News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Hate mail

Imas broj? Sa dvojnikom ili bez?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Toza

Quote from: indie on October 25, 2016, 04:17:09 PM
Quote from: Toza on October 24, 2016, 07:30:18 PM
ali srboauto!  xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl
:| xrofl
sta je tebi smesno..?

*

Kontakt

SRBOAUTO
11251 Ostružnica
Dositeja Obradovića bb
*

nisam ni znao da su mi to komsije,
(letos postavise par tabli-putokaza)
tu 200m u mojoj ulici (ja imam broj)...

:mrgreen:

:|

Hate mail

Ah, "bb"...  xrofl

Toza

u indijevoj ulici u ostružnici...
inivoje, daj nam bre sliku tog giganta (ne indija) sa sve bataljosanim fapovima po vrzinama okolo

Toza

Toza

Ali priznaj, brate, koji je to supertajni potencijal.

Dobro skriveni duboko u šumama Ostružnice
Spremni da za srbstvo i svoje gedore daju
Hrabri vitezovi novoga doba
Sklepavaju "Terminatora" od dva Fapa sas generalku
i frtalj MIGa na izdisaju

Hate mail

Sta da ti kazem.

Ti sa tim izumiteljima rupe na saksiji, graditeljima kuca i pokucstva od plasticnih flasa, tv antena i lopata od saobracajnih znakova i opcenito privodiocima nameni svih tih suvisnih i nerazumljivih artefakata moderne civilizacije zivis, radis a verovatno neke i zastupas.

Ja sam klisnuo na vreme i ostali su mi u secanju kao nesto sto sam ("ja sa strane samo posmatram taj svet") samo iz daleka i bez dubinske interakcije posmatrao.

Toza

Njujork tek na petom mestu:

Toza

Priznaj, Hate, da ti je neko '99 ponudio stan u Beogradu pod uslovom da se skineš s tog avijona za Njujork i odustaneš od USE, da li bi pristao?
Ili Zastavu 101, na primer? Novu!

Toza

komentar na srbsku poresku lutriju:

~avav : mislim da smo konacno probili dno i sad smo u nekoj sferi nepoznatoj ljudskom mozgu

Pijanista

Quote from: Toza on October 26, 2016, 06:37:01 AM
Priznaj, Hate, da ti je neko '99 ponudio stan u Beogradu pod uslovom da se skineš s tog avijona za Njujork i odustaneš od USE, da li bi pristao?

Mama bi mu maznula stan.

Toza

indie

Quote from: Toza on October 25, 2016, 10:09:57 PM
u indijevoj ulici u ostružnici...
inivoje, daj nam bre sliku tog giganta (ne indija) sa sve bataljosanim fapovima po vrzinama okolo

tu ka jugu iza brda,
paralelno, u sumi
je bivsa vojna baza (velika)
koja je posle '99 (zapo)ostavljena...

sad je tu 'zandarmerija'
cesto idu konvoji, znaci prvo
obicna murija s rotacijama
pa dzip, pa dva fapa hermeticki zatvorenog
tovarnog prostora
pa hamvi
pa ambulantna kola sa tri puba u njima
pa obicna patrolna...

letos svaki treci dan

:P
'на љуту рану - љуту траву..!'

Toza

Jesi li javio to nekoj ambasadi, ili si podelio samo sa nama, sad, ovde?

Da znamo da li ćemo da ti donosimo cigare u pržun, ili će Dr. Neša da nas kolektivno poapsi, kad Para na mukama oda naše tajne identitete...

Vidiš da ih sad krenulo sa tim antišpijunskim akcijama.

Hate mail

Quote from: Toza on October 26, 2016, 06:37:01 AM

Priznaj Hate ovo sto sam ti sastavio, potpisi, a ja cu ti oprostiti sto sam te tukao?

Pa ja sam imao stan u Beogradu vec 1999. Oh, pardon: ne ja per se, mama je imala; od 1985.

Inace, ne: nije bilo sanse jer sam, setices se, ovde prvi put dosao jos septembra 1997. na jedan semestar u jednoj skoli ovde (102. sprat WTC-1, uz Nippon banku na istom spratu) tokom kog vremena je izvrseno izvidjanje i obelezavanje ciljeva (Capital markets industry) i pocetkom 1998. kada je doslo vreme za povratak u faktor mira i stabilnosti u regionu odluka o permanentnoj relokaciji na slobodnu teritoriju / dejstvovanju po ranije ucrtanim ciljevima doneta je neopozivo.

Ja bih se u najmanju ruku nasmejao na takvu ponudu tog 2. oktobra 1999. na Ferihedjiju a in extremis fizicki nasrnuo na ludaka koji bi mi to ponudio.

Hate mail

Superhik

:shock:

Btw, Bruce me neodoljivo podseca na D. Sutherlanda u MASH-u

Hate mail

Toza

Quote from: Hate mail on October 26, 2016, 06:49:48 PM
Kina.

http://www.airspacemag.com/history-of-flight/disaster-at-xichang-2873673/?all

Pogledati i slike.

Ako bi mogao u kratkim crtama: zašto Brus (Hiče, svaki je Amerikanac Donald :mrgreen:) sad piše o nečemu od pre dva'es godina (ako sam pravilno zaključio posle pola sekunde gledanja u to što si okačio)?

Daisy

- "Do you fly to Xichang often?" Campbell asked.
- "No," the man replied. "It is too dangerous."
Squeezed between the mountains, the Xichang "airport" was actually a military runway housing a squadron of fighters guarding China's southern border with Vietnam. To land in Xichang, civilian pilots had to perform a dangerous corkscrew maneuver, similar to the spiraling descent military pilots use in war zones.
...
Intelsat had taken pains to soften the culture shock for its employees and contractors, paying for a top-to-bottom renovation of a small hotel, installing safety equipment, and even sending a pair of chefs from the San Francisco Marriott to cook for the Westerners.
...
(Campbell recalls that after he and his colleagues discussed over dinner the lack of a net on the hotel tennis court, a new net magically appeared.)
...
On the eve of the Intelsat-708 launch—scheduled for 2:51 a.m. on February 15, 1996—all personnel and guests at the hotel were ordered by Loral to go to the satellite preparation building, located south of the rocket's expected flight path and separated from the launch pad by steep mountains. Several young local women from the hotel staff, exhausted by a long workday, pleaded to be allowed to stay behind to catch up on sleep, but Loral managers were unyielding—a decision that may have saved the workers' lives.
...
"All of a sudden, we looked down the valley and saw this huge cruise missile flying by. Our first reaction was This is really interesting. And our next reaction was Holy shit, we need to get off the roof."
...
Anybody who had left their belongings in the hotel would later discover that pieces of cloth had been thrown out the window, only to be sucked into different rooms by the backward-rushing wind that followed immediately after the explosion.
...
a military official on the Chinese launch team tried to shift the blame elsewhere, said that 'Everybody knows that when you light the rocket it goes straight up, so, obviously, outside influences had an effect.' We all tried not to laugh."
...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Toza

- Vozila imamo dovoljan, a naš najveći problem je nedostatak vozača i lekara hitne pomoći. U nedostaku vozača i sama sam tri puta pod rotacijom vozila sanitet - kaže za ,,Blic" dr Gordana Bojović, direktorka Doma zdravlja u Čajetini.

па шта ти фали, пичка ти материна

Hate mail

Oj, Trebinje, Trebinje...

Hate mail

"My dad, who is a no nonsense man, came home one night after a derailment and was white as a sheet. He told my mom he met a man walking away from the derailment, which was in the middle of the woods. He didn't think it was too weird, because some people check out wrecks and derailments. Anyway, my dad gets to the derailment. The cause of the derailment was a truck had been hit, and then pushed by the engine. Now, none of this is weird until my dad sees the deceased man in the truck... it looked like a beat up version of the man he saw on the way to the derailment."

http://www.ranker.com/list/creepy-railroad-stories/rosa-pasquarella

Toza

Hate mail

Thanks a bunch, pal.

Pijanista

why did she get out of the car :(

the first woman was bitching at her husband for his driving skill and told him to get out of the car so she could drive.  Paraphrasing from an article that she "had many feminists' behavior at home".

indie

BG svi mogu da blokiraju za samo 5.317 RSD

Beograd -- Sekretarijat za saobraćaj u 2015. godini imao 160 zahteva da se potpuno ili delimično blokira deo kolovoza. Troškovi su milionski, a sve ide na račun sugrađana.

IZVOR: VEČERNJE NOVOSTI SREDA, 2.11.2016. | 10:55
'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail

Feminizam je dusevna bolest.

Toza

znam da će Hate da se naljuti, ali preostala dva diskutanta su ipak u većini:

https://www.youtube.com/watch?v=AfE-Yk5Mt7U

Toza

trg oluje....

"U grobljanskoj evidenciji ne postoji podjela između ukopanih, kao ni između korisnika na osnovi njihove vjere, nego samo činjenica tko je ili nije platio godišnju grobnu naknadu..."

Toza

znači, kad ne mogu da verujem.
nemoj bre čoveče po celom forumu.

Toza

bedne li nacije:

KRAJ EPOHE Bankrotirao "Boreli": Zbogom borosanama i startas patikama  (Blic)

i oni:
evo vam ga kurac lopovska bagro

"Fabrika Borovo nastala je 1931., ali je prvi put registrovana dve godine kasnije. Osnovao ju je Jan Bata, a ime Borovo fabrika je dobila tek 1946. Zlatna era ove fabrike obuće u Jugoslaviji bila je osamdesetih godina prošlog veka. Tada je Borovo zapošljavalo širom zemlje 23.000 ljudi, proizvodilo se 23 miliona pari obuće godišnje, više od 580.000 komada auto guma i još 12.500 tona gumeno-tehničke robe. Posle raspada SFRJ, Borovo nastavlja da postoji u Hrvatskoj, a 1997. fabrika obuće u Somboru počinje da radi pod imenom Boreli, izveštava N1.

U Borovu za nisu hteli da komentarišu bankrot Borelija." (Blic)

jebo vas Trampaneli.

Hate mail

Cekaj, tu se pominje nekoliko nacija. Sve su bedne, by the way.

Na koju si ti mislio?

Toza

"Одузети медведи у Србобрану, потрага за јагуаром и мајмуном" (naslov iz Politike)

Pijanista

^ to neke zivotinje ili konspirativna imena kriminalaca?

Toza

Quote from: Pijanista on November 06, 2016, 07:24:34 PM
^ to neke zivotinje ili konspirativna imena kriminalaca?
стока, како окренеш

Hate mail

A od cega su se oduzeli ti medvedi?

Meanwhile, in the Colonies..

http://www.uschronicle.com/lawyer-tried-to-trip-up-this-cop/

Toza

I am no an expert, but...
na slici je neka srbska petlja (lokalni fenomen su tzv. kružni toci, po tome  znaš o kojoj "državi" se radi) koja spaja (pretpostavljam) Ibarsku magistralu i novonapravljeni autoput Ljig - Preljina (?!?).
Zar ne izgleda malko čudno?

Omogućava vozačima koji su upravo došli "odozgo", prošavši nadvožnjakom, da se autoputem vrate odakle su došli, a mogu i da nastave magistralom, nakon što bi se malko vozili u krug. I sve to bez ukrštanja sa vozilima koja dolaze iz suprotnog pravca.
Ali, upravo za ta vozila iz suprotnog smera stvar je nešto komplikovanija: i za njiha je bilo napravljeno da mogu da se sa magistrale prebace na auto-put, ali oni bi morali da preseku suprotnu traku. Pošto majstorima nije palo na pamet da na tom mestu naprave još jedan kružni tok (inače originalno srbsko rešenje, znaće ko god da je poslednjih godina zabasao u bilo koju srbsku pripizdinu), oni su (izgleda) rešili da im ukinu tu mogućnost tako što su izrovali put do kružnog toka, da ne mogu da mu priđu.
A onda su isto to (izrovali) i na drugoj strani, da bi svi koji se voze magistralom, bez obzira odakle dolaze, bili ravnopravni.
Nije mi jasno zašto nisu izrovali i onaj krak koji izlazi na auto-put, jer, znajući ovdašnje vozače, neko će sto posto da tuda skrene sa auto-puta. Missim, kad već nisu na prvom mestu bili predvideli mogućnost da se neko na tom mestu isključi sa auto-puta, umesto samo da na isti unilazi.

Pazite, sve ovo je samo analiza sa fotografije. Ko zna kako li je to tek u stvarnom životu.

Hate mail

Ja ne vozim. Ako bi mogao neko u kratkim crtama...

Toza

prvo, da vidimo o čemu govorimo:

"Auto-put E763 Beograd - Južni Jadran, u narodu poznatiji kao Koridor 11, će povezivati Rumuniju, Srbiju, Crnu Goru i Italiju. Protezaće se od Temišvara, preko Vršca, proći će kroz Beograd, pa dalje preko Čačka, Požege, Podgorice do Bara, a onda morskim putem, preko Jadrana biće povezan sa Barijem u Italiji.

Dužina trase od Beograda do granice sa Crnom Gorom je 270 kilometara. Projektnu dokumentaciju izradili su Saobraćajni institut CIP (za deonicu Takovo-Preljina) i Institut za puteve (za deonicu od Ljiga do Boljkovca i deonicu od Boljkovca do Takova). Prema podacima sa sajta Koridori Srbije, predviđene su petlje Ub, Takovo i Preljina, kao i tri odmorišta.

Glavni izvođač radova je građevinska firma AzVirt iz Azerbejdžana, dok su podugovarači građevinske kompanije iz Srbije. Očekivani rok završetka radova je 25.08.2016."

Proračunskih 307 milijuna eura za ovaj poduhvat obezbeđeno je kreditom dobijenim od - pogodite - Azerbejdžana.

Dakle, plaćamo im i kamatu na pozajmljene pare, i proviziju/zaradu kao izvođaču radova, dok zemlju riju i tunele kopaju tzv. Srbi. Kao i svuda u svetu, ti podizvođači snose teret celog posla, rizik prekoračenja rokova i uglavnom rade sa smešno malim profitom ili čak i gubitkom (srpski slučaj; te gubitke im onda pokriva tzv. srpska država tako što im otpisuje potraživanja za recimo poreze ili gas i slično, što treba dodati na onu kamatu i profit glavnog izvođača da bi se dobila realna cena kredita). Bolje bi bilo da se država zadužila kod bilo koje komercijalne banke (npr. one A. Fordove), ali onda ne bi mogli da se pune računi po kiparskim bankama.

Ista stvar je bila i sa onim "kineskim" mostom u BG, a evo sad je picousti potpisao/parafirao/stavio otisak prsta na novi ugovor sa Kinezima za prugu BG - Pešta.

Štostiče slike, prilično je jednostavna stvar: ono gore je bio privremeni izlazak/ulazak na auto-put/magistralu, dok su radovi bili u toku. Sad kad je završeno, oni su ga 'ladno ukinuli. Koji će im kurac. Pa ima jedan tamo malo dalje, ni deset kilometara odatle. Što su ti ovi Srbi, hteli bi da uđu na auto-put gde god im se nadigne. E, pa ne može!

Prošao sam nešto malo sveta, pa sam video da su dve najbolje, najlepše, najbogatije i najveće zemlje sveta (USA i Đermani) slične u jednoj važnoj stvari: korišćenje auto-puta je besplatno. To kao pravilo, a ima i puteva koji su izuzetak, ali je naplata putarine na njima skoro potpuno automatizovana i uspostavljena je sa tačno određenim ciljem (šta se iz te putarine finansira), a taj cilj sigurno nije finansiranje sprege krupnog kriminala i političke oligarhije.
I u obe te zemlje imaš pun kurac ulaza i izlaza sa auto-puta, jer je auto-put osovina, kičma oko koje se razvija okolina kojom prolazi. Nije retkost da podižu klinike, prodajne centre, pa i poneki dileršip u običnoj nedođiji, jer je tuda prošao auto-put, a zemljište je jevtino, pa se očas posla napravi neki izlaz.
Dok sam živeo tamo, svakog dana sam vozio po 30 - 50 milja autoputem na posao i s posla, u kupovinu i sl. Samo gledaš gde je najbliži izlaz, da se uključiš na auto-put, iako su ulice podjednako široke ili čak šire, jer na auto-putu nema semafora.

Ovde sve suprotno. Ovde na auto-put ideš samo kad moraš. I dan-danas masa Kragujevčana (cenim, 80%) do BG ide "starim putem" preko Mladenovca, gde se uključuje na auto-put. Razlog: najjevtinija putarina u Evropi, kako nas uveravaju već godinama i prete povećanjem. Naime, KG - BG u jednom pravcu košta RSD350,00, i to je cena od pre deset godina, što znači da je ovde to prosečno koštalo €7 za 200 km auto-puta (računam u oba smera zajedno), iliti oko 6 litara goriva. Mladenovac - BG je, sa druge strane, RSD90,00, što za vožnju u oba smera znači oko 1,6 litara goriva (a najmanje toliko više ćeš da potrošiš ako se odlučiš na seks preko Avale i Pinosave, baška što ti treba pola sata više u svakom smeru).

U isto vreme, u HU si za iste pare (€7) dobijao vinjetu za 4 dana neograničenog korišćenja svih auto-puteva u toj zemlji. Slično i u AUT (€10 za 7 dana) i u ostalim normalnim zemljama (u nenormalnim, kao što je Rumunija, od vas traže da platite ekvivalent €3, što može da ispadne i €10, zavisi gde menjate pare, da bi počeli sa izgradnjom auto-puta, verovatno ovog brackog sa Srbijom; slično je bilo i u Srbiji, kad su naplaćivali običan put NS - SU kao auto-put i zvali ga auto-putem, ali su Rumuni ipak nešto malo bolji jer se bar ne pretvaraju da imaju auto-put)....

Toza

- Nije tačno da sam bila devojka recepcionera. Jedva sam izvukla živu glavu. Bosa i bez jakne sam pobegla napolje. Slučajno sam se zatekla u prostoriji i samo zato sam videla ubistvo. Meni se Jovanović žalio da ga gazda psihički zlostavlja i to je verovatno razlog što ga je ubio - veoma uznemerenim glasom je rekla M. D.

~Mislim stvaaaaarno : Cuj, bosa pobegla! Pa zasto je bila bosa na radnom mestu? Ja radim 30 godina, nikad nisam bio bos na poslu. A da se nije ona malo skinula sa gazdom?

Pijanista

Quote from: Toza on November 08, 2016, 08:53:32 AM
Prošao sam nešto malo sveta, pa sam video da su dve najbolje, najlepše, najbogatije i najveće zemlje sveta

Kad si bio u Rusiji?

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_toll_roads#Canada

Uf, kako mrzim putarine i mostarine!

Toza

1989.
Nešto pre pada Berlinskog zida.
Dok je Sloba držao govor na Gazimestanu.
Kurac od zemlje.