News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

#euromaidan

Started by Daisy, February 20, 2014, 03:51:23 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ivan_D

that's the real flag bearer
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Sto bi rek'o pokojni slawen, u stvari parafraziram (attention, Ivan_D: "parafraziram" is indeed a real word!): bolje bi im bilo da umesto zastava kace najlon carape za koje ce se svi ti bednici kad-tad (opet) prodati.

Slawen je veliki mislilac. A vi ste ga oterali.

Zaista ste nevidjeni indijanci.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

matador

Hate mail

"Од Срема до ратишта у украјинској степи пут је
Берића водио преко градилишта у руском граду
Сочију. Он се нашао међу неколико хиљада Срба
који су почетком прошле године радили на
изградњи тог града пред Олимпијске игре. Мајстор
је за уградњу алуминуијумских прозора и ПВЦ
столарије
, а радио је за фирму из Новог Пазара."

http://facebookreporter.org/2014/08/20/дејан-берић-добровољац-у-новорусији-н/

You don't make this stuff up.

Ivan_D

Polaaako se Srbi osvescuju. Trenutno je, ako je verovati ponesto nereprezentativnim uzorcima oko 1/4 max 1/3 trezvenih, ali ko zna, mozda ih za koju godinu bude 1/2

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=891225

Istocna Ukrajina je nova Republika Srpska sa varvarima i zlocincima
(fakti, 22. avgust 2014 23:39)

Preporučujem (+264)   Ne preporučujem (-572)

Ne ulazeći u to kome odgovara to što je neko ubijen, imajte u vidu da je teritorija pod kontrolom prosuskih pobunjenika sada nešto najsličnije nekadašnjoj Republici Srpskoj Krajini: pijani četnici, naoružani "civili", Arkan i cvene beretke. Tu je potpuno bezvlašće gde je sve moguće.
(Petar, 22. avgust 2014 23:27)

Preporučujem (+287) Ne preporučujem (-435)

Ivan_D

Lenin on Russia and Russians:   

http://en.wikipedia.org/wiki/Lenin

QuoteLenin was privately critical of Russia, describing it as "one of the most benighted, medieval and shamefully backward of Asian countries".[235] He was similarly critical of the Russian people, informing Gorky that "An intelligent Russian is almost always a Jew or someone with Jewish blood"

:mrgreen:

Hate mail

Daisy

Берић је недавно био заробљен, али је ослобођен после чега је отишао у Русију где ради као грађевинац.

Кад сам био у Русији много ме је људи звало да дођу као добровољци али кад сам им говорио да нема новца они су питали па зашта да ратујемо.

http://www.pravda.rs/2014/08/23/video-saveti-srpskog-snajperiste-dobrovoljcima-koji-dolaze-u-novorusiju/

http://www.pravda.rs/2014/08/19/evo-sta-kaze-srbin-oslobodjen-iz-ukrajinskog-zarobljenistva/

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

Ivan_D

Pustili Berica? Je l' to Pareski izdejstvovao?

Pareski do

Quote from: Ivan_D on August 24, 2014, 02:08:41 PM
Pustili Berica? Je l' to Pareski izdejstvovao?

Откупљен је. У Украјини је све на продају као што и сам знаш ;)

Hate mail

Ivane, Ivane... Zaista si neverovatan. Pa na onom mom linku gore, gde ga hvale kao strucnjaka za ugradnju kvalitetne PVC stolarije, lepo pise da su prijatelji skupili pare i otkupili ga od ukrajinske tzv. drzave u odumiranju. A znas valjda koliko ti Eastern bloc bednici obozavaju pare.

Pareski do

Joш за мале паре, човек ће то отплатити шљаком на грађевини по Русији...

Daisy

Moskva -- Zbog ruske zabrane uvoza strane robe u zemlji, ruski turisti sada kupuju hranu u finskim pograničnim gradovima.

Zbog toga se u tim gradovima sve više otvaraju prodavnice namenjene toj "novoj vrsti" turizma, prenose danas ruski mediji.

Stanovnici iz Peterburga autobusima dolaze tokom vikenda do tih finskih gradova gde kupuju prehrambrenu robu u velikim pakovanjima i kartonima.

Međutim, ruski turisti se susreću s carinskim teškoćama. Carinici vraćaju sve Ruse koji žele da iz Finske iznesu velike količine te robe.

Ruski sajt "njuz.ru" (news.ru) piše da je jedan ruski državljanin zadržan na granici jer je hteo da unese 70 kilograma jetrene paštete. Carinici naglašavaju da se samo može preneti roba za ličnu upotrebu - do pet kilograma.

Finci su se dosetili da otvore prodavnice na samoj granici s Rusijom s robom koja je inače namenjena ruskom tržištu, a koje ne podleže embargu. Ta roba se sada prodaje uz značajan popust jer se nalazi u zoni oslobođenoj od poreza.

Meštani tih gradova, u kojima sada cveta nova vrsta turizma, dobijaju nova zaposlenja, jer se otvaraju prodavnice i potrebni su novi radnici, a sve je veći priliv ruskih kupaca, koji obično koriste vikend za turističku turu do Finske.

Rusi najviše kupuju ulje, mleko bez laktoze, usoljeni maslac i druge mlečne proizvode za bebe koje nisu pod embargom.

Ruski kupci se sada suočavaju s netašicom strane robe, pošto je vlada nedavno uvela zabranu uvoza poljoprivrednih i prehrabrenih proizvoda sa Zapada, kao odgovor na sankcije koje su njoj uvedene zbog ukrajinske krize.

http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2014&mm=08&dd=24&nav_id=891546

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pijanista

Hate mail

"Zbog ruske zabrane uvoza strane robe u zemlji"

Soci na checi.

Hate mail

And, oh yeah, Tom Keene: it's not the "Caspian Sea"...

Daisy

Quote from: Hate mail on August 28, 2014, 03:05:17 PM
:shock:

http://www.bloomberg.com/news/2014-08-28/ukraine-rebel-assaults-spark-russia-invasion-claims.html

Obama's Caddy • 3 minutes ago
This news will definitely force the community organizer to organize another round of golf.

JoeKlip • 12 minutes ago
I am betting Obama is preparing another golf vacation.

Pareski do

QuoteDenis Eroshenko
10 hrs · Simferopol, Ukraine ·

Сербские четники осовободили Славяносербск.
Прикольно

Ivan_D

Jebo dvojku gore levo.

Ivan_D

Nego, pravo veli Putin   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=08&dd=29&nav_category=78&nav_id=893650

Secam se kad su pre nekoliko godina budale i onaj Parezin prljavko palili ambasade, a neki drugi opet krali patike, kako sam razmisljao kako bih rado dao 1000 eura da Rusija prizna Kosovo. Samo da vidim reakciju stoke.

Hate mail

Pareski do

Quote from: Ivan_D on August 29, 2014, 10:29:50 PM
Nego, pravo veli Putin   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=08&dd=29&nav_category=78&nav_id=893650

Secam se kad su pre nekoliko godina budale i onaj Parezin prljavko palili ambasade, a neki drugi opet krali patike, kako sam razmisljao kako bih rado dao 1000 eura da Rusija prizna Kosovo. Samo da vidim reakciju stoke.

На руском је рекао:

"Проблемы, связанные с признанием, думаю, будут решаться долго и нудно. Для меня это странно, потому что то, что произошло в Сербии с Косово, говорит: если есть политическая воля и желание, очень легко признаются любые решения", – сказал Путин.

Он отметил, что независимость Косово была объявлена в парламенте, а в Крыму даже состоялся "референдум". "Это гораздо более демократический способ определения своей судьбы. Кто может отказать народу в праве на самоопределение? И когда я со своими западными коллегами на этот счет дискутирую, ответа на это нет. Поверьте мне. Да и быть не может, потому что мы не только поступили в полном соответствии с международным правом, но и основывали все на воле народа", – считает Путин.

http://gordonua.com/news/crimea/Putin-Vopros-priznaniya-Kryma-chastyu-Rossii-budet-reshatsya-dolgo-i-nudno-38803.html

Pareski do

За праве ентузијасте. Стање на терену, редовно ажурирају карте...

http://kot-ivanov.livejournal.com/

tempo

jedva cekam da ti tvoji cetnici tamo naprave neko vece sranje, kao sto su pravili sirom jugoslavije, pa da im se putin licno najebe majke.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Pijanista

Русија се све више окреће према Азији, а посебно према Ирану, који и ми овде појачано форсирамо у последње време, што је у складу са руским спољно-политичким приоритетима. Код Русије нам ни трунке некакве сентименталности, те словенство, те православље, те браћа и тако даље. Не. Русија игра чврсту игру тражећи партнере међу онима који испуњавају њену агенду. А Иран је прави партнер за то.

Ivan_D

Quote from: tempo on August 30, 2014, 02:16:52 PM
jedva cekam da ti tvoji cetnici tamo naprave neko vece sranje, kao sto su pravili sirom jugoslavije, pa da im se putin licno najebe majke.

Srbi su jako predvidljivi. Samo pomislis sta je otrilike najveca glupost sta mogu da urade u danom momentu i oni to obavezno i urade.

Daisy

Meanwhile in Vladivostok airport
https://twitter.com/russian_market/status/505979023676416000

... and will not be attended to a customer
in this shop

Google translate rox

Ivan_D

Quote from: Ivan_D on August 29, 2014, 10:27:10 PM
Jebo dvojku gore levo.

Srbi su slicni muslimanima po evropskim zemljama. Ako vec direktno ne podrzavaju, onda uglavnom makar tolerisu svoje budale.
Nije mi jasno kako neko u Srbiji nije preduzeo korake da se ovakvima zabrani da izlaze iz svojih sela i novobeogradskih naselja, a kamoli iz zemlje. Uzeti im pasos, ako treba privremeno odrediti pritvor dok situacija ne postane benignija.

Krezuboj, Parezinoj, zapustenoj prljavoj stoci ne trebaju ljudska prava. To ih samo podstice na vecu stetu.

Znas kad bi u Ceskoj ovo, sa ovim smrdljivim krezubim cetnicima proslo? Nikad. Nikad taj narod ne bi dozvolio da mu sasica izfrustriranih luzera kvari imidz. Nikad. N.I.K.A.D.

Secam se kad sam dosao ovde, pre skoro 15 godina, tadasnja devojka je bila nastavnica u srednjoj skoli (ona sto se slikala topless u OTPOR majici  8-) ) i krajem skolske godine su isli sa djacima u Italiju. Na nekom trgu u Rimu, jedna od nastavnica je uzela plasticnu flasu koju je imala sa sobom i dopunila je vodom u fontani.
Ovi ostali kad su videli poceli su svi jednoglasno da joj prebacuju "zar nemas euro da kupis vodu, sta ce svet misliti o nama Cesima, kako te nije sramota." i tako jedno 10 minuta dok zena nije prasla u plac.

A stvar se desila na prepunom trgu gde je to verovatno malo ko primetio. A ovog Parezinog krezubog prljavka je primetilo mnogo ljudi. A nikakvih stvarnih osuda nije stiglo iz Smrdije.

Takodje pre vise od deceniju sam slusao na radiu reportazu o zajednickom radu policija Ceske Republike i Nemacke oko granice. I u to doba je odnos izgrednika CZ - D bio otprilike 15:1
I voditelj emisije i slusaoci koji su se javljali su najostrije osudjivali ispade Ceha u Nemackoj jer sramote celu naciju i zahtevali ostre kazne i za najmanje prestupe Ceha na Nemackoj teritoriji.

U Srbiji su takvi sto kradu u inostranstvu za mnoge u Srbiji face, recimo.

Pijanista

QuoteNikad taj narod ne bi dozvolio da mu sasica izfrustriranih luzera kvari imidz. Nikad. N.I.K.A.D.

Kako ide sa spaljivanjem Roma?

Ivan_D

Ah, pa pisao sam ja puno ovde o otvorenom ceskom rasizmu i ksenofobiji na svakom koraku i kod svih slojeva drustva. Ali to nema veze sa temom sad.

Daisy

Daisy

Quote from: Ivan_D on August 31, 2014, 07:17:50 PM
Ah, pa pisao sam ja puno ovde o otvorenom ceskom rasizmu i ksenofobiji na svakom koraku i kod svih slojeva drustva. Ali to nema veze sa temom sad.

pa da... takve stvari ne kvare image...

xrofl

Daisy

'If I Want, I Will Take Kiev in Two Weeks', Putin Warns EU's Barroso

Fears are also growing in Kazakhstan over Moscow's rhetoric towards the country, following Putin's claim that "Kazakhs never had any statehood" and the country was simply "created".
In response, Nazarbayev warned that Kazakhstan may leave the Russian-led Customs Union, an economic coalition which includes Belarus, if it feels that its independence is threatened in any way by Moscow.
"Kazakhstan will not be part of organisations that pose a threat to our independence," he told the Kazakh television station Khabar.

https://uk.news.yahoo.com/ukraine-crisis-want-kiev-two-weeks-putin-warns-140103140.html

Daisy

Pijanista

Zipa fasadu jebote....

Daisy

Quote from: Pijanista on September 01, 2014, 07:19:08 PM
Zipa fasadu jebote....

stiropor 5cm, kvalitetna pvc stolarija  :lol:, zavese... ima se, može se...

račun za grejanje prepolovljen

možda ne drži više tepih na zidu

Hate mail

Da, to sam primetio po tim izvestajima sa ruskog ratista. Sve te zgrade i privatne kuce su od najlosijih materijala, neke kocke, sljaka, gips ili ploce od ko zna cega. Strasno. Pa jos upucano i razvaljeno raznoraznom vatrom. Brate, one nase ratne rusevine (beton, armatura, crveni blok) su za ove bednike pojam stanovanja.

Hate mail

A obelezavajuce zrno kad uleti u tepih sto visi na zidu = eto pozara za cas.

Ivan_D

Quotesu za ove bednike pojam stanovanja.

Vazno da smo i mi nasli gore od nas. Eto.

Inace, da, zgrade su im grozne. Novobejoogradski blokovi su zakon za zgrade ovde. Doduse, tzv staljinovke su ok, ok izgledaju, nisu preterano kvalitetne, ali nisu ruzne. Hruscovke su nesto gore, ali nisu ni one preterano ruzne. To su zgrade od 3-4 sprata i po 2-4 ulaza.
Posle toga su valjda poceli da zidaju masovno i grozne su te zgrade od pocetka 70-tih pa nadalje.

Pijanista

Staljinke su zakon, Tad su se jos lozili da svako moze da ima takav stan i gradili kvalitetno. A onda su pocele Hruscovke, kao za 20 godina ulazimo u komunizam, pa da u medjuvremenu potrpamo radni naord u stanove. Tako su i gradili, da traje max 20 godina.

Ivan_D

Pijanista, sta bi za posao? Ja se nadam da ne zuris i da polako razmatras svoje opcije, ali Hate ce poludeti ako cuje da i dalje ne radis. Ako je to slucaj, bolje mi posalji poruku na pm.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Ah, nedogradjeno kao sto bih i ocekivao od njega.

Ako ti Pijanista javi lose vesti na pp ja cu svejedno znati da je lose jer ti nece ovde nista odgovoriti.

Da si bistar kao sto nisi ti bi ga savetovao da ovde ostavi poruku za javnost o tome kako je shatro nasao nesto a da lose vesti potom javi samo tebi na pp.

Ali avaj.

Ja imam posla sa 2-bit bezjakom koji nikad nista vazno nije radio u zivotu i to nesto kvaliteta sa kojima se rodio zakrzljava mu dnevno usled bedastih interesovanja i rastuce nedogradjenosti.

Jos se on nada da se penzionise u UA i da onda sa onom divnom zenom sadi krastavce i patlidzane u nekoj basti i zivi u kucici od azbestnih ploca i shljake iz odavno zgaslih USSR termocentrala od 200 evra mesecno.

Kako je krenulo onaj Braca ili kako li se vec zove onaj chetonja sa one slike bice mu prvi komsija; basta do baste. Narodnjaci, cetnicka posela, prase na raznju (sacinjenom od pola bureta od 200l D2 goriva i mesalice za beton), vriska i guzva dok on rintaci u basti.

To je mogao i u Zemunu. Bar bih mogao da ga obidjem kad svratim.

Jedino moze da ga spase druzenje sa mnom ali on moju ruku spasa konstantno odbija.

Kako, molim vas onda, da mu kupim stan ili kucu kada dobijem 100 miliona na lutriji?

Pripadnik nije, ne slusa, odbija savete, probisvetija mu je sve i svja... Ne znam, ne znam.

Pijanista

Quote from: Ivan_D on September 01, 2014, 09:52:44 PM
Pijanista, sta bi za posao? Ja se nadam da ne zuris i da polako razmatras svoje opcije, ali Hate ce poludeti ako cuje da i dalje ne radis. Ako je to slucaj, bolje mi posalji poruku na pm.

Hvala na pitanju  :)  poceo sam da radim pre mesec dana u super firmi, dobro drustvo, dobar posao i preko puta stare. daklem odmor od 9 meseci je prosao.

Hate mail

Posalji mi pp ako je ovo stvarno.

Hate mail