News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Toza

http://www.blitz.bg/news/article/385320

"Той е предложил видеото на медии в западната ни съседка."

E nek smo i mi nekome zapad!

Hate mail

Diskalkuliju? Disleksiju?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Da, samo sto nije umeo pravilno da se odrazi.

Daisy

Quote from: Toza on January 06, 2016, 07:40:55 PM
Пазили на прасе!  xrofl

Прасиќи су непредвидиви, лако се загубе, посебно они полупечени... мора да се пазе...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Toza

Blic ne prestaje da zabavlja. Evo prvo, priča o nekoj guzatoj crnkinji (pohotna venera):

"Smatra se da je Sara rođena 1789.godine u Južnoj Africi. Majka joj je umrla kad je imala svega dve godine, a otac, koji je bio gonič goveda, kad je bila tinejdžer. Zaposlila se u javnom sektoru u Kejptaunu, nakon što su joj holandski kolonisti ubili muža sa kojim je imala i bebu koja je umrla...."

A onda o dobro čuvanoj tajni:
Čik pogodi o kome je reč

"Rekao mi je da je kod njega došao potpredsednik SPS i da mu je rekao: ,,Ako Tijanić ne prestane da piše, moraćemo da ga ubijemo". On mi je rekao i ime tog čoveka, a kasnije me je njegova porodica molila da ne pominjem ime jer će imati posledica. Taj čovek je izašao iz politike kada je ranjen u bombardovanju. Bio je direktor velikog srpskog metalurškog kombinata..."  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Da pomognem: ime mu je Dušan, a prezime počinje na M; voleo je i da igra poker, obično petak na subotu veče, ali je još više voleo i da dobija, što su i njegovi protivnici veoma dobro znali....

Hate mail

Jel' njega bili optuzivali da je rvat?

Toza

Otkud ja to znam, kad nemam pojma o kome se radi? Vidiš da mu nisu objavili ime.

In the meanwhile, Dr. Slinna uzmahuje visoko podignutom pesnicom spram pomenutih rvata zbog nabavke balističkih raketa. Kanda se kandiduje za ministra vojnog, ako keramičar Bata slomi nogu na skijanju.

Hate mail

Ili na baushteli...

Daisy

Putešestvije gospođe Sofi Kasiki

Sofi Kasiki je nekoliko meseci provela u Raki, gradu koji Islamska država smatra svojom prestonicom, a na put džihada povela je i četvorogodišnjeg sina.

"Mrzela sam samu sebe, osećala sam ogromnu krivicu, pitala sam se kako mogu da nastavim da živim sa saznanjem da sam svog sina odvela u Siriju. Mrzela sam one koji su manipulisali sa mnom, one koji su iskoristili moju naivnost i nesigurnost", rekla je Sofi.

Ona je rođena u Kongu, a sa devet godina se preselila u Pariz. Radila je kao socijalna radnica, pomagala je porodicama migranata, a onda je odlučila da pređe u islam.

Upoznala je trojicu mlađih muslimana, oni su se potom pojavili u Siriji, pokušavala je da ih nagovori da se vrate u Francusku, ali je potom došlo do obrta.

"Mislila sam da ja kontrolišem situaciju, ali sam ubrzo shvatila da su oni obučeni da regrutuju ljude poput mene. Iskorišćavali su moje slabosti, znali su da sam siroče i da sam prešla u islam. Znali su koliko sam nesigurna", ispričala je Sofi.

Suprugu je rekla da mora da otputuje u Istanbul, povela je i četvorogodišnjeg sina, ali je ubrzo promenila rutu i stigla u Siriju, odnosno defakto prestonicu Islamske države, grad Raku.

"Molila sam da me puste kući, ali su mi odgovorili da žena sa detetom ne može nigde da ide, da će me ubiti ili kamenovati. Jedan Francuz je hteo da odvede mog sina u džamiju, rekla sam mu da pomeri ruke s njega, a onda me je udario. Odveo nas je u sobu, koja je bila zatvor. Deca su tu gledala snimke ubistava. Majke su aplaudirale", dodala je Sofi.

Odlučila je da pobegne kada je shvatila da joj džihadisti pripremaju venčanje. Sakrila ih je lokalna porodica, a jedan mladi Sirijac ih je potom motorom prebacio do Turske. Ubrzo se vratila u Pariz, gde je dva meseca provela u zatvoru.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=01&dd=10&nav_category=78&nav_id=1083574

Ovo me malo podseća na bombardovanje '99. Svi se busaju u grudi, koncerti na trgovima, mostovima. Kad su bacili one grafitne bombe i nestalo struje, bilo je "Slobo potpisuj". 
(Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja, 10. januar 2016 11:46)

Kad je to bilo "Slobo, potpisuj"? Možda kod ekipice iz kruga dvojke i sličnih junaka. Nemoj da širiš neistine.
(Samo pošteno, 10. januar 2016 12:43)

@ Samo Pošteno
priznaj da bi voleo da zivis u krugu dvojke...
(marko, 10. januar 2016 13:24)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Quote from: Daisy on January 09, 2016, 01:33:35 AM
Quote from: Toza on January 06, 2016, 07:40:55 PM
Пазили на прасе!  xrofl
Прасиќи су непредвидиви, лако се загубе, посебно они полупечени... мора да се пазе...

Тко не пази на прасиќи, остане и без јагњиќи и комбиќи...

VESTI |10.01.2016. |18:09 >18:12

Na Zelenom vencu ukradeno 13 pečenih prasića

Pečenjari "Uranak-Elez" iz Gornjeg Milaniovca ukraden je kombi u kome se nalazilo 13 pečenih prasića i tri jagnjeta, a isporuka je bila spremljena za kupce u Beogradu, saopštila je policija.

Ova pečenjara ima svoju prodavnicu na Zelenom vencu i pečeni prasići i jaganjci dopremljeni su u subotu oko osam časova "pikapom", na kome je vidno bio ispisan naziv, kako bi kupci blagovremeno preuzeli pečenje.

Vlasnik pečenjare Dejan Jevtović (40) za agenciju Beta je izjavio da je radnik parkirao vozilo ispred prodavnice, pri čemu nije uzeo ključeve, i izašao da se preobuče kako bi izneo pečenu prasad i jagnjad.

"Posle tri-četiri minuta se pojavio ispred prodavnice ali nigde nije bilo vozila, jer su lopovi uspeli da ga pokrenu i odu u nepoznatom pravcu a da niko od kupaca niti prolaznika ništa nije video", kaže Jevtović.

On ističe da je ukupna šteta oko 5.000 evra jer samo vozilo vredi polovinu ove sume.

http://rs.n1info.com/a124922/Vesti/Na-Zelenom-vencu-ukradeno-13-pecenih-prasica.html

Mica Kobasica 19:07 10.01.2016.
Biće krkanluka. Još da nabave dobro crno vino... Prijatno.

Hate mail

BS / diver... oh, wait. Nadrealno.

Toza

Ovi navijači nas samo brukaju:

http://sport.blic.rs/ostali-sportovi/sportovi-na-vodi/nikolic-vucic-i-mali-izvizdani-na-otvaranju-evropskog-prvenstva-u-vaterpolu/d9m3y4w

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

~Dusan,Krusevac : Mislim da oni neće da se naljute.

Toza

Sa druge strane:

Sve što (ni)ste željeli znati o Sunčici Lalić i Draganu Jurilju kao i zašto je general Zagorec smrću prijetio njihovoj mački (naslov iz Slobodne Dalmacije)

Daisy

Quote from: Toza on January 10, 2016, 08:50:45 PM
Ovi navijači nas samo brukaju:

http://sport.blic.rs/ostali-sportovi/sportovi-na-vodi/nikolic-vucic-i-mali-izvizdani-na-otvaranju-evropskog-prvenstva-u-vaterpolu/d9m3y4w

Psiholog 21:50 10.01.2016.
Vlada nije imala dovoljno novca da botovima kupi ulaznice...

Call M 21:59 10.01.2016.
Da sam na njihovom mestu, od sad bih otvarala samo konzerve tunjevine. A i to uz prigušeno svetlo i spuštene roletne.

Dejan 22:06 10.01.2016.
Istragom ce se utvrditi da je i zvizdanje u Areni FALSIFIKAT.

Милан 22:03 10.01.2016.
Сад ће опет да испадне покушај државног удара? Циркузанти, сами себи праве шлагворт народу да им се смеје, спрда и звижди на помен њихових имена!

Posebni Gm 22:13 10.01.2016.
Evo nam sutra vanredne konferencije za SNS medije, možda i novi državni udar, priča o atentatu?! Stefko i Vulin, oka neće sklopiti večeras!!!

Tako je to kad se masa nije "spontano" okupila!
(odlično, 10. januar 2016 20:33)

Neko ti smanji platu, neko te laze svaki dan, neko te vuce za nos, neko se pravi posten, a ima zgrade po Bugarskoj i ko zna gde, tera da mu placas prevoz kao da te vozi svemirski brod i njima da se da aplauz...?
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. januar 2016 20:29)

Ma sad će botovi da nam objasne kako zapravo nismo dobro čuli i da su zvižduci zapravo bili upućeni prodavcu semenki.
(Predrag, 10. januar 2016 20:44)

Toza

Hate mail

Батић Бачевић

ПОВЕЗАНЕ ТЕМЕ

Батић Баћевић

Osoba A...

Toza

Па добро, шта си очекивао... штампа...

Бај'д'веј, чујем да продају Плејбојеву вилу, цена јеста малко надувана, ал' верујем да на њојзи може још да се ради... што не подигнеш неки кредит, да имамо где да ти дођемо у госте?

Hate mail

Oli mi bit zirant?

Toza

matador

Quote from: Toza on January 11, 2016, 06:55:24 PM
Па добро, шта си очекивао... штампа...

Бај'д'веј, чујем да продају Плејбојеву вилу, цена јеста малко надувана, ал' верујем да на њојзи може још да се ради... што не подигнеш неки кредит, да имамо где да ти дођемо у госте?

Koliko nisko si samo spreman da padnes...iako si dva metra ispod zemlje i dalje ponires.
Ili se napni da iscedis malo dostojanstva iz sebe ili nastavi operaciju "Pampur" preko privatnih poruka da ne gledamo ovu mizeriju.

Glupo je da te sazaljevamo jer nam Pijanista priredjuje solidan broj slihtova koji izazivaju dovoljnu kolicinu mucnine za jedan forum.

Pijanista

Steven Segal dobio srpsko drzavljanstvo. Na stranu to sto ne znam cime je zaduzio Srbiju, ali me zanima sta je njega motivisalo...

Toza

Pijanista

Boze ludaka... (taj u Spacu, ne ti Tozo)

Nego, nesto se Ajran uskurchio

matador

Quote from: Pijanista on January 12, 2016, 11:23:13 PM
Boze ludaka... (taj u Spacu, ne ti Tozo)

...da ne bude zabune  :mrgreen:

Ivan_D

Quote from: Toza on January 11, 2016, 06:33:44 PM
Da, veoma dobro, mada malo kasno...

Taj clanak me podseca na onu "profesorku" koja je drzala govor apsolventima o diplomama i kvadratnim metrima. Do izvesne mere (ali samo do izvesne) elokventan clanak - inace maksimalno teatralan i pomalo nebulozan, kao i govor gorepomenute nastavnice.

Clanak, iz nekog suludog razloga, pretpostavlja apsolutni suverenitet nacije kao da je to nesto neotudjivo i bogom dano. To je u najboljem slucaju naivno, u najgorem glupo i vrlo opasno.

Cujes 2,181,000 biraca glasalo za Milutinovica!?! Big fucking deal. 2 miliona bednika od 5-6 miliona bednika sa tzv pravom glasa glasali za nekog? Kao da to ima neku tezinu.

Zasto niko nema mooda da objasni tim ljudima da njihovi glasovi nista ne znace, da su bezvredni. Zasto im niko ne objasni da moraju da im se smanje penzije (koje su realno prevelike za mogucnosti te zemlje) jer su iste potrosili na ratove devedesetih (a drzava krade novac od ono malo produktivnih da izdrzava te parazite). Zasto im niko ne objasni da je nemacki ambasador po rangu visi nego srbijanski ministar, a da je nemacki ministar visi po rangu nego srbijanski premijer i predsednik. I ne treba tome niko da se cudi.
Ili zasto sami ne shvate da su njihovi nazori, shvatanje sveta, prizemna razmisljanja i percepcija drugih totalno nerelevantni / bezvredni, a pride i suludi. Kako im nije jasno da prosjacenje i ponos jednostavno ne idu ruku pod ruku?
Kako neko moze da zivi od pomoci Evrope i doznaka iz inostranstva a busa se u grudi? Sta je sa tim svetom?

Verujem da je problem sto nema ko to da im objasni. Ja sam za ceo zivot sreo samo jednog jedinog Srbina (Gagarin - kog ste no-surprise oterali odavde) koji nije srbovao. To je jedini Srbin, od stotine Srba sto sam ima srecu (i uglavnom nesrecu) da upoznam u 3D i online, koji ume da se izdigne i posmatra situaciju neutralno a ne kroz prizmu nekakvih umisljenih "nepravdi", "posebnosti", "istorijskog bremena" i cega sve ne jos u prilog srpskoj nenormalnosti.
Sta reci, srbujete i vi ovde sve do jednog. Neko manje neko vise. A to ste verovatno top 1% srbijanskog drustva. Mozda cak top 0.1%

Da su ti ljudi (Srbi in general) konstantno izlozeni kritici, opomenama, ako treba i ismejavanju i ruglu verovatno bi se relativno brzo opametili. Ali ne, uvek im se, instead, prodaju price o istorijskim nepravdama, raznim nepovoljnim po njih okolnostima, uvek im se svasta tolerise i gleda im se kroz prste umesto da im se ukaze kako neverovatno nekvalitetan narod postaju.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

Zivela Srbija!!!!!!!!!!!!!!!!

Pijanista

Pardon, Живела Србија!!!!!!!!!!!

Toza

Hvala ti što si me svrstao u onaj jedan top-vrh promil, Ivane, sad se osećam mnogo bolje. Missim, ako sam te dobro razumeo.
A možda i nisam.
Ako je problem to što nisam Srbin, posle ovoga bih to rado postao, ukoliko je to nekako moguće (kad je mog'o Sigal, vala...)

Pijanista

Samo Sigal Srbina Spasava

Toza

Тако је, брате! :mrgreen:

Toza

Daisy

:lol:

vest iz prve ruke, preko kraljevskih veza!

matador

A kako to stvarno izgleda van Tozogluove lobanje...

Toza

"poslednja izmena 19.08...."  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl
Inače ja sam poznati lažov, idem okolo i izmišljam kako su tamo neki superpismeni Srbi omašili padeži.... šta ćeš, kad nemam preča posla.

Zato i pravim print screen... djelomice.... a delom i zato što ne znam kako drugačije da prenesem slike, a ovo mi pokaz'o INi pre tuce godina.

matador

A ne, nepismenost u Srbalja je alarmantna, to ne sporim.
Takodje ne sporim da je najezdu Megatrend novinara sa kraterima u opstoj kulturi i obrazovanju, tesko osujetiti.

Ali ako pazljivo pogledamo fontove i simbole za twiter, G+ i mejl tik iznad naslova teksta, shvatamo da je negde radio fotosop (PS).

Ja sam otisao na sajt da proverim...

http://www.politika.rs/scc/clanak/347239/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%86-%D0%A7%D0%B0%D1%80%D0%BB%D1%81-%D1%83-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D1%83-%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D1%83-%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D1%83

Toza

Jeblo matere, picousti glavom!

Izvin'te, jel ima neka službica (državna) i za mene mlada?

matador

Ima, naravno, poznato je da izmedju drzavne sluzbe i sanatorijuma nema neke velike razlike.

Toza

Pa, imajte me u vidu...

matador

matador

I budi spokojan Tozoslave, nisi ti optuzen za koriscenje fotosopa, vi pravnici niste kadri tako nesto da izvedete, ti si klasican internet som koji se hvata na bućkalo.

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

Toza

Photoshop... neeeee, u pitanju je GIMP, ali samo poradi obrezivanja slike... eve gi original:

matador

Quote from: Toza on January 15, 2016, 06:47:03 PM
Photoshop... neeeee, u pitanju je GIMP, ali samo poradi obrezivanja slike... eve gi original:

Pa rekoh, PS je nuklearna fizika za vas juriste.
Pusti to obrezivanje, to nema veze sa mozgom, objasni nam gde su simboli twitera, G+ i mail iznad naslova?
Vidis da postoje simboli za facebook, twiter i rss u gornjem desnom uglu.

Čujes bućkalo?

Toza

Мора да сам их ја овако глуп обрез'о да би ме ти лакше у'ватио.

matador

Pa ne 'vatam ja nikoga, samo ukljucujem mozak koji si ti nekada ocigledno koristio vise nego danas.  :mrgreen:

Rekoh ti da su novouzgojeni novinari teska polupismena stoka a da si ti klasican rob senzacija.
To sto je u Srbiji od deset najneverovatnijih objavljenih idiotizama, bar sedam stvarno, ne znaci da polulude zrtve tranzicije treba da veruju u svih deset.

Toza

Жада, жада, жада (iliti, što bi Ivan rek'o, yada, yada, yada)...

Bolje se ti pri'vati, da imaš čvrst oslonac.

Daisy

Nije fotošop, korigovali su na sajtu, ali Google pronalazi u cache-u prvu verziju i nekoliko stranica koje su imale linkove za tu vest...

Da je fotošop, Google bi imao 0 results.

Google Search "Принц Чарлс у марту долази у Србији"

mada i Google cache se menja, sada eto javlja 2 results, pre je bilo 9 results