kao sto je Arktik i na velikim dubinama. A Rosnjeft nema tehnologiju da ih eksploatise niti menadzment za ovako velike projekte. Racunali su na Exxon, Shell i BP. 10% ruskih deviznih rezervi ce da ode na ovo. Ima Ameri da ih kupe za kopejke za neku godinu. Polako cemo poceti da gledamo Putina kako peva pesmice mira zapadu.
(Tom, 14. avgust 2014 13:46)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pijanista

Meanwhile, u virtuelnoj Rusiji:

Тешић Горан: ДУ! Бандеровска педерчина Олег Љашко који се месецима иживљава над нашим људима нокуатиран од стране ванстраначког депутата украјинске Раде Александра Шевченка.

Тешић Горан: Грех је што се радујем овоме, али добро знам шта је ово смеће радило нашим људима.
14 hrs · Like · 1

Kurt Yalnız: nasim ? Otkud nasi tamo ?
13 hrs · Like

Тешић Горан: Нашим - Русима...

Hate mail

Hate mail

Ivan_D

Bedak.   :(

Sledece nedelje idem tamo. Vec vidim da ce me na aerodromu ispitivati jer imam gomilu ukrajinskih i ruskih pecata u pasosu. Prosli put u Maju kad sam odlazio su me pitali sta tamo radim.

Ali nezavisno od toga, rat je veliki bedak  :( :( :(

E

Pa nemoj da ides. Ko te bije po usima

Hate mail

E

Ivan_D

Ljudi, kad bi vi samo znali kako je meni tamo lepo.

Pareski do

Quote from: tempo on August 14, 2014, 01:36:28 PM
Quote from: Pareski do on August 14, 2014, 11:49:47 AM
Quote from: Pijanista on August 13, 2014, 06:12:37 AM
http://en.ria.ru/world/20140812/191926807/Serbian-Volunteers-Destroy-Ukrainian-Artillery-in-Donetsk-Region.html

Браца и Брацини знају знање, шта ћеш...

da djelim tvoje stavove ja bih bio tamo. ne bih srao po forumima

Нисам професионални војник, има ко јесте. А глупо ми да се тамо сликам и фолирам људе како сам ратовао, онако из Ростова-на-Дону, тако нешто пристаје сељоберима твог ранга, онако између приче колику си имовину наследио и тога колико си прочитао Алан Фордова.

Уосталом, ако Браци буду правили фрку по повратку у СРБ то је већ нешто где бих био кориснији.

Pareski do

Quote from: Ivan_D on August 15, 2014, 04:06:45 PM

Sledece nedelje idem tamo. Vec vidim da ce me na aerodromu ispitivati jer imam gomilu ukrajinskih i ruskih pecata u pasosu. Prosli put u Maju kad sam odlazio su me pitali sta tamo radim.

Буди искрен и реци "Сексуални туризам". Граничари цене искреност :mrgreen:

Ivan_D

Veruj mi, to je poslednja stvar zasto tamo idem.

Ivan_D

Nego, tko je Braca? Nekakva krezuba srpska budala sa IQ 93?

baggio

Quote from: Ivan_D on August 15, 2014, 05:19:26 PM

Idi........... :mrgreen:
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

tempo

naravno da nisi profesionalni vojnik pareski dole. ti si profesionalni serator po forumima.

tempo

Quote from: Ivan_D on August 15, 2014, 04:06:45 PM

Ali nezavisno od toga, rat je veliki bedak  :( :( :(

rat je najvece sranje koje se moze desiti. kad se sve zavrsi tamo, u ukrajini, nece ostati nista ni za ruse ni za ukrajince.

Hate mail

Naravno. To je i cilj.

tempo

unistiti zivote vise miliona ljudi?!
iskenjam se ja na taj cilj.

Hate mail

Pareski do

Quote from: tempo on August 15, 2014, 09:51:47 PM

naravno da nisi profesionalni vojnik pareski dole. ti si profesionalni serator po forumima.

Опет пројектујеш

tempo

Sta znaci taj nesuvisli komentar?

Daisy

Новоайдар

Mariupol

Kryvyi Rih

Ivan_D

Nego zaboravih da se osvrnem na ovo:

QuoteУосталом, ако Браци буду правили фрку по повратку у СРБ то је већ нешто где бих био кориснији.

xrofl

Mind to elaborate?   xrofl

Daisy

Ukrajinci oslobodili selo/predgrađe Luganska (Велику Вергунку) .

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=08&dd=17&nav_category=167&nav_id=889158

"patrioti" popizdili... ne predaju se, lupaju minuse...

Dogodine u Moskvi, da konacno padne azijska despotija.
(aster blistok, 17. avgust 2014 13:05)
Preporučujem (+215), Ne preporučujem (-511)

Malo pre na vesti o oborenom ukrajinskom avionu citamo imbecilnosti rusofila domacih o uspesima boljsevickih terorista,kako se ukrajinska vojska predaje, kako su svi piloti mrtvi, i kakve sve imbecilnosti ruska peta kolona kuca - KAD ONO MEDJUTIM.

Oslobodjen Lugansk od boljsevickih terorista.
Ostao je jos samo Donjeck i Ukrajina i ukrajinski narod ce biti oslobodjeni od boljsevickih KGB terorista.

Pa onda ostaje sama Rusija i ruski narod da bude oslobodjen od boljsevicke KGB bande.

Lose vesti za rusku petu kolonu po Srbiji.
Ne da im se.
(Marija, 17. avgust 2014 12:52)
Preporučujem (+255),Ne preporučujem (-506)

Bravo Ukrajinci! Povratite kontrolu nad celom zemljom i zaustavite ovaj bratoubilački rat više!
(Petkana, 17. avgust 2014 12:58)
Preporučujem (+256), Ne preporučujem (-400)

Pijanista

Quote from: Ivan_D on August 15, 2014, 05:19:26 PM

U jbt, valjda nije nesto ozbiljno. Sve u redu? Pitam bez imalo ironije.

Ivan_D

Hehe. Ma nemam vise snage za ozbiljnije akcije. A tamo volim da odem jer se super odmorim a i dosta sam produktivan workwise dok sam tamo.

Pijanista

A to, ja pomislio neki problemi. Ajd lepo se odmori, pozdravi cetnike i kozake ako ih sretnes

Hate mail

Daisy

Ukrainian flag raised over soviet skyscraper in Moscow. Police is trying to remove it.

https://twitter.com/lifenews_ru/status/501957851213209601/photo/1

Ivan_D

Daisy

A worker, sent to take the Ukrainian flag down from skyscraper in Moscow, makes a selfie before doing it
11:52 PM - 19 Aug 2014

E

Hate mail

Ivan_D

Meni poslala Ksn2 ovo kad sam postirao prvu sliku na FB

Hate mail